3739
  • Geeryy
    Jóreggelt.Lent van.Nezem.
  • Gandibá
    És ha nincs dvd írom? Akkor mit ajánlasz?
  • Bandew
    No most keltem fel és kellemesen nyugtáztam, hogy az éjszaka folyamán lejött. Szal most nekiállok tesztelni.
  • 3P
    A "holnap"-ot szombatra, vagy vasárnap ígérted? :) Csak mert 6 perccel éjfél után írtad. :)

Egyébként nagyon örülök, hogy ilyan gyorsan elkezdtétek a magyarítást...
  • fitutufi
    szkínsótót valaki toljon ide plss ! :)
  • fitutufi
    minek kell úgy kiírni kép file-t átdobod és ha install kell akkor bemountolod dvd-ről vagy ha tolni akarod....én így szoktam...
  • rezsofiz
    na 10 fájl azt lennvan nekem is , többet dvdt wanadoorol nem szedek
  • NST Demo
    Halee all ! :) Ha valaki próbálta már kiírni a cuccost dvd-re leírhatná a tapasztalatait mert az nfo-ban azt írják hogy ne a leggyorsabb sebességgel írjuk ki hanem valami lassabbal ( remélem a 4x-es írás még oké :) ) mert nem mindenkinek sikerült kiirni a clonecd-s változatot , ja és iróproginak az Alcohol 120%-ot ajánlják , de én jobban preferálom a Nero-t , szal csak ennyit kéne tudnom előre is THX
  • Hmuda
    Hát, kipróbáltam. Baromira nem vagyok hasraesve ettöl az alkotástól, de azért nem is olyan rossz mint vártam. Na mentem alvni.
  • Esrohnoil
    Hmm... Eddig az Exigo vhogy jobban bejön.
  • Hmuda
    Még 4 file aztán csomi, install oszt meglátjuk mennyire lett szar a game. :-)
  • Hmuda
    Húha. Egyéni rekordot döntöttem. Elértem az 550kb/s letöltési sebességet. Ezzel a tempóval egy óra múlva le is ér a full cucc. :D
  • Hmuda
    Sok ember látott videót a játékról és mégis baromi sokan baromi nagyot csalódtak a játékban. Konklúzió: nem kell hinni a hype-nak.
  • Seeker666
    szerintem annak nem fog tetszeni ez a játék aki egy normál építdetős fejlesztős játékot vár tölle, nem az, nekem bejön nagyon :)
  • GeneralsHungary
    Üdvözletem! Elkezdődött a BFME magyarosítása. A BFME.hu szerkesztői gőzerővel dolgoznak. Erről bővebben holnap olvashattok infokat az oldalon.
  • Augustus Gigo
    Pár perc és fenn van:D
  • TLD Robi
    Mert láttam egy jó kis videót a gameről.
  • Hmuda
    Ha még csak most akarod leszedni, akkor honnan tudod hogy bejövős? :-)
  • TLD Robi
    Hi mindenki!
    Tudna valaki egy warez címet vagy egy ftp címet adni,ahonan le lehet tölteni a gamet?Nekem nagyon bejön ez a játék.

Előre is kösz.
  • Alblink
    En,meg nem probaltam de a tesztekben nem volt tul meggyozo pl:81% is kapott.de kinek mi a jo game kikel probalni,es meglatod,azert annyira nem lessz szar.
  • Sephi
    Gyerekek , nekem amcsi ismeroseim azt rebesgetik hogy nem is akkora nagy szam ez a jatek :((( Igaz ez????!
  • dan104
    jegyeztem!
  • Sonajk @:o)
    Számodra, csak az idézet fontos!
  • insp
  • Cucu13
    Mit?
  • Tatyla
    te biztos a wanado beépitett forumozó ügynöke vagy!
  • Geeryy
    forum --> beallitasok--> "write only" vedd ki a dobozbol a kis piapat.
  • dan104
    Látod Jani oda sem figyelnek rád!!
  • rezsofiz
    Igen, már megjelent.
  • Cucu13
    Mikor fog megjelenni vagy már megjelent?
  • Cucu13
    Nekem megvan a Gyűrük Ura a Király visszatér Játék Az is király de ez még nincs meg
  • rezsofiz
    Arra kérném aki képet akar benyomni az linkes formában tegye meg, vagy ne legyen nagyobb 800X600-nál1!
  • Dr DeViLKiNG
    KÉPEKET AKARUNK!!
    vki gyerünk már :D
  • Bandew
    Jajj te szegény...
  • Jezuska
    a seven warezrol toltom mar 200k-val :))))
  • Geeryy
    hat nalam nem .
    Átlag seb. 85.07 KB/s
  • rezsofiz
    Lol wanadoo lol egy nagy lassu kaka igaz én is onnan szedem...
  • Jezuska
    honnan jon 95K-val?
  • Bandew
    Onnan. Teljesen simán jön le, gubancok nélkül.
  • Tatyla
    a wanadoorol?
    hát ez érdekes!