3739
-
#893 igy van -
#892 Késik a Battle for Middle-Earth
[2004. október 01. @ 09:35 - ZeroCool]
Egy sajnálatos hír is becsorgott a levelesládámba. Kiderült ugyanis, hogy legújabb Gyűrűk Ura RTS, a Battle for Middle-Earth megjelenése csúszik egy csöppet. Ez szerencsére csak két hetet jelent, hiszen november 16-ról, december 6-ra formálódott az ominózus dátum. Addig szerintem csekkoljátok párszor az oldalát.
-
#891 Ne csodálkozz, a Rome totálisan odabaszott, a játéknak esélye nem lenne ha most jönne ki. -
#890 ja, mert csúszik a gém. a qrvaannyukat -
#889 December 6.-án jön. -
#888 :-DDD -
#887 Biztos sokkot kapott, ez egy ilyen játék, még erre is figyel -
#886 "Nem is egyszer volt, hogy egy karakter a csapatból végig állta az egész ütközetet, mikor fél méterre volt tőle az ellen, sőt még meg is támadták."
ha egyszer jó harcos:D
-
#885 Egy szóval sem mondtam, hogy a BfME jobb lesz mint a RTW, se azt, hogy a RTW rossz lenne, de én akkor is csalódtam benne.
Amúgy a harcra gondolotam, hogy nem veszi az egységeket külön. Nem is egyszer volt, hogy egy karakter a csapatból végig állta az egész ütközetet, mikor fél méterre volt tőle az ellen, sőt még meg is támadták. -
#884 Khm.. hát a rome védelmére kell kelnem:D
Bandew inditsd el a romeot mégegyszer és hamar meglátod hogy a MTv hez képest csak jobb lett... rosszabb semmiképp sem..
igenis nézi küln külön az egységeket..sőt lendülete van nemcsak a csapatnak(ahogy az mtwben) de minden külön egységnek(mtwben azért ez nem volt)..
sztem a romemal minden rendben van..apró hibák talán akadnak harc közben de ilyen összetettség mellet én ezt bőven elnlézem..
másrészt a lotrbfme sosem lesz a tw-k bármelyikének ellenfele :D
a rometw kinőtte magát a stratéiábol majdhogynem szimulátorrá szvsz:D -
Gandibá #883 Na ja :) -
#882 még van időd ;) -
Gandibá #881 Nem kell kiábrándítani, tudom ezt :) -
#880 Nem, nagyon tetszik a korszak meg minden, csak valahogy nem "korrekt". Nem easyn szoktam játszani, de így is előjönnek AI-s hiányosságok. Az egységeknél meg nem külön-külön kiválasztást értettem, hanem azt, hogy ha pl az egyik szakaszommal rátámadok egy másikra, akkor pl a szakaszom legelején lévő ember már rég benne van az elleség belsejében, de még nem harcolnak, vagy ha egyes embereim az ellenségek mögé kerülnek, akkor csak lassan bandukolnak feléjük, és addig nem támadnak amíg az ellen meg nem fordul...stb. -
#879 pdig a korszak azerintem most ez a római paszol ehhez a stilihez a legjobban! Jó a gém csak nekjem az volt vele hogy van olyan opció hogy csata átugrása és akor szinte harctéren nem is harcoltamm,, mondjuk meg ha nem lenne akor meg sokat kellene harcolni,, de nem lenne baj csak akkor ha győzöl AA KKOR NAGYOBB ÉJENZÉS LÁTVÁNY ÉS ZSÁKMÁNY KELLENE.... -
#878 Hmm...az igaz, hogy külön - külön nincs egység kezelés, de szerintem egy már pár száz fős, nem ezres, csatában se egyesével klikkelgetném az embereket. A többi...hát...nem tudom. A legjobb tudomásom szerint ezek a legerősebb dolgok a RTW -ben, a stratégia, az AI (nem easy -n kellene játszani) és a felülmúlhatatlan harc. Itt más gond van. Sztem neked maga a korszak nem jön be. -
#877 A harc, az AI, a stratégia. Sok mindent belepakoltak, de sajna a szervezettség hiányzik. Az meg hogy nem tudja az egységeket külö-külön kezelni elég bénán néz ki. -
#876 Nem is láttam, hogy írtál volna a topikba :( -
#875 S mond, mi volt ami nem tetszett? -
#874 Én csalódtam a Rome-ban. Tényleg nagyon látványos, de sajna nem ér közelébe se az eddigi TW játékoknak. -
#873 Ez igaz, a Rome totálisan odabasz. -
#872 Gandibá, nem akarlak kiábrándítani, de a Lotr -nak is hasonló, esetleg nagyobb gépigénye lesz, mint a Rome -nak :( -
#871 3200 power ,) -
#870 -
Gandibá #869 Most próbáltam ki, de akadt mint az állat ezért letörlöm (700 mhz power) :( -
#868 amig nincs itt bfme addig Rome Total War-t kotelezobe ajanlom mindenkinek,,.. -
#867 Gondolom ugye meg vannak adva az alaphelyszínek M.T., osg.. H.D. de sime küldín kívüli gémen lehet építeni ugye jó kisz épületeket és lehet majd felat amire halom tünde ilyast és védeni az orkok ellen, vagy éppen azok ellen a gaz emberek ellen -
#866 Ennyi feltétlenül, bár lehet, hogy csak enyi. -
#865 Enyi kiváltság azért kijár nem? -
#864 Lefejezünk, mint a húzat, de ha gondolod Téged lefeLYezünk. -
#863 SORYYY Akkor felyezzetek le!!! , DE atól hogy régieg jók, és jó látni meg amúgy is EZAZ ! Demo we get it No we wan it Yeah!!!!!! #840 e a videó tök jó, kicsit lesz mesterséges inteligenci .... -
#862 Egyébként is láttuk már ezeket a képeket, demót akarunk! -
#861 Jah, v. ha kell van olyan topic h. screenshotok játékokból...
Ha vkit érdekel vmi pár kép erejéig, ott sztem kérni is nyugodtan lehet, tuti h. valaki fog linkelni utána. -
#860 De, valóban jó látni ezeket a képeket. Itt is vannak a gépemen. De gondolni kéne azokra is, akik modemmel neteznek. A topic megnyitása majdnem 5 mega. Inkább link, (az se baj, ha már esetleg láttuk), és aki teheti, v. érdekli, megnézi. -
#859 DE naked nem jó látni ezeket a képeket??? -
#858 Egyébként meg nem a hozzászólások számára kellene rámenni, hanem a "minőségükre"... -
#857 Figyi Johnyy ezek már baromi régi képek, és már mindegyik be volt linkelve ide (nézd meg a eleje fele), szal ezekkel csak belassítod a topikot. -
#856 -
#855 -