3739
  • Bandew
    Ok tudom, de tényleg erről volt szó, hisz ti is emlékezhettek, hogy azzal kezdték reklámozni, hogy visszaadja a film csatajeleneteit.
  • [Jakuza]
    Meg tobb ezer az rendjen lenne, de hogy tobb szazezer.
    Amugy en amugyis ugy emlekszem ezt a tobbezres egyseget a Rome : Total War-ra mondtak.
  • CB SNIPER #1451
    több százezer fö..? :DD én 1500-2000-t olvastam :DD nah mind1
  • rezsofiz
    A legmodernebbek.
  • rezsofiz
    Hát azért többszázezer az kicsit durva:) Sztem a mai gépek 10.000-et is alig bírnának.
  • Gandibá
    És ahhoz 3 paksot kéne összekapcsolni :)
  • katarzis
    soha nem montak iet max azt hogy több száz egység százezer hol élsz te hogy vine el gép olyat? meg irányithatatlan is lenne elég lesz ez és ha meg tuták duplázni aze gység limitet akkor még ennélis magamasbra tehetik söt ki is vehetik 1 moddal
  • Bandew
    Ez nem igaz, mert még a kezdetek kezdetén olyanokat mondtak, hogy ez a motor képes lesz többszázezer fő megjelenítésére. No persze azt nem mondták, hogy meg is csinálják, de legalább tudjuk, hoy ilyet is tud(na). :-D
  • Hentes Bill #1445
    lassan minden kijön, csak ez a játék nem
  • rezsofiz
    Ja ezt láttam én is:)
  • gaspara
    MikroID: Melyik Saturnban? és miböl gondolod? elvileg nem tehetik ki a polcra 10.-éig...
  • [Jakuza]
    Kozben egy ilyen is kijott. :P

The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay Developers Cut *DVD* HOODLUM
  • MikroID
    Hali! Csak szólok, akit érdekel, hogy a Saturn-ban már kapható bónusz lemezzel együtt!
  • [Jakuza]
    Addig amig fel nem er ra teljesen.
  • Hmuda
    Tökmindegy, ez már egymás szavainak kiforgatása.

"De lényegtelen. Jelen állapotában a lenti linken egy totál használhatatlan és infómentes dolog található, ami nem viszi előbbre a beszerzést."
  • [Jakuza]
    Mint ahogy annak is van, aki teszi fel az Undernetre a BFME-t. :PPPP
  • Hmuda
    Weeeeteam nem noname. Van neve. :-)))

De lényegtelen. Jelen állapotában a lenti linken egy totál használhatatlan és infómentes dolog található, ami nem viszi előbbre a beszerzést.
  • [Jakuza]
    AZ az elso verzio volt kerlekszepen ket Noname verzio volt a masodikhoz nem kellett semmifele Miniimage.
    A WEEETEAM-es verziohoz nem kellett semmi miniimage csak sokan a CloneCDset szedtek le es pont ebbol a noname WEEETEAM-es verziobol csinaltak egy miniimaget hogy elinduljon nekik is.
  • Htjet
    Akkor elvileg "nemsokára" letölthető lesz vhonnan. (:-))))
  • Hmuda
    De hogyan? Mindenféle mini-image fileokkal kellett tökölni, aztán egy neves csapat feltörte rendesen.
  • rezsofiz
    Ja, ez is igaz.
  • rezsofiz
    Ja, mondjuk ez igaz
  • Kandurex
    Működött, mini-image -el és még mindig volt olyan, hogy eltűntek a pályaközi ellenfelek, aztán nem indult a kezdő videó, de működött, tény
  • [Jakuza]
    Mint ahogy a Prince of Persia 2 is az volt megis mukodott a dolog.
  • Hmuda
    Nemtom, de ha nincs NFO addig nem sok értelmét látom komolyabban foglalkozni vele. Meg a csapat is eléggé noname.
  • CB SNIPER #1428
    áhh vazeg edig amikor megláttam a linket vm melegség töltötte be a szivem :DDD... :D áhh fene
  • [Jakuza]
    20 oraja
  • rezsofiz
    Na majd meglátjuk, peace all
  • [Jakuza]
    Na es persze 10 oraja azzal szenved a faker, hogy 49kb sebessegel feltoltse. LOL
  • Kandurex
    Müxik?
  • Hmuda
    "Completion: IN PROGRESS"

"NFO: None attached"

Erröl ennyit. :P
  • [Jakuza]
    Undernet, eppen most kerul feltoltesre.
  • rezsofiz
    Ez micsoda? ISONEWS-on nem látom.
  • rezsofiz
    Ja én is:DDD
  • [Jakuza]
    LOTR - BMFE
  • CB SNIPER #1418
    örülök hogy te mindig egyetértesz velem ;DDDD :)))
  • rezsofiz
    Valszeg akkor a warez drágább lenne.
  • rezsofiz
    Így van!
  • rezsofiz
    Az biztos hogy egy dvd-nyi lesz a tört verzio cdképfájlja.
  • Htjet
    A www.theisonews.com fórumán dumálgatnak a BFME-ről. Azt írják, hogy valami 4,2GB az egész és 127db, gondolom 50MB-os RAR fájlból áll, eddig a tört verzió. De lehet, hogy ez nem is igaz.