3739
-
#2054 írtam, nem jött meg? -
#2053 Hát nem tudom... engem az zavar hogy ha teljesen lebutítom a grafikát, videokártyánál is kinyomok mindent élsimítás stb....akkor is ugyanez a szitú.... most kipróbálom 64mb-s lapozófile-al...hátha, ha nem jo akkor felteszek egy sp2öt, de az meg cseszegeti az adslt.. -
#2052 Eppen egyeztetek ewuk-al tarhely miatt remeljuk visszair.
Pontosabban ti remenykedjetek ebben , mert nekem tokeletesen muxik. :P -
#2051 Itt mindenki hagyja a moslek Winfosra, hogy sajat maga kezelje a swap filet ?
Ebreszto emberek bekell allitani FIX swap meretre a virtualis memoria meretet. 512 RAM-nal javaslom az 512-es meretet 1024nel eleg lesz szvsz 64MB -
#2050 soha életemben nem szedtem klóncédés szutykokat most is csak azért szedtem le mert nem láttam hogy az..
Na akkor mi lesz a crackel? -
#2049 Az viszont feltűnt hogy sokat dolgoztatja a wincsit, biztosan sokat ír a swap fájlba -
#2048 ja és a hoodlumos crackos -
#2047 Nekem Barton 2500+ -om van kissé meghúzva, 2x256 DDR400, GFX5600 128 és 1152x864 highon nyomom. Csak a pálya betöltése után egy fél percig akad utána jó, csak ez a hülye lassúság az egységeknél...... Elég zavaró. -
#2046 Hehe mar megint a Clone CD-sek szivnak. :P -
#2045 Nem tudom mi a baj,elöször ati driverrre gyanakodtam, de nem az a gond... mindig a vinyót piszkállgatja....és egyre többször teljesen lelövi a gépet... -
#2044 Sp1 :) A tesója vagyok :) -
#2043 Sniper neked milyen SP van fent ? -
#2042 Tuti mukodne vele. -
#2041 Akkor adj egy Anonym accot, hogy feltudjam tolteni, es akkor mindenki letudja onnan kapni akinek problemaja akad. -
#2040 az enyémen van :) -
#2039 Én ott nem találok semmi LOTR: BFME no-cd fixet -
#2038 Amugy nekem clonecd-s verziom van nem hinném hogy ahhoz mükedne a Hoodlumos crack...mindenesetre megpróbálnám.Kár hogy nem használsz msnt
-
#2037 Sajnos a tarhelyemen nincs 11MB szabad hely. -
#2036 szerintem, valahova felkéne tennia cracked :) -
#2035 Hat ez nagy hiba 1GB RAM mellett.
Allitsad be, fix 64MB-re es szerintem suhanni fog a geped ettol a pillanattol es ezt majd nem csak a jatekban fogod eszrevenni.
Amugy SP1 van a gepemen. -
CB SNIPER #2034 Milyen sp van fenn neked? -
CB SNIPER #2033 Nem...1.7 gb a lapozófile -
#2032 Az en verziomnal ezzel a dat filenel nem kell semmit lehuzogatni. -
#2031 Ugye nem a winfos kezeli a swap filet ?
Amugy szvsz 1GB RAMnal nem is kell max egy 64MB-s fix Swap file. -
CB SNIPER #2030 nekünk 2800-s barthon athlon xp s ATI X800 pro 1 giga memoria ne hogyí már akadjon :D :PPP(ezen akkor mégugyse) -
#2029 Install the game - Full Installation.
Disable/Unhook any CD-ROM/Writers and/or DVD-ROM/Writers.
Mount the LOTRBFME.MDS CD-Image in Daemon Tools v3.47.
Play the Game!
