3739
  • fitutufi
    nah reggel lejött a game hoodlumos és most volt időm kipróbálni gond nélkül elindult a game.dat-ot felülírva mint crack !
    én sose szerettem a strategy-s gameket de ez még engem is lekötött nagyon jó ! csodálkoztam hogy tudtam 2 percnél többet ülni mellett sőt ennél most többet ültem egyenlőre!
    megéri leszedni ! főleg aki szereti a strategy-t !
  • CB SNIPER #2413
    nekem nem is gyogyul alig tök lassan reménykedtem hogy legaláb az aolifántal nem lesz igy basszus
  • maniac001
    A troll magátólis gyógyul, nem kell neki enni orkot.
    Sajna az Olifántnál nincs így. Az nem gyógyul. Elégidegesítő hogy van egy 3-as szintű olifántod ami baszott drága, és nem lehet gyógyítani...LOL
  • CB SNIPER #2411
    hy all
    vk nemtudná nekem megmondani ha egy trollal felveszek egy fát pl akkor azt nem lehet valahogyan lerakni/eldobni hogy tudjon enni orkot is mert az feltöltené az energiáját..
  • maniac001
    Ja persze.Szauront nem érdeklik az orkjai,de nem szauronnak írják ki hogy mission failed hanem nekem.
    Nagyon elbaszták az egységlimittel is. Hol maradnak az ígért epikus, több ezres csaták? Jól átbaszták a népet.
  • Bandew
    Elsővel egyetértek, de reméljük majd a közelgő patch ezt orvosolja. A második az baromság, hisz hol érdekli Szauront az ork katonái? A harmadikon meg nem értem miért akadsz ki, mikor egy idő után ugyis annyi lóvéd lesz, hogy nem tudod hova költeni.
  • precision
    Gyógyítás mindig is a jó oldal privilégiuma volt!
  • maniac001
    Mert egz rakas szar szerintem:
    -nincs viselkedesi moral beallitas, ay egysegeim basznak ra ha lovik oket, csak allnak mint a fasz.
    -nemlehet gyogyitani a gonosz oldal katonait
    -a fejlesztesek kurva dragak es kulon kell ratenni minden egysegre.
    Na ekkora buyisagokat meg nem lattam RTS-ben.
    Ezert akarom eladni.
  • Kandurex
    [vállatvon és nyugtázza, tegnap éjszaka simán lejött a játék 64k -val]
  • precision
    Nem, nálam is szar volt, azért mentem bithura
  • precision
    Játékok/Iso ???
  • Kandurex
    Bitos, h a Wandoo a szar? Mer' tegnapóta egésszen jól megy, nem lehet, hogy a szolgáltatód huncutkodik?
  • Braveheart
    Mi a f*** van már a wanadooval? Egy egész napot vártom, de csak rosszabb lett. Már örülök ha 10-el tölt folyamatosan. Bithumenről honnan lehet leszedni?
  • antijedi
    téves ttopic..., goto konzolosok foruma...
    és tényleg nem ide tartozik...
  • Johnny23
    DE miért akarod eladni ??
  • BladE666
    Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni!
    Azt szeretném megtudni h mivel és hogyan tudom kiirni a PS2 ös CD/DVD képfájlokat(számítogépröl) ugy h müködjön PS2 vel ha lehet még ma irjátok meg.
    köci
    IGAZ H NEM IDE TARTOZIK
  • antijedi
    még mindig nem az.... és ne kétpercenként szurogasd be baszod...
  • antijedi
    max campaignban mert ha gonosz odlalnak meg van minden egysége (mármint mind épithető) akkor ugyan ez a szisztéma... :(
  • gpm
    Na tudtam, h megy ez meg lejjeb is:D
    Ha bontatlan 6K-t adok erte ,ha debreceni vagy meg ma, ha nem debreceni vagy akkor utanvettel.
  • antijedi
    ez nem az apró...
