3739
-
#1854 És Hmudára sem kell hallgatnod, mert már magyar oldalon is van, csak az neki nem felel meg. :-D -
#1853 Már rég kijött. :-P -
#1852 Már kijött, csak magyar oldalon nincs még rendesen. -
#1851 Lehet, de nagyon hasznos, ha kicsit később eszembe jut valami (legalább nem spamelem tele a topicot. :-) ). -
Geroka16 #1850 hát ezt már tényleg nem hiszem el....mikor jön már ki???
-
#1849 Az nem a játék hanem a tört verzió értékelése!
Ha a játékot értékelték volna szerinted kapott volna a HL2 2.5-es szavazatot? -
#1848 Már látom, csak utánna szerkesztetted a hozzáböffenést, utálatos VIP szokás. -
#1847 Na jó, mentem vissza filmet nézni, aztán majd remélem a végén már lesz bithumenen vagy az FTP-n a game, mert ekkor ksésére még tényleg nem volt példa. -
#1846 Nem, BFME. -
#1845 Exigo? -
#1844 A hivatalos újságok értékelése alapján nem egy nagy durranás. Nagyobb a füstje mint a lángja, és a "forradalmi" újítások síma grafikai turbózások, játékmenetre nincs kihatással (pl az egységérzelmek (a gyalogosok a troll érkeztekor lehet reszketnek, meg hátrálnak, de állítólag ez semmilyen kihatással nincs a harci teljesítményükre, meg ugyanúgy nekirontanak, ha kiadod a támadás parancsot, szóval elég gagyesz)). -
#1843 Már ment a válasz látom. :-)
De még mindig semmi. Elég gázos ez a helyzet. Ekkora késésre még sohasem volt példa (már madjnem egy teljes napja kint van a game). -
#1842 Én is kíváncsian várom hogy milyen lett a lenyegűző grafikája mellett, s nem a lelkesedést akarom letörni, de azért ide is bevésem: most pillantottam rá az nforce-ra, és mit látok? 9.3-on áll a szavazatok alapján az Exigo(!!!), szemben a Lotr battle for Middle Earth-szel, ami 6.5-en áll... -
#1841 ja, ezt atugrotta a szemem:)
azt hittem mar leszedte, sry. -
#1840 "
ma 14:57 | Privát | Galéria | Válasz | #1832
Nah, megérkezhetne a humenre, mrt szeretnék már végre felállni a gép mellöl, de a töltés megkezdéséig nem nagyon akaródzok. "
Van egy sanda gyanum, hogy nem tud semmit mondani rola, mivel el sem kezdte a letolteset. -
#1839 mondj mar vmit a jatekrol -
#1838 Amelyik szimpatikusabb neked. -
Realtibi #1837 a wandoról szerintetek melyiket érdemes leszedni
a clone cdset? -
#1836 Nekem most azt mondja a wanadoo-s emberke aki feltölti, hogy először a clonecd-s megy fel, majd a hoodlum. -
#1835 A köcsögök. -
#1834 Én meg várok pár napot, nem sürgős, addig legalább meglátom, hogy milyen vélemények születnek -
#1833 Dehogy volt reg.
Ja csak most nezem, hogy mar tobb mint 13 eve internetezek. :P -
#1832 Nah, megérkezhetne a humenre, mrt szeretnék már végre felállni a gép mellöl, de a töltés megkezdéséig nem nagyon akaródzok. -
#1831 Amelyik jólesik. CloneCDvel gond lhet ha kiírod, de nem kell tökölni peccselésnél, csak rárakod, tört verzióval meg nem kell lemez a játékhoz de tökölni kell peccselésnél. Ennyi. -
#1830 Látom ám. -
#1829 Már nem. :-) -
#1828 Nem hót mindegy?? A Waandoo -n csak a Hoodlum -os van. -
#1827 Szegények. És még a hatóságok is ellenük van. :-D
Na de tényleg szerintetek melyiket érdemes letölteni a Hoodlum-t vagy a CloneCD-t? -
#1826 Rég volt, csak a sok jelszózás ment az agyamra.
Persze az smsweb nem feltétlen egyenlő az üzemeltető meggazdagodásával, ellentétben a fizus FTP -el, ezeket általában a főnökök nem bérlik, hanem ingyér és bérmentve kapják a munkahelyükön iskolába, stb. ha mindenkippen mutogatni kellene akkor azt mondanám, hogy ezek a szerverek tették tönkre a mai scene -t és honosították meg itt is a mindent pénzér elvet. -
#1825 Hoodlum vagy clonecd? -
#1824 Hat igen ezek a warez csapatok mar akkor is az elso vonalakban harcoltak az elnyomo imperialista, kapitalista es kommunista csapatok ellen. :P -
#1823 Igen, és a II. Világháborúnak is vége van már. :-D -
#1822 Pont ezt mondtam en is. -
#1821 Hoodlum vagy CloneCD??? -
#1820 En abban a vilagban elek, aki meg emleezik arra, amikor megalakult a warez scene.En meg emlekszem olyanokra amikre ti mar nem. -
#1819 Nezz ra a 7WRZ-re akkor.
Nem reg meg 14 napig 400 Ft + FA volt az FTP dij , ma mar 720 + Fa 6 napra.
Azt eritek el vele, hogy tovabbi tolvajokat osztonoztok arra, hogy mar ne csak a gazdag jatek kiadokat lopjak meg, hanem titeket is. -
#1818 Nekem a warez mindig gyorsabb, ezért döntöttem emellett. Ezenkívűl én is mindig torrentet használok. -
#1817 Rossztopic -
#1816 Mondjuk 7wrz az már tényleg pofátlan, de a Wanadoo, azért elég olcsó és sok hely kell neki, hogy elhiggyük, tényleg a tárhely miatt kell. -
#1815 Hát most választhatok egy leterhelt warez FTP és egy (számomra) gyors torrent között. Nem nehéz választás.