The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
nem

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

kijött már a game?

rezsofiz
Caps off, sryak.

sazl : c

rezsofiz
WTF??????? MÉG MINDIG NEM JÖTT KI??? OMG

Kandurex
<#nyes>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Johnyy
úristen! a nforcon, mejelenik hogy lotr... és amikor végigolvasom akkor dvd rip😞(((

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Joeszakat,asztan almodma nehogy vegigvid a gamet,mert nem lessz mivel jatszanod szerdan

Jimi Hendrix

Bandew
Na jóccakát!
Igazából nekem mindegy, hogy holnap játszok vele, vagy szerdán (elvégre még le is kell jönnie torrenten).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

rezsofiz
Ja, DvD.

ati2002
Ja igen:

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ati2002
Az jó lenne. Amúgy dvd-s lesz?

rezsofiz
Én meg remélem hogy még ma😄

rezsofiz
Ez így igaz.

Sil3nt
remélem nagyon jól számolsz, mert azt hittem hogy a mikulás meghozza de nem....szerintem 2 nap múlva lazán kint lesz <#integet2>

Bandew
Számításaim szerint holnap hajnalban már tölthetõ lészen.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

A hivatalos oldalon már azt írják, hogy már megjelent. 😊
http://www.eagames.com/official/lordoftherings/thebattleformiddleearth/us/home.jsp

Bandew
"ez az elsõ RTS játék, ami egy egész világot életre kelt."
LOL! :-D

Bandew
Hmmm... Szép magyar. :-P

rezsofiz

Bandew
Egységérzelmek az ok (azt láttuk a videókon) a többezrea csata az kamu vót ja.
Bár én nevettem, amikor Molyneux bocsánatot kért. Mindenki megveszi, hogy jajj de jó cucc, aztán meg... hupsz, bocsika... :-)

Hmuda
Az a gond, hogy ez a Skags gyerek túl sokat mondott és köztük hülyeségeket is (lást egységérzelmek meg többezres seregek, pfff). Molíneux legalább elnézést kért a be nem tartott igéretekért, de szvsz az EA-s arcok erre nem lenének képesek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bandew
Valamit mondania kell, hogy eladható legyen a cucc.
Lsd.: Fable
:-D

Hmuda
Nem is te, hanem a Skags nevû hülyegyerek. :-)

Bandew
AZt nem is állítottam.

Hmuda
Az lehet. De csak grafikailag feltuningoltak egy már létezõ feature-t. ez minden csak nem forradalmi.

Bandew
Hát ja ezt mondjuk valóban baromság állítani. Annyi viszont mindenképp jó benne, hogy ezt ilyen jól megcsinálták vizuálisa. Hisz valjuk be, amikor a RTW-ban az egységeink megfutamodnak, semmi különleges nem látszik rajtul. Ugyanolyan normálisan futnak csak ott libeg az ikonjukon a fehér zászló, innen tudom, hogy megfutamodnak. A BfME-ben eldobják pajzsukat meg fegyvereiket (elvégre is ezt igérték) és pánikszerûen futnak el. Azért az elég hangulatosan néz ki.

Hmuda
Hát nagyjából ez is megvolt eddig is. Az RTW-ben is volt bátor-gyáva-stb egység aktuális hangulattól függõen (jó volt nézni, ahogy a sok kis peasant megfutamodik egy közéjük pottyant égõ katapultlövedéktõl 😄). De amúgy a régebbi videókban a Skags gyerek áradozott róla, hogy "ilyen hihetetlen meg olyan forradalmi" újítás. Közben meg már régóta létezõ dolog.

Bandew
Azért mert ez egy elb*szott játék lesz! :-D

[Jakuza]
Idaig rendben is van minden, de miert lehet Balrogot idezni ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bandew
Egység érzelmek forradalmi újítás? Már a Shogunban is volt ilyen. Amúgy meg ha érzelmekrõl van szó, akkor itt valóban újítás lesz, hogy a katonákon látszik a félelem vagy a bátorság. Pl ha egy troll jön, akkor elkezdenek lassan hátrálni úgy, hogy látod mindjárt összeszarják magukat.

rezsofiz
A homemadek szépen le vannak nukezva😊Vagy ki sincsenek rakva.
Viszont amik teljeseb mûködnek azok kinnvannak.

Akko' HÁELKETTÕBÕL miért van kint a sok "homemade" ? 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

rezsofiz
Nem.

megvan...bocs
Hi!mi is az nforce pontos cime?
[Jakuza]
Nem.

"As you might have noticed we are having problems for a few weeks now already...

The main problem is the site, it all started with hardware failure(s)..
-SCSI disk failing (a few weeks ago)
-Server got a bit abused by a bug in apache (week ago)
-DDOS (week ago)
-New, extra hardware, 2x p4 3.0ghz cpu's are failing to run well (less than a week ago)

For now we still have ongoing problems with the new hardware, we ordered extra cooling and new p4 2.8's. But we will have to wait till it arrives at the end of the week, till then please be patient cause one of the servers is failing each few days.

We expect things to be up and running stable around 11 December 2004, you might experience some loss in data now and then, but the idea is to have it all merged again around that same time. "

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ati2002
Emiatt a game miatt van meghalva az nforce?

rezsofiz
Ez nem igaz, mert rendes releaseket írnak csak ki! Ami nem home made meg ezek. És az elsõ rendes release az tényleg a reloaded volt, nem kellett hozzá semmi fix meg ezek... a weeteames meg a ccd-s az homemade volt.

Hmuda
Kösz. :-) Amúgy engem zavar, hogy csak a filmbõl táplálkozik, semmi ötletesség nincs benne és amiket olyan nagy hanggal kürtöltek világgá mint forradalmi újításokat, azok nagyrésze máris meg van valósítva már játékokban (pl az egység-érzelmek a RTW-ben). Szvsz csak egy újabb rókabõr lesz könyvtipró felhangokkal (Balrog idézés Minas Tirith-nél? Kapják be 😛). Csak reménykedek, hogy majd a tények rámcáfolnak, de a videók alapján én ezeket szûrtem le.

Nem éppen, mert pl. az új PoP csak 2 nappal azután lett kiírva, mielõtt valóban lewarezolták.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

rezsofiz
Nincsmit!

rezsofiz
? Ezt így nem nagyon vágom... Csak azután kerül fel warezoldalakra , miután NFOrceon kirakták.......

NeoMaN
elött fél nappal.....

Johnyy
thx!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

rezsofiz
A megjelenéstõl számítva kb 2 óra múlva már keresheted magyar oldalon is.

Kandurex
kb.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Zsolo007
Szóval ha az NFOrce oldalán meglátom hogy Battle for Middle Earth akkor nekiállhatok felkutatni a netet hogy honnan szedhetem le?! <#vigyor3>

rezsofiz
Nem. Csak jelzi hogy sikerült feltörni, de a leggyorsabb warezoldalakra akár egy órán belül is felkerülhet a game, az NFOrce listáján való megjelenéstõl számítva.

rezsofiz
Az NFOrce oldalon jelzik, ha egy játékot feltörtek, és kikerült warezba. Tehát ez tulajdonképpen csak egy lista.

Zsolo007
Az NFOrce minden warezra kiterjed? Ha ott azt írja megjelent akkor azt le is lehet tölteni???