356
Midnight Nowhere
  • Sephi
    Aha... majd megnezem kohi !
  • JustIce
    nos hirtelen ezt sem tudom. asszem egyik szobaban(csak egy van:) le tudod csukni az ablakot. erre leesik a faszi feje. kimesz s ahol a faszi feje be volt szorulva ott felemeled a szonyeget, majd el tudod ott zarni a gozt. ott bemesz s a csajnal van asszem kulcs. a kulccsal kinyitod a kis szekrenyt az ajto mellett, majd beutod kodot, s kinyilik az ajto:)
  • Sephi
    Valaki reagajon ma' a #130 -ra pls!!!!
  • pzs
    Na megoldottam
    http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/midnight_nowhere.txt
    ha valaki magátol akarja végigjátszani ne nézze meg
    de ezzel a leírással is nehéz , mert kurvára nem azt csinálja ami ott le van irva
    byezz
  • Pogacsa--
    Az a biztonsagi or szekrenyebe amihez ugy jutsz hogy leszeded a gepesz szobaba a szekrenyrol a magnest aztan abban a szobaban a hol a tv meg a szekrenyek vannak a felmeztelen csaj kepere ramesz megnaessel es ott lesz a kulcs a Kotya szekrenyehez vagy mi a neve.
  • LezLee
    És még egy fogós kérdés: az a kis szutyok hol a francban van, mer sehol se találom?
  • Pogacsa--
    A lifttel nem is.
    Van egy lengoajto a folyoso vegen azon at lehet atmenni egy masik szintre miutan megvan az ajtokod es visszaraktad a kis szutykot a leszerelt dobozba.
  • Pogacsa--
    Megvan.
    Ott hatul abba a sistergos faszsagba volt a tv mogott:)
  • LezLee
    Hát nem csak 2 szint van? Van ahonnan indultam, és van egy fölötte, máshova nem tudtam menni a lifttel. Most akkor ezen a szinten van? Én már 10-szer átkutattam az összes szobát, de semmi.
  • reaper4
    Köszönöm néktek
  • JustIce
    na most lehet hogy a videobol kell kivenni:) mar nem emlekszem:) a csavarhuzoval szedd ki. lehet hogy a videobol de lehet hogy a tevebol:)
  • Pogacsa--
    Azon a szinten ahol a sotetszoba van kisse hatra mesz es az egyik ajto lesz az.
  • LezLee
    Huhh, érdekes, én még ezzel a szobával nem találkoztam. Ez merre van, mert már végképp kezd elegem lenni, már vagy 1 órája járkálok és nem találom azt a rohadt öltözőszekrény kulcsot. Hol van ez a hulla, valaki el tudja normálisan mondani?
  • JustIce
    valamilyen laborban van. megnemmondom hol:)
  • JustIce
    uhh:) amelyik a foldon fekszik egy szobaban, ahol egy ficko van kiteritve egy hordagyon. ettol pontosabban nem tudom hirtelen:)
  • Pogacsa--
    Abba a szobaba ahol egy faszi fekszik a mutoasztalon ha jol emlekszek.
  • Pogacsa--
    Nekem meg mar nincs is meg az a taviranyito amivel a tvt lehetett benyomni es csak 1 elemem van.
    Van masik taviranyito is valahol?
  • pzs
    Köszönöm a helpet , de igy se megy
    1 kicsit ha részletesebben , mert 1xúen nem találom.
    Lehet , hogy kiüti a szemem

Köszönöm előre is
  • LezLee
    Mit mondtatok hol van a 2. elem, a távirányítóban? Mert én akárhogy klikkelek rá, akárhogy erőszakolom, a muksó nem akarja kivenni belőle az elemeket, pedig már a kazettát is megnéztem.
  • reaper4
    Egy naiv kérdés.Melyik csajsziról van szó??(ui még mindíg nem találom...:)
  • reaper4
    megpróbálom köszi...
  • JustIce
    Pisztolyba toltenyt az eloszor sotet szobaban talalsz, ahol a safe kulcsot is. En is nehezen talaltam meg, mert nem vettem eszre, hogy at lehet menni a halott ficko masik oldalara! Ott mar megtalalod!
  • JustIce
    A csajt eleg jol at kell kutatni. Csak szepen eroszakosan:) Haladj sorban az ikonokon. Eloszor szemmel vered, majd fogdosod, lokdosod:) S tobb helyen is lehet, szal mindenhol. Oda fogja adni!:)
  • reaper4
    Az eddig rendben is van köszi.De sajna még így sem találom azt a kib****tt KULCSOT...
  • Pogacsa--
    A testek atkutatasanal sokszor tobb testreszt kulon is at lehet kutatni.
  • reaper4
    A halott csajnál hol van a kulcs???már sík ideg vok please
  • Sephi
    Gyerekek... felmentem az elemetre es van nalam a mircoszkop a fejsze meg egy buisness kard. Bementem megtaltam a halott hapit az asztalnal de nem tudom tovabb mivan :(
  • Pogacsa--
    Pontosan.
    Ki az a hulye aki kitalalta azt hogy egy ilyen helyzetbe allando hulye poenkodasa legyen a foszereplonek?
    Rohadtul eletszerutlen.
    A zenek szerintem kurva jok.
  • traxy
    persze hogy nem az enyémbe hisz nem is elemes a vibrátorom.biztos azért nem találom az elemet.
  • pzs
    Köszönöm skyline

Na még 1 kérdés
    /lessz még több is szerintem :)/
    Pisztolyba hol lehet skulot találni ?
  • Sephi
    Na kerem..

SZal a jatek nem rosz de baszotul idegesit a foszereplo hozzalasa. Ott humorkodik meg tok lezserul beszel mikozben most kellt fel es korulotte hulak vannak. Aze' a humor nem igazan fer be ide.

Na mind1 megyek jaccom tovabb mert az elobb a kandurom lenyomta a billen a SHUT DOWN gombot es nem mentettem szal elorol az egeszet.... brrr
  • LezLee
    Amúgy köszi a segítséget, ölég nehéz játék, minden szart meg kell nézni, különben elakadsz.
  • LezLee
    Beszarás, azt a nagy, kövér nőt láttam, nem is egyszer, de annyira elborzadtam mindig, amikor ránéztem, hogy zavaromban észre sem vettem a piros kártyát :))))
  • JustIce
    Remelem megtalalod rajta a piros kartyat:P
  • JustIce
    A piros kartyat megtalalod, ha megnezed a #85-os hozzaszolasomat:D
    Egyik elem a taviranyitoban van, amit a fotelbol kell elohalaszni:) A masik lara vibrieben:)
  • Pogacsa--
    Konyvekbe beleneztel ott is van egy kartya.
    Ha az pont a piros akkor nem tudom most hogy hol a masik.
    Az egyik elem a vibratorba (nem traxyeba-bocs-)van Lara szekrenyebe amihez a kulcsot a halott csajnal talalod. A masikat meg en se tudom.
  • LezLee
    Na én is elakadtam. Nekem megvan a zseblámpa, de viszont nem találom a 2 elemet hozzá, azok hol vannak? Ja és igaz az, hogy a szobában, ahol egyből megtalálunk 2 kulcsot, ott van egy kék meg egy piros kártya, mert én csak a kéket találtam ott?
  • traxy
    akkor rohanok venni egy füzetet,hogy legyen mit teleirni.:D
  • fucko
    Juj telleg az üvegdarabbal kell:D A memoriam eleg gyengusz;)
  • JustIce
    Ugy bizony:) ja es irj fel minden szamot nevet amit hallasz:)