3739
  • _Atti_
    jah...de vajon ugy is lehet e majd folytatni a játékot ha "jókkal" vagy és mégis elesik...
  • Hmuda
    Pár régebbi film alapján pl a Minas Tirith csatáját is lehet úgy lejátszani, hogy Mordor nyerjen szóval nem feltétlen lesz minden a forgatókönyv szerint.
  • Bandew
    Szerintem is ez lesz, de majd meglátjuk.
  • Blasta
    Attól tartok, hogy mint STRATÉGIA, ez a gém nagyon a nulla felé fog konvergálni.
    Hisz mit láttunk eddig?
    Lejátszhatjuk a LOTR nagy csatáit, ami ugye egy forgatókönyv szerint történik.
    Nagy cucc, de erre nekem nem áll fel.
    Amit sejtek, hogy a nagyobb csaták közt lesz 1-2 pálya, ami a filmben nem volt így ott lehet opicit játszogatni, de a nagy csatákat lényegében scriptelve "játszhatjuk" le.

NE LEGYEN IGAZAM!!!!!
  • Pluskast
    Bocsi ha így látod én nem annak szántam.
  • Bandew
    Az nem vélemény, hanem előítélet. Nagy különbség.
  • Pluskast
    Nem csak megnéztem egy pár videjót és még a rome megjelenés elött volt egy kis vita, hogy melyik lesz a jobb. Nem mondtam róla véleményt eddig de most annyian linkeltek be ide videót, meg megnéztem a képeket is meg elolvastam egy pár hozzászólást, hogy most már van véleményem róla.
  • Bandew
    Ezt senki se mondta, de nem értem miért mondod ezt, mikor még meg sem jelent.
  • Pluskast
    Hát ez fel nem veszi a versenyt a Rome Total War-al már bocsi minden kedves fan-tól.
  • rezsofiz
    Jah.
  • Gandibá
    Hát ez már loál..
  • rezsofiz
    december 6
  • piamania
    Hi!Mikor jelenik meg a gamma?
  • rezsofiz
    [MOVIE] LOTR: BfME

[2004. október 08. @ 09:32 - ZeroCool]
    Az Armies of Exigo mellett a Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth az a stratégia, melyről úgy hiszem, hogy muszáj kipróbálni mindenkinek. A sors keze, hogy mindkettő a világ legnagyobb kiadójától, egészen pontosan az Electronic Artstól érkezik. Már olyan sok videó érkezett róla, amit talán nem is lenne érdemes megnézni, hiszen már a legtöbb finomságot lelőtték. Szóval csak az töltse ezt, aki már úgyis látta az összes eddigit...

ELÉG A MUVIKBOL
  • aiguo
    Ok bocsika!
    A szutyok IGN a hibas...

Itt megtalalod(Ign BFME video oldala)-->Rohan Strategy Video
  • Johnyy
    van egy ádör link m,ert eről nem jön! :((( Képek bannak ujak?
  • rezsofiz
    jah,ez igy van
  • Gandibá
    Én már nagyon rég óta nem töltök videókat, túl sok poént lőnek le..
  • rezsofiz
    hat a fasz kivan a sok videoval a q**va elet baszna meg msotma le se toltom
  • Kandurex
    na jó, ennyi. Ezidáig minen videót lehúztam, de most már elég, ki is dobom a kedvencekből :(, majd visszatérek rá decemberbe.
  • Gandibá
    Faszom már a sok videóba, a játékot akarjuk!!!!!

(Lassan mire kijön a játék már semmi újat nem fogunk látni, mert szinte már mindenre volt belőle múví..)
  • aiguo
    Uj video:TBFME_RohanStrategy!Nagyon kira erdemes leszedni:)
    Rohan Strategy (high,~60MB)
  • rezsofiz
  • rezsofiz
    na megnéztem én is a muvit,nekem tetszik,a muvi neve is ez hogy Heroes,meg ez egyebkent is "mese",szoval sztem belefernek ezek a dolgok amiket Bandew irt hogy rosszak lennének.
  • Gandibá
    Méé? Lehet hogy a bővített RotK-ba úgy lesz benne hogy amikor Samu kereste Frodót akkor az egész ork tornyot ő írtotta ki egyedül :DDDDDD
  • grebber
    Azért játék mert bármi megtörténhet.Nekem nincs bajom ezzel.
  • Bandew
    Öööö...
    Ezt most nem nagyon értem. Szerinted az a jó, hogy nem a filmmel van egy hullámhosszon?
    Amúgy még a könyvvel sincs egy hullámhosszon, szal ha ez egy Gyűrűk Ura játék akar lenni, akkor ez hiba.
  • grebber
    Szerintem nagyon cool nem a filmel van egy hullámhosszon.
  • rezsofiz
    Mivel Gamestarrol most nem lehet szedni,azert annak aki le akarja kapni annak itt van egy USA mirror: USA MIRROR(LotRBfME_inside_the_battle_v6)
  • Gandibá
    Nem tudok nyilatkozni, a Rome nekem akadt mint az állat és letöröltem, de nagyon áradoznak róla, szal biztos jó :)
  • Kandurex
    Nekem tetszet. Könnyed és szórakoztató, nagyon finom kis grafikával. Ha élethűséget keresek akkor a Rome -t választom, ha egy könnyed kis lazulást akkor a LOTR-t. Ennyi.
  • Gandibá
    Majd meglássuk.
  • Bandew
    Te jóságos ég!!!
    Eddig ebben a videóban csalódtam a legtöbbet:
    -Samu egyedül szembeszáll 20 orkkal
    -Szauron észreveszi Frodót.
    -Gandalf megöli a balrogot valami villámvarázslatta, meg ős is egyedül küzd vagy 50 orkkal úgy, hogy körbeveszik.

Hát én nem tudom mi lesz ebből a játékból, de szerintem bukás lesz. Ha legalább a csaták jók lesznek, akkor még el lehet majd szórakozni a skirmish game-el.
  • rezsofiz
    GameStar mirror
  • rezsofiz
    ehhehh:

"[MOVIE] LORT: Battle for Middle-Earth
    A hivatalos oldalra ma felkerült egy újabb BfME videó. Ezúttal a játék készítésébe nyerhetünk bepillantást, ha vesszük a fáradságot, és megnézzük. Természetesen LoTR fíling a helyén van, tehát kötelező megnézni! A videót egyébként az EA egyik szakembere, Harvard Bonin kommentálja."
    forras Gamestar
  • rezsofiz
    hat nemtom sztem ilyen rovid ido alatt nem nagyon lehet mar valtoztatni
  • Bandew
    2 hét alatt? Ugyanmár! Az is tuti, hogy nem a Rome miatt csúszott, hisz akkor többet késne, mint 2 hét (bár lehet, hogy az lesz belőle).
  • Gandibá
    Ha ezalatt kijavítanak egy csomó mindent akkor megéri ha csúszik.
  • rezsofiz
    hat az hogy kapnak be a faszomat aztan azt tologassak el
  • BlackWolf
    jo kis ajandek mikulasra :)