Na tudod ám ki fogja minden játék elött kihuzogatni az ide-kábent a dvdirójából...
vagy máshogy is le lehet tiltani? -
CB SNIPER #2028 jakuza:nem virusirto és nem kéne akadni ilyen gépen de ezt alapbol lehet látni hogy nem a felbontás miatt mert minimumon i akad vm szar állandoad a viynot baszogatja már 2x leszedtük..semmi felraktuk most meg már ki is fagy..! basszus.. :D -
#2027 LotR: Battle for Middle-Earth [ENGLISH] No-CD/Fixed Image
Akinek kéri a DVd-t, szerintem ez jó lesz.
Gamecopyworld -
#2026 izé
küld el nekem msn-ben és feltöltöm a tárhelyemre.
[email protected]
vegyél fel partnernek. -
#2025 Probaljatok beszerezni szvsz a Hoodlum verziobol beszerezni a crackelt game.dat filet. Vagy adjatok egy helyet ahova feltehetem, hogy mindenki elerje.
11MB a file tomoritve. -
#2024 Jaj nagy bajban vagyok! Letöltöttem a gamét de nem volt hozzá Crack!
Valaki ha tudna egyet az nagyon jól jönne!
Elöre is köszi..... -
#2023 Nekem ez van meg de kéri a CD-t indításnál.Amugy mountolva van deamonnal. Az image kiterjesztése *.mds. Próbáltam valami miniimaget a gamecopyworldröl de akkor is kére.Mi a f@szt kell csinálni?
Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.DVD.READ.NFO-CLONECD -
#2022 Amugy se az FX-51en sem pedig a Barton 2500+ gepen nem akad. -
#2021 Nekem erdekes nem akad pedig a loaderes verziom van.
1024*768 Ultra High felbontason.
Rendesen mozognak az egysegeim is nincs lassitott felvetel effektus.
Nem lehet, hogy valami virusirto fut nektek a hatterben ?
PL nekem a Nod32 Amon beallitasok funkciojaban levan veve az execute es open ellenorzes csak a create van bepipalva. -
CB SNIPER #2020 Neked a clone cd-s van meg vagy a crackes? -
CB SNIPER #2019 huh ez mind szép és jó de attol még mia a faszért akad ?? ezt nemértem lehet megveszem eredetiben de ha ugy is akadni fog basszameg akkro nemtommit cisnálok!!!? erre nincs vknek egy két okoos ötlete?hmmm? :D -
#2018 Most fejeztem be a játékot, pár óra után van véleményem meg kérdésem is:
Először is: Hogy lép szintet a barakk?
Grafikaliag egész jónak mondható a gém, dehát a generálsz motorja nem volt olyan rossz, szerintem kihoztak belőle amit csak lehet. Az irányítást még megszoktam, de ez az egységmozgás.....mintha lassított felvétel lenne. Az már biztos hogy a filmhez nem ragaszkodik túlságosn :) . Ugyanis azt még elnéztem hogy Gandalf megölte a Balrogot és túlélte Móriát, de amikor Boromir sem halt meg ott és amikor meg kellett volna.... végül is ez nem baj csak nem túl filmhű. Az év stratégiája biztosan nem lesz :) azonban az eddigi lotr gémek(War of the Ring, Return of the King) közül szerintem ez a legjobb.
Az akadás pedig azért jelentkezhet egyeseknél mert a gém a törés miatt sok meóriát eszik. Külföldi fórumon olvastam hogy valamit program a memóriában emulál valamit :). Tehát ha valakinek viszonylag kevés memóriája van ez lehet az akadás okozója. Ha nem akkor biztosan driver inkompatibilitás lesz.
Na ennyi mára még este majd nyomulok egy nagyot :). Addig is idézzetek sok Balrogot . -
#2017 Hmm. Ez milyen szinten kapcsolódik a The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earthöz?
-
#2016 Elküldtem mailben. -
CB SNIPER #2015 nemigaz erre az akádásra nincs semmi megoldás hát már nektek nem akad igy???? a végén leeht az lesz megveszem eredetiben..