The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy
aszem 250 éves korában vagy e körül halt meg!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

rezsofiz
Ja, és még az is hogy:
Ezer év?
Azért annyira nem idõs aragorn

sazl : c

Johnyy
EZ tudod mien????
OFF
Idézet ujságból: "emberek az utcákon álrendõröknek adták ki magukat"
na mi ebben a bibi???

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Bandew
Ammeg a másik. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

[Jakuza]
Hat mar az elso nehany szo a mondatbol is igen gazos.
Mi az, hogy Aragorn-t a LOTR filmekbol ismerjuk ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bandew
Jujj van mit javítani az oldalon lévõ leírásokon!

Pl.:
"Majdnem ezer év elteltével Aragorn, akit a LOTR filmekböl ismerünk, visszatért, hogy átvegye a trónt Denethor után, aki meghalt a Pelennor Mezön csata közben."

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Hmmm... Ezt nézzétek!

PC Gamer (svéd): 88%
PC Jeux (francia): 95%
Total PC (francia): 95%
PC Gameplay (belga-holland): 91%
PC Games (német): 93%
PC Action (német):91%
PTgamers (portugál): 95%
HDR-Inside (német): 92%
PC Zone (UK): 91%

rezsofiz
Jó kis muvik

rezsofiz
Nah mostmár Gamestaron is reklámozva lett bfme.hu
<#eljen>

rezsofiz
Ja, forrás GameStar

És sztem én megnézem. Vagy nemtudom

rezsofiz
Új muvik!!!

" LOTR: BFME
<2004. december 04. @ 13:41 - ZeroCool>
Már tényleg csak néhány nap választ el minket a Gyûrûk Ura legújabb játékának megjelenésétõl, ám még ez elett befutott néhány, igencsak vérpezsdító mozgókép róla. A zene, a hangulat, az univerzum, a grafika mind-mind a profizmust árasztják magukból. Egyszerûen egy ajándék ez a játék! A videók megszemlélése egyébként kötelezõ 😊 Thanks Thonsen."

LOTR: BATTLE FOR MIDDLE EARTH - EDIT 400
LOTR: BATTLE FOR MIDDLE EARTH - GAMEPLAY
LOTR: BATTLE FOR MIDDLE EARTH - TOUR HIGH

😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

GeneralsHungary
Üdvözletem megyílt a Battle For Middle Earth Magyarország portál!
Lehet regisztrálni, és a fórumba hozzászólni..
www.bfme.hu

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Bandew
Elolvastam a topik elsõ 400 hozzászólását.
Istenem milyen lelkesek voltunk. <#rolleyes>

rezsofiz
Ja: )

Bandew
Hát igen, ez az ami eddig egyik lotr játékban sem jött össze. :-)

rezsofiz
Öhh igen, én is jobban vártam anno, sok vid elvette a kedvemet, na majd meglássuk nekem az a lényeg hogy visszaadja LoTR feelinget.

Bandew
Ez akkorá gáz!
Tök vicces, hogy amikor megjelent az elsõ hír a BfME-rõl, szétizgultam magam, annyira vártam, de most, hogy mingyá megjön, valahogy nem annyira izgat. :-D

berlinboy6329
Ja már kíváncsi vagyok a gémre mert a lotr is faja volt!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

rezsofiz
Na mán csak 2 nap, meg 2 óra, meg 15 perc kb.

rezsofiz
Egen, nekem is ez szúrt szemet, szal kicsit pontosítani kéne és jó lenne. Egyébként jo a disegn, jó az oldal.

Bandew
Nem tom, de azért lehetne átalakításokat végezni a karaktereknél. Pl Gandalf és Szarumán nem is ember. Vagy a többiekhez is odalehetne írni milyen fegyvereket használnak (nemcsak Frodóhoz) stb.

GeneralsHungary
Srácok, azt kellene megmondani, hogy mit tegyünk még fel az oldalra?
Hamarosan nyitunk! Mit szóltok a DC bajnokság ötletéhez?

WWW.BFME.TRY.HU

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Bandew
Amin ti jóizûen nevettek. :-D

rezsofiz
Mármint mit?

Bandew
A gáz az, hogy ezt a készítõk nem viccnek szánják.

rezsofiz
😄DDDDDDddd

😄DDDDD

[Jakuza]
Hat igen ettol felek en is, hogy rajovunk, hogy 50 aranyba kerul majd egy hobbit eloallitasa. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Pár napon belül erre is választ kapunk.

[Jakuza]
Na mar csak 6.
Remelem kozben kijon addig gyorsan valami jo stuff, amivel ellehet utni az idot.
Armies of Exigo nem erdekel, azt elrontottak egy az egyben.
Amugy a TBFME-vel is fentartasaim vannak, mert nem ertem hogyan lesz ebbol startegia.
Nem illene bele a LOTR kornyezetbe a smithy,goldmine stb funkciok amik az alap srategiakban bent szoktak lenni.

rezsofiz
Enem😄

Étem. Htx 😄

rezsofiz
😄

[Jakuza]
Olyan mint az OMW. 😛

rezsofiz
Aha.
Báj dö wély.

Btw?

rezsofiz
Okk a 2004-est megnézem.
Btw az elsõ pát gameplay muvit én is megnéztem, de egyszerûen már olyan sok poént lelõttek, hogy már nem néztem meg a többi a muvit.

Majd pár nap múlva kiderül.

Bandew
Igen, bár most fogyelmeztetek mindenkit, hogy nem "látványos csata játék" lesz, mint ahogy vártuk, hanem egy sima stratésia.

Pedig iszonyat jo hangulatos muvik vannak rola legalab a 2004-es trailert nezd meg megeri.

Jimi Hendrix

rezsofiz
Jah. Zsíros lesz , én nem néztem meg a muvikat szal remélem jau lesz a gámma.
Btw szvsz akkor is jo lesz ha kicsit ""árkádos"". Vagy mi <#idiota>

Bandew
+ a töltési idõ. :-)

[Jakuza]
Szal mar csak 7. Vagy ha jobban tetszik 6 es fel. 😛

rezsofiz
Semmi, csak úgy szal.

Kandurex
Mi szal?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rezsofiz
Szal

GeneralsHungary
Nincs Demo és nem is lesz! Csak majd a játék megjelenése után..

rezsofiz
😄D

Nincs demo, mi az Armies of Exigo demóját veséztük ki az imént 😊