3739
-
#1974 Jóreggelt.Lent van.Nezem. -
Gandibá #1973 És ha nincs dvd írom? Akkor mit ajánlasz? -
#1972 No most keltem fel és kellemesen nyugtáztam, hogy az éjszaka folyamán lejött. Szal most nekiállok tesztelni. -
#1971 A "holnap"-ot szombatra, vagy vasárnap ígérted? :) Csak mert 6 perccel éjfél után írtad. :)
Egyébként nagyon örülök, hogy ilyan gyorsan elkezdtétek a magyarítást... -
#1970 szkínsótót valaki toljon ide plss ! :) -
#1969 minek kell úgy kiírni kép file-t átdobod és ha install kell akkor bemountolod dvd-ről vagy ha tolni akarod....én így szoktam... -
#1968 na 10 fájl azt lennvan nekem is , többet dvdt wanadoorol nem szedek -
#1967 Halee all ! :) Ha valaki próbálta már kiírni a cuccost dvd-re leírhatná a tapasztalatait mert az nfo-ban azt írják hogy ne a leggyorsabb sebességgel írjuk ki hanem valami lassabbal ( remélem a 4x-es írás még oké :) ) mert nem mindenkinek sikerült kiirni a clonecd-s változatot , ja és iróproginak az Alcohol 120%-ot ajánlják , de én jobban preferálom a Nero-t , szal csak ennyit kéne tudnom előre is THX -
#1966 Hát, kipróbáltam. Baromira nem vagyok hasraesve ettöl az alkotástól, de azért nem is olyan rossz mint vártam. Na mentem alvni. -
#1965 Hmm... Eddig az Exigo vhogy jobban bejön. -
#1964 Még 4 file aztán csomi, install oszt meglátjuk mennyire lett szar a game. :-) -
#1963 Húha. Egyéni rekordot döntöttem. Elértem az 550kb/s letöltési sebességet. Ezzel a tempóval egy óra múlva le is ér a full cucc. :D -
#1962 Sok ember látott videót a játékról és mégis baromi sokan baromi nagyot csalódtak a játékban. Konklúzió: nem kell hinni a hype-nak. -
Seeker666 #1961 szerintem annak nem fog tetszeni ez a játék aki egy normál építdetős fejlesztős játékot vár tölle, nem az, nekem bejön nagyon :) -
#1960 Üdvözletem! Elkezdődött a BFME magyarosítása. A BFME.hu szerkesztői gőzerővel dolgoznak. Erről bővebben holnap olvashattok infokat az oldalon. -
Augustus Gigo #1959 Pár perc és fenn van:D -
#1958 Mert láttam egy jó kis videót a gameről. -
#1957 Ha még csak most akarod leszedni, akkor honnan tudod hogy bejövős? :-) -
#1956 Hi mindenki!
Tudna valaki egy warez címet vagy egy ftp címet adni,ahonan le lehet tölteni a gamet?Nekem nagyon bejön ez a játék.
Előre is kösz. -
Alblink #1955 En,meg nem probaltam de a tesztekben nem volt tul meggyozo pl:81% is kapott.de kinek mi a jo game kikel probalni,es meglatod,azert annyira nem lessz szar. -
#1954 Gyerekek , nekem amcsi ismeroseim azt rebesgetik hogy nem is akkora nagy szam ez a jatek :((( Igaz ez????! -
#1953 jegyeztem! -
#1952 Számodra, csak az idézet fontos! -
#1951 -
#1950 Mit? -
#1949 te biztos a wanado beépitett forumozó ügynöke vagy! -
#1948 forum --> beallitasok--> "write only" vedd ki a dobozbol a kis piapat. -
#1947 Látod Jani oda sem figyelnek rád!! -
#1946 Igen, már megjelent. -
#1945 Mikor fog megjelenni vagy már megjelent? -
#1944 Nekem megvan a Gyűrük Ura a Király visszatér Játék Az is király de ez még nincs meg -
#1943 Arra kérném aki képet akar benyomni az linkes formában tegye meg, vagy ne legyen nagyobb 800X600-nál1! -
Dr DeViLKiNG #1942 KÉPEKET AKARUNK!!
vki gyerünk már :D -
#1941 Jajj te szegény... -
Jezuska #1940 a seven warezrol toltom mar 200k-val :)))) -
#1939 hat nalam nem .
Átlag seb. 85.07 KB/s -
#1938 Lol wanadoo lol egy nagy lassu kaka igaz én is onnan szedem... -
Jezuska #1937 honnan jon 95K-val? -
#1936 Onnan. Teljesen simán jön le, gubancok nélkül. -
#1935 a wanadoorol?
hát ez érdekes!