The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
Ja, ez is igaz.

sazl : c

rezsofiz
Ja, mondjuk ez igaz

Kandurex
Mûködött, mini-image -el és még mindig volt olyan, hogy eltûntek a pályaközi ellenfelek, aztán nem indult a kezdõ videó, de mûködött, tény

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

[Jakuza]
Mint ahogy a Prince of Persia 2 is az volt megis mukodott a dolog.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hmuda
Nemtom, de ha nincs NFO addig nem sok értelmét látom komolyabban foglalkozni vele. Meg a csapat is eléggé noname.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

áhh vazeg edig amikor megláttam a linket vm melegség töltötte be a szivem 😄DD<#idiota><#idiota>... 😄 áhh fene

[Jakuza]
20 oraja

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

rezsofiz
Na majd meglátjuk, peace all

[Jakuza]
Na es persze 10 oraja azzal szenved a faker, hogy 49kb sebessegel feltoltse. LOL

Kandurex
Müxik?

Hmuda
"Completion: IN PROGRESS"

"NFO: None attached"

Erröl ennyit. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[Jakuza]
Undernet, eppen most kerul feltoltesre.

rezsofiz
Ez micsoda? ISONEWS-on nem látom.

rezsofiz
Ja én is😄DD

[Jakuza]

örülök hogy te mindig egyetértesz velem ;DDDD 😊))

rezsofiz
Valszeg akkor a warez drágább lenne.

rezsofiz
Így van!

rezsofiz
Az biztos hogy egy dvd-nyi lesz a tört verzio cdképfájlja.

A www.theisonews.com fórumán dumálgatnak a BFME-rõl. Azt írják, hogy valami 4,2GB az egész és 127db, gondolom 50MB-os RAR fájlból áll, eddig a tört verzió. De lehet, hogy ez nem is igaz.

ha nálunk is annyi lenne a fizetés, mint a hamburgerzabálóknál, vagy tlünk csak kicsit nyugatabbra, lehet itt se jelente semmit se a warez...

pontosan!!én sem értettem kik beszéltek itt ezer fös seregekröl..??vagy mittomén 😄D ujságba is le volt irva hogy 400 fös a limit..

Kandurex
Vannak emberek akik vesznek játékokat! Hihetetlen mi?

Smuge
Hopp végigvittem a warezt..most elgondolkodok akkor minek vegyem meg? Ennyi 😄

rezsofiz
A warezzel kapcsolatos írásoddal egyetértek.
De egyébként nemtom hogy a többiek mit beszélnek itt arról hogy kisebb lesz a sereg, mert 400-as maxot ígért az EA és annyi is lesz a limit.

rezsofiz
az armies of exigo jött csak ki

Kandurex
Mi újság? A kezdeti kolosszális csaták átvedletek 20 - 80 fõs paraszt lagzivá? Jellemzõ. A Spellforce -ban is gigantikus csatákat mutogattak lehengerlõ grafikával, és mit kaptunk? Na mit? Max. 20 fõ harcolt és valami brutális gépigénnyel volt párosítva. Egyedül talán a Rome: Total war volt amibe azt adták, amit vártunk. Miért gondolják egyesek, hogy a WAREZ rossz? A WAREZ jó! Ilyen szánalmas reklámfogások (lsd. videók) amivel átverik az embert, csak a WAREZ add reális esélyt, hogy valóban azt kapd a pénzedért amit vársz.

Johnyy
most kijött a gém?? tölthetõ??

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

rezsofiz
Hja, nem mindenkinek van 10 megás nettye😛

rezsofiz
Reloaded

gpm
Nincs mindenkinek 5 megabitje<#ejnye1><#alien>

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Hmuda
Dehogynem, csak optimalizáció kérdése (amiben az ea nem éppen penge).

[Jakuza]
Ezert ti fizettek ? LOL
7ig meg a Bittorentrol is leszednem. 😛

Smuge
De milyen rílíz az exigo? Reloaded ?

Hmuda
Még akkor is gyenge lenne, ha a síma gyalogos egyet számítana, mert a jobb egységek (troll, olifánt, nazghul, stb) tuti 10-20 körül vannak.

rezsofiz
Hát nekem 7-re ér le,de én most kezdem a tõtést.

[Jakuza]
Vazz modemmel toltesz ? 😛

rezsofiz
Wanadoo html részén még nincs fenn. Ezekszerint az ftp-n már fennvan. Ok köszi az infot

gpm
Wanadoo, este 7-re lenn is van.😛

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

rezsofiz
Honnan szeded?

GGeo
Csak azért írtam mert ez is EA-s és ezt is 8 nap alatt törték fel 😄

<#hehe><#hehe>

Esrohnoil
Igazán? 😊
És azt tudtad h. van saját topicja? <#smile>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

én meg már bfme-t tölteném dehát istenem 😄D 😊))

GGeo
Töltöm az Armies of EXIGO-t ! 😊

rezsofiz
:- )

van benn mumak<#idiota><#nyes>

ki tudja 😄DD

Esrohnoil
Igaz, de akkor mitõl LotR? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

én max akkor fogom ezt megcsinálni ha már (mondjuk) végigvittem singlebe és akkor talán ki fogom probálni hogy :nah milyen lehet ekkora hadsereggel..