419
Psx-re játékot a netről.
-
Vegetasan #379 Úgy volt ahogy írtad! Az 1.0ás volt nekem! Isten király vagy! Köszi! -
#378 "801D0FC8 E0FF
801D0FCA 05F5
This code will give you the maximum amount of money you can achieve. (Works for version 1.0 only)"
A 1.0-ás verzió a játék első kiadása (NTSC, PAL).
De létezik egy 1.2-es verzió, a játék Greatest Hits (USA)/ Platinum (EU) kiadása.
Lehet, hogy neked az utóbbi van meg és ezért nem megy. -
Vegetasan #377 Sziasztok! Én is letöltöttem az action replay-t és a Gran Turismo 2.-höz akartam kódot betenni, de nem mülködik. Amerikai verzióm van. A neten találtam ilyen kódot: Maximum money - simulation mode:
801D0FC8 E0FF
801D0FCA 05F5
Beírtam helyesen és így se mülködik, pedig azt írja, hogy north america-i verzióhoz van. Hogy lehetne mülködő kódot találni a GT2-höz???
-
ironhorses #376 Köszi! NAgyon sokat segítettetek!!! NAgyon köszi nektek!!!!! -
#375 http://www.megagames.com/psx/psx_utils_ar.shtml
A PSX GameShark CD-t szedd le és írd ki, de asszem kódokat már neked kell beírni, igaz elég egyszer, mert elmenti a memóriakártyára, már ha van a gépben persze.
De innen az Xploder CD-t is próbáld ki, az is valami ilyesmi:
http://www.megagames.com/psx/psx_utils_bootcd.shtml -
ironhorses #374 Az lesz az! Köszi! És ezt honnan lehet beszerezni, letölteni?? -
#373 nem action replay volt az? -
ironhorses #372 Sziasztok! Régen volt olyan lemezem psxhez, hogy betettem kiválasztottam a kódot a játékhoz amihez szükségem volt rá majd kikapcsolás nélkül betettem a játékot és a kóddal indult a játék. Mi a neve ennek a lemeznek, vagy hogy lehet megszerezni??? -
#371 mert? mi a hiba?
megauploados tuti jo most,rapid félét nemtom most megnézni ,itt tiltva. -
seatinca #370 Az a baj nem tom letölteni őket már nagyon sokszor probáltam! -
seatinca #369 Szia!Nekem nem kell eredeti!!Neked meg van?? -
#368 ez nem jó?? #364
eredetiben kell?? -
#367 vatera,de elég drága
Vagy lejjebb link -
seatinca #366 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Már egy jó ideje keresem a skull monkey játékot!ha esetleg valakinek megvan és tud nekem segíteni az kérem jelezze!
Nagyon köszönöm előre is!(senki nem tud segíteni.............??) -
#365 az uccsó linken találtam olyat ami nincs meg nekem...hmmm..jó oldal
kösz én is.. -
#364 probáld itt
vagy itt
esetleg itt -
seatinca #363 Sziasztok!
Már egy jó ideje keresem a skull monkey játékot!ha esetleg valakinek megvan és tud nekem segíteni az kérem jelezze!
Nagyon köszönöm előre is!
Nem tudom sehol letölteni!
-
ragadozomisi #362 Sziasztok szeretném meg kérdezni tőletek hogy a Herkules sorozat teljes évadját hol lehet letölteni ha van több oldal akor küldjétek már ell nekem a [email protected] -ra előre is köszönöm. -
seatinca #361 Sziasztok!
Nagyon köszönöm előre is! -
ironhorses #360 Sziasztok! Szeretnék játszani a moto racer world tourral és a Ducati Worldel(PSX), de sehol nem találom neten. PSP-re nem adták ki őket? Pc-s emulátorral is jó lenne nekem. Előre is köszi! -
#359 Én úgy tudom, van amelyik kezeli, pl a vastag 50004-es, de az elötte lévő 3x000-es széria nem, a slimekkel nemtudom mi a helyzet, gondolom olvasák. Egyet írj ki próbából, nincs jobb öttletem. -
#358 Szeretnék egy dolgot kérdezni hogy a ps2-ek a DVD+os lemez tetszik-e ,szóval hogy normálisan tudja-e olvasni,mert én eddig csak DVD-os lemezre írtam ki játékokat,és most csak +osat tudtam hozatni!Nem akarok pofára esni miután kiírtam a game-et!!A Válaszokat is előre köszönöm!!
