3739
-
Gandibá #1533 Én a helyedben nem venném meg, mert mi van 10 ropiért egy szart veszel? Inkább várd meg a warezt. -
CB SNIPER #1532 vazeg nem akarom tele spammelni a topicot de tök tanácstlaan vagyok hogy meg vegyem-e eredetibe avgy sem.. -
CB SNIPER #1531 okés visszaolvastam huh hála istennek :DD -
CB SNIPER #1530 figy skacok ez ugyanazzal a starforce-os védelemmel van ellátva mint a toca race..??? -
CB SNIPER #1529 hát szerintem is de ha holnap délutánra sem lsz meg(hétvégén pont tudnék vele játszani) akkor itt vér fog folyni :DDD -
#1528 :((((((((((((8 -
CB SNIPER #1527 ehh basszus mst jöttem meg sulibol reménykedtem hogy már le lehet tölteni..vaz -
Gandibá #1526 Engine-en turbóztak azért jócskán. -
[SiX] Boci #1525 Ezert erdemes kiprobalni eloszor aztan megvenni ha jo:). Igazabol nem a Gamespot ertekelese a meglepo, hanem az, hogy a PC Gamer mert egy ilyen agyonreklamozott bazi nagy gamera ilyen lehuzo cikket irni. Valami gaz csak lehet. Azt se felejtsuk, hogy az engine egy az egyben a C&C Generals enginje, ami baromi lassu volt. -
#1524 Viszont talán megnyugvás a hype-hívőknek, hogy a GameSpot 8 feletti pontot adott és ott négyből három rajongói értékelés szintúgy. -
#1523 Ez se hangzik rosszul. :D
"Then it's on to the next mission: exactly the same scenario; exactly the same problems; requiring exactly the same solution. Except this time the darkened coal background has been replaced with grassland." -
#1522 "...my men rush in to the fray, disobeying my direct orders."
Jól kezdődik a dolog. :D -
#1521 "This game doesn't love its source material, as Rome or Dawn of War does. It doesn't love the source material as much as you or I. And that's the biggest frustration of all."
Ez azert komoly.
-
#1520 Hja, valahogy ilyen fogadtatásra vártam. Majd meglátjuk valós-e a lehúzás. A videók alapján mondjuk nem is vártam többet. :-))) -
[SiX] Boci #1519 Szerintem is eloszor warezban erdemes kiprobalni. Valszeg sokkal nagyobb a fustje mint a langja...
Lattunk mar ilyen hype-ot a Matrix cimu hulladeknal is, es ez az iras sem kecsegtet sok joval:
PC Gamer
Csak nehany szemelveny:
"Rarely does a game feel this frustrating. "
"Dismally average and nothing more"
"Click power icon a. Click Balrog. Click power icon b. Click Balrog. Wait for the recharge. Repeat. Win."
Total: 73% -
#1518 En is addig inkabb Armies of Exigo-zok.
A jatekban nem sok ujdonsag van, viszont a videok brutalisak.
Nem is tudom, hogy lattam e mar ilyen minosegu videokat valamely jatekban valaha is. -
Gandibá #1517 Az az igazság, hogy gondoltam rá hogy megveszem, de félek hogy csalódnék egy hatalmasat, szal inkább megvárom a warezt. -
#1516 Sajnos en nem is vartam mast.
Ha a regis SafeDisket ennyi ideig tartott feltorni az Armies of Exigon, akkor az uj SD se fog gyorsabban menni ezen a jatekon. -
maniac001 #1515 nah emberek, ma elvileg 13:00-ra jön a CD galaxisból a BfME eredetiben!!! -
Gandibá #1514 [szomorú mert még mindig nincs] -
CB SNIPER #1513 jah én is megyek(reménykedve hogy holnap kijön) :DD bye all joccakát.. -
#1512 MyPrecious89 védelme van -
#1511 Azér sem értem hogy mi tart ily soká[megy aludni,by all] -
#1510 SafeDisk van rajta. -
#1509 :DDDDDDDDDDDD -
CB SNIPER #1508 -Itt frodo gandi te vagy az?
-igen..nah sikerült feltörni???
-igyekszem..-rádiocsendet rendelek el addig is!
-rendben -zsák 1 kiszáll! :DDD -
#1507 [Hívja Zsákos Frodot]
-Zsákos Frodó jelentkezz! -
#1506 Egy StarForce 89-es védelem van rajta és csak Zsákos Frodó tudja feltörni. -
#1505 Az exigot is egy 1ig törték azt csak egy sima védelem volt rajta. Nemtom mi bajuk van. -
#1504 OLyan biztos nincs mint a Toca rd2-n, azt csak a codemasters használja egyelőre tudmásom szerint. -
#1503 Lehet mint Toca2-n? :) annyira csak nem már... -
MikroID #1502 Nem akarlak elkeseríteni titeket, de már ötödike óta foglalkozhatnak vele, mert akkor került boltokba az amcsiknál, úgy hogy nem biztos, hogy olyan egyszerű védelem van rajta! -
CB SNIPER #1501 ehh szerintem még bele fog telni egy két napba még kijön..talán pénteken...(szerintem) :(( -
#1500 Bezony már sok lyen "azt hittem..." történt mindennyiunkal. :-( -
#1499 Elmentem edzésre azt hittem mire hazaérek már töltitek de sajnos még nem :( -
#1498 : - ) -
Geroka16 #1497 kösz...azt hittem hogy jóval nagyobb lesz...de nem bánom..
-
#1496 De tom:
What are the system requirements?
Recommended:
CPU: Pentium 4 or Athlon 1.8 GHz
RAM: 256 MB
Video: NVIDIA GeForce3 or newer Direct3D-capable video card
Minimum:
CPU: 800Mhz Pentium 3 or AMD Athlon
RAM: 128MB
Video: 32MB AGP video card using the Nvidia GeForce2, ATI Radeon 7500, or more recent chipset with DirectX 8.1 compatible
driver
CD/DVD-Rom Speed: 8x
Sound: DirectX 8.1 compatible sound card
Input: Keyboard, Mouse
-
Geroka16 #1495 gépigényt nem tudod véletlenül? -
#1494 Ja detto