3739
  • magus
    varazs ftp? akkor mint magus kovetelem hogy lokd ide a sort/elerest:DD
  • Sonajk @:o)
    Hát senki sem tud segíteni nekem #1909
    vagy csak nem figyeltek rám (talán mert nem a játékért könyörögtem)
  • Hmuda
    Kira. Köszi már reggel óta kb félóránként csekkoltam. :D
  • Lacc
    Hmuda, már kúszik fel a varázs-ftp-re ;)
  • Bandew
    Nekem 95k-val jön és nincs semmi gáz.
  • Zsolo007
    Hiába 30 Gb, megvan az hamar :). De csak vicceltem. :)
  • dikki*yysw
    Hát ha ezzel eléred a korlátot (10-én? Júj :) ) akkor nincs értelme abbahagyni azt amiből már 1.3 gb-t letöltöttél mert a clonecd-ssel is elérnéd nem? :P
    Amúgy valszeg működni fog.
  • Zsolo007
    Kösz kedves vagy majdnem megnyugodtam, miattad nem fogok tudni ma éjjel, rettegni fogok hogy értelmetlenül leszedek 4 gb-ot. ÉS ezzel elérem a korlátot és ha ez bekövetkezik akkor már nem nagyon tudok leszedni mégegyszer
  • dikki*yysw
    Van akinél nem megy rendesen, és _volt_ nukeolva, mondjuk úgy :)
  • Hmuda
    De megy, miért ne menne (nicns nukeolva). Szedd nyugodtan.
  • Zsolo007
    Na akkor ok, már csak 16 óra :) remélem menni fog :)
  • Zsolo007
    Vazze vlaki mondja meg hogy most akkor jó a hoodlumos vagy nem mert nekem már meg van belőle 1330 MB és akkor nem szedem tovább ha nem megy
  • Smuge
    Mért ne lenne érdemes? Müködik az nforce forumon irták de kicsit késöbb énis megtudom mondani pár ora még :)
  • jAsOn VoOrHeEs
    Vannak elég sokan akik csukott szemmel járkálnak a topikokban :DDD
  • Hmuda
    Ooooooooké. Mivel nem vagyok egy torrent szakértő, csak az áthúzás és az sfv check amit tudom hogy medig tart (gondolom az áthúzás már folyik és gondolom nem modemen keresztül folyik, az sfv check gyorsan megvan). Csak a torrentkészítés homályos.
  • Zsolo007
    Akkor most nem érdemes leszedni a hoodlumosat???
  • Hmuda
    Szvsz ezt alap betűmérettel is észrevették volna az emberekp. :PPP
  • toMpEr
    passz, helyet kell csinalni, at kell huzni, sfv check, torrent keszites, ezek vannak meg hatra
  • Hmuda
    Akkor jo. A hoodlumok abszolút hidegen hagy, a cloneCD meg mindenki szerint pefektül fut. Kb mikorra várható?
  • Tatyla
    ITT HIVOM FEL A FIGYELMET HOGY SENKI SE FIZZESSEN A WANADORA MERT EGY KALAP SZ*R AZ EGÉSZ! A LETÖLTÉSI SEBESSÉG SIRALMAS ÉS ÁLLANDÓAN MEGSZAKAD A KAPCSOLAT!
  • toMpEr
    esely megvan ra, a kloncds kikerul hamarosan valoszinu, mert a hoodlumossal tobb embernek is problemaja akadt
  • Hmuda
    Akkor csak annyit, hogy van esély hogy még ma kikerül, vagy kezdjem el egy lasabb helyről húzni?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Persze, hogy támogatja :DD
    Én majd botkormánnyal fogom nyomni
  • toMpEr
    nincs aki kirakja, ennyi
  • Hmuda
    Azt látom, hogy ma már nem lesz abből game, de legalább elkezdhetem leszedni, hátha reggelre leér?
  • Sonajk @:o)
    Sziasztok!
    Tud nekem valaki segíteni egy BitComet 0.56 lang_hu_hu.xml file küldésben, mert az általam letöltött állomány nem telepíti nekem (lehet, hogy nincs is benn???). Próbáltam a 0.55 verziót is, de abban sem találtam. Szóval valaki HELP.
    Előre is köszönöm.
  • Hmuda
    Akkor a feltöltés tart ilyen sokáig? Eddig is voltak 4-5 gigás gamék amik villámgyorsan megérkeztek. :-(((
  • magus
    ja igen, és a force feedbackes kormanyomat tamogatja?:D
  • Geeryy

de legalabb rendes vagy :D
  • GH Nyúl
    Magus!! Még alig van kint néhány napja, tört csak most ment (/megy) fel, szerintem még meg sem szerezték sokan, nemhogy még magyarítás :)))))))
  • dikki*yysw
    Semmi nem tart eddig a beszerzésben, azzal nincs gond. :)
  • magus
    Léééégyszi néhány kérdés, amire valaszoljatok plsssssss
    -Mikor jon ki?
    -Lesz magyaritas?
    -Honnan lehet letolteni?
    -Tenyleg nem lehet millios egysegeket mozgatni?
    -mi az a torrent?
    -letoltottem a torrent filet, de nincs benne az iso. Ez nem ilyen szuper tomoritesi formatum, hogy gigakat par k-ba?
    -Mikor jon ki? Vagy Mar kerdeztem?

• Geeryy
    ezvan.kurva atw meg dög lassu .
  • Hmuda
    Mit nem értesz? Eddig ha megjelent warezban egy cucc, mindig kevesebb mint fél nap alatt fellelhetőek voltak az igényesebb (nem fizetős) magyar oldalakon (kevesebb mint fél nap: max 12 óra, de átlagban 6 óra körül). Mostmeg már majd egy teljes napja semmi, csak a hülye wan***, de az egy hülye fizetős sz*r.
  • Geeryy
    [nem erti]
  • Hmuda
    Na jó ez már tényleg nevetséges. Mi tart eddig a beszerzésben? Mindig megvoltak a cuccok max fél nap alatt, mostmeg már majd egy teljes napja semmi. Ez elég gáz.
  • dikki*yysw
    Pénzt keresnek vele? Igen.
  • dikki*yysw
    mondtam vmit
  • Kandurex
    utóbbit
  • Htjet
    Na akkor most melyiknek álljak neki : HOODLUM vs. CLONECD