PLS -
#357 Hát igen! -
Biriboy #356 Kicsit töbet mint egy-kettő. -
#355 Eszt az oldalt ismeritek?Én innen töltögetek!!De sajna egy kettő játékot nem lehet letölteni!! -
GAS93 #354 Üdv. szeretnék érdeklődni hogy nem-e tudtok segíteni valami formába, PS2-re van Tekken 5 de elég bosszantó hogy aránytalanúl nehéz kiütni a Story módban az ellenségeket, ebben kérnék valami helpet hogy lehetséges-e valami amivel kilehetne kerülni a rendszert vagy valami speckó lemez ami dekódolja a játék mentés állományában a dolgokat, ha valaki tud segíten az írjon, mert én PC-s vok Barátomal meg nagyon nincs kedvünk végig szenvedni a Story mód-ot (szeretnék más karakterekkel is 1v1-ezni :P)
Üdv.: .::GAS::. -
#353 LOL :D -
#352 ez biztos valami új széria, amiben már a sony beépítette a chip-et hogy szegény player rögtön tudjon a backup lemezekkel játszani..
én is kíváncsi lennék a belsejére... -
#351 Nóbel díjat érdemel!
Belekukkantanék a gépbe azért -
#350 te vagy a világon az első akinek sikerült!
GRATULÁLUNK!! -
#349 Hát igen most megosztom veletek azt amire nagyon nehezen jöttem de rájöttem, ez pedig az hogyha van egy psx-ed és nincs kichippelve akkor hogy kell rá játékot írni...
Első lépesek: Először is kell egy íróprogi amit szinte mindenki ismer ez pedig a Clone Cd.
Hát igen ki hitte volna hogy ezzel rendesen meg lehet írni úgy egy Psx játékot hogy nincs kichippelve, nem nagy dolog.
Ha mr megvan a program akkor kell egy psx játék de figyelem cd képbe legyen, ha ezzel megvagyunk nincs másdolgunk mint hogy megírjuk a játékot.
Játék írása:Nos beillesztjük a Cd képet Daemonba ésha ezzel megvagyunk akkor belépünk a Clon Cd-be itt rákattintunk a teljes cd másolására ha ezzelmegvagyunk kiválasztjuk azt a meghajtót amiről akarunk másolni, tehát a virtuális meghajtóról, ezután ráklikkelünk arro hogy tovább vagy next és kiválaszjuk hogy hova írja a cd képek ezután jön az igazán fontos rész:
Kiválasztjuk hogy mibe írjuk meg a játékot itt kiválasztjuk azt hogy Game cd és a Cd írási sebesség 8x-oslegyen ha ezzel készen vagyunk akkor next és beírja cdképbe utána pedig ki a cd-re, ez a módszer tutira műxik mert nekem is chippeletlen psx-em van és nem baj ha ki van chippelve a psx akkor is megy
-
HunSlade #348 Olvastam előző kommenteket és így már muszáj vagyok írni:
PSX -olvasó:CD-ROM
-képeket nem bír megjeleníteni
-mp3 nem játssza le
-
#347 Aha, berakod a bootlemezt, bejön a menü, kicseréled a lemezt, és rányomsz a start game vagy valami hasonló opcióra. -
TheMan106 #346 Kösz a választ!
Amit még nem tudok, hogy hogyan használom ezeket a lemezeket? Úgy működik, mint a Swap Disc? -
#345 Még valami eszembejutott, a korai PSOne chipek még nem iktatták ki a régióvédelmet, és a japán vagy marikai játékokhoz kellett egy bootlemez:
http://www.megagames.com/psx/psx_utils_bootcd.shtml
Vagy a játék kiírása elött átkellett állítani a régiót egy kis programmal:
http://www.megagames.com/psx/psx_utils_pn_cnv.shtml#SetRegion -
#344 Valószinüleg valami GameShark cheatkártya "emulátor" lenne, örökélet, öröklőszer, végtelen energia, stb-t tudsz a játékokban elérni vele.
Kódok itt:
http://www.gamegenie.com/cheats/gameshark/ps1/index.html
Bootcd itt (legalsó kék floppylemez ikonra bökj):
http://www.megagames.com/psx/psx_utils_ar.shtml#PSX GameShark CD -
TheMan106 #343 Helló mindenkinek!
Vettem egy chippelt PSone-t egy halom játékkal, és az egyik lemez egy Boot CD akar lenni. Ez mire szolgál? Mit bootolok vele? Sajnos a PS nem olvassa be, szerintem túl régi a lemez. -
gerzson20000 #342 még mindig semmi?????:( -
gerzson20000 #341 Annak örülnék ha meglenne!meg meg is köszönöm szépen! -
Biriboy #340 Megnézem, nekem valahol megvan.