The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy
sry, de mijó az az nforce???

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

rezsofiz
Beindult Nforce, lehet nyomogatni az f5öket.

sazl : c

Johnyy
ez ien 2szót egymondatba stílus! sry érte!!

Hentes Bill
szép magyarosra sikeredett <#zavart1>

Boldog Karácsonyt!

rezsofiz
Ja én is

rezsofiz
Ja majd szólok

rezsofiz
😄DDDddddd
loool

Johnyy
havalmi felyleményvan szóltok??

Johnyy
és már ma kezdeni akarom a megvevést hogy holnpara lejöjjön!

Hentes Bill
na ja úgy legyen, remélem nem lesz semmilyen buzi védelem a játékon

Boldog Karácsonyt!

Johnyy
én nem veszek játékot úgy hogy nem próbálom ki elõtte!! (és nem demót mert az nbem ér semmit) amúgy egy pár gémet már azért vettem meg mert megtetszett warezoltan)

remelem nem vegye meg mindenki

rezsofiz
Nincs mit!

Ok...Kösz!
rezsofiz
Ma jelent meg USA-ban magyar idõ szerint 9kor,hát nagyon remélem hogy még ma feltörik, vagy holnap.

Hi!De ugy mégis mikorra várható?
rezsofiz
Nálam még mindig halott😊

Bandew
Nforce-ba visszatért az élet, de sajna semmi... :-(

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Johnyy
DE mindenképen pl én kipróbom,, és azért nem lesz ez anyira rosz,, lehet a videókat a végén rontoták el, vagy nemtom,,, nincsm ég fenn sehol??
Amúgy régen látalak, jóak a logod!!!!!!!!!!

Hmuda
Én csak kipróbálás szintjén fogom megnézni, az elõzetes videók alapján nem voltam húdebaromira hasraesve tõle.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Oké,mar regebben neztem lehet hogy szarul emlekeztem,vagy azota valtozot.mindenesetre,mar alig varjuk,remelem mielobb lessz.

Jimi Hendrix

rezsofiz
Na mostmár jöhetne warezba

rezsofiz
Angol

cam3l3on
LOL NEM VAGYOK KISLÁNY CSAK EGY PUTTONY GYEREK ÁTÍRTA NEMEMET
LOL
LOL
LOL
LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#vigyor4>(de csernobilt sem zárom ki)!

Kandurex
Szia kislány! 😄DD

Amúgy a HL2 alatt szerver problémákkal küzdött az nforce, szal semmi köze, hozzá.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

cam3l3on
ilyet még csak a hl2 megjelenésekor láttam!<#zavart2>

Még a szaros Nforce is le van halva.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

cam3l3on
honnAAAAAAAAAAAnn??

[Jakuza]
Hat nem vagy egyedul ezzel a de jo lenne mint Mikulas ajandek, de van egy sanda gyanum, hogy meg varnunk kell egy kicsit.
De az is lehet, hogy csak az idoeltolodas miatt van, reggel 6-7kor meg alszanak az amerikai boltosok. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

grebber
AKAROM MOST!!!!Azt hittem reggel hogy amikor kimegyek a mikuláscsomagómért és bekapcsolom a gépet a game is ott lesz,d enem 😞

Next PC upgrade: 2022

cam3l3on
MIÉRT MOST AAAAA(LL)KKKAAARRROOMMM!<#fogmosas>

Johnyy
majd ha elég erõt érez arra hogy emberek közé lépjen!

cam3l3on
MEGJELENT MÁR A GAME???<#nezze>

[Jakuza]
Hat egyenlore semmi hir se Nforcen, se Isonewson, se Bittorenten.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hentes Bill
sehol

Boldog Karácsonyt!

szerintem sem pedig ígérték...
Nem hinném hogy lesz.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

De hol a DEMO???
NA!
Beszéltem az EA Magyarország kft-vel, és ott azt mondták hogy pénteken szállítják a magyar boltokba.
Angol nyelven, magyar kézikönyvvel.
Hmuda
Akkor érdekes, hogy a GameSpoton, az egyik legnagyobb online magazinban egy hivatalos hirdetésen miért van dec 8 megjelenési dátumnak (ami elvileg amcsi, ami mindig világelsõ iylen téren 😛).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

magyarorszagra 6.=8. akart lenni

Jimi Hendrix

Pedig a hiv oldalon 6.-van kiirva.es mar kaphato a mediaba is.de lehet hogy magyarorszagra 6. de ugylatcik elobb erkezett.amugy engem csak amerikai megjelenes erdekel a 6.-mert a warez ettol fugg,szerintem ma mar lessz warezba.

Jimi Hendrix

Hmuda
Hivatalosan nyolcadika a boltbakerülés idõpontja.

Pedig ma hozza a mikulas,remeljuk a warez-mikulas is.

Jimi Hendrix

rezsofiz
Jah én is izgulok

Köszi Jakuza az infót, ezt a részt hamarosan átírom!
nforce tényleg beszart...😞
de izgi, most nem tudjuk, hogy kijött-e😛
rezsofiz
Nforce mehalt. Remélem ez azt jelenti hogy kijött a game

[Jakuza]
Upsz elirtam. Pelennor

[Jakuza]
Hiba az hogy nem a Lotr filmbol ismerjuk Aragornt es Denethor nem a Pellenor mezon halt meg, hanem meggyujtotta magat Minas Tirithben.
Aztan a "Majdnem ezer év elteltével Aragorn" visszaterte is igen ketertelmu.
Ugyanis Aragorn nem ezer ev mulva tert vissza, hanem kozel ezer ev elteltevel tartott igenyt Gondor tronjara, ugyanis kozel ezer evig a helytartok uralkodtak Gondorban a 2050-ben eltunt Earnur kiraly utan.

Most rövid idõre átmenetileg szünetel az oldalunk (mivel a szolgáltatónk szervere nem müködik...), de reméljük hamarosan rendbe jön. Látom Bandew -nek volt egy megjegyzése korábban, amikor egy részletre utalt: "Majdnem ezer év elteltével Aragorn, akit a LOTR filmekböl ismerünk, visszatért, hogy átvegye a trónt Denethor után, aki meghalt a Pelennor Mezön csata közben."
Sajnos én nem olvastam a LOTR könyveket, és a filmbe is belealudtam, így nem vagyok képben, hogy mi a történetileg hû, és mi nem, azok közül, amit lefordítok. Mivel szószerint fordítom a dolgokat, így helyenként lehet benne hiba. (Bár a kritizált részben nem tudom mi...)
Minden építõjellegû hozzászólást várunk, és aki találna egy olyan dolgot, ami rosszul van írva, kérjük jelezze. Törekszünk arra, hogy nagyon jó honlapot hozzunk össze. Fontosnak tartjuk, hogy olyan játszó közösség jöjjön létre, ami segíti egymást. Az idõtöltés nem fikázásban merül ki (pl.: CS), hanem tényleg "fun" lesz.
Mindenkit szeretettel várunk a bfme.hu -n (amint müködõképes lesz😛), és a chat-en multiban egy kis játékra!
gaspara