3739
  • Sonajk @:o)
    Hi all!
    Supernován fent van a torrent file (Battle for middle earth [Multi-language). A 7WRZ-ről valóban eltűnt. Az EMPORIO-s HL2-ről pedig csak annyit, hogy egy bizonyos részétől a játéknak a vissztöltések után állnak és nem mozdulnak az emberek, pedig nagy szükség lenne rá, hogy tovább juss. Tehát tényleg baromi ügyesen törték a gammát.
  • Damned One
    Nem lesz ha ez müködik, és ha minden igaz akkor müködik. Na addig végigtolom az exigot mire ez lejön :)
  • Damned One
    Hy!
    Innét jön, de fájdalmasan lassan, de amíg más nincs :)LOTR
    Valakinek hátha segít.
  • Gandibá
    Addigra már lehet lesz normális verzió (én a normális alatt ilyet értek hogy vengeance, reloaded stb..)
  • Bandew
    Elkezdtem szedni suprnováról, bár sztem hamarosan jön a bithumenen is.
    De amíg ez lejön srácok...
  • Gandibá
    Hja, én is azt néztem :D
  • Bandew
    A 7wrz-ról leszedték!
  • SarkanyfuaRUSH
    valaki plz mondjon egy linket, honnan lehet leszedni, a 7wrz-n sem találom :(
  • Gandibá
    Mondjuk úgy, hogy kinek jó volt, kinek nem.
  • grebber
    BIZZ a HOODLUM-ban.Mé nem bizol?HL2 EMPORIOT is nukolták azt jó az.
  • Gandibá
    Akkor most melyiket érdemes leszedni? Mert én ebben a HOODLUM-ban annyir nem bízok, mert rengetek rilízük nukeos, a clonecd-s megoldást meg utálom.
  • Sephi
    Jaj de vaon mekkora lesz a gepigenye ?:(
  • Sephi
    RETARDED = RELOADED ember :D

Ez az egesz dolog onnan kezdodott hogy valaki elcsont most egy eve egy DEViANCE cracket. Azota ez megy csak eddig a haterbe de most felszinre tort :D
  • SarkanyfuaRUSH
    hát én lehet, hogy tök béna vagyok, de sehol nem találom...
    vagy ftp-n van? vagy mi?
    pontos letöltési helyet tudtok mondani?
    köszi
  • SarkanyfuaRUSH
    köszi, annyi van 7wrz site-ból, hogy nem találtam :)
  • SarkanyfuaRUSH
    valaki mondja meg gyorsan plz a 7wrz pontos linkjét, köszönöm
  • fitutufi
    nem , csak ha le kell tölteni amit má lehúztam azé nem kérek semmit csak amennyi cd annyi cd nekem :D
    :P
  • rezsofiz
    LOOOOOOOL te a suliba osztálytársaidnak pénzért adsz játékot?? :O
  • fitutufi
    hát ez nekem felejtős mert nem szeretem a strategy-t de suliba lehet kell valakinek igaz ezt ingyér nem ússzák meg(mivel nagy)
  • rezsofiz
    Hogy érted hogy peccselni kell? Nem csak simán be kell crackelni?
  • rezsofiz
    Nah 7wrz-en fennvan, de csak a hoodlumos, wanadoon még nincs. én még nemtom melyiket fogom szedni nekem tökmind1
  • Htjet
    www.sprnova.org -- TORRENT -- lehet tölteni!
  • Kandurex
    Hmm, akkor inkább a Clone CD -s változat
  • toMpEr
    annyi a lenyeg, hogy nem crackoltak meg, hanem a memoriaba betolt egy programot ami ott csucsul a jatek vegeig, igy tobb memoriat eszik (elhanyagolhato valojaban), egyeb problemakat is okozhat.
    Raadasul nem ok csinaltak ezt a programot.
  • magus
    ha mindig menne, nem kene crack...
  • magus
    infoja kira:D
  • Hmuda
    Állítólag a RETARDED nevű banda pocskondíázott össze vissza és a Hoodlum csak visszaüzent nekik. Fogalmam sincs, hogy mi a valóságalap, de a lényeg ennyi.
  • Kandurex
    Megnéztem az nfo a végén, mi az a sok szöveg? Lámázás, funckingolás stb. ? Vlamék angolos foglalja már össze 2 mondatban
  • Hmuda
    Ez melyik? Abszolút nem vágom a crackelés menetét, de így első ránézésre a Hoodlum-Retarded csata egy újabb felvonása.
  • dikki*yysw
    look.inside.the.end.of.the.exe.is.the.STXT.section.aka.SECUROM-this.means.its.not.removed.aka.not.cracked.just.becaues.your.loader.is.self.contained.doenst.make.it.NOT.a.loader(now.die)
  • Bandew
    Tudtok mondani oldalt (7wrz-n kívűl) ahonnan már lehet tölteni?
  • GeneralsHungary
    Thx, a patches gond meg lesz oldva. :D Hozzá vagyok szokva.
  • Hmuda
    Mivel jelenleg egyik sincs nukeolva, mindkettő jó, szóval csak megitélés kérdése. A Hoodlum crackes, szóval megy CD (DVD) nélkül is, de a peccselés pepecs munka (visszarakni az eredeti exe-t, pecselni, azt újra feltörni). Ellenben a cloneCD-hez kell a CD, de nem kell tökölni a peccselésnél (a kiírással is gondok lehetnek, de daemon tools-al mindig tökéletesen működnek).
  • GeneralsHungary
    Melyik a Jó, a Hoodium vagy a Clone CD?
  • grebber
    Na el leszek most egy darabig gamekkel. Ez, Riddick,Exigo,Prince,
  • Hmuda
    Nekem már csak 13 file van hátra, aztán asszem mehet az exigo a kukába (elég WC3 koppincs egy hulladék lett szegényke :D). Amúgy az NFO szerintem nem durva, csak jogos önvédelem, márha van valóságalapja annak amit a Hoodlumos arcok beírnak.
  • GeneralsHungary
    Leszedték, leszedték, leszedték! Nem lehet olvasni! Ezért kérdeztem.
  • [Jakuza]
    Olvasni, Olvasni, Olvasni !!!
  • Htjet
    Nah ebből is van már két verzió.
  • GeneralsHungary
    Brutális NFO???
    Miért törölték le, mutassa meg valaki!