356
Midnight Nowhere
-
#156 Aha... majd megnezem kohi ! -
#155 nos hirtelen ezt sem tudom. asszem egyik szobaban(csak egy van:) le tudod csukni az ablakot. erre leesik a faszi feje. kimesz s ahol a faszi feje be volt szorulva ott felemeled a szonyeget, majd el tudod ott zarni a gozt. ott bemesz s a csajnal van asszem kulcs. a kulccsal kinyitod a kis szekrenyt az ajto mellett, majd beutod kodot, s kinyilik az ajto:) -
#154 Valaki reagajon ma' a #130 -ra pls!!!! -
pzs #153 Na megoldottam
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/midnight_nowhere.txt
ha valaki magátol akarja végigjátszani ne nézze meg
de ezzel a leírással is nehéz , mert kurvára nem azt csinálja ami ott le van irva
byezz
-
#152 Az a biztonsagi or szekrenyebe amihez ugy jutsz hogy leszeded a gepesz szobaba a szekrenyrol a magnest aztan abban a szobaban a hol a tv meg a szekrenyek vannak a felmeztelen csaj kepere ramesz megnaessel es ott lesz a kulcs a Kotya szekrenyehez vagy mi a neve. -
#151 És még egy fogós kérdés: az a kis szutyok hol a francban van, mer sehol se találom? -
#150 A lifttel nem is.
Van egy lengoajto a folyoso vegen azon at lehet atmenni egy masik szintre miutan megvan az ajtokod es visszaraktad a kis szutykot a leszerelt dobozba. -
#149 Megvan.
Ott hatul abba a sistergos faszsagba volt a tv mogott:) -
#148 Hát nem csak 2 szint van? Van ahonnan indultam, és van egy fölötte, máshova nem tudtam menni a lifttel. Most akkor ezen a szinten van? Én már 10-szer átkutattam az összes szobát, de semmi. -
#147 Köszönöm néktek -
#146 na most lehet hogy a videobol kell kivenni:) mar nem emlekszem:) a csavarhuzoval szedd ki. lehet hogy a videobol de lehet hogy a tevebol:) -
#145 Azon a szinten ahol a sotetszoba van kisse hatra mesz es az egyik ajto lesz az. -
#144 Huhh, érdekes, én még ezzel a szobával nem találkoztam. Ez merre van, mert már végképp kezd elegem lenni, már vagy 1 órája járkálok és nem találom azt a rohadt öltözőszekrény kulcsot. Hol van ez a hulla, valaki el tudja normálisan mondani? -
#143 valamilyen laborban van. megnemmondom hol:) -
#142 uhh:) amelyik a foldon fekszik egy szobaban, ahol egy ficko van kiteritve egy hordagyon. ettol pontosabban nem tudom hirtelen:) -
#141 Abba a szobaba ahol egy faszi fekszik a mutoasztalon ha jol emlekszek. -
#140 Nekem meg mar nincs is meg az a taviranyito amivel a tvt lehetett benyomni es csak 1 elemem van.
Van masik taviranyito is valahol? -
pzs #139 Köszönöm a helpet , de igy se megy
1 kicsit ha részletesebben , mert 1xúen nem találom.
Lehet , hogy kiüti a szemem
Köszönöm előre is
-
#138 Mit mondtatok hol van a 2. elem, a távirányítóban? Mert én akárhogy klikkelek rá, akárhogy erőszakolom, a muksó nem akarja kivenni belőle az elemeket, pedig már a kazettát is megnéztem. -
#137 Egy naiv kérdés.Melyik csajsziról van szó??(ui még mindíg nem találom...:) -
#136 megpróbálom köszi...
-
#135 Pisztolyba toltenyt az eloszor sotet szobaban talalsz, ahol a safe kulcsot is. En is nehezen talaltam meg, mert nem vettem eszre, hogy at lehet menni a halott ficko masik oldalara! Ott mar megtalalod! -
#134 A csajt eleg jol at kell kutatni. Csak szepen eroszakosan:) Haladj sorban az ikonokon. Eloszor szemmel vered, majd fogdosod, lokdosod:) S tobb helyen is lehet, szal mindenhol. Oda fogja adni!:) -
#133 Az eddig rendben is van köszi.De sajna még így sem találom azt a kib****tt KULCSOT... -
#132 A testek atkutatasanal sokszor tobb testreszt kulon is at lehet kutatni. -
#131 A halott csajnál hol van a kulcs???már sík ideg vok please -
#130 Gyerekek... felmentem az elemetre es van nalam a mircoszkop a fejsze meg egy buisness kard. Bementem megtaltam a halott hapit az asztalnal de nem tudom tovabb mivan :( -
#129 Pontosan.
Ki az a hulye aki kitalalta azt hogy egy ilyen helyzetbe allando hulye poenkodasa legyen a foszereplonek?
Rohadtul eletszerutlen.
A zenek szerintem kurva jok. -
traxy #128 persze hogy nem az enyémbe hisz nem is elemes a vibrátorom.biztos azért nem találom az elemet. -
pzs #127 Köszönöm skyline
Na még 1 kérdés
/lessz még több is szerintem :)/
Pisztolyba hol lehet skulot találni ?
-
#126 Na kerem..
SZal a jatek nem rosz de baszotul idegesit a foszereplo hozzalasa. Ott humorkodik meg tok lezserul beszel mikozben most kellt fel es korulotte hulak vannak. Aze' a humor nem igazan fer be ide.
Na mind1 megyek jaccom tovabb mert az elobb a kandurom lenyomta a billen a SHUT DOWN gombot es nem mentettem szal elorol az egeszet.... brrr -
#125 Amúgy köszi a segítséget, ölég nehéz játék, minden szart meg kell nézni, különben elakadsz. -
#124 Beszarás, azt a nagy, kövér nőt láttam, nem is egyszer, de annyira elborzadtam mindig, amikor ránéztem, hogy zavaromban észre sem vettem a piros kártyát :)))) -
#123 Remelem megtalalod rajta a piros kartyat:P -
#122 A piros kartyat megtalalod, ha megnezed a #85-os hozzaszolasomat:D
Egyik elem a taviranyitoban van, amit a fotelbol kell elohalaszni:) A masik lara vibrieben:) -
#121 Konyvekbe beleneztel ott is van egy kartya.
Ha az pont a piros akkor nem tudom most hogy hol a masik.
Az egyik elem a vibratorba (nem traxyeba-bocs-)van Lara szekrenyebe amihez a kulcsot a halott csajnal talalod. A masikat meg en se tudom. -
#120 Na én is elakadtam. Nekem megvan a zseblámpa, de viszont nem találom a 2 elemet hozzá, azok hol vannak? Ja és igaz az, hogy a szobában, ahol egyből megtalálunk 2 kulcsot, ott van egy kék meg egy piros kártya, mert én csak a kéket találtam ott? -
traxy #119 akkor rohanok venni egy füzetet,hogy legyen mit teleirni.:D -
fucko #118 Juj telleg az üvegdarabbal kell:D A memoriam eleg gyengusz;) -
#117 Ugy bizony:) ja es irj fel minden szamot nevet amit hallasz:)