3739
  • Bandew
    És Hmudára sem kell hallgatnod, mert már magyar oldalon is van, csak az neki nem felel meg. :-D
  • Bandew
    Már rég kijött. :-P
  • Hmuda
    Már kijött, csak magyar oldalon nincs még rendesen.
  • Hmuda
    Lehet, de nagyon hasznos, ha kicsit később eszembe jut valami (legalább nem spamelem tele a topicot. :-) ).
  • Geroka16
    hát ezt már tényleg nem hiszem el....mikor jön már ki???
  • Bandew
    Az nem a játék hanem a tört verzió értékelése!
    Ha a játékot értékelték volna szerinted kapott volna a HL2 2.5-es szavazatot?
  • Kandurex
    Már látom, csak utánna szerkesztetted a hozzáböffenést, utálatos VIP szokás.
  • Hmuda
    Na jó, mentem vissza filmet nézni, aztán majd remélem a végén már lesz bithumenen vagy az FTP-n a game, mert ekkor ksésére még tényleg nem volt példa.
  • Hmuda
    Nem, BFME.
  • Kandurex
    Exigo?
  • Hmuda
    A hivatalos újságok értékelése alapján nem egy nagy durranás. Nagyobb a füstje mint a lángja, és a "forradalmi" újítások síma grafikai turbózások, játékmenetre nincs kihatással (pl az egységérzelmek (a gyalogosok a troll érkeztekor lehet reszketnek, meg hátrálnak, de állítólag ez semmilyen kihatással nincs a harci teljesítményükre, meg ugyanúgy nekirontanak, ha kiadod a támadás parancsot, szóval elég gagyesz)).
  • Hmuda
    Már ment a válasz látom. :-)

De még mindig semmi. Elég gázos ez a helyzet. Ekkora késésre még sohasem volt példa (már madjnem egy teljes napja kint van a game).
  • GaVino
    Én is kíváncsian várom hogy milyen lett a lenyegűző grafikája mellett, s nem a lelkesedést akarom letörni, de azért ide is bevésem: most pillantottam rá az nforce-ra, és mit látok? 9.3-on áll a szavazatok alapján az Exigo(!!!), szemben a Lotr battle for Middle Earth-szel, ami 6.5-en áll...
  • magus
    ja, ezt atugrotta a szemem:)

azt hittem mar leszedte, sry.
  • [Jakuza]
    "
    ma 14:57 | Privát | Galéria | Válasz | #1832

Nah, megérkezhetne a humenre, mrt szeretnék már végre felállni a gép mellöl, de a töltés megkezdéséig nem nagyon akaródzok. "

Van egy sanda gyanum, hogy nem tud semmit mondani rola, mivel el sem kezdte a letolteset.
  • magus
    mondj mar vmit a jatekrol
  • [Jakuza]
    Amelyik szimpatikusabb neked.
  • Realtibi
    a wandoról szerintetek melyiket érdemes leszedni
    a clone cdset?
  • GH Nyúl
    Nekem most azt mondja a wanadoo-s emberke aki feltölti, hogy először a clonecd-s megy fel, majd a hoodlum.
  • grebber
    A köcsögök.
  • Kandurex
    Én meg várok pár napot, nem sürgős, addig legalább meglátom, hogy milyen vélemények születnek
  • [Jakuza]
    Dehogy volt reg.
    Ja csak most nezem, hogy mar tobb mint 13 eve internetezek. :P
  • Hmuda
    Nah, megérkezhetne a humenre, mrt szeretnék már végre felállni a gép mellöl, de a töltés megkezdéséig nem nagyon akaródzok.
  • Hmuda
    Amelyik jólesik. CloneCDvel gond lhet ha kiírod, de nem kell tökölni peccselésnél, csak rárakod, tört verzióval meg nem kell lemez a játékhoz de tökölni kell peccselésnél. Ennyi.
  • Kandurex
    Látom ám.
  • Bandew
    Már nem. :-)
  • Kandurex
    Nem hót mindegy?? A Waandoo -n csak a Hoodlum -os van.
  • Bandew
    Szegények. És még a hatóságok is ellenük van. :-D
    Na de tényleg szerintetek melyiket érdemes letölteni a Hoodlum-t vagy a CloneCD-t?
  • Kandurex
    Rég volt, csak a sok jelszózás ment az agyamra.

Persze az smsweb nem feltétlen egyenlő az üzemeltető meggazdagodásával, ellentétben a fizus FTP -el, ezeket általában a főnökök nem bérlik, hanem ingyér és bérmentve kapják a munkahelyükön iskolába, stb. ha mindenkippen mutogatni kellene akkor azt mondanám, hogy ezek a szerverek tették tönkre a mai scene -t és honosították meg itt is a mindent pénzér elvet.
  • rezsofiz
    Hoodlum vagy clonecd?
  • [Jakuza]
    Hat igen ezek a warez csapatok mar akkor is az elso vonalakban harcoltak az elnyomo imperialista, kapitalista es kommunista csapatok ellen. :P
  • Bandew
    Igen, és a II. Világháborúnak is vége van már. :-D
  • [Jakuza]
    Pont ezt mondtam en is.
  • Bandew
    Hoodlum vagy CloneCD???
  • [Jakuza]
    En abban a vilagban elek, aki meg emleezik arra, amikor megalakult a warez scene.En meg emlekszem olyanokra amikre ti mar nem.
  • [Jakuza]
    Nezz ra a 7WRZ-re akkor.
    Nem reg meg 14 napig 400 Ft + FA volt az FTP dij , ma mar 720 + Fa 6 napra.
    Azt eritek el vele, hogy tovabbi tolvajokat osztonoztok arra, hogy mar ne csak a gazdag jatek kiadokat lopjak meg, hanem titeket is.
  • Bandew
    Nekem a warez mindig gyorsabb, ezért döntöttem emellett. Ezenkívűl én is mindig torrentet használok.
  • Hmuda
    Rossztopic
  • Bandew
    Mondjuk 7wrz az már tényleg pofátlan, de a Wanadoo, azért elég olcsó és sok hely kell neki, hogy elhiggyük, tényleg a tárhely miatt kell.
  • Hmuda
    Hát most választhatok egy leterhelt warez FTP és egy (számomra) gyors torrent között. Nem nehéz választás.