3739
-
#933 jah...de vajon ugy is lehet e majd folytatni a játékot ha "jókkal" vagy és mégis elesik...
-
#932 Pár régebbi film alapján pl a Minas Tirith csatáját is lehet úgy lejátszani, hogy Mordor nyerjen szóval nem feltétlen lesz minden a forgatókönyv szerint. -
#931 Szerintem is ez lesz, de majd meglátjuk. -
#930 Attól tartok, hogy mint STRATÉGIA, ez a gém nagyon a nulla felé fog konvergálni.
Hisz mit láttunk eddig?
Lejátszhatjuk a LOTR nagy csatáit, ami ugye egy forgatókönyv szerint történik.
Nagy cucc, de erre nekem nem áll fel.
Amit sejtek, hogy a nagyobb csaták közt lesz 1-2 pálya, ami a filmben nem volt így ott lehet opicit játszogatni, de a nagy csatákat lényegében scriptelve "játszhatjuk" le.
NE LEGYEN IGAZAM!!!!! -
#929 Bocsi ha így látod én nem annak szántam. -
#928 Az nem vélemény, hanem előítélet. Nagy különbség. -
#927 Nem csak megnéztem egy pár videjót és még a rome megjelenés elött volt egy kis vita, hogy melyik lesz a jobb. Nem mondtam róla véleményt eddig de most annyian linkeltek be ide videót, meg megnéztem a képeket is meg elolvastam egy pár hozzászólást, hogy most már van véleményem róla. -
#926 Ezt senki se mondta, de nem értem miért mondod ezt, mikor még meg sem jelent. -
#925 Hát ez fel nem veszi a versenyt a Rome Total War-al már bocsi minden kedves fan-tól. -
#924 Jah. -
Gandibá #923 Hát ez már loál.. -
#922 december 6 -
piamania #921 Hi!Mikor jelenik meg a gamma? -
#920 [MOVIE] LOTR: BfME
[2004. október 08. @ 09:32 - ZeroCool]
Az Armies of Exigo mellett a Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth az a stratégia, melyről úgy hiszem, hogy muszáj kipróbálni mindenkinek. A sors keze, hogy mindkettő a világ legnagyobb kiadójától, egészen pontosan az Electronic Artstól érkezik. Már olyan sok videó érkezett róla, amit talán nem is lenne érdemes megnézni, hiszen már a legtöbb finomságot lelőtték. Szóval csak az töltse ezt, aki már úgyis látta az összes eddigit...
ELÉG A MUVIKBOL
-
aiguo #919 Ok bocsika!
A szutyok IGN a hibas...
Itt megtalalod(Ign BFME video oldala)-->Rohan Strategy Video -
#918 van egy ádör link m,ert eről nem jön! :((( Képek bannak ujak? -
#917 jah,ez igy van -
Gandibá #916 Én már nagyon rég óta nem töltök videókat, túl sok poént lőnek le.. -
#915 hat a fasz kivan a sok videoval a q**va elet baszna meg msotma le se toltom -
#914 na jó, ennyi. Ezidáig minen videót lehúztam, de most már elég, ki is dobom a kedvencekből :(, majd visszatérek rá decemberbe. -
Gandibá #913 Faszom már a sok videóba, a játékot akarjuk!!!!!
(Lassan mire kijön a játék már semmi újat nem fogunk látni, mert szinte már mindenre volt belőle múví..) -
aiguo #912 Uj video:TBFME_RohanStrategy!Nagyon kira erdemes leszedni:)
Rohan Strategy (high,~60MB) -
#911 -
#910 na megnéztem én is a muvit,nekem tetszik,a muvi neve is ez hogy Heroes,meg ez egyebkent is "mese",szoval sztem belefernek ezek a dolgok amiket Bandew irt hogy rosszak lennének. -
Gandibá #909 Méé? Lehet hogy a bővített RotK-ba úgy lesz benne hogy amikor Samu kereste Frodót akkor az egész ork tornyot ő írtotta ki egyedül :DDDDDD -
#908 Azért játék mert bármi megtörténhet.Nekem nincs bajom ezzel. -
#907 Öööö...
Ezt most nem nagyon értem. Szerinted az a jó, hogy nem a filmmel van egy hullámhosszon?
Amúgy még a könyvvel sincs egy hullámhosszon, szal ha ez egy Gyűrűk Ura játék akar lenni, akkor ez hiba. -
#906 Szerintem nagyon cool nem a filmel van egy hullámhosszon. -
#905 Mivel Gamestarrol most nem lehet szedni,azert annak aki le akarja kapni annak itt van egy USA mirror: USA MIRROR(LotRBfME_inside_the_battle_v6) -
Gandibá #904 Nem tudok nyilatkozni, a Rome nekem akadt mint az állat és letöröltem, de nagyon áradoznak róla, szal biztos jó :) -
#903 Nekem tetszet. Könnyed és szórakoztató, nagyon finom kis grafikával. Ha élethűséget keresek akkor a Rome -t választom, ha egy könnyed kis lazulást akkor a LOTR-t. Ennyi. -
Gandibá #902 Majd meglássuk. -
#901 Te jóságos ég!!!
Eddig ebben a videóban csalódtam a legtöbbet:
-Samu egyedül szembeszáll 20 orkkal
-Szauron észreveszi Frodót.
-Gandalf megöli a balrogot valami villámvarázslatta, meg ős is egyedül küzd vagy 50 orkkal úgy, hogy körbeveszik.
Hát én nem tudom mi lesz ebből a játékból, de szerintem bukás lesz. Ha legalább a csaták jók lesznek, akkor még el lehet majd szórakozni a skirmish game-el. -
#900 GameStar mirror -
#899 ehhehh:
"[MOVIE] LORT: Battle for Middle-Earth
A hivatalos oldalra ma felkerült egy újabb BfME videó. Ezúttal a játék készítésébe nyerhetünk bepillantást, ha vesszük a fáradságot, és megnézzük. Természetesen LoTR fíling a helyén van, tehát kötelező megnézni! A videót egyébként az EA egyik szakembere, Harvard Bonin kommentálja."
forras Gamestar -
#898 hat nemtom sztem ilyen rovid ido alatt nem nagyon lehet mar valtoztatni -
#897 2 hét alatt? Ugyanmár! Az is tuti, hogy nem a Rome miatt csúszott, hisz akkor többet késne, mint 2 hét (bár lehet, hogy az lesz belőle). -
Gandibá #896 Ha ezalatt kijavítanak egy csomó mindent akkor megéri ha csúszik. -
#895 hat az hogy kapnak be a faszomat aztan azt tologassak el -
BlackWolf #894 jo kis ajandek mikulasra :)