92
Nem semmi esett a hó:)
-
#51 itt a tizenhate-ben is volt egy kis hóvihar, de már el is olvadt az egész... :( -
#50 majd esetleg dec 24-én lesz fehér karácsony, addig még úgyis csak ellatyakosodna (ki az az ella? ) -
#49 hát itt nálunk a XV. kerben csak a mocskos nap süt, mé nem lesz fehér karácsony??? -
#48 Itt is süt már a nap. Én örülök neki, mert a téligumit, csak holnap hozzák...kicist elkéstem, tudom, de jó lenne, ha még ma haza tudnék menni, meg holnap reggel vissza tudnék jönni. -
#47 mostmáe itt is süt a nap...
hmmm kicsit "hisztérikus az időjárás" -
#46 legalábbis mostmár :( -
#45 sütanap, nehogyszomorúlégy... -
#44 Ja, itt is. -
#43 Esik, sőt zuhog a hóóó, és kavarja a szél, úgyhogy mindenfelől jön.. -
Xboxman #42 csak az a kár ,hogy utálom a havat:/
Inkább lenne meleg -
Xboxman #41 nálnuk foltokban még csomó hó van
be be be:P -
#40 itt is elolvadt 3 órával utána :( -
#39 hát mára elovladt amugy én is Miskolc & környéke :) -
#38 A pontos idő: 19:51 perc
Feljegyzés: A reggeli/délelőtti alacsony hőmérsékletű fehér csapadék helyén víz található, amely a földdel összekeveredve sárrá alakult.
Dátum: 2003. október 24. (péntek)
Mefigyelés helyszíne: Föld -> Európa -> Magyarország -> Budapest -> III. kerület -> Óbuda -> Mátyáshegy
-
#37 én is kurvára örültem,h goy esik a hó ma hajnalban...
megyünk haverokkla buliba, ketten olyan részegek voltak, hogy már be se engedtek minket, erre elkezdett szakadni a hó...
két részeg srác megy el a bréba, hogy ők akkoris buliznak, én meg haver megyünk inkább haza...
hó szakad közben, de nem marad meg csak kurva hideget csinál+lucksot vizet mindenhova...
jó akkor go haza, de persze a buszon verekedés tör mki, leszállítanak minket, rendőrök helyszínelnek, léehet ávrni kint hóesésben köv buszt, ami 15perc múlva meg is jön.
persze van egy pulcsi rajtunk, meg alatta egy poló, mert a halál számított ár,h goy a geci szar havnak esnie kell:)
nembaj menjünk tovább busszal, akkor késsük le éjszakai 42est, mert a rendőrök ugye sokáig feltarották buszt, meg minden, akkor egy óra várás meignt a kurva első hó alatt...
most ittohn ülök kurva betegen, mert az orromból jön a dzsúz mint álat a mocsok hó miatt, mert megfázított a szemét:)
nekem iylen jó élményem kötődik az első hóhoz:) -
#36 A tél tovább támad :P -
#35 jeee itt is esett de nem örülök neki mert nem maradt meg és igy csak lucskosabb lett főd. De azért kira (Balatonfüred) -
#34 tudtam hogy valaki már lelőtte a poént :D -
#33 ja hamar elolvad.. és idei hó az jan ba vót :) -
#32 Nálunk sehol isncsa nyoma a tegnapi hónak... 2. ker -
Xboxman #31 nélunk sajna még mindíg több centis hó van mindenütt!
Remetekertváros... -
#30 Nálunk már csak az autókon van. Csocso: Mátyáshegy -
#29 nálunkmeg meg se maradt!! bebebí -
#28 Nálunk már elolvadt :( luttyok, sár mindenhol :((( -
#27 fujj:) -
#26 há te is békási vagy báttya?:))))) -
#25 Itt a Martintelepen nem maradt meg ennyire sajna :) -
#24 itt (Maklári) nem -
#23 Éjjel 1körül havaseső esett a belvárosban...szerintem durva, hogy már odtóberben ez van. -
#22 már nem sokáig most az eső esik. -
#21 bp 18 ker. minimális ,emmyoségű hó megmaradt. éjszaka szakadt. de pont volt annyi hó hogy reggel a hugom pofán dobjam! :-) További szép havas napot! -
#20 Eger: Let's roll!
(10cm hó) -
#19 egy entert kellett volna nyomni első és második közt de sebaj :D -
#18 elsőmásodik
hamradik
Miskolci testvíreimnek :) -
#17 Bazzeg mekkorra szopás. Máshol nem esik csak itt miskócon? -
#16 én már voltam 1 egy jót sétálni az Avason! -
#15 Itt nincs hó, most készülünk a strandra. -
#14 hat nemnagyon hianyzot :( -
#13 Nem örülök, mert nincs téligumim. -
#12 ITT IS ESIK A HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.
Bp., III. kerület :))