356
Midnight Nowhere
-
#116 Masban sem hatrany:) -
#115 Kalandjatekba nem hiszem hogy hatrany a csajsag:) -
traxy #114 okés,ezentul mindenre kattingatok majd mint egy félörült,majd csak jó lesz valahogy. -
#113 Akkor konnyebb, ha mindenre kattintasz az osszes modon. Vagyis mindent vizsgalj meg, lokj meg bokj meg(tobbszor is:) -
#112 :) ja en is probalkoztam a fejszevel kabelt faragni:)
A' nem baj az ha elakad valaki az elso szobaban. Minden jatek mas stilusu, hozza kell szokni. Nekem peldaul nem jon be ez a kattintgatas amikor meg kell vizsgalni valamit, vagy eppen hasznalni stb... Syberianak jobb az iranyitasa. Meg a legtobb kalandnak:) Lehet, hogy csak en vagyok igy vele:) A lenyeg: aki elakad az elejen meg nem gaz:) majd belejonnek a vegere:) -
traxy #111 különben csaj létemre eddig minden kalandjátékot kitudtam játszani,ez is biztos menni fog.
-
traxy #110 pedig a syberia sem volt könnyű,de majdcsak megbirkózom vele valahogy.az a baj hogy nem néztem át mindent rendesen,de mostmár megpróbálok jobban odafigyelni. -
#109 Nem akarlak elkeseriteni de ha mar az elso szobaba elakadsz nehez dolgod lesz kesobb:)
Syberiahoz kepest bonyolultabb szerintem. -
traxy #108 oké,mostmár sikerült.köszi szépen! -
#107 Ja persze ahhoz egy uvegdarab kell amit a betort fejszetartobol tudsz szerezni.
Azt kell hasznlani hozza. -
traxy #106 ugy csináltam ahogy montad:fejsze kiválasztva aztán ráa drótra de nem sikerül mert ezt irja ki: you could chop off somebody foreskin with this but not a wire. na akkor most mit csináljak?
-
#105 Fejsze kivalaszt-->bal felul a ket jobb szelso ikon kozul valamelyikre nyomsz-->drot kivalaszt. -
traxy #104 oké,köszi,mostmár csak azt mond meg légyszi hogy ,hogy kell a fejszével lecsupaszitani a kábelt,mert hiába nyomogatok bármit is ,nem sikerül.
-
fucko #103 A fejszevel csupaszitsd meg a kabel veget es hasznald a lift melletti fuseboxnal. -
traxy #102 kérnék egy kis segitséget!egyszerüen nem tudok kijutni a hullaházból.felvettem a kötelet meg a fejszét is de hiába csinálok bármit is nem tudom kinyitni az ajtót.mit csináltam rosszul? thx -
Skyline #101 Hu ha jól emléxem a lámpa a kis szobéban van ahol ha belépsz egyből egy kuka van.Ott egy szekrény azon egy ruha és abba kell matatni..
A titkos szekrény kinyitásához a kódok ez a knecht lastakova stb izé amit itt lentebb írt Justice:)
A sorrendet már nemtom,asszem ez volt az.. -
pzs #100 valki help pls
ven 1 sötét szoba van 2 db elemem , de nem találok sehol se lámpát
valakinek ötlet ?
-
#99 melyik?:) ez?:)
Knecht 100001
Lastikova 906090
Belov 270871
vagy ez?:)
YS AYBOLYUK 9991
LV DOPODDONOVA 9992
TV ZYCHANA 9993
MA KATZMAN 9994
OB PROBKA 9995
PM STUKOV 9996
vagy mire gondolsz?:) -
Skyline #98 De most nem azokról a kódokról volt szó hanem azokról amivel a titkor szekrényt lehet kinyitni:)
-
#97 Floppyt a pancelszekrenyben talalod.(a kulcs az eloszor sotet szobaban van:) ezutan berakod a floppyt a gepbe, majd faxon elkuldod a doki szobajaba. a fax szam a kartyan van. majd elmesz a szobaba, s megnezed a faxot, azon vannak a kodok. amugy 9991,9992 stb.. 9996 -
#96 Aha
Hat nem emlekszek semmi ilyenre. -
Skyline #95 Ha jó sorrendbe bököd be őket akkor mindig bejön egy FILE menüpont a végén megmár nemeléxem mi de FILE és valami...
-
Skyline #94 Olvasd a sok papeerosokat amik mindenfelé vannak ott vannak rajta a nevek meg soyor egy egy számsor.. -
Skyline #93 pfu...a floppy valamelyik kulcsos szobában volt...nemtommárhol. -
#92 Honnan lehet megtudni az o jelszavukat? -
Skyline #91 a gépbe három név van nemtom a nevüket meg a jelszavukat fejből ha jó sorrendbe ütöd be a nevekhez a jelszavakat kinyílik egy titkos szekrény a szobában -
#90 Nekem azt meg egyszer sem kellett hasznalni:)
Floppyt pedig nem talaltam sehol se. -
Skyline #89 őő Katzman jelszava a floppyn van (a saját száma) utánna vészjelszó kell az a szokásos 654321 ami eccer má használnikellett.. -
#88 Azok megvannak, beleptem a gepbe de semmi infot nem talaltam benne.
Van egyaltalan? -
Skyline #87 Pogácsa a kétkulcsos számítógépteremben van mindkét kulcs nézz jól körül ha jólemléxem az egyik az asztalon a pohár mögött a másik is ottvan vhol a szobában.. -
#86 Mar egek de megint elakadtam:)
A ket kulcsos szamitogepbe bejutottam de ott semmi infot nem talaltam, Lara szekrenyebe sincs semmi hasznos, es a liftbe beraktam Katzman kartyajat de a jelszot nem tudom. -
#85 hehe:)
-
Skyline #84 Leírást nem találtam a jelszó a csaj karján van a kezdőszobában...Ariel:)
Aki nem szokik ilyen játékkal játszani annak javaslom hogy minden kiemelt dolgot véssen papírra...Ariel is idézőjelben van...
-
#83 Ezzel en is megszivtam de meg szerencsere a legelejen.
A nyilakkal lehet leptetni hogy melyik kimentest akarod betolteni.
De ehhez kell az hogy mentesnel adj valami nevet a mentesednek. -
fucko #82 Skyline:honnan lehetett tudni mi a kód a floppys számítógéphez?Vagy leirasbol nezted meg te is?Engem nagyon zavar hogy sehol nem talalok erre vonatkozo infot. -
Skyline #81 Na most van az hogy uninstall és mehet a picsába a Buka entertainment...
Elmentettem a játékot....Betöltöm...Király. Kilépek netezek egy sort megyek vissza véletlenül NEW GAME...Játék elindul leállítom LOAD és paff beadja a game legelejét mert a kibaszott autosave felülírta a sajátmentésemet...
Mehetnek a picsába.... -
#80 Ez volt az kosz.
Egyszeruen elkerulte a figyelmem az a rohadt szekreny ott bar egyszer megprobaltam kinyitni emlekszek.
Nem ertem hogy nem vettem eszre rajta ezt. -
Skyline #79 Az egyik leghúzósabb rész egyébként pont ez volt erre rájönni...kattintgattam már összevissza namondom ezt is megpróbálom mer nagyszöveget mondott itt és bamm siker....Kulcsal meg már könnyüvolt hadonászni:)
-
Skyline #78 Oksaoksa választ elküldtem nemtom hogy ez volt-e a gond:) -
#77 Szerintem meg tobben nem szeretnek elore tudni hogy hol hogyan kell atmenni:)