3739
-
Dr DeViLKiNG #1413 ha nálunk is annyi lenne a fizetés, mint a hamburgerzabálóknál, vagy tlünk csak kicsit nyugatabbra, lehet itt se jelente semmit se a warez... -
CB SNIPER #1412 pontosan!!én sem értettem kik beszéltek itt ezer fös seregekröl..??vagy mittomén :DD ujságba is le volt irva hogy 400 fös a limit.. -
#1411 Vannak emberek akik vesznek játékokat! Hihetetlen mi? -
#1410 Hopp végigvittem a warezt..most elgondolkodok akkor minek vegyem meg? Ennyi :D -
#1409 A warezzel kapcsolatos írásoddal egyetértek.
De egyébként nemtom hogy a többiek mit beszélnek itt arról hogy kisebb lesz a sereg, mert 400-as maxot ígért az EA és annyi is lesz a limit. -
#1408 az armies of exigo jött csak ki -
#1407 Mi újság? A kezdeti kolosszális csaták átvedletek 20 - 80 fős paraszt lagzivá? Jellemző. A Spellforce -ban is gigantikus csatákat mutogattak lehengerlő grafikával, és mit kaptunk? Na mit? Max. 20 fő harcolt és valami brutális gépigénnyel volt párosítva. Egyedül talán a Rome: Total war volt amibe azt adták, amit vártunk. Miért gondolják egyesek, hogy a WAREZ rossz? A WAREZ jó! Ilyen szánalmas reklámfogások (lsd. videók) amivel átverik az embert, csak a WAREZ add reális esélyt, hogy valóban azt kapd a pénzedért amit vársz. -
#1406 most kijött a gém?? tölthető?? [nem olvas visza] -
#1405 Hja, nem mindenkinek van 10 megás nettye:P -
#1404 Reloaded -
#1403 Nincs mindenkinek 5 megabitje -
#1402 Dehogynem, csak optimalizáció kérdése (amiben az ea nem éppen penge). -
#1401 Ezert ti fizettek ? LOL
7ig meg a Bittorentrol is leszednem. :P -
#1400 De milyen rílíz az exigo? Reloaded ? -
#1399 Még akkor is gyenge lenne, ha a síma gyalogos egyet számítana, mert a jobb egységek (troll, olifánt, nazghul, stb) tuti 10-20 körül vannak. -
#1398 Hát nekem 7-re ér le,de én most kezdem a tőtést. -
#1397 Vazz modemmel toltesz ? :P -
#1396 Wanadoo html részén még nincs fenn. Ezekszerint az ftp-n már fennvan. Ok köszi az infot[megy fizetni] -
#1395 Wanadoo, este 7-re lenn is van.:P -
#1394 Honnan szeded? -
#1393 Csak azért írtam mert ez is EA-s és ezt is 8 nap alatt törték fel :D -
CB SNIPER #1392 -
#1391 Igazán? :)
És azt tudtad h. van saját topicja? -
CB SNIPER #1390 én meg már bfme-t tölteném dehát istenem :DD :))) -
#1389 Töltöm az Armies of EXIGO-t ! :) -
#1388 :- ) -
CB SNIPER #1387 van benn mumak -
CB SNIPER #1386 ki tudja :DDD -
#1385 Igaz, de akkor mitől LotR? :) -
CB SNIPER #1384 én max akkor fogom ezt megcsinálni ha már (mondjuk) végigvittem singlebe és akkor talán ki fogom probálni hogy :nah milyen lehet ekkora hadsereggel.. -
Dr DeViLKiNG #1383 nincs az a gép ami lekezel ennyi egységet ilyen graf mellett... -
CB SNIPER #1382 -
#1381 Pontosan! -
CB SNIPER #1380 mind1 bár jobb lenne ha csak egyet számitana(de 2 is elmegy)...amugy ha meg tul nagy a hadsereg az sem jó(pl 800/400 egységel elég könnyü lesz megoldani egy küldetést mint 200al) szerintem az is jó ha nem kapsz ekkora hadsereget kevéssel is jokat lehet nyomni csak jol kell taktikázni.. -
Gandibá #1379 Az már gyenge :( -
#1378 GameSpoton 8.4 -
#1377 Régebbi videokban láttam h. a sima gyalogos egységek, mondjuk orkok, katonák 2 egységnyit számítanak fejenként. Szal az eredeti game egységlimitje úgy 200 fő körül van. -
#1376 Na geci mostmár jöhetne mer elegem van -
Alblink #1375 Akinek kene exigo torrent:http://www.thepiratebay.org/frame.html -
#1374 Minden menedzselés kérdése. Gondolom hallottál már vagy az RTW-röl vagy a ctrl-# kombókról.