The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy
EZ online hátérkép!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

jAsOn VoOrHeEs
Mikor fog megjelenni?
Ez a grafika egyszerûen ámulatba ejt

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Johnyy

Johnyy

Johnyy
Úgy látszik a grafika is ott van 😉

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

War. War never changes.

Van ám Middle Earth Onile topic is..

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

[Jakuza]
Ez eleg egy brutal kep. Sorry a modemesektol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Hat en lattam a kepeket es egy bemutatot a jatekbol es igencsak istencsaszarnak tunik.
Middle_Earth Online honlap

Meg nem sok minden van a honlapon, de azert atlehet nezni, mik lesznek a featurek.
Amugy allitolag 2005 januarjaban lesz kesz.
Bar manapsag minden kiadas csuszik.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hú ebbõl ÓRIÁSI mmorpg-t lehetne csinálni! Belegondolok hogy elfek, törpök meg emberek egymás oldalán játszanak az orkok ellen... brrr
csak ne rontsák el

War. War never changes.

[Jakuza]
Remeljuk havi 3k-nel nem lesz dragabb.
Ugyis leakarok szokni a cigirol. 😛
Az meg havonta lenyegesen dragabb.

Hentes Bill
november tudtommal még õsz 😛PP

Boldog Karácsonyt!

grebber
Ja csak fizetõs lesz az a baj vele.Az lenne a jó ha sima RPG lenne nem online.

Next PC upgrade: 2022

[Jakuza]
Na igen. Sajnos a Middle-Earth Online, majd csak 2005-ben jelenik meg, pedig az lesz az igaz.

grebber
Az már tél.No nem baj csak ne csússzon át 2005-re.

[Jakuza]

[Jakuza]
The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth
Publisher: EA Games
Developer: EA LA
Platform: PC
Media: Release Date
N Amer 11/15/2004

Johnyy
Nemtudom én mindíg az RPG-k ért voltam iszonyat oda de ahogy ilyen ütemben felylõdik a stratégia, megkapja a második helyet 😄DDD

Johnyy
DEjólecc!!!!!

Hentes Bill
asszem õsszel

Boldog Karácsonyt!

Johnyy
JAJA, mikor is van a megjelenés?????

Johnyy
Ahogy nézegetem a videókat ugy rájövök hogy ebben a gémben csinálhatunk hasonló csatákat meg katonamenyiséget mint a Rome of Total Warban ,, dEJÓ LECCCCCCCC

rezsofiz

sazl : c

Én se szeretem a demókat de az enyhítené a teljes játék iránti vágyakozásomat.

rezsofiz
mohpa demot is nagyon vartam,aztan nem kaptam semmit csak 5 perc jatekot irrealis gepigennyel(ami a teljesre ki lesz javitva),sazl mostma inkabb teljest varok,nem demokat

Sajna.

Kandurex
ámen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
😞

Bandew
Lassan már itt a megjelenés és demo sehol!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Esrohnoil
végbélk-UP 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Kandurex
up...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SZEG007
Medieval a kedvencem😊
ott talán a kémkedés volt amit nagyon utáltam, mert épitkezésre, és hadseregre még volt eröm, de a kémkedés elintézése már tul sok idöbe került volna.
Tény hogy nagyon részletes, de ez a jo benne, nameg ha nincs kedved épiten akkor szépen automatára rakéod, és csak háboruzol

Bandew
Jól tudom hogyan kell, de hidd el az már nem jó. Játszottál már a Medievallal? Abban is elveszett a taktika a sokegységek miatt, de a Shogunban még jó volt.

rezsofiz
: )

SZEG007
szakaszok helyett századok😊

SZEG007
Csakhogy azt a 10000 egységet nem külön külön kell irányitani, hanem szakaszokra vannak bontva, és aki még igy se látja át az minek akar stratégiázni?

Eh.

Bandew
Hüje :-D

_Atti_
ez uaz lesz mint a rotkjáték csak roszabb nézõpontbol..
meg megnézheted a mozi Ívil átiratát is😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
de az 'moria'...😄
ott fut a 'szövetség' a 'balrog' elõl nem látod...olyan stratégiai érzék kel majd hozzá hogy kijuss hogy az na!
például olyan sorrendben kell majd a leomló lépcsõknél átugrani mint a Múviban! mert ha nem akko mission failed!😞
alatta az meg a banyapók...picit összement..itt az lesz a stratégia hogy attackolod ezerrel..de lehet hogy még ennyi se mert végignézheted bejátszásbol😄D

Bandew
Persze, mert te úgy ismered az EA-t, hogy hajlandó engineeket venni. Neki csak a haszon a lényeg a lehetõ legkisebb kiadással.

ÉS akkor mi van? Attól még megvehették volna az engine-t... Pl. Half Life2 - Vampire:Bloodlines (egyetlen kikötés hogy az utóbbi csak 1-2 hónappal késõbb jelenhet meg mint a HL2)

War. War never changes.

rezsofiz
igy van

Bandew
Tényleg, most tüzetesebben megvizsgáltam a #694-es képet. Ez nem Mória?

_Atti_
bár kitudja..
tévedjünk!!
amikor elõször leszoltam akkor is ezt mondtam😄

Bandew
Igazábol engem nem zavarna, ha "csak" pár száz egységet lehetne irányítani, mert úgy van értelme. Higyjétek el, hogy 10.000 fõnél elveszne a taktika meg a harc szelleme, csak egy nagy massza lenne az egész, ahol azt se tudod mit csinálsz.

Bandew
50 méter?
Az nagyon durva!

rezsofiz
hat ebben kozel nem vagyok biztos. a rome total war engine mar par szaz egysegnel egy atlagos gepen belassul... (demo). sazl meg kell varni hogy kijojjon bfme demo es akko meg kell nezni