Midnight Nowhere
← ElőzőOldal 8 / 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már megjelent.
Október 23-án.
De ne hidd, hogy ennyire okos vagyok. Felcsigázott a topic mert én is nagy kalandjáték fan vagyok.
Rákeresek a neten. Hurrá van demo-ja. Szuper!!!! Már töltöm is. Megnézem az nforce-on ne-e jelent meg teljesen véletlenûl, csak úgy a poén kedvéért.
DE!!! Megjelent 23-án fasza! Ezt megszerzem az életem árán is.
Aztán valami gyanus lesz és megnézem a hétvégi letöltéseimet.
Na csak annyi, hogy 2 napja itt csücsül a Journey to the center a gépemen, csak én "izéke" nem tudtam, hogy mi is lehet ez. Igaz csak RIP-ben van meg de kezdetne ez is megteszi.
Nos csak annyit, hogy már telepítem is...
Október 23-án.
De ne hidd, hogy ennyire okos vagyok. Felcsigázott a topic mert én is nagy kalandjáték fan vagyok.
Rákeresek a neten. Hurrá van demo-ja. Szuper!!!! Már töltöm is. Megnézem az nforce-on ne-e jelent meg teljesen véletlenûl, csak úgy a poén kedvéért.
DE!!! Megjelent 23-án fasza! Ezt megszerzem az életem árán is.
Aztán valami gyanus lesz és megnézem a hétvégi letöltéseimet.
Na csak annyi, hogy 2 napja itt csücsül a Journey to the center a gépemen, csak én "izéke" nem tudtam, hogy mi is lehet ez. Igaz csak RIP-ben van meg de kezdetne ez is megteszi.
Nos csak annyit, hogy már telepítem is...
Én is kíváncsi leszek erre a játékra. Remélem lesz olyan jó mint a Black Mirror. A demot még nem néztem meg, mert lengyelül pofáznak benne. Hátha lesz majd angol nyelvû is. A full megjelenésérõl lehet tudni már valamit? Hál istennek mostanában nagyon el vagyunk kényeztetve kalandjáték szempontjából. (Runaway, Black mirro, Journey to the center...) Csak így tovább...

Kaland jellegu, kattintgatassal iranyitod az embered, megvizsgalhatsz targyakat, stb.
De biztos horrorisztikus is lesz 😊
De biztos horrorisztikus is lesz 😊
Letoltottem a demot, de elegge 'in medias res'. Elkezdodik a jatek egy hullahazban, de semmit nem tudni arrol, hogy ki a fõhõs, mi a feladata, milyen ugyben nyomoz, stb., stb.
Meg nem igazan probaltam ki (ez igy korites nelkul elegge lehangolt).
Vicces, hogy (talan) lengyelul beszel benne a hapsi es angolul van feliratozva 😊)
Nektek mi a velemenyetek?
Meg nem igazan probaltam ki (ez igy korites nelkul elegge lehangolt).
Vicces, hogy (talan) lengyelul beszel benne a hapsi es angolul van feliratozva 😊)
Nektek mi a velemenyetek?
← ElőzőOldal 8 / 8