Midnight Nowhere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem segítesz azt se tudom hogy kezdtem volna neki.
Mégegyszer kösz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én tom.
Én is elég béna vagyok, de tessk:
ha már kijutottunk, göngyölítsük fel a szálakat. Elsõ teendõ, hogy megvizsgáljuk, honnan is érkeztünk, azaz vegyük szemügyre alaposabban a celofánzsákunkat. Egy sorszámot találunk rajta, melyen egy hatjegyû szám áll: 270871. Ezt jegyezzük meg jól, hiszen a rejtélyek és fejtörõk ezzel máris elkezdõdtek.
A szobában áll egy asztal, melyen több olvasnivaló irat mellett találunk egy fecskendõt és egy mikroszkópot. Elõbbihez rossz gyerekkori emlékeink miatt nem ragaszkodunk, viszont a mikroszkóp még jöl jöhet - tegyük hát el. Jobbra látható egy üveges szekrény, mely egy fejszét rejt. Kinyitni nem tudjuk, tehát be kellene törni, bár ez puszta kézzel nem lehetséges. Szükség törvényt bont; dobjuk oda a mikroszkópot, majd a csörömpölés után vegyük magunkhoz a szerszámot.
Tovább haladva egy üvegszekrényt fedezhetünk fel, melyben formalinban úszkáló szervek mellett pár meztelen nénit is megcsodálhatunk. Az üvegre ragasztott papírdarabon egy jelszót találunk: 654321. Egyszerûsége miatt ezt is könnyen megjegyezhetjük.
Balra haladva egy füstölgõ biztosítékszekrényt látunk, ami rossz ómen, hiszen bizonyos, hogy a mellette lévõ ajtót nyitná. A fejszével feszítsük fel ajtaját, hogy megvizsgálhassuk. Látható, hogy az egyik biztosíték kiégett, ezt távolítsuk el. Haladjunk tovább balra, míg feltûnik egy mûködõ hûtõ berendezés, mellette egy elektromos kapcsolóval. Sajnos a kapcsoló rossz - állapítjuk meg, de igazából nem is szükséges kikapcsolnunk a hûtést. Ha megnézzük a falon végigfutó kábelt, rájövünk, hogy ezt kézzel nem tudjuk leszedni. Használjuk tehát a fejszét, s máris van egy darab vezetékünk.
Haladjuk továbbra is balra, míg három hullazsákot nem találunk. A tõlünk távolabb esõt kinyitva egy fiatal hölgy tetemére bukkanunk. Vizsgáljuk át alaposan! A zsákon lógó cédulára a 906090 számsort írták. Ez még késõbb szükséges lehet. A középsõ zsákban egy férfi fekszik, megvizsgálva egy érdekes "Ariel"-nak titulált tetoválást találunk rajta. A hullazsák sorszáma: 100001. Jegyezzük fel magunkban ezeket az információkat is. A hozzánk legközelebb esõ zsákot kinyitva is érdekes dolgot tapasztalunk; az áldozat kórházi öltözéket visel, tehát bizonyos, hogy itt dolgozott. Ennek tudatában mozdítsuk meg a tetem kezét, majd a fejszével nyisszantsuk le a hüvelykujját. Késõbb még hasznát vehetjük, ha ujjlenyomatra lenne szükségünk.
Menjünk vissza a füstölgõ biztosítékszekrényhez, s próbáljunk vele ügyeskedni. A megszerzett vezetékdarabbal ebben a formájában nem sokra megyünk. Menjünk vissza oda, ahol a fejszét találtuk, s a falon lévõ ládika aljából vegyünk el egy üvegdarabot. Utána az üvegdarabbal csupaszítsuk le a vezeték végeit, majd próbáljuk meg behelyezni a biztosíték helyére. Eredmény: az ajtó mûködik, végre kijutottunk. A recepciós helyiségbe jutván egy-két dolgot még vegyünk szemügyre a falakon, majd keressük meg a liftet. Lépjünk be bátran és irány a harmadik emelet, azaz fölfelé!
Padu
Mondja meg valaki,hogy hogy kell kijutni miután kiszálltam a hullazsákból az elején?
Tudom hogy elég béna vagyok de nem szoktam ilyen játékokkal játszani.
