356
Midnight Nowhere
-
d4v1d #276 Ha itt vagy maradj is itt, mert kérdeni akarok v.mit, de ímélbe. -
d4v1d #275 Halihó!!
Megkell keresni azt az ajtót amelyiket az a kék mágneskártya nyitja.Végigzongoráztam az összes ajtót, de egyiket sem nyitotta ki az a k.rva kártya. -
#274 Hát igen... -
#273 ty -
#272 Vedd elő a raktárod, és kattints az üvegszilánkra. Utána menj át a 4. ikonra, és kattints a kábelre.
Ennyi -
#271 hogyan kell a kábelt az üveggel lecsupaszitani? kinyir ez a feladat -
#270 Na, hol tartasz? -
d4v1d #269 Most feljegyeztem az infót amit mondtál, mert csak 5 -t után tudok játszani. Ha valami gondom bajom lenne még majd szólok. (márpedig tuti hogy lesz). -
d4v1d #268 Így van. Nélküle elég necces lenne a végigjátszás.
-
#267 Hát igen. De legalább van. -
d4v1d #266 Szia.
Köszi szép.Abba rohadt végigjátszásba mégcsak véletlenül se említették meg, hogy mi a f.szt csináljak. -
#265 Szia
Bocs hogy később válaszoltam.
Tedd a következőt: Menj be a raktáradba, válts át a megvizsgáló nézetre, nézd meg a tollat, azután válts át a megfogásra (vagy a használásra.Nemtom melyik a helyes) és kattints újra a tollra. Kinyílik, és hopp egy kulcsunk is van :)
Csak ennyi.
Nem volt könnyű rész.
-
d4v1d #264 Mivel kell kinyitni a páncélszekrényt?A munkapad alatt. -
d4v1d #263 szeva Skatey26!
Itt vagyok. Tegnap este elkezdtem játszani, és eljutottam odáig, hogy felvettem az elektronikus noteszt meg a tollat.Ma behoztam a munkahelyemre is, itt is tolom, hogy minnél hamarabb eljussak a második szintre a kódos ajtóhoz. -
d4v1d #262 Oksa!! Felírtam majd írok ha már ott vagyok. kösz szép. Ma már nem leszek csak holnap. Hello d4v1d -
#261 AZ e-mail címem:
[email protected] -
d4v1d #260 megmondod az e-mail címedet? -
d4v1d #259 Köszi szépen!!
Leszedtem a végigjátszást, majd megnézem mit tehetek. Ha eljutok odáig megírom a számokat e-mailba vagy itt a fórumon megmondom.OK? -
#258 http://www.pclife.hu/index.php?op=showarticle&article=208
itt találsz egy végigjátszás hozzá. -
#257 Semmiség. szívesen.
Erre is való egy fórum :)
Amúgy ha eljutsz odáig hogy a második szintre vezető ajtó kódját megmondhatnád,
mert sehogyse tudom leolvasni a kameráról -
d4v1d #256 Nagyon szépen köszi!!!!!!!
Ha nem segítesz azt se tudom hogy kezdtem volna neki.
Mégegyszer kösz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#255 Szia d4v1d!!!
Én tom.
Én is elég béna vagyok, de tessk:
ha már kijutottunk, göngyölítsük fel a szálakat. Első teendő, hogy megvizsgáljuk, honnan is érkeztünk, azaz vegyük szemügyre alaposabban a celofánzsákunkat. Egy sorszámot találunk rajta, melyen egy hatjegyű szám áll: 270871. Ezt jegyezzük meg jól, hiszen a rejtélyek és fejtörők ezzel máris elkezdődtek.
A szobában áll egy asztal, melyen több olvasnivaló irat mellett találunk egy fecskendőt és egy mikroszkópot. Előbbihez rossz gyerekkori emlékeink miatt nem ragaszkodunk, viszont a mikroszkóp még jöl jöhet - tegyük hát el. Jobbra látható egy üveges szekrény, mely egy fejszét rejt. Kinyitni nem tudjuk, tehát be kellene törni, bár ez puszta kézzel nem lehetséges. Szükség törvényt bont; dobjuk oda a mikroszkópot, majd a csörömpölés után vegyük magunkhoz a szerszámot.
Tovább haladva egy üvegszekrényt fedezhetünk fel, melyben formalinban úszkáló szervek mellett pár meztelen nénit is megcsodálhatunk. Az üvegre ragasztott papírdarabon egy jelszót találunk: 654321. Egyszerűsége miatt ezt is könnyen megjegyezhetjük.
Balra haladva egy füstölgő biztosítékszekrényt látunk, ami rossz ómen, hiszen bizonyos, hogy a mellette lévő ajtót nyitná. A fejszével feszítsük fel ajtaját, hogy megvizsgálhassuk. Látható, hogy az egyik biztosíték kiégett, ezt távolítsuk el. Haladjunk tovább balra, míg feltűnik egy működő hűtő berendezés, mellette egy elektromos kapcsolóval. Sajnos a kapcsoló rossz - állapítjuk meg, de igazából nem is szükséges kikapcsolnunk a hűtést. Ha megnézzük a falon végigfutó kábelt, rájövünk, hogy ezt kézzel nem tudjuk leszedni. Használjuk tehát a fejszét, s máris van egy darab vezetékünk.
