3739
-
#2014 Már úgy akad hogy alig megy :) MInre leveszek mindent akkor is úgyanúgy megy mint ultra highon. -
#2013 HY!
Nem találkozott már valaki azzal a jelenséggel hogy a progi orrba sájba akad /nem a gép miatt..../ de már kinn a mappon is... -
#2012 Most ez nem tudom hogy is jön ide ?? Nem vágom :D
Amúgy van még mp.hu csak azt írták fejlesztés alatt, de ha nem akkor jó lenne ha kiírnák. Amúgy meg nem jön be ez az oldal amit mondtál, szép fehér képernyő. -
#2011 hurrá, még 86 topicba nyomd be -
CB SNIPER #2010 okés megvan :DD -
CB SNIPER #2009 lehet én vagyok bena söt tuti de az elsö mapon isengradban mia fszt kell csinálni mindig vm lerombolja agész vasudrvardot nemtom mért.. -
villi #2008 Megnyílt új oldalunk, a Cyberter.tk!
Erről annyit kell tudni, hogy a megboldogult MP.hu gárdájából négyen jöttek ide, és ezek az arcok fogják szerekszteni. A játékokkal és részben a filmekkel foglalkozunk. Külső linkelést alkalmazunk, de mindig olyan címet rakunk be, ahonnan a lehető leggyorsabban lehet leszedni a cuccost! A LEHETŐ LEGGYORSABBAN ÉRTESÍTŰNK MAJD TITEKET A FRISS HÍREKRŐL!
Kérem, csatlakozzon Ön is http://www.cyberter.tk -
#2007 info? :) -
Gandibá #2006 Szar lassú wandoo :( Az a röhely hogy tegnap még stabil 120al szedtem. -
#2005 Elküldöm:)
Mailcímed? -
darkman #2004 Ja basszus, sietnék, becsengetek, errre nem is jön!!!!!!!!!!!!! -
#2003 szép ez a háttér. elküldöd nekem mailben? thx :) -
atwe #2002 AZ a KURVA Wanadoo ilyen egy szar oldalt
-
#2001 StyleXp. -
#2000 jo de proginak a neve -
#1999 Ok kösz -
#1998 JA. Semmi gebasz nem volt vele. -
#1997 És csak simán felraktad és ment neked? -
#1996 Igen -
#1995 Forever Blue a neve:) -
#1994 Clonecd-s verziod van? -
#1993 Király gamek vannak fenn grat -
#1992 No én is kipróbáltam. AZ én élményeim is pozitívak, bár kicsit csalódott vagyok. Igazából nem sok kölünbség van e között és a WotR között, de ez ugyebár sokkal szebb és hangulatosabb.
A grafika nagyon szép és én lepödtem meg a legjobban, amikor azt tapasztaltam, hogy egyáltalán nem akad, viszont furcsamód az egységeim tetülassan mozognak. Mintha lassított felvételt néznék. Viszont nem úgy lassú, hogy akad, értem ezalatt, hogy a mozgásuk folyamatos és közben a kamerát is mozgatható akadás nélkül a legszebb pályákon is. Ha valaki ezt majd megoldja, az szóljon.
Az egységlimit sajna igen szomorú, főleg, hogy pl 5 egység 10-et foglal. :-(
Természetesen jó sokszor elrugaszkodik a Gyűrűk Ura alapjaitól, de hát erre számítottunk, mert enélkül nem lehetett volna értelmes stratégiai játékot létrehozni.
Összességében jó. -
#1991 Mi ennek a windoz téma proginak a neve? Jolnéz ki :) -
#1990 Megjelent már egy nocd-okosság, ne szenvedjetek a kiírással.... -
#1989 Clonecd-s verzo felraktam minden tökéletes erre kiirja ezt bameg. -
#1988 Na megnéztem, hát mit ne mondjak, számomra csalódás :( . A grafika nem rossz, de az irányítás érdekes :) (majd belejövök) . Viszont a karakterek úgy mozognak mintha lassított felvétel lenne :DD. Szegény Gandalf meghalt Móriában, kivégezte a troll . (lehet nem kellet volna hardon kezdeni? ). Összeségében ha nem lennék Gyűrűk ura fan akkor valszeg törölném le a francba a gémet. -
#1987 WTF???
-
maniac001 #1986 ELADÓ ÁRON ALUL A BATTLE FOR MIDDLE EARTH EREDETI VERZIÓS (DVD+MULTIMÉDIÁS CD)JÁTÉK + EGY EREDETI PANZERS. HA KOMOLYAN ÉRDEKEL HÍVJ FEL: 70/334-2235 -
#1985 Na lejött nekem is most rakom fel aztán egy ideig inaktiv vok. -
valami #1984 Ja es ami nem 7wrz mert az meg rohadt draga:) -
#1983 Igaz de mondjuk hősöket nemárt egybe tartani nagyobb pusztitást csinálnak mint mondjuk egyesével. Nincs benne olyan funkcio hogy meglehet állitani az idöt és kiadni parancsokat az egységeknek? -
#1982 Nos.
Elso benyomasok nem rosszak, bar meg csak beleneztem. A terkep uberallat.
Az elso palya mondjuk inkabb hasonlit egy RPG-re (Jo oldal), mint RTS-re. A grafika szep azzal nincs is baj, de a strategiai resz egyenlo a nullaval, mondjuk nem is vartam tobbet tole. Amugy majd ember legyen a talpan, aki kitudja majd hasznalni az osszes Hero tulajdonsagot, ha tobb lesz a csapatban, mert nem lesz ido ide-oda kattingatni, ugy ozonlik az enemy.
Van egy sanda gyanum, hogy pl Legolas elso tulajdonsagait nem igazan fogja senki hasznalni inkabb ramegy az ember Gandalf tapolasara mert az egyszerre tudja a teruleten levo ellenseget sebezni, igy aztan majd nem hiszem hogy sokat erne Legolas dupla nyilvesszo lovese.
-
valami #1981 Hi nemtudjatok honnan lehetne meg leszedni a wanadoo n kivul?
Mert rohadt lassu... -
CB SNIPER #1980 eheh nekem lejött :DD :)) jee -
#1979 Passz, én sose írom ki a játékokat, mindig dtools-t használok. -
#1978 Bakker tetü lassan telepít :( . -
#1977 pontosan .
[en is kivartam]. -
Gandibá #1976 Basszus, elkezdtem a clonecd-set tölteni wandoo-ról, de olyan sebességingadozások vannak mint az állat. -
#1975 'Reggelt mindenkinek. Töltöttem egész éjjel torrentről, nagyon kíváncsi vagyok!