3739
  • Tepet
    Hi
    valaki probálta már neten a gamet törtel? mi probáltunk kali-n (kali.net) ott állitolag megy de még nem jártunk sikerrel.
  • Hmuda
    Kis belharc a mordori orkok között. :-)

A gondori íjászok rendet vágnak a mordori orkok között, nem kis sikerrel.

• SarkanyfuaRUSH
    köszi

csak az első pályán nem működött, most már megvan :)))
  • Neo22
    2.5 512 r9800
  • magus
    úh, ezt milyen gepen futattatod?
  • Tatyla
    mennyi paci!
  • Alblink
    Na kiprobaltam ezt a varva vart gamet:hat tobbet vartam tole,mind grafikailag,mind hangulatilag.a zene,es a hangok iszonyt jok,az dob raja a legtobbet.skirmisbe annyira nem jon be.de campingbe egesz jonak tunik,mert koveti a film storiat,es a videobejatszasok is nagyon jok.a hatalmas csatakra leszek kivancsi akkor dol el mien igazabol ez a game.
  • Bandew
    Nagyon kira! A régi videók jutnak róla eszembe. :-D
  • antijedi
    (ezért már meg se mertem szólalni mert megint lebasszák szegény ő geciségemet... )
  • antijedi
    ha telespameled az egész sg-t oylanal én akkoris jol fogok tudni aludni nyugodj meg :D
    viszotn ezu a msotnai link jó lett :)
  • Lacc
    Nem. Túl nagy
  • Neo22
    Igy jo ?
  • Neo22
  • Neo22
    Jah és a tudatlanságomra rámutato részt is takaritsátok le me a sith nem fog tudni ma aludni
  • Tatyla
    szeressük egymást gyerekek!
  • antijedi
    nem én fokozom hogy ők de viszotn igazat szoltál ez tényleg nagyon off és valmai mod takaricson pls :)
  • antijedi
    nah szvsz zárjuk le a témát, ő szvsz legközelebb többet gondolkodik és kész ennyi a lényeg...
    én emg egy szar szemét szar alak vagyok a közhangulat után, én meg megprobálok ezzel együt élni, ennyi...
  • [Jakuza]
    Csak szet van offolva a topic ezzel a szemettel.
    Hulyeseget csinalt azt annyi.Megmondtad neki az is megtortent.
    De most mar fokozod a semmit, ertelmetlenul.
  • antijedi
    akkor ők is fejezzék be szvsz, és valmai mod takaricson pls :)
  • antijedi
    ha valaki háttalá ál a témához akkor én mért ne? kettőn áll a vásár...
  • [Jakuza]
    Fejezd mar be azt, hogy megmagyarazd, hogy miert szoltal be neki amikor benazott.
  • antijedi
    ráaádsul akkor is minimálisat de ilyenre még az is elég lett volna szvsz...
  • Bandew
    De beszólni azt könnyebb és nem állsz neki háttal, ugye?
  • antijedi
    én meg csak 7.-8.ban tanultam akkor még számtechet, na pufff...
  • antijedi
    épp ez az hogy nem is kell iylet csinálni csak gondolkozni kéne....
    figy a te géped állandóan megy? nem? akkor honan fogják a többiek letölteni a képet ha nem megy a géped? nah már itt megdőlt az hogy jó e saját gépről linkelni..., ennyi gondolkodást igényelt...
  • Tatyla
    én álltalános 4.-ben számtech helyett oroszt tanultam! :P
  • antijedi
    és kb + 2 perc gondolkodás és agy megeröltetés annak aki nem háttal ál a témához...
  • antijedi
    örülök hogy egyetértünk , de pls hagyuk abba a flamet mert ezt most ti fujtátok fel kivételesen :P
  • Bandew
    Vagy segíthetnek neki a toleráns fórumozók, mert kb 1 mondat ezt elmagyarázni.
  • Neo22
    Amugy meg elég paraszt vagy sose csinaltam ilyet és fingom nem volt hogy kell. Bocs hogy nem vagyok o olyan mint te bár inkább örülök ennek:)
  • Bandew
    Ja, pont ugyanaz...
  • antijedi
    hát ez pech
    vegyél egy valmailyen számtech alapismeretekról szolo könyvet és azt elolvasva minimális logikával többet nem lesznek iylen problémáid szvsz...
  • antijedi
    olvasd el jobban...
    a gyerekem ha lesz nem egy szinház szinpadján fog járni tanulni..., mert ez kb az a kategória...
  • Neo22
    Nem volt számtechórám 4dikben asszem pont akkor hiányoztam miko ez ment
  • Bandew
    Ne ez a különbség köztünk! Te ezt úgy fogod fel, hogy az illető hülyét csinált magából. Gratula.
    Majd ha lesz gyereked és járni tanul de elesik, majd jól röhögd ki és fusd 3x körbe!
  • antijedi
    nem tom feltünt e de ha nem tellejsen reménytelen esetnek tűnik és jogos egy kérdés pl énis segitek..., tény ijen sajnos ritka a forumon de ez van...
    én is elkezdtem valamikor..., internet nélkül..., aki ennyire nem vágja a témát szvsz ne mindenki szeme láttára csináljon magábol hülyét hanem elöbb probálja megismertni a dolgokat, akit meg nem érdekel aze gész csak az ő egy krédésére akar választ (ez smot nem ez az eset ugye de van iylen bőven a forumon) az meg meg is érdemli, és ahoz viszonyitva még elég finom is vagyok...

ráaádsul ahoz hogy valaki rájöjjön hogy a saját gépéről nem tud képet beszurni full minimális számtech simeret kéne kb ált isk 4. osztályban tanithatnak iylet számtechorán...
  • insp
    Sorry, de tényleg minden topicban ilyen "kihaénnem-rosszindulatú" beszólásokkal fikázod a jónépet.
    Te is elkezdted valamikor-valahogy. Lefogadom, hogy ezt minimum egyszer Te is elkövetted. Amúgy peace, de legyél már kicsit "toleránsabb.
  • antijedi
    a zinternetről
    felnyomod valahova és onnét linkeled...
  • Tatyla
    próbáld
    innen !
  • antijedi
    dehogynem, énis ugyanarra céloztam csak én feltételezek valami minimális kreativitást mindenkitől hogy magától is rájön hogy hülyeséget cisnált :DDD