The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hentes Bill
<#buck><#vigyor>

Boldog Karácsonyt!

Kandurex
Clone CD -t ereszd rá, aztán szaladj be egy koliba, sok - sok biztonsági másolat készítése céljából

(nekünk utánna már csak a crack kell <#zavart1>)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandew
Na jó, ez már egy elég megbízható forrás. Bár igazán elrakhattál volna egyet. :-P

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Az Europark-i Saturn-ban biztos hogy van, én már csak tudom, én raktam ki a polcra kb. 1 órája! 😊 Az ár 12.990,-

Kandurex
"Az" nem a tied! zazzennyim! <#idiota> #1471

rezsofiz
Ebben igazad van, de a filmbe csak egy ilyen masszás jelenet volt, amikor Aragornék megérkeztek a holtakkal.

sazl : c

Bandew
Nem ez amolyan "azt mondok amit gondolok" cuccos vót. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex
Az most amolyan költõi - színészi hatás jelenet akart lenni <#idiota>

Kandurex
Álljon már meg a gyászmenet a Lotr világa nem csak arról szólt, hogy Frodó hogyan menekült meg innen - onnan! Ez a történet tele van gigantikus összecsapásokkal, térképet feketítõ tömegekkel! Nehogy már 200db nyiszlett ork védje Mordor földjét! Idegbajt is kapok!+

Bandew
Hmmm...
Hát én nem.

rezsofiz
Na jó az csak pár pillanat volt, viszont itt elég gáz lenne ha errõl szólna az egész gáma.

[Jakuza]
Megjavult megint b2 percre az nforce remelem a kovetkezo eletre kelesenel mar rajta lesz a game. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kandurex
Tarka massza? És ki kapaszkodott a moziban amikor a kamera 100km/h sebességgel belerongyolt abba a masszába és végigrohant az egésszen? Hmm? Hmmnmm!! Hmmm?

rezsofiz
<#eljen>

rezsofiz
Jesz, it árönt.

[Jakuza]
Ezt vallom en is. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bandew
Mondjuk én már a Shogunnál úgy voltam, hogy nem jó túl nagy sereggel lenni, mert irányíthatatlan, átnézhetetlen, élvezhetetlen és még azt se mondanám, hogy jól néz ki, mert csak egy tarka masszát látsz a képernyõn. :-)

Ki lehet, de hogy nem most, az is biztos 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

It iz.

de éna zt mondom mind1 csak legyen itt már a gépemen és játszhasak vele felesleges még az elött fikkantani hogy kiprobáltuk volna.
rezsofiz
Olyanra van igény😊
Az más kérdés hogy ez kivitelezhetetlen😊

Állök elébeö 😄

Itt a kulcsmondat:

"olyán játékra van igény, ahol egyidõben 300 000 ork szambázik a képernyõn, visszaadja a film epikus jeleneteit és legyen módja a játékosnak irányítania az egységek kavalkádját."

a film csatalejeneteit játékban viszaadni lehetetlen tul nagy csak kicsinyitett változatban esetéeg pár ezer vagy pár száz fövel lehet
rezsofiz
Egyébként Bandew-nak igaza van, mert tényleg mondták hogy a motor elbírna nagyon sok eccséget. Az más kérdés hogy egy mai gép se bírná^^

részegen 😄D 😊)<#pias><#hehe>

próbálj meg irányítani egy többszázezres sereget <#pias>

Bandew
De vissza is olvastam. Nézzétek meg pl a #212-es hsz-t.

jaja

Monnyuk én állok elébe, legyenek több százezres hadseregek, csak jól menjen 😄

Bandew
Ok tudom, de tényleg errõl volt szó, hisz ti is emlékezhettek, hogy azzal kezdték reklámozni, hogy visszaadja a film csatajeleneteit.

[Jakuza]
Meg tobb ezer az rendjen lenne, de hogy tobb szazezer.
Amugy en amugyis ugy emlekszem ezt a tobbezres egyseget a Rome : Total War-ra mondtak.

több százezer fö..? 😄D én 1500-2000-t olvastam 😄D nah mind1

rezsofiz
A legmodernebbek.

rezsofiz
Hát azért többszázezer az kicsit durva😊 Sztem a mai gépek 10.000-et is alig bírnának.

És ahhoz 3 paksot kéne összekapcsolni 😊

soha nem montak iet max azt hogy több száz egység százezer hol élsz te hogy vine el gép olyat? meg irányithatatlan is lenne elég lesz ez és ha meg tuták duplázni aze gység limitet akkor még ennélis magamasbra tehetik söt ki is vehetik 1 moddal
Bandew
Ez nem igaz, mert még a kezdetek kezdetén olyanokat mondtak, hogy ez a motor képes lesz többszázezer fõ megjelenítésére. No persze azt nem mondták, hogy meg is csinálják, de legalább tudjuk, hoy ilyet is tud(na). :-D

Hentes Bill
lassan minden kijön, csak ez a játék nem <#idiota><#zavart2>

Boldog Karácsonyt!

rezsofiz
Ja ezt láttam én is😊

MikroID: Melyik Saturnban? és miböl gondolod? elvileg nem tehetik ki a polcra 10.-éig...
[Jakuza]
Kozben egy ilyen is kijott. 😛

The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay Developers Cut *DVD* HOODLUM

Hali! Csak szólok, akit érdekel, hogy a Saturn-ban már kapható bónusz lemezzel együtt!

[Jakuza]
Addig amig fel nem er ra teljesen.

Hmuda
Tökmindegy, ez már egymás szavainak kiforgatása.

"De lényegtelen. Jelen állapotában a lenti linken egy totál használhatatlan és infómentes dolog található, ami nem viszi elõbbre a beszerzést."

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[Jakuza]
Mint ahogy annak is van, aki teszi fel az Undernetre a BFME-t. 😛PPP

Hmuda
Weeeeteam nem noname. Van neve. :-)))

De lényegtelen. Jelen állapotában a lenti linken egy totál használhatatlan és infómentes dolog található, ami nem viszi elõbbre a beszerzést.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[Jakuza]
AZ az elso verzio volt kerlekszepen ket Noname verzio volt a masodikhoz nem kellett semmifele Miniimage.
A WEEETEAM-es verziohoz nem kellett semmi miniimage csak sokan a CloneCDset szedtek le es pont ebbol a noname WEEETEAM-es verziobol csinaltak egy miniimaget hogy elinduljon nekik is.

Akkor elvileg "nemsokára" letölthetõ lesz vhonnan. (:-))))

Hmuda
De hogyan? Mindenféle mini-image fileokkal kellett tökölni, aztán egy neves csapat feltörte rendesen.