Ki tudja a (asszem a vészkijáratnak) kódját ami a 3. szinten van?
Azt kell csinálni hogy a videófelvételen megnézzük, de én már minden kombinációt kipróbáltam.
Aki tud választ az itt, vagy erre a címre válaszoljon : [email protected]
KÖSZI
Padu
Azt kell csinálni hogy a videófelvételen megnézzük, de én már minden kombinációt kipróbáltam.
Aki tud választ az itt, vagy erre a címre válaszoljon.
KÖSZI
Padu
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Van egy problémám: a 3.emeleten vagyok egy számítógépes szobában; a gépet 2 zár védi, ezeket kinyitottam, ezután amikor belépek a rendszerbe kódo(?kat?) kéne beírni, miket? én a zsákokon lévõket próbáltam, nem mentek... szógval valaki elmondaná, hogy egész pontosan mit kell itt csinálni a gépen ahhoz, h kinyíljon az a titkos ajtó???
Köszi!
Bár nem szeretek végigjátszáshoz nyúlni, de asszem igénybe kell vennem, mert ide már nem nagyon járnak úgylátszik.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Nem tudok kijutni az elsõ helyszínrõl, már egy drótot cseréltem a abban az elektromos szekrényben, és van nálam mikroszkóp, balta, valami tekercs (drót?), és üvegszilánk.
3 hulla van, próbáltam valakinek levágni az ujját, de nem lehet. Már úgy érzem mindent kipróbáltam, de már nincs ötletem.
Elõre is nagyon köszönöm!!

Mivel rohadt sötét van, nem biztos hogy látod a hullát, ezért nyomkodjad bõszen az egeret a 4. ikonnal és menni fog.
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Röviden ennyi 😊))
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Most megint itt próbálgatom, ülök a végigjátszás elõtt is, nyomom a kódokat, ahogy le van írva..., de nem mûködiik😞...
A többiek hogy játszották végig?😊
Help, aki tud vmi okosat...!
LezLee, köszi az eddigieket is...
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Utolsó segítségkérés😊: A játék legeslegvége, és elakadok!
Szal, a végigjátszás ezt írja: "Use the computer, input GRDA25, then choose belov, input KAY52 then 8032000 is
activated." Ez a 6os szobában, a szgépnél...nem fogadja el a KAY52õt! ... nálam van egy floppy meg egy cd...amiket eddig nem használtam -, azokkal kell vmit csinálni? Vagy mi van?😊
Olvsatam, h az A helyett numerikusan Q-t kell írni..., de úgy sem ment...
Heeelp!😊
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Most éppen a börtönben szopok...hol a 7. kártya??? Azt is ki kell evezni? De hol, és hogyan?😊
Köszi😊.
Hella!
Köszi a segítéget, megvan😊...ma kezdtem el megint játszani, ezért nem írtam...viszont megint elakadtam😞...
Ott vagyok, h be kéne mennem abba a liftbe, amire azt mondja, h "Csak megkülönböztetett személyek" léphetnek be...oks, ott van Katzman kártyája, használnám, de nem megy, mindig löki a "Well, and what...", amitõl kezdek megõrülni😊. A poén, h a végigjátszás is ezt írja, h ezt kell csinálni, és utána beütni a kódját, majd a 654321-et..., de h jussak be, vagy mit kell???
Köszi elõre ezt is!😊
Pás!
Amúgy már nem aktuális a probléma.... mert uninstalláltam ezt a sz@rt. Felidegesített, és amúgy is kevés volt a hely a vinyómon.
lefagyott? neha menteni kell. dehat tanulunk a hibainkbol😊 mondjuk nekem nem fagyott le egyszer sem.. amugy szerintem csinald ujra azt a reszt. nem olyan hosszu ha tudod mit kell csinlani. gyorsan vegig lehet porgetni
Mi a fax száma? Nem találom sehol😞 ).
Köszi!
És itt LEFAGYOTT!! Én hülye meg nem mentettem.
Tudna valaki pont errõl a helyrõl küldeni egy mentést, amiket múltkor belinkelt Justice, azok között ilyen nem volt. Nagyon meghálálnám, már szerintem nagyon a vége felé járok, és nem akarom itt feladni.
Probaltam mar ujrainditani a gepet de akkor is.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem akar mar bemenni a liftbe!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"