Midnight Nowhere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem azt mondtam hogy a kalandjátékok szarok..
Csak azt hogy ha nincs benne semmi ellenfél csak mászkálni kell és logikai feladatokat megoldani,ide oda pakolgatni ezt azt akkor onnantól kezdve semmi para nincs benne...
Éppen ezért kalandjáték horrorkörnyezetben nem valami nagy szám..
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
csak ,hogy párat említsek: Black mirror, sam@max, grim fandango, syberia. melyikben volt "ellenfél"?.
ez nem errõl szól.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
www.napisajto.hu
😊))
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Hogy a fenében lehet bemenni a liftbe?
THX!
Tobbet meg nem jatszottam vele.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Ha igen akkor akkora gond megsincs, csak valahogy csikozodik a kep a villogasnal.
Az elejen a liftbol kiszallva masnak nem remeg a lift mellett kozvetlen levo reklamhirdetes vagy mi?
Meg ha lefele atlepek a kovetkezo helyszinre akkor fenn a lampa?
Egyes fenyeknel remeg meg csikozodik a kep.
Ha kikapcsolok arnyekot meg minden szart akkor is
52.14-es driver.
Majd kiprobalom ujabbal
Ha shadows-al inditom visszadob winbe, másnál?
www.napisajto.hu
Tetszik a hangulat, a zene.
Azt nem ertem miert kell allandoan poenkodnia a szereplonek.
Ez olyan valoszerutlen egy ilyen helyzetben.
Masnal?
Velemenyt meg nem tudok mondani de az nem tul biztato hogy a feliratokat ugy jeleniti meg hogy a kep kozepere kirak egy fekete savot es ugyanolyan betukkel mint ahogy most irom ezt (csak feher szinnel), rakja bele a szoveget.
Hát akinek egy hullaház boncterme nem elég horrorisztikus az biztos aberált.
A lengyel beszéd annyira idegesítõ, hogy levettem a hangot.
Igaz, hogy így nélkülöznöm kellett a feszült, sejtelmes - már-már horrorisztikus - zongoraszólamot, de ez az áldozat könnyen meghozható.
Mindettõl függetlenül elég ígéretesnek tûnik.
A Black Mirror demo-jat vittem végig.
Eddig még nem tudtam megszerezni semmilyen ingyenes warez oldalról, pedig rá vagyok rendesen izgulva....öööö szabad itt ilyen szavakat használni, hogy "izgulva"?
Na mindegy.
Kedvenc fizetõs warez oldalamon viszont fent van a Black Mirror és valószínûleg 1 hét múlva elküldöm nekik azt a bizonyos emelt díjjas SMS-t.
Talán egy hét múlva már én is be tudok szállni a topicjába néhány eggyügyû kérdéssel szigorúan a program legelejérõl