356
Midnight Nowhere
  • Huti
    Kérdezek mást: hol szereztétek meg a kétkulcsos számítógépen lévő 3 ember kódját. Látom, hogy már valaki leírta a fórumon, de azért szeretném tudni/megtalálni.
  • Huti
    Megvan.
  • Huti
    A fax számát hol találom +?
  • Pogacsa--
    Honnan a rakbol lehet tudni hogy milyen szineket kell benyomni a kijaratnal?
  • pzs
    Na feladtam
    Annyira logokátlan idegesítő bugus fos game
    Még leírással sem tudtam végignyomni
    De a vége érdekelne ha valaki tudja irja priviba vagy mailba pls
    thx a helpet aki segített

http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/midnight_nowhere.txt
    itt a végigjátsása de nekem ez alapján se mant
    lámer vagyok tdom ez volt 1 és utolsó kalandgameja amivel nyomtam.
  • Pogacsa--
    Na bahh
    Ezt se gondoltam volna.
  • fucko
    LŐdd le man hejj!:)
  • Pogacsa--
    Nem tudok bemenni abba a szobaba ami a faszihoz legkozelebb van.
    Azt mondja hogy o nem egy bulldozer:)
  • JustIce
    260731 a helyes kod. pancelszekrenyhez a kulcs a sotet szobaban van. de ehhez kell az elemlampa. melyik 3ik nevhez kell kod?
  • JustIce
    egyik szobaban(csak egy van:) le tudod csukni az ablakot. erre leesik a faszi feje. kimesz s ahol a faszi feje be volt szorulva ott felemeled a szonyeget, majd el tudod ott zarni a gozt. ott bemesz s a csajnal van asszem kulcs. a kulccsal kinyitod a kis szekrenyt az ajto mellett, majd beutod kodot, s kinyilik az ajto. az eldorado majd kesobb kell.
  • Huti
    Megint egy kis segítségre lenne szükségem. Megnéztem a videokazettát, megfigyeltem a számkombinációt. Ha minden igaz 280731. De nem működik vele. Már benne van a biztosíték is, amit az egyik ruhásszekrényben találtam. Van egy elemem, a másik a vibrátorban lesz, ahogy olvasgattam a leírásaitokat. A kétkulcsos számítógép is működik, de a 3 névhez sincs egyetlen kódom sem. Nem tudjátok, hol találom meg a helyes kódokat? A páncélszekrényt hogy tudom kinyitni?
  • Pogacsa--
    Az also szinten ahol a kijarat van, van egy szambepotyogos hely es ugyanott egy csobol kiaramlo goz ami miatt nem tudok arra menni.
    Legutobb megszereztem azt a tablat amit a ket kulcsos szamitogepbe beirt jelszavak utan kinyilo rejtett szarsag rejtett.
    Azon van alapbol egy jelszo meg egy kod.
    A jelszo eldorado.
    Szoval ez megvan es lementem az also szintre es ennyi.
  • JustIce
    menteseim
    Nezegesd meg valamelyik csak jo:)
  • JustIce
    pontosabban? igy nem emlekszem..
  • JustIce
    hat igen ez velem is elofordult.. alt tab utan neha ez van.. elotte en mindig mentettem:) vagy nalad nem alt tab utan volt?mentett allasom van par darab. melyik kell?hova kuldjem? pilla belinkelem
  • LezLee
    Hát azt hiszem úgy beszoptam, hogy kénytelen vagyok itt abbahagyni a játékot. Elmentettem az állást a cellában. Majd utána amikor visszatöltöttem, nem reagál semmire, nem tudok nézelődni, hozzáérni semmihez, még arrébbmenni sem tudok, olyan mintha kifagyott volna, de nem, mert mozog, csak nem reagál semmire. Ha esetleg valaki tudna küldeni egy mentést, rögtön arról a részről, amikor letartóztatják a csákót, azt megköszönném.
  • Pogacsa--
    Megvan az a tabla ami felkerult bal felul az ikonok koze is, es le tudok menni a foldszintre.
    Es itt elakadtam.
    Mi a teendo?
  • JustIce
    pedig annyit csinaltam en is amit irtam. megneztem az osszes posztert a falon, a borotvat, a radiatort, ezek utan doromboltam az ajton, s az or dumalt is valamit, aztan beszeltem a rabokkal, majd megint az orokkel, majd a rabokkal:) s egyszer csak ramtamadt. szal nezz meg mindent.s probald elzarni a csapot, meg felvenni a kenyeret a radiatorrol.s egyszer csak sikerulni fog.
  • pzs
    Justice
    Próbálj meg emlékezni pontosabban mert nem idegesíti fel magát valamiért.
  • pzs
    Justice thx a helpet ha elakdok megint irok :)))
    thx még 1x
  • JustIce
    jo a telefon:)
  • JustIce
    erdekes a vege:) amugy eleg rovid volt a jatek...
  • Sephi
    Kettot olvasal visza jouember.
  • LezLee
    Nekem azt leírhatná valaki, hogy mit mondd a csákó az introban, mert ott eléggé halkan beszél, és a feliratot sem nagyon láttam, szóval nem nagyon értem, hogyan került oda. Annyit kivettem, hogy nyomozó talán, meg valami sorozatgyilkos után nyomoz, de nem biztos. Valaki írja már le, ha értette az introban lévő dolgokat.
