3739
  • Geroka16
    Én is....a várakozásnak mindig ez a szakasza a legszarabb....egy hónapja pl.még nem jutott eszembe percenként nézegetni az nforce-t...
  • rezsofiz
    Hát remélem miné hamarabb mostmár.
  • Geroka16
    Netre mikor teszik már fel???
  • MikroID
    Sőt, ha pontos akarok lenni, akkor már meg is vettem! :)
  • MikroID
    Nemcsak hogy megveszem, de meg is tartom, igen rég vártam már ezt a játékot!:)
  • Kandurex
    Nyilván megveszed ! :)) Ejj, ilyenkor én is szeretnék eladó lenni! :)
  • MikroID
    Hidd el hogy az eparkban van! Cikkszám: 3590281 megnevezés: LOTR Battle for Middle-Earth ár: 12.990,- és este már én is nyomom otthon! :)
  • CB SNIPER #1486
    ááááááááá nem birom már ki :DDD
  • gaspara
    Grrr, ezt mondhattad volna elöbb is MikroID, mert lementem Saturnba a mammuthba, de ott nem volt. Azt mondta az elado, hogy 10.-éig nem is lesz:'(
    Lehet akkor holnap benézek az Europarkba, de ha ott sincs, akkor jajj neked! :)
  • rezsofiz
    Na mostmár tényleg jöhetne
  • Hentes Bill #1483
  • Kandurex
    Clone CD -t ereszd rá, aztán szaladj be egy koliba, sok - sok biztonsági másolat készítése céljából

(nekünk utánna már csak a crack kell )
  • Bandew
    Na jó, ez már egy elég megbízható forrás. Bár igazán elrakhattál volna egyet. :-P
  • MikroID
    Az Europark-i Saturn-ban biztos hogy van, én már csak tudom, én raktam ki a polcra kb. 1 órája! :) Az ár 12.990,-
  • Kandurex
    "Az" nem a tied! zazzennyim! #1471
  • rezsofiz
    Ebben igazad van, de a filmbe csak egy ilyen masszás jelenet volt, amikor Aragornék megérkeztek a holtakkal.
  • Bandew
    Nem ez amolyan "azt mondok amit gondolok" cuccos vót. :-)
  • Kandurex
    Az most amolyan költői - színészi hatás jelenet akart lenni
  • Kandurex
    Álljon már meg a gyászmenet a Lotr világa nem csak arról szólt, hogy Frodó hogyan menekült meg innen - onnan! Ez a történet tele van gigantikus összecsapásokkal, térképet feketítő tömegekkel! Nehogy már 200db nyiszlett ork védje Mordor földjét! Idegbajt is kapok!+
  • Bandew
    Hmmm...
    Hát én nem.
  • rezsofiz
    Na jó az csak pár pillanat volt, viszont itt elég gáz lenne ha erről szólna az egész gáma.
  • [Jakuza]
    Megjavult megint b2 percre az nforce remelem a kovetkezo eletre kelesenel mar rajta lesz a game. :P
  • Kandurex
    Tarka massza? És ki kapaszkodott a moziban amikor a kamera 100km/h sebességgel belerongyolt abba a masszába és végigrohant az egésszen? Hmm? Hmmnmm!! Hmmm?
  • rezsofiz
  • rezsofiz
    Jesz, it árönt. [szal]
  • [Jakuza]
    Ezt vallom en is. :P
  • Bandew
    Mondjuk én már a Shogunnál úgy voltam, hogy nem jó túl nagy sereggel lenni, mert irányíthatatlan, átnézhetetlen, élvezhetetlen és még azt se mondanám, hogy jól néz ki, mert csak egy tarka masszát látsz a képernyőn. :-)
  • Gandibá
    Ki lehet, de hogy nem most, az is biztos :D
  • Gandibá
    It iz.
  • katarzis
    de éna zt mondom mind1 csak legyen itt már a gépemen és játszhasak vele felesleges még az elött fikkantani hogy kiprobáltuk volna.
  • rezsofiz
    Olyanra van igény:)
    Az más kérdés hogy ez kivitelezhetetlen:)
  • Gandibá
    Állök elébeö :D
  • Gandibá
    Itt a kulcsmondat:

"olyán játékra van igény, ahol egyidőben 300 000 ork szambázik a képernyőn, visszaadja a film epikus jeleneteit és legyen módja a játékosnak irányítania az egységek kavalkádját."
  • katarzis
    a film csatalejeneteit játékban viszaadni lehetetlen tul nagy csak kicsinyitett változatban esetéeg pár ezer vagy pár száz fövel lehet
  • rezsofiz
    Egyébként Bandew-nak igaza van, mert tényleg mondták hogy a motor elbírna nagyon sok eccséget. Az más kérdés hogy egy mai gép se bírná^^
  • CB SNIPER #1458
    részegen :DD :))
  • Dr DeViLKiNG
    próbálj meg irányítani egy többszázezres sereget
  • Bandew
    De vissza is olvastam. Nézzétek meg pl a #212-es hsz-t.
  • CB SNIPER #1455
    jaja
  • Gandibá
    Monnyuk én állok elébe, legyenek több százezres hadseregek, csak jól menjen :D