The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amugy szvsz 1GB RAMnal nem is kell max egy 64MB-s fix Swap file.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Disable/Unhook any CD-ROM/Writers and/or DVD-ROM/Writers.
Mount the LOTRBFME.MDS CD-Image in Daemon Tools v3.47.
Play the Game!
Na tudod ám ki fogja minden játék elött kihuzogatni az ide-kábent a dvdirójából...
vagy máshogy is le lehet tiltani?
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Akinek kéri a DVd-t, szerintem ez jó lesz.
Gamecopyworld
Next PC upgrade: 2022
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
11MB a file tomoritve.
Valaki ha tudna egyet az nagyon jól jönne!
Elöre is köszi.....
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.DVD.READ.NFO-CLONECD
1024*768 Ultra High felbontason.
Rendesen mozognak az egysegeim is nincs lassitott felvetel effektus.
Nem lehet, hogy valami virusirto fut nektek a hatterben ?
PL nekem a Nod32 Amon beallitasok funkciojaban levan veve az execute es open ellenorzes csak a create van bepipalva.
Elõször is: Hogy lép szintet a barakk?
Grafikaliag egész jónak mondható a gém, dehát a generálsz motorja nem volt olyan rossz, szerintem kihoztak belõle amit csak lehet. Az irányítást még megszoktam, de ez az egységmozgás.....mintha lassított felvétel lenne. Az már biztos hogy a filmhez nem ragaszkodik túlságosn 😊 . Ugyanis azt még elnéztem hogy Gandalf megölte a Balrogot és túlélte Móriát, de amikor Boromir sem halt meg ott és amikor meg kellett volna.... végül is ez nem baj csak nem túl filmhû. Az év stratégiája biztosan nem lesz 😊 azonban az eddigi lotr gémek(War of the Ring, Return of the King) közül szerintem ez a legjobb.
Az akadás pedig azért jelentkezhet egyeseknél mert a gém a törés miatt sok meóriát eszik. Külföldi fórumon olvastam hogy valamit program a memóriában emulál valamit 😊. Tehát ha valakinek viszonylag kevés memóriája van ez lehet az akadás okozója. Ha nem akkor biztosan driver inkompatibilitás lesz.
Na ennyi mára még este majd nyomulok egy nagyot 😊. Addig is idézzetek sok Balrogot <#nevetes1>#nevetes1>.
sazl : c
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Nem találkozott már valaki azzal a jelenséggel hogy a progi orrba sájba akad /nem a gép miatt..../ de már kinn a mappon is...
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Amúgy van még mp.hu csak azt írták fejlesztés alatt, de ha nem akkor jó lenne ha kiírnák. Amúgy meg nem jön be ez az oldal amit mondtál, szép fehér képernyõ.
Errõl annyit kell tudni, hogy a megboldogult MP.hu gárdájából négyen jöttek ide, és ezek az arcok fogják szerekszteni. A játékokkal és részben a filmekkel foglalkozunk. Külsõ linkelést alkalmazunk, de mindig olyan címet rakunk be, ahonnan a lehetõ leggyorsabban lehet leszedni a cuccost! A LEHETÕ LEGGYORSABBAN ÉRTESÍTÛNK MAJD TITEKET A FRISS HÍREKRÕL!
Kérem, csatlakozzon Ön is http://www.cyberter.tk
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#email>#email><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#sir>#sir><#gun>#gun><#gun>#gun><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#violent>#violent><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#eplus2>#eplus2><#gonosz1>#gonosz1><#love11>#love11><#love11>#love11><#love11>#love11><#confused>#confused><#confused>#confused><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#heureka>#heureka><#heureka>#heureka><#eljen>#eljen><#crazya>#crazya><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5><#wave>#wave><#ticking>#ticking><#phone>#phone>
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A grafika nagyon szép és én lepödtem meg a legjobban, amikor azt tapasztaltam, hogy egyáltalán nem akad, viszont furcsamód az egységeim tetülassan mozognak. Mintha lassított felvételt néznék. Viszont nem úgy lassú, hogy akad, értem ezalatt, hogy a mozgásuk folyamatos és közben a kamerát is mozgatható akadás nélkül a legszebb pályákon is. Ha valaki ezt majd megoldja, az szóljon.
Az egységlimit sajna igen szomorú, fõleg, hogy pl 5 egység 10-et foglal. :-(
Természetesen jó sokszor elrugaszkodik a Gyûrûk Ura alapjaitól, de hát erre számítottunk, mert enélkül nem lehetett volna értelmes stratégiai játékot létrehozni.
Összességében jó.