  • JustIce
    tok jo poenok vannak kesobb:) remelem elakad valaki s akkor le tudom irni:D
  • JustIce
    De be tudsz menni a liftbe:) csak eloszor el kell huzni a hullat:) szal a 4ik ikonnal macerald, erre behuzza a szemkozti szobaba:) s ott hasznald a kartyat.
  • Huti
    Megvan! Nem löktem arrébb a kezét.
  • LezLee
    Hihetetlen megint elakadtam. Még a végigjátszás sem segített. Na szóval meg van Katzman kártyája, a pisztoly, meg a kódok is. Na most azt írja, hogy lépjek be a liftbe, és használjam a káryát meg a kódot. Na most melyik liftbe? Mert ha abba, amelyiken följöttem, ott nem engedi használni a kártyát. Ha meg lemegyek lépcsőn egy szinttel lejjebb, ott meg nem is enged bemenni a liftbe. Na most akkor hova is kell mennem???
  • JustIce
    a borton elejen vagy? szal amikor rogton bevagnak egy cellaba? mert eleg hosszu a bortonos resz:) na mindegy leirom az elso cellat. dumalj(szaj ikon:) a rabokkal. meg a 4ik ikonnal dorombolj az ajton. a kartyas nagydarab ficko pofazik neked, ha barmihez hozza akarsz erni. addig nezelodtem meg dumaltam, mig le akart utni a nagydarab, erre kapott tolem, s utana mar tudtam nezelodni. ha ez megtortent akkor zard el a csapot. nezd meg a borotvat amiben nincs penge. de a radiatoron ami a kartyasok mogott van vannak kenyerek, s abban van a penge, majd talasz meg aluminium szalat, meg a parnabol is ki tudsz majd szedni szalat stb... na ezt meg nem irom le. a lenyeg amit irtam a duma, s hogy beled kosson:)
  • JustIce
    Aki a hullazban a tepsin fekszik. annak az ujjat kell levagni. ja de eloszor le kell lokni a kezet. a 4ik ikonnal. s utana kell baltaval levagni.
  • Huti
    Hey! Any chance I'm a woodcutter? Ennyit bír mondani, akárhányszor próbálom meg levágni az ujját!!! A tepsin fekvő boncnok ujját sem bírom levágni, és az irodában lévő, asztalra borult hullával sem tudok mit kezdeni. Csak ezt hajtogatja állandóan. Melyikét kell levágni pontosan? Mert nekem egyikét sem sikerült. Már marhára idegesít.
  • pzs
    Börtönig valaki eljutott már ?
    Ott mi van
    Ötletem sincs
    thx
  • JustIce
    Amugy en is szenvedek vele neha:) neha tul bonyolult a sok kod miatt:) tele van egy lapom kodokkal, s mar azt sem tudom mi mi:) A ventillatort ugy kell kiiktatni, hogy megtoltod vizzel a gumit(amit a csaj mellol vettel fel:) s atdobod a szemkozti panelra. ez kiiktatja a ventit:)
  • LezLee
    Hmm, kezdem azt hinni, hogy ez a játék nem nekem lett kitalálva. Valahogy nem kaptam el a ritmusát. Megint elakadtam. Meglett a széfben a floppy. Beraktam a sz.gépbe, elfaxoltam a kódokat, majd megnéztem azokat, de hogyan tovább, nem tok semmit csinálni. Bementem a szikével a legközelebbi lezárt szobába, de ott se tok mit csinálni, mert nem tok továbbmenni egy ventillátor miatt. Help!
  • JustIce
    Ja es a baltaval vagd le az ujjat. Pontosabban: jobb gomb, baltara katt, majd jobb gomb, majd katt a 4ik ikonra fennt, s ugy a ficko kezere. szal ne azon az ikonon legyel amivel targyakat veszel fel.
  • JustIce
    Ja le kell vagni a doki ujjat, s azzal be tudsz menni azon az ajton, ahol kartyaleolvaso nem kartyaleolvaso:D szal eszrevenni a kulonbseget. amugy az uccso kartyas ajto(a hullahaztol)
  • Huti
    Sziasztok!A hullaház után következő szinten vagyok. Rengeteg ajtó van, egyet sem tudok kinyitni. A lengőajtót nem tudom kinyitni, mert nem reagál a "számzár". Valami csavarokat kellene kiszednem belőle, de mivel? Van egy fejszém, egy mikroszkópom és egy business kártyám. Mit kellett volna felvennem, és hol. Az ujjleolvasóhoz kellene a halott férfi ujja vagy mi? Nem tudtam amputálni...Nem tudom, mit hagytam ki. Segítsetek légyszi! Kösz.
  • JustIce
    :DDD En azt hittem mar fenn vagy:) igy kisse mas a helyzet, de mar rajottel:)
  • Sephi
    De hue vaok... levagtam a hallot ujjat es azt hasznaltam az ajtonak :))
  • Sephi
    Nem tudtam becsikni semilyen ablakot... en nem tudom ott mit kell csinalni... senki sem help?