3739
  • Damned One
    Már úgy akad hogy alig megy :) MInre leveszek mindent akkor is úgyanúgy megy mint ultra highon.
  • Damned One
    HY!
    Nem találkozott már valaki azzal a jelenséggel hogy a progi orrba sájba akad /nem a gép miatt..../ de már kinn a mappon is...
  • GH Nyúl
    Most ez nem tudom hogy is jön ide ?? Nem vágom :D
    Amúgy van még mp.hu csak azt írták fejlesztés alatt, de ha nem akkor jó lenne ha kiírnák. Amúgy meg nem jön be ez az oldal amit mondtál, szép fehér képernyő.
  • Hentes Bill #2011
    hurrá, még 86 topicba nyomd be
  • CB SNIPER #2010
    okés megvan :DD
  • CB SNIPER #2009
    lehet én vagyok bena söt tuti de az elsö mapon isengradban mia fszt kell csinálni mindig vm lerombolja agész vasudrvardot nemtom mért..
  • villi
    Megnyílt új oldalunk, a Cyberter.tk!

Erről annyit kell tudni, hogy a megboldogult MP.hu gárdájából négyen jöttek ide, és ezek az arcok fogják szerekszteni. A játékokkal és részben a filmekkel foglalkozunk. Külső linkelést alkalmazunk, de mindig olyan címet rakunk be, ahonnan a lehető leggyorsabban lehet leszedni a cuccost! A LEHETŐ LEGGYORSABBAN ÉRTESÍTŰNK MAJD TITEKET A FRISS HÍREKRŐL!

Kérem, csatlakozzon Ön is http://www.cyberter.tk
  • Hentes Bill #2007
    info? :)
  • Gandibá
    Szar lassú wandoo :( Az a röhely hogy tegnap még stabil 120al szedtem.
  • rezsofiz
    Elküldöm:)
    Mailcímed?
  • darkman
    Ja basszus, sietnék, becsengetek, errre nem is jön!!!!!!!!!!!!!
  • Hentes Bill #2003
    szép ez a háttér. elküldöd nekem mailben? thx :)
  • atwe
    AZ a KURVA Wanadoo ilyen egy szar oldalt
  • rezsofiz
    StyleXp.
  • Smuge
    jo de proginak a neve
  • rezsofiz
    Ok kösz
  • Bandew
    JA. Semmi gebasz nem volt vele.
  • rezsofiz
    És csak simán felraktad és ment neked?
  • Bandew
    Igen
  • rezsofiz
    Forever Blue a neve:)
  • rezsofiz
    Clonecd-s verziod van?
  • Solid Snake
    Király gamek vannak fenn grat
  • Bandew
    No én is kipróbáltam. AZ én élményeim is pozitívak, bár kicsit csalódott vagyok. Igazából nem sok kölünbség van e között és a WotR között, de ez ugyebár sokkal szebb és hangulatosabb.
    A grafika nagyon szép és én lepödtem meg a legjobban, amikor azt tapasztaltam, hogy egyáltalán nem akad, viszont furcsamód az egységeim tetülassan mozognak. Mintha lassított felvételt néznék. Viszont nem úgy lassú, hogy akad, értem ezalatt, hogy a mozgásuk folyamatos és közben a kamerát is mozgatható akadás nélkül a legszebb pályákon is. Ha valaki ezt majd megoldja, az szóljon.
    Az egységlimit sajna igen szomorú, főleg, hogy pl 5 egység 10-et foglal. :-(
    Természetesen jó sokszor elrugaszkodik a Gyűrűk Ura alapjaitól, de hát erre számítottunk, mert enélkül nem lehetett volna értelmes stratégiai játékot létrehozni.
    Összességében jó.
  • Smuge
    Mi ennek a windoz téma proginak a neve? Jolnéz ki :)
  • Solid Snake
    Megjelent már egy nocd-okosság, ne szenvedjetek a kiírással....
  • rezsofiz
    Clonecd-s verzo felraktam minden tökéletes erre kiirja ezt bameg.
  • Zsolo007
    Na megnéztem, hát mit ne mondjak, számomra csalódás :( . A grafika nem rossz, de az irányítás érdekes :) (majd belejövök) . Viszont a karakterek úgy mozognak mintha lassított felvétel lenne :DD. Szegény Gandalf meghalt Móriában, kivégezte a troll . (lehet nem kellet volna hardon kezdeni? ). Összeségében ha nem lennék Gyűrűk ura fan akkor valszeg törölném le a francba a gémet.
  • rezsofiz
    WTF???

• maniac001
    ELADÓ ÁRON ALUL A BATTLE FOR MIDDLE EARTH EREDETI VERZIÓS (DVD+MULTIMÉDIÁS CD)JÁTÉK + EGY EREDETI PANZERS. HA KOMOLYAN ÉRDEKEL HÍVJ FEL: 70/334-2235
  • rezsofiz
    Na lejött nekem is most rakom fel aztán egy ideig inaktiv vok.
  • valami
    Ja es ami nem 7wrz mert az meg rohadt draga:)
  • Smuge
    Igaz de mondjuk hősöket nemárt egybe tartani nagyobb pusztitást csinálnak mint mondjuk egyesével. Nincs benne olyan funkcio hogy meglehet állitani az idöt és kiadni parancsokat az egységeknek?
  • [Jakuza]
    Nos.
    Elso benyomasok nem rosszak, bar meg csak beleneztem. A terkep uberallat.
    Az elso palya mondjuk inkabb hasonlit egy RPG-re (Jo oldal), mint RTS-re. A grafika szep azzal nincs is baj, de a strategiai resz egyenlo a nullaval, mondjuk nem is vartam tobbet tole. Amugy majd ember legyen a talpan, aki kitudja majd hasznalni az osszes Hero tulajdonsagot, ha tobb lesz a csapatban, mert nem lesz ido ide-oda kattingatni, ugy ozonlik az enemy.
    Van egy sanda gyanum, hogy pl Legolas elso tulajdonsagait nem igazan fogja senki hasznalni inkabb ramegy az ember Gandalf tapolasara mert az egyszerre tudja a teruleten levo ellenseget sebezni, igy aztan majd nem hiszem hogy sokat erne Legolas dupla nyilvesszo lovese.
  • valami
    Hi nemtudjatok honnan lehetne meg leszedni a wanadoo n kivul?
    Mert rohadt lassu...
  • CB SNIPER #1980
    eheh nekem lejött :DD :)) jee
  • Hmuda
    Passz, én sose írom ki a játékokat, mindig dtools-t használok.
  • Zsolo007
    Bakker tetü lassan telepít :( .
  • Geeryy
    pontosan .
    [en is kivartam].
  • Gandibá
    Basszus, elkezdtem a clonecd-set tölteni wandoo-ról, de olyan sebességingadozások vannak mint az állat.
  • Zsolo007
    'Reggelt mindenkinek. Töltöttem egész éjjel torrentről, nagyon kíváncsi vagyok!