Midnight Nowhere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aha felraktam.A Drift-el nem is foglalkoztam.Fel se raktam.Elolvastam, hogy mirõl szól, és Skippeltem az egészet.A Warlords Battlecry 3-at felraktam, de elég hamar elestem.Azon a parázsrétegen nyírtak ki.Egyébbként most inkább a The Bard's Tale-el játszok.Nagyon király
Felraktad a Warlords Battlecry 3-at? A DRIFT meg egyébként egy nagy sz*r.
Sz*ar az irányítás, sz*r a grafika, sz*r az egész.
Sz*ar az irányítás, sz*r a grafika, sz*r az egész.
Padu
Ja!!
Én megvettem a dvd-ste. és jól megszívtam, mert a GSTV menübe a játékbemutatók rosszul vannak ráírva.(vagy nem tudom). Mindíg fejjel lefele jön be a kép, akármelyik lejátszóval nyitom meg.Már írtam a Mady-nek, kiváncsi vagyok, hogy mit válaszol.
Én megvettem a dvd-ste. és jól megszívtam, mert a GSTV menübe a játékbemutatók rosszul vannak ráírva.(vagy nem tudom). Mindíg fejjel lefele jön be a kép, akármelyik lejátszóval nyitom meg.Már írtam a Mady-nek, kiváncsi vagyok, hogy mit válaszol.
Bocs, csak hétvégén zalában voltam nyaralni. Amúgy csak ma sikerült megvenni a gamestart, de sajnos csak a cd-set, mert a többit elvitték, és nem akartam még egy napot várni a dvd-s re.
Padu
Végül is..??..
Meg van az új GameStar? Én mindíg megveszem. Ebben írtak a S.T.A.L.K.E.R.-rõl, úgynéz ki, nem jelenik meg mostanába.A rohadtak b.szták kivinni az E3-ra, most meg megerõsítették, hogy a GGC-re sem viszik.Pedig már úgy várom.Ez az évszázad játéka lesz, ha végre kiadják, és nem csinálják azt mint a DNF-el.
Meg van az új GameStar? Én mindíg megveszem. Ebben írtak a S.T.A.L.K.E.R.-rõl, úgynéz ki, nem jelenik meg mostanába.A rohadtak b.szták kivinni az E3-ra, most meg megerõsítették, hogy a GGC-re sem viszik.Pedig már úgy várom.Ez az évszázad játéka lesz, ha végre kiadják, és nem csinálják azt mint a DNF-el.
Húúúúúúú-----><#csodalk>#csodalk>
Az nekem is megvan, de addig jutottam el, hogy feltelepítettem.Szerintem az egy ....stb.Inkább nem fikázom. Izlések és plafonok. De ha neked tetszik...?
Én inkább FPS-RPG-ket játszok.Ez a Midnight Nowhere is csak azért van meg, mert bennt volt a GameStar-ban mint teljes játék.Alapjába véve nem rossz játék, de nem is a szívem csücske.
Az nekem is megvan, de addig jutottam el, hogy feltelepítettem.Szerintem az egy ....stb.Inkább nem fikázom. Izlések és plafonok. De ha neked tetszik...?
Én inkább FPS-RPG-ket játszok.Ez a Midnight Nowhere is csak azért van meg, mert bennt volt a GameStar-ban mint teljes játék.Alapjába véve nem rossz játék, de nem is a szívem csücske.
Nekem ezek közül egy sincs meg.
Nekem sok játékom van, de csak kettõvel játszok mostanában: Paradise Cracked, és a
Delta force 2-vel.
Nekem sok játékom van, de csak kettõvel játszok mostanában: Paradise Cracked, és a
Delta force 2-vel.
Padu
Helló!!!!!!!
Nincs meg, de nem vagyok egy nagy delta force-os.Egyik részével se játszottam.
Amikkel most játszok😛ainkiller 1-2, Men of Valor, Hellforce, Rising Kingdoms, Medal of Honor-Pacific Assault. Ezeken kívül új játékom van még a :Battlefield 2
Brothers in Arms:Road to Hill 30, Stronghold 2, De ezeket nem tolom, mert nem elég hozzá a VGA-m.A Stonghold 2 meg egy szar.<#wink>#wink>
Nincs meg, de nem vagyok egy nagy delta force-os.Egyik részével se játszottam.
Amikkel most játszok😛ainkiller 1-2, Men of Valor, Hellforce, Rising Kingdoms, Medal of Honor-Pacific Assault. Ezeken kívül új játékom van még a :Battlefield 2
Brothers in Arms:Road to Hill 30, Stronghold 2, De ezeket nem tolom, mert nem elég hozzá a VGA-m.A Stonghold 2 meg egy szar.<#wink>#wink>
De én 5-tõl nem leszek.Sajna!!!