Haladjuk továbbra is balra, míg három hullazsákot nem találunk. A tőlünk távolabb esőt kinyitva egy fiatal hölgy tetemére bukkanunk. Vizsgáljuk át alaposan! A zsákon lógó cédulára a 906090 számsort írták. Ez még később szükséges lehet. A középső zsákban egy férfi fekszik, megvizsgálva egy érdekes "Ariel"-nak titulált tetoválást találunk rajta. A hullazsák sorszáma: 100001. Jegyezzük fel magunkban ezeket az információkat is. A hozzánk legközelebb eső zsákot kinyitva is érdekes dolgot tapasztalunk; az áldozat kórházi öltözéket visel, tehát bizonyos, hogy itt dolgozott. Ennek tudatában mozdítsuk meg a tetem kezét, majd a fejszével nyisszantsuk le a hüvelykujját. Később még hasznát vehetjük, ha ujjlenyomatra lenne szükségünk.
Menjünk vissza a füstölgő biztosítékszekrényhez, s próbáljunk vele ügyeskedni. A megszerzett vezetékdarabbal ebben a formájában nem sokra megyünk. Menjünk vissza oda, ahol a fejszét találtuk, s a falon lévő ládika aljából vegyünk el egy üvegdarabot. Utána az üvegdarabbal csupaszítsuk le a vezeték végeit, majd próbáljuk meg behelyezni a biztosíték helyére. Eredmény: az ajtó működik, végre kijutottunk. A recepciós helyiségbe jutván egy-két dolgot még vegyünk szemügyre a falakon, majd keressük meg a liftet. Lépjünk be bátran és irány a harmadik emelet, azaz fölfelé!
-
d4v1d #254 Hi!
Mondja meg valaki,hogy hogy kell kijutni miután kiszálltam a hullazsákból az elején?
Tudom hogy elég béna vagyok de nem szoktam ilyen játékokkal játszani. -
#253 Egy kicsit elcs****m az előzö üzenetem...
Ki tudja a (asszem a vészkijáratnak) kódját ami a 3. szinten van?
Azt kell csinálni hogy a videófelvételen megnézzük, de én már minden kombinációt kipróbáltam.
Aki tud választ az itt, vagy erre a címre válaszoljon : [email protected]
KÖSZI -
#252 Ki tudja a (asszem a vészkijáratnak) kódját ami a 3. szinten van.
Azt kell csinálni hogy a videófelvételen megnézzük, de én már minden kombinációt kipróbáltam.
Aki tud választ az itt, vagy erre a címre válaszoljon.
KÖSZI -
#251 na azenyém meg van:#250. Itt már voltam, asszem vmi hullazsákost kell beírni.a tied:270871.asszem -
#250 hi all.Pfúú de fos 1 gém menü.aliga van beállítás, menteni is csak 1et lehet, be se lehet állítani h ne felül írja hanem újat mentsen akárhogy nyomom szart se csinál.eljutottam a börtönig mentek, kilépek, visszatöltöm, oszt 1 k**a nagy bug:nem lehet váltani a cselekévések közt nem lehet semmit megnézni megfogni...mert nem változik át az egér, nem tok semerre menni mer megint az egér, szal fos.kezdetem 1 új játékot erre a lrgelejéről kezdi.momdom betöltöm akkor az előbbit oszt az a kurva rohadtbuziszar felülnyomta a mentésem(hogy rohadjon meg).ennyi.tud vki vmi mondani? -
marsza #249 Hello!
Van egy problémám: a 3.emeleten vagyok egy számítógépes szobában; a gépet 2 zár védi, ezeket kinyitottam, ezután amikor belépek a rendszerbe kódo(?kat?) kéne beírni, miket? én a zsákokon lévőket próbáltam, nem mentek... szógval valaki elmondaná, hogy egész pontosan mit kell itt csinálni a gépen ahhoz, h kinyíljon az a titkos ajtó???
Köszi! -
marsza #248 u -
#247 Oké, az tök jó -
dreamlite #246 Sebaj! Ott is van fórum és nagyon fogunk örülni az új arcoknak! :) Garantáltan segítenek online 24h :) -
#245 Köszike. Bár nem szeretek végigjátszáshoz nyúlni, de asszem igénybe kell vennem, mert ide már nem nagyon járnak úgylátszik. -
dreamlite #244 A PC Life Magazinon találtok egy korrekt magyar végigjátszást! ;) Ott van megoldás arra is, hogy hogyan lehet kijutni a szobából. ;-)PC Life végigjátszás -
#243 Ja, egy ujjat már levágtam, de azzal sem megyek semmire -
#242 Én a minap kezdtem el a gamét, máris elakadtam.
Nem tudok kijutni az első helyszínről, már egy drótot cseréltem a abban az elektromos szekrényben, és van nálam mikroszkóp, balta, valami tekercs (drót?), és üvegszilánk.
3 hulla van, próbáltam valakinek levágni az ujját, de nem lehet. Már úgy érzem mindent kipróbáltam, de már nincs ötletem. -
kakuba #241 Valaki megtenné,hogy elküldi nekem a végigjátszását!!
Előre is nagyon köszönöm!!
-
#240 Símán bemásolod abba a könyvtárba, ahova a játék ment. -
pako #239 justice felrakta a mentéseit hogyan lehet a játékba beilleszteni? -
#238 Ja, igen a kódokat el kell faxolni. A fax számát megtalálod a névjegyen, ami elvileg nálad van, ha nincs, akkor a folyosó végi irodában a halott, kopasz faszinál van. Oda elfaxolod, majd az irodában, meg tod nézni. -
pako #237 beraktam a flopit hogyan lehet el faszolni valami kodot kér még már be irtam mindent mégsem jo