356
Midnight Nowhere
  • pako
    flopis terem flopi be rak: itt valami codot kér ha tudtok segitsetek sos sos sos
  • LezLee
    Egyszerűen. Elhúzod a hullát az útból, és már mehetsz is a liftbe :))
    Mivel rohadt sötét van, nem biztos hogy látod a hullát, ezért nyomkodjad bőszen az egeret a 4. ikonnal és menni fog.
  • kockanadrág
    Nah valaki mondja el gyorsan,hofgy kell abba qva liftbe beszállni!
  • JustIce
    jaja. en is gyorsan vegigzuztam, aztan el is felejtettem:)
  • LezLee
    Az erős túlzás, hogy jó. Nekem csalódást okozott. Azon kívül, hogy tele van hullákkal semmi horror hangulata nincs szerintem. Meg elég idegesítő, hogy a főhős, szinte minden helyzetben megpróbál poénkodni, ami szerintem egyátalán nem illik a hangulatba. Nagyon egyhangú a környezet, és nagyon kevés a helyszín, amit bejárhatsz. És a feladványok is néha eléggé logikátlanok, értelmetlenek.
    Röviden ennyi :)))
  • Corey
    jó a game? megvan a mély horror hangulata? még nem próbáltam, kiváncsi lennék. Humor mennyire van benne?
  • bakker13
    Próbáld úgy a kódot, hogy kez52. Én is szoptam vele egy ideig, de a végén így működött.
  • Light
    Ajjaj...
    Most megint itt próbálgatom, ülök a végigjátszás előtt is, nyomom a kódokat, ahogy le van írva..., de nem működiik:(...
    A többiek hogy játszották végig?:)
    Help, aki tud vmi okosat...!

LezLee, köszi az eddigieket is...
  • LezLee
    Hát sajnos már ebben nem tok segíteni, mivel eddig nem jutottam el, amikor lefagyott a játék, és nem volt rendes mentésem, ezért uninstall lett belőle. Sorry.
  • Light
    Szia!

Utolsó segítségkérés:): A játék legeslegvége, és elakadok!
    Szal, a végigjátszás ezt írja: "Use the computer, input GRDA25, then choose belov, input KAY52 then 8032000 is
    activated." Ez a 6os szobában, a szgépnél...nem fogadja el a KAY52őt! ... nálam van egy floppy meg egy cd...amiket eddig nem használtam -, azokkal kell vmit csinálni? Vagy mi van?:)
    Olvsatam, h az A helyett numerikusan Q-t kell írni..., de úgy sem ment...
    Heeelp!:)
  • LezLee
    A 7. kártya az egyik csapban van. Meg kell fordítani (4. ikon) asszem a bal oldali csapot, és ugyanazzal a herkentyűvel kihalászni, mint a WC-ből.
  • Light
    Köszi:)...
    Most éppen a börtönben szopok...hol a 7. kártya??? Azt is ki kell evezni? De hol, és hogyan?:)
    Köszi:).
    Hella!
  • LezLee
    Én is itt akadtam el egyszer. Na most azért nem csukódik be a liftajtó, mert útját állja egy hulla. Na most ezt a hullát kell először arrébb vonszolni (4. ikonnal), és aztán már bemehetsz a liftbe, és használhatod a kártyát. Én itt azért akadtam el, mert olyan sötét van a liftnél, hogy én azt se láttam, hogy hulla van ott.
  • Light
    Sziasztok!

Köszi a segítéget, megvan:)...ma kezdtem el megint játszani, ezért nem írtam...viszont megint elakadtam:(...
    Ott vagyok, h be kéne mennem abba a liftbe, amire azt mondja, h "Csak megkülönböztetett személyek" léphetnek be...oks, ott van Katzman kártyája, használnám, de nem megy, mindig löki a "Well, and what...", amitől kezdek megőrülni:). A poén, h a végigjátszás is ezt írja, h ezt kell csinálni, és utána beütni a kódját, majd a 654321-et..., de h jussak be, vagy mit kell???
    Köszi előre ezt is!:)

Pás!
  • LezLee
    Hmm, jól eltűntél mostanában :)
    Amúgy már nem aktuális a probléma.... mert uninstalláltam ezt a sz@rt. Felidegesített, és amúgy is kevés volt a hely a vinyómon.
  • JustIce
    Light: sajna nem sem irtam le a fax szamot.

lefagyott? neha menteni kell. dehat tanulunk a hibainkbol:) mondjuk nekem nem fagyott le egyszer sem.. amugy szerintem csinald ujra azt a reszt. nem olyan hosszu ha tudod mit kell csinlani. gyorsan vegig lehet porgetni
  • LezLee
    Rajta van a névjegykártyán, amit a halott, kopasz faszinál találtál. (ha találtál?)
  • Light
    Sziasztok!

