3739
  • Bandew
    Te meg milyen világban élsz? :-D
  • Dr DeViLKiNG
    /OFF
    amig ennyire ráértek, addig valaki kereshetne nekem egy world of warcraft game guide /strategy guide linket ^^
  • BlackWolf
    valamennyire igazad van de a warez ingyenesnek indult es annak is kellett volna maradnia ehelyett 1eve kb az divat ,hogy minden atmegy smswebbe nincs is mar szinte ingyenes magyar oldal
  • Bandew
    Figy, nem tom te hogyan állsz anyagilag, de én bizony (akár hiszed, akár nem) hajlandó vagyok kemény 200 Ft-ot kipengetni, azért hogy pár óra alatt meglegyen a játék, ne pedig pár nap alatt. Nekem ennyit megér.
  • rezsofiz
    Sztem ez nem teljesen igaz.
  • Hmuda
    Ez csak reklámszöveg. Jó ha a warezolók 1% komolyan veszi ezt.
  • [Jakuza]
    Nem vagytok tisztaban a warez fogalmaval. :P
    A warez nem azert jott letre, hogy ingyen toltogess lefele, hanem azert, hogy kontrollalni tudjad a jatekgyartok termekeit es kiprobalhasd megvetel elott.
  • rezsofiz
  • Alblink
    Hat az nem tul sok,remelem en ennel tobet fogok.Amugy nem tul jo ez a torrent,felet 180k-val szeded a masikat meg 20-al.elegge ingadozo.inkabb en is warezrol szedem
  • GH Nyúl
    Inkább töltöm akkor a Micimackót, az ingyen van, és nagyobb csaták is vannak be mint BFME-ben, pl. Tigris Vs. Nyúszi

• Hmuda
    Hja Jakuza jól mondja. A warez azért alakult, hogy ingyen lehessen programokat beszerezni. De eladni a lopott árut? Ne legyünk csóró cigók könyörgöm.
  • Bandew
    Ja értem, szóval akkor inkább tök ingyen töltögessünk feketén? :-)
  • rezsofiz
    lol na kíváncsi leszek fog e menni ez a hoodlum cucc:O
  • [Jakuza]
    Warezert az elv miatt nem szabad penzt adni.
  • Prince007
    Hm, A Gamestarban 81%-t kapott.
  • Bandew
    Hoodlum féle, bár most látom, hogy még nincs is fönn az összes fájl... :-(
  • Bandew
    Ne vicclej már, 200 ft-ot megér.
  • BlackWolf
    ezaz epp panaszkodtam mi a picsat csinalnak mar :)
  • Geeryy
    melyik verzio van a wanadoo-n ?
  • Hmuda
    Fizessen a kotera. Én várok. :-)
  • rezsofiz
    Ohh yeah baby it's fuckin good; )
  • Bandew
    FELKERÜLT A WANDOORA!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bandew
    YEAH.. YEAH...!!!!!
  • GH Nyúl
    Fontosabb mint a BFME
  • [Jakuza]
    Ah, akkor mar kozel van a feltoltese a ..... Robert Gizdanak is. :P
  • Kandurex
    Helyzet jelentés a Bithumen -ről: Feltotlák a ...aaa ...aaaa: MICIMACKÓ VISSZATÉR!! Ohhhh Yeeeee...
  • Hmuda
    Hát ha nyitsz nekem egy FTP-t a gépedre, amire írhatok, akkor áttolhatom egy részét amíg ki nem jön a BFME a bithumenre. :-)
  • [Jakuza]
    BitHumen féle megosztasi Elvek. :P
  • Hmuda
    Á, jó ez így, még úgysincs meg senkinek, addig is megy a topic. :-)
  • dikki*yysw
    Valahová, pl a gépemre :D
  • Hmuda
    Hehe, valszeg nem most, majd keresek címeket, ahonnan leszedhetőek. gondolkoztam, hogy kiírom DVD-re, de az fater gépén van, ami inkább munkagép és nem nagyon férek hozzá. Majd valamikor vizsgaidőszak után feltehetem valahova.
  • GH Nyúl
    SZerintem írjuk át a topik nevét :D
  • [Jakuza]
    Ideje lenne mar vinyot venned.
  • dikki*yysw
    Stargate 1-6 + atlantis votl 56 giga, de rájöttem hogy úgyis megvan haveromnak dvd-n, így már majdnem teljesen töröltem. Viszont van még 3 szezon 24, Lost, 3 szezon viva la bam, 2 szezon pimp my ride, 3 szezon jackass, wildboyz, space above and beyond, 2 szezon sex and the city... és még legalább ennyi kell :)
  • dikki*yysw
    Ühü, az gáz :) kell 2*200 GB raidbe meg egy dvd író a futurama-nak.
    Jé, neked jó az uploadod, mikor tölthetem le rólad a futurama-kat? :D
  • Bandew
    Akkor úgy képzeld el, hogy nekem megvan a Jóbarátok 1-8. Évadja és még majd jön a 9 meg a 10. :-P
    Az pedig majd több, mint 40 giga lesz.
  • Bandew
    Wandoon mikó lészen?
  • Hmuda
    Igazság szerint már ez az 1:1-hez rány is baromira nehezen fenttartható nekem, mert csak 40gigás a vinyóm, abből kb fele elmegy a Futurama epizódokra (semmi pénzért nem válok meg tőlük), a maradék 20 giga meg fele-fele arányban megoszlik az ISO-k és az installok között (a másik vinyóm 4 giga, de az szigorúan csak felhasználói programok). Nem ritka, hogy törölnöm kell (pl most is a Riddick ISO-ja ment a kukába, és csak az install van fent, hogy le bírjam szedni a BFME-t, de csomagolás már kicsit nagyobb gond lesz). Tehát nem ritka, hogy leszedem, kicsomagolom és le kell törölnöm a rar-oakt, hogy legyen hely az installnak.
  • dikki*yysw
    Pedig ha tovább seedelnél, esetleg másnak is segíthetnél a gyors neteddel. De az igaz, hogy a te szempontodból nézve elég ez is.
  • GH Nyúl
    az se rossz. Nekem csak 24 óra van.
    Bezzeg a csökkenteni kellene a várakozási időket topikomat törölték a bithuman fórumból. :/