  • maniac001
    Eredeti BfME DVD+CD magyar kézikönyvvel eladó 7000Ft-ért
    06-70-334-2235
  • dolfy #2393
    nem ha az alábbiakat betartod: kezd el hard-on és legyél a gonosz oldalllal, akkor garantált, hogy egy kicsit szenvedni fogsz
  • Sephi
    Nyugtasatok meg hogy ebben a jatekban nem csak arrol lesz szo hogy 8 hossel seetalgatunk es mindekit megolunk azaz ket csaport lovasal mindekit megolunkm mert ha igen spontan uninstall.
  • gpm
    Csak meg kell nezni, h ki irta: Csonti.
    Nem szeretem a cikkeit(Terralol mindegyik szvsz), ezt is csak azert olvastam el, mert BFME...kar volt.
  • dolfy #2390
    ui: nekem teccik(érteni)
  • dolfy #2389
    A hangulat, grafika, játszhatóság tekintetében mindenképpen ütős.
    Szeretem a gamestart, de a mostani értékelésükkel nagyon de nagyon nem értek egyet....
  • Johnny23
    hát akkor jó

talán már ma lenn is lesz,naggyon kiváncsi vagyok

(mondjuk az hogy nem olyan rohadtul taktikai a gamma az nem nagyon izgat)
    CSAK a hangulat,graf,játszhatóság
  • gpm
    "Az egész harcrendszer legfájóbb pontja, hogy előbb-utóbb agyatlan öldöklésbe megy át, köszönhetően a nem megállítható időnek"
    - Gamestar cikk (Csonti)
    Olyan advanced csavo ez a Csonti, biztos elkerulte a figyelmet, h a Bfme egy RTS (REAL TIME STRATEGY).
    A gamestarban alt. jo cikeket szoktak hozni(pl: HL2)...de a Bfme review egy kalap sz.ar szvsz.
  • gpm
    A Gamestar ertekelesre gondolsz?
    Annyira szar a graf, h ennel jobb rts grafot meg nem lattam.
  • Hmuda
    Igazából pont fordítva. A disznó (egy brutál egység, pl troll vagy olifánt) egyszerűen végighamizza magát a gyalogosokon.
  • Bucser
    Miért sok lúd disznót győz elven működik?
  • Hmuda
    Szerintem is szedd nyugodtan. Ha képes vagy megbékélni azzal, hogy magasról szarik a történetre (Gandalf vígan irtja az orkokat Lothlorienben, meg Boromír egymaga lekaszabol 20 ork osztagot a Helm-szurdokban, de Théoden viszont halálát leli ugyanott és Pippin is meghal Vasudvar ostrománál, stb, stb), akkor egy tűrhető szintű stratégiát kapsz, de semmiféle taktikai érzék nem szükségeltetik hozzá sajna.
  • Johnny23
    nah oks meggyőztetek,bár az értékeléssel ellentétben,remélem nem olyan szörnyű az a graf.(mondjuk egy strat.játéknál ez az egyik legfontosabb tényező sztem)
  • rezsofiz
    Nem gagyi, ha szereted a LOTRt akkor biztos be fog jönni, az meg hogy nem mindenkinek tetszik az egy objektív vélemény, a game hangulata nagyon jó meg sok más eleme is, szal ez a lényeg benne, ne állítsd le a tőtést, töcsed, boncsad.
  • gpm
    #2312 szvsz
  • Johnny23
    bővebben??
  • gpm
    Szvsz nem gagyi, csak sokan nem ezt vartak.
  • Johnny23
    Szisztok!
    Most ténleg "ennyire" gagyi a gamma,vagy mi ??? mert akkor nem töltöm tovább (ezt a 85x48MB!!!!!)
    bár ahány s amilyen hozzászólások voltak idáig ,ahogy elnéztem, lehet ,hogy el se kellett volna kezdeni a töltést ??!
  • maniac001
    Áron alul eladnám az eredeti DVD-s Battle for Middle earth-ot. Nem leszek net közelben úgyhogy hívj:
    06-70-334-2235
    Megegyezünk. Panzersem is van.
  • maniac001
    Áron alul eladnám az eredeti DVD-s Battle for Middle earth-ot. Nem leszek net közelben úgyhogy hívj:
    06-70-334-2235
    Megegyezünk. Panzersem is van.