De ma még ránézek többször is erre a fórumra, hátha mégis itt leszel, ha 5-ig nem, akkor majd holnap.OK?
d4v1d<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
De ma még ránézek többször is erre a fórumra, hátha mégis itt leszel, ha 5-ig nem, akkor majd holnap.OK?
d4v1d<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
De én 5-tõl nem leszek.Sajna!!!
d4v1d
d4v1d
nekem van saját gépem, de nincs net.Most is meg eddig mindíg innen a munkahelyemrõl írtam.De nemsokára lesz otthon is netem.
Mert csak 1 gép van a házban, és 2-en is ide akarnak jönni. Sajnos nem az én gépem, de hamarosan veszek magamnak
Padu
egyébbként nekem pont 5kor kell abbahagynom, úgyhogy valószínû, hogy majd csak holnap, tudjuk folytatni.De nem baj
miért kell abba hagynod?
ok
mit szólsz a F.E.,A.R. demóhoz?
kösz az infót
nem baj, mejd megkérdezek mást is
Azthiszem a személyzeti társalgót nyitja. Ha nem voltál a videós szobában, (ahol le lehet játszani a felszedett videjót, és van egy naptár, amin egy hiányos öltözetû nõ áll) akkor oda kell a kék kártya.
Padu
már megírtam az e-mailt-megkaptad?
Ha itt vagy maradj is itt, mert kérdeni akarok v.mit, de ímélbe.
Halihó!!
Megkell keresni azt az ajtót amelyiket az a kék mágneskártya nyitja.Végigzongoráztam az összes ajtót, de egyiket sem nyitotta ki az a k.rva kártya.
Megkell keresni azt az ajtót amelyiket az a kék mágneskártya nyitja.Végigzongoráztam az összes ajtót, de egyiket sem nyitotta ki az a k.rva kártya.
Vedd elõ a raktárod, és kattints az üvegszilánkra. Utána menj át a 4. ikonra, és kattints a kábelre.
Ennyi
Ennyi
Padu
hogyan kell a kábelt az üveggel lecsupaszitani? kinyir ez a feladat<#idiota>#idiota>
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Most feljegyeztem az infót amit mondtál, mert csak 5 -t után tudok játszani. Ha valami gondom bajom lenne még majd szólok. (márpedig tuti hogy lesz).
Így van. Nélküle elég necces lenne a végigjátszás.
Szia.
Köszi szép.Abba rohadt végigjátszásba mégcsak véletlenül se említették meg, hogy mi a f.szt csináljak.
Köszi szép.Abba rohadt végigjátszásba mégcsak véletlenül se említették meg, hogy mi a f.szt csináljak.
Szia
Bocs hogy késõbb válaszoltam.
Tedd a következõt: Menj be a raktáradba, válts át a megvizsgáló nézetre, nézd meg a tollat, azután válts át a megfogásra (vagy a használásra.Nemtom melyik a helyes) és kattints újra a tollra. Kinyílik, és hopp egy kulcsunk is van 😊
Csak ennyi.
Nem volt könnyû rész.
Bocs hogy késõbb válaszoltam.
Tedd a következõt: Menj be a raktáradba, válts át a megvizsgáló nézetre, nézd meg a tollat, azután válts át a megfogásra (vagy a használásra.Nemtom melyik a helyes) és kattints újra a tollra. Kinyílik, és hopp egy kulcsunk is van 😊
Csak ennyi.
Nem volt könnyû rész.
Padu
Mivel kell kinyitni a páncélszekrényt?A munkapad alatt.
szeva Skatey26!
Itt vagyok. Tegnap este elkezdtem játszani, és eljutottam odáig, hogy felvettem az elektronikus noteszt meg a tollat.Ma behoztam a munkahelyemre is, itt is tolom, hogy minnél hamarabb eljussak a második szintre a kódos ajtóhoz.
Itt vagyok. Tegnap este elkezdtem játszani, és eljutottam odáig, hogy felvettem az elektronikus noteszt meg a tollat.Ma behoztam a munkahelyemre is, itt is tolom, hogy minnél hamarabb eljussak a második szintre a kódos ajtóhoz.
Oksa!! Felírtam majd írok ha már ott vagyok. kösz szép. Ma már nem leszek csak holnap. Hello d4v1d
AZ e-mail címem:
[email protected]
[email protected]
Padu
megmondod az e-mail címedet?
Köszi szépen!!
Leszedtem a végigjátszást, majd megnézem mit tehetek. Ha eljutok odáig megírom a számokat e-mailba vagy itt a fórumon megmondom.OK?
Leszedtem a végigjátszást, majd megnézem mit tehetek. Ha eljutok odáig megírom a számokat e-mailba vagy itt a fórumon megmondom.OK?
http://www.pclife.hu/index.php?op=showarticle&article=208
itt találsz egy végigjátszás hozzá.
itt találsz egy végigjátszás hozzá.
Padu