356
Midnight Nowhere
-
Hát igen, de most nem tudok többet írni, bármikor elmehet a net az időjárás miatt. -
d4v1d #315 Na hi!!
Már megrendeltük a netet.Ha minden jól m1, akkor még 1-másfél hét és lesz netem otthon is.Mi van veled? Régen beszéltünk már.
-
d4v1d #314 JAJA.Na Nekem koccolnom kell,holnap még tudunk dumcsizni, de utána már nem biztos hogy leszek, majd csak akkor ha lesz netem. -
Majd én is megpróbálom szerezni. -
d4v1d #312 Nincs. Tele vagyok FPS,RTS,RPG-kkel.Neten ne tudok játszani mivel nincs.De ha lesz a WoW-ot tuti megveszem. -
Van olyan játékod amit tucc neten jáccani?
-
Most éppen jáccok a Warlords Battlecry 3-mal. -
Most már teccek érteni. A Wow-ot ismerem, csak nincs meg, és nem tudom beszerezni sajna. -
d4v1d #308 Én nem azt mondtam, hogy rossz a netem, hanem azt hogy nincs.Még.De már nemsokára lesz.Teccik érteni? Tök király.Ha minden igaz a jövőhéten lesz egy
MSI NX6600GT-VGA-m.54000-FT.Már alig várom.De sajna ez még nem 100%.Majd meglátjuk.Egyébként ha meglesz a netem,szerintem csak WoW-ozni fogok.Te nem szereted a WoW-ot? -
Jó már a neted? -
d4v1d #306 Aha felraktam.A Drift-el nem is foglalkoztam.Fel se raktam.Elolvastam, hogy miről szól, és Skippeltem az egészet.A Warlords Battlecry 3-at felraktam, de elég hamar elestem.Azon a parázsrétegen nyírtak ki.Egyébbként most inkább a The Bard's Tale-el játszok.Nagyon király -
Felraktad a Warlords Battlecry 3-at? A DRIFT meg egyébként egy nagy sz*r.
Sz*ar az irányítás, sz*r a grafika, sz*r az egész. -
d4v1d #304 Ja!!
Én megvettem a dvd-ste. és jól megszívtam, mert a GSTV menübe a játékbemutatók rosszul vannak ráírva.(vagy nem tudom). Mindíg fejjel lefele jön be a kép, akármelyik lejátszóval nyitom meg.Már írtam a Mady-nek, kiváncsi vagyok, hogy mit válaszol. -
Bocs, csak hétvégén zalában voltam nyaralni. Amúgy csak ma sikerült megvenni a gamestart, de sajnos csak a cd-set, mert a többit elvitték, és nem akartam még egy napot várni a dvd-s re. -
d4v1d #302 Végül is..??..
Meg van az új GameStar? Én mindíg megveszem. Ebben írtak a S.T.A.L.K.E.R.-ről, úgynéz ki, nem jelenik meg mostanába.A rohadtak b.szták kivinni az E3-ra, most meg megerősítették, hogy a GGC-re sem viszik.Pedig már úgy várom.Ez az évszázad játéka lesz, ha végre kiadják, és nem csinálják azt mint a DNF-el. -
Elején nekem se tetszett, de aztán rájöttem egy-két dologra, és megtetszett!
-
d4v1d #300 Húúúúúúú-----> 
Az nekem is megvan, de addig jutottam el, hogy feltelepítettem.Szerintem az egy ....stb.Inkább nem fikázom. Izlések és plafonok. De ha neked tetszik...?
Én inkább FPS-RPG-ket játszok.Ez a Midnight Nowhere is csak azért van meg, mert bennt volt a GameStar-ban mint teljes játék.Alapjába véve nem rossz játék, de nem is a szívem csücske. -
Nekem ezek közül egy sincs meg.
Nekem sok játékom van, de csak kettővel játszok mostanában: Paradise Cracked, és a
Delta force 2-vel. -
d4v1d #298 Helló!!!!!!!
Nincs meg, de nem vagyok egy nagy delta force-os.Egyik részével se játszottam.
Amikkel most játszok:Painkiller 1-2, Men of Valor, Hellforce, Rising Kingdoms, Medal of Honor-Pacific Assault. Ezeken kívül új játékom van még a :Battlefield 2
Brothers in Arms:Road to Hill 30, Stronghold 2, De ezeket nem tolom, mert nem elég hozzá a VGA-m.A Stonghold 2 meg egy szar.
-
Megvan a delta force 2? -
OK -
d4v1d #295 De én 5-től nem leszek.Sajna!!!
De ma még ránézek többször is erre a fórumra, hátha mégis itt leszel, ha 5-ig nem, akkor majd holnap.OK?
d4v1d

-
d4v1d #294 De én 5-től nem leszek.Sajna!!!
De ma még ránézek többször is erre a fórumra, hátha mégis itt leszel, ha 5-ig nem, akkor majd holnap.OK?
d4v1d -
5-kor találkozunk -
Hát igggen....
-
d4v1d #291 nekem van saját gépem, de nincs net.Most is meg eddig mindíg innen a munkahelyemről írtam.De nemsokára lesz otthon is netem. -
Mert csak 1 gép van a házban, és 2-en is ide akarnak jönni. Sajnos nem az én gépem, de hamarosan veszek magamnak -
d4v1d #289 egyébbként nekem pont 5kor kell abbahagynom, úgyhogy valószínű, hogy majd csak holnap, tudjuk folytatni.De nem baj -
d4v1d #288 miért kell abba hagynod? -
d4v1d #287 ok -
Nincs meg.
12:00-kor abba kell hagynom, de 5-kor majd lehet hogy visszajövök. -
d4v1d #285 mit szólsz a F.E.,A.R. demóhoz?
-
d4v1d #284 kösz az infót -
d4v1d #283 nem baj, mejd megkérdezek mást is
-
Amúgy nem nagyon ismerek olyan oldalt.
-
igen, csak reggel nem volt net.
-
Azthiszem a személyzeti társalgót nyitja. Ha nem voltál a videós szobában, (ahol le lehet játszani a felszedett videjót, és van egy naptár, amin egy hiányos öltözetű nő áll) akkor oda kell a kék kártya. -
d4v1d #279 már megírtam az e-mailt-megkaptad? -
d4v1d #278 [email protected] -
Oksa
Itt leszek. Megírod az e-mail címed?