Mi a fax száma? Nem találom sehol:( ).
    Köszi!
  • LezLee
    Na megint megszoptam. Nagy nehezen kijutottam a cellából, átvittek egy másikba. Majd az őr elhalálozott a cellám előtt. Ezután nagy nehézségek árán sikerült megszereznem a fegyverét, majd egy jól irányzott lövéssel sikerült kinyitni egy kisebb robbanás kíséretében a cellaajtót.
    És itt LEFAGYOTT!! Én hülye meg nem mentettem.
    Tudna valaki pont erről a helyről küldeni egy mentést, amiket múltkor belinkelt Justice, azok között ilyen nem volt. Nagyon meghálálnám, már szerintem nagyon a vége felé járok, és nem akarom itt feladni.
  • JustIce
    meg van belole eleg. belinkeltem valahol a menteseimet toltsetek le:)
  • Pogacsa--
    Egyebkent innen mennyi lenne meg vissza a jatekbol?
  • Pogacsa--
    Megmutattam az osszes kartyat a szemuvegesnek, szemuveg vissza, aztan mikor at akarok a mosdos kepre menni kilep a program.
    Probaltam mar ujrainditani a gepet de akkor is.
  • LezLee
    Ha visszakerül a szemüveg, mi értelme volt elkérni? Áhh, próbáltam beszélni a rabokkal, de csak áll ott a muksó, mint egy balf@sz. Kopogni se sikerült, folyton azt hajtogatja, hogy be van zárva. Ennyi. Pedig megfejtettem az összes feladványt, mondjuk azoknak sem volt túl sok értelme. Áhh, nem tetszik az egész játék, egyszerűen nem látom át, hogy mi ennek az egésznek az értelme, meg tele van logikátlan, unalmas feladványokkal. Csalódtam benne.
  • JustIce
    a liftnel sem tapasztaltam bug-ot:) tehat az elso lifttel akarsz visszamenni? egyszeru: megnyomod a kapcsolot, ami a lift mellett van a falon. majd bemesz a liftbe. ott megnyomod a lefele(talan A betu van rajta) gombot.
  • JustIce
    nem bug! megvan a balzac-os kerdes is, tehat tenyleg kopognod kell az ajton. de elotte azert ha lehet beszelj a rabokkal. a szemuveg jo helyen van a gazdajanal:) szal kopogj!asszem nem is egyszer kell. ne add fel. ugy emlekszem 4ik ikonnal kopogtam.
  • LezLee
    Hát ha bug, akkor kész, abbahagyom, nem ér ennyit ez az egész szutyok. Már csak azért szenvedek vele, mert érdekel a vége, amúgy már rég uninstall lett volna. Pedig hogy vártam ezt a gamet.
  • Sephi
    Lehet bug mint nekem a lift???
  • LezLee
    Bazz, lehet hogy megszoptam. Megvan az összes kártya. Megfejtettem a 6 betűs feladványt, majd elkértem a szemüveget. Ezután megfejtettem a számos feladványt, meg a költőset is. Na most ezután azt írja a végigjáccás, hogy kopogtassak az ajtón mire átvisznek egy másik cellába. Igen ám, de időközben a muksó visszakérte a szemüveget, és akárhogy erőszakolom, nem hajlandó dörömbölni az ajtón. Most akkó mi van?
  • Sephi
    Baaz... tehat ha feljovok az elejerol a liftel azutan ha visza akarok menni azt hogy teszem meg?!?

Nem akar mar bemenni a liftbe!!!
  • JustIce
    hany kartyat talaltal eddig?
  • MCI
    A bortonben miutan a fonoknek megadtam a 3 kartyas valaszt mit kell csinalni??? A szemuveget visszakerte miutan megmondtam az utolsot. A szaj ikon aktiv az osszes amberken , de nem szovegel senki.
    Mit hagyhattam ki?
  • JustIce
    amugy a BYGrg stb kod abban a szobaban talalhato, ahol a csavarhuzo volt az asztalon, az alatt van egy szef, amiben volt a tollban a kulcs. na ott van valami papir asszem a koddal. a 3 ember kodjat pedig ahogy LezLee mar a hullazsakokon talalhato fecnik adjak.
  • JustIce
    tudsz valaszolni, csak a valaszra kell kattintani:)
  • JustIce
    elsore a valasz 5. kerdezgess csak tole. aztan az aluminium kabelt atalakitod horogga. a 4ik ikonnal egyszeruen ranyomsz az inventoryban. majd kiurited a tartalyt, majd ranyomod a cernat s lesz meg kartyad. tovabb is van, mondjam meg?:)
  • Huti
    Kösz. Már a börtönben szerencsétlenkedek. Van 2 kártyám, 1 cérnám, 1 drótom és egy borotvapengém. A szemüveges faszitól kellene valahogy +szerznem a szemüveget. Ad is egy feladványt, amire nem tudom, hogy kell válaszolni. Még ha rá is jöttem a válaszra, akkor sem tudom neki elmondani. Mit tegyek?
  • LezLee
    Valahol, már nem emléxem hol, találsz egy ilyen kódot, hogy : BYRGR, vagyis blue, yellow, red, green, red.
  • LezLee
    A 3 ember kódját asszem lenn a hullaházban a hullazsákon szereplő számok adják. Ha jól emléxem.
  • LezLee
    A felakasztott macskás helyiségben nem tudsz semmit csinálni, viszont a WC-ben lesz egy kis dolgod. Csak annyit mondok, hogy: koton. :))
  • Pogacsa--
    Pl Katzmanet a liftben a kartyajaval egyutt.
  • Huti
    Mire tudom használni az átfaxolt kódokat? Lehet valamit kezdeni a fellógatott macskás helyiségben, és a wc-ben?