3739
-
#2094 Csak wanadoon van fenn. -
#2093 Azon nem fog menni, mivel minimum direct x 9-et támogató videókártya kell. De próba szerencse. -
atwe #2092 Megölöm magamat -
#2091 És sok embernek nem műxik a clone sem:) -
Gandibá #2090 Az lenne a legjobb :) -
atwe #2089 irjatok olyan warezt ahol fent van a Clone cd
csak ne irjátok a faszopo wanadoo légyszi -
#2088 Várjátok meg a Reloaded verziót.Ki tudja mikor de lesz lgalábbis remélem :) -
atwe #2087 JAkuza a király hé király mejik van megClone vagy a hoodlumos milyen géped van nekem 1,7cel 512ram ti4200 elég lesz szerinted -
CB SNIPER #2086 jó neked...ez a lassulás meg olyan hogy a vinyot basztatja állndoan de nem lehet tudni mért mind1 "alszok" rá egyet aztán majd holnap jó lesz (remélem) -
#2085 Hat pont a Clone CD-s verzio nem muxik sok embernek, csak a Hoodlumos dat fajlal.
A belassulas kerdese marad fent, de eddig nem tudok sajnos valaszt adni, hogy mi lehet naluk a gond, mert nalam tokeletesen megy. -
CB SNIPER #2084 ehh most akkro csak holnap tok vele játsztani ehh basszameg,..meg kell várnmi még a clone CD-s lejön eehh ilyen nincs -
Gandibá #2083 Amúgy sok embernek nem műxik a hoodlumos verzió, más fórumokon is panaszkodnak. -
atwe #2082 Na akkor van a www.7-vip.uw.hu Clone cd a ftp-én segitsetek hooflum nem jo bocs hogy fáradsztok mindenkit Clone kell -
atwe #2081 akkor ez a lasu????Hoodlum a szar -
CB SNIPER #2080 csak nekünk nem jóa a hodlumus verzio kapzsgálod,?????????????????? -
atwe #2079 na akkor HOODLUM VAGY CLONE
EGYÉRTELMÜ VÁLASZT AKAROK LÉGYSZI -
CB SNIPER #2078 ennyire be vagy sózva? :DD[apro] már én is...bár énm iknkább ideges vagyok...én modnjuk kirpobáltam és igen jó de most ohgy nemtok vle gamelni és tetszik hát igy igen szr -
atwe #2077 melyik jo a hoddlum vagy a Clone cd
melyiken Lassú!!!!!!!!!!!!! -
CB SNIPER #2076 nekem meg vm megoldás kéen basszus de most már ugy játszanék vele de ilyen akadással nem lehet
:((((((((( ááááááááááá :D -
atwe #2075 Nem nekem a CLOne cd kell !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mert len van már 33 fálja
Na akkor van a www.7-vip.uw.hu Clone cd a ftp-én segitsetek hooflum nem jo bocs hogy fáradsztok mindenkit Clone kell -
#2074 IGen töredezett volt a meghajtó... de töredezettségmentesítettem, most isz szar...... nem tudom mit lehetne még csinálni. -
#2073 HA latod a Hoodlumot akkor szedd le azt semmi baja nincs annak szepen megy. -
atwe #2072 meghalt minden segitség -
atwe #2071 Segitsetekén ez vagyok -
atwe #2070 ha segitetek küldök egy pár virtuális sört -
atwe #2069 Segitsetek a www.7-vip.uw.hu rajta van a clone cdé mert csak a Hoodlumot látom de lehet hogy ftp fen van légyszi segitsetek
előre is köszi -
#2068 Elindult!!!
Már bele is kukkantottam , nálam egyáltalán nem szaggat és nem is swappol.
Gösser van itthon. Akkor megiszom:) -
#2067 Eleg ha megiszod az egeszsegemre. :P -
#2066 Meghivlak egy sörre ha elindul -
#2065 hja :) Már 2 vinyomon is próbáltam....
Ha más nem marad...... már semmi 5letem sincs. -
#2064 Felert. -
#2063 Ha más nincs akkor töredezettségmentesítsd.
-
#2062 gyakorló videó? -
#2061 nézd meg a gyakorló videokat :) -
#2060 Egyébként hogy lehet fejleszteni 2-esre a barakkot???? -
#2059 most sem jó..... olyan fura hangot ad ki a winyo amikor cseszteti....
pedig most vettem 2 hete :)
-
#2058 Na mindegy csinaltam egy kis helyet a tarhelyemen, elkezdem feltolteni.
Hoodlum game.dat fajl
Itt lesz megtalalhato, de meg ne kezdjetek letolteni, mert meg kb 7-8 perc mig feler.
Ja es meg valami szerintem azert nevezzetek atiras elott at az eredeti game.dat fajlt biztonsagi okokbol feluliras elott. -
#2057 Az sp2-tól szerintem csak rosszabb lehet, az semmilyen játéknak sem tesz jót :) az sp1 a legjobb -
#2056 jovan jovan:P -
#2055 Nekem be van állítva, nincs a windowsra hagyva :) méghozzá 768-ra