The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen sp van fenn neked?

Nem...1.7 gb a lapozófile

[Jakuza]
Az en verziomnal ezzel a dat filenel nem kell semmit lehuzogatni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Ugye nem a winfos kezeli a swap filet ?
Amugy szvsz 1GB RAMnal nem is kell max egy 64MB-s fix Swap file.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

nekünk 2800-s barthon athlon xp s ATI X800 pro 1 giga memoria ne hogyí már akadjon 😄 😛PP(ezen akkor mégugyse)

Iwant2Belive
Install the game - Full Installation.
Disable/Unhook any CD-ROM/Writers and/or DVD-ROM/Writers.
Mount the LOTRBFME.MDS CD-Image in Daemon Tools v3.47.
Play the Game!

Na tudod ám ki fogja minden játék elött kihuzogatni az ide-kábent a dvdirójából...
vagy máshogy is le lehet tiltani?

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

jakuza:nem virusirto és nem kéne akadni ilyen gépen de ezt alapbol lehet látni hogy nem a felbontás miatt mert minimumon i akad vm szar állandoad a viynot baszogatja már 2x leszedtük..semmi felraktuk most meg már ki is fagy..! basszus.. 😄

grebber
LotR: Battle for Middle-Earth No-CD/Fixed Image

Akinek kéri a DVd-t, szerintem ez jó lesz.
Gamecopyworld

Next PC upgrade: 2022

Iwant2Belive
izé
küld el nekem msn-ben és feltöltöm a tárhelyemre.
[email protected]
vegyél fel partnernek.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

[Jakuza]
Probaljatok beszerezni szvsz a Hoodlum verziobol beszerezni a crackelt game.dat filet. Vagy adjatok egy helyet ahova feltehetem, hogy mindenki elerje.
11MB a file tomoritve.

eX
Jaj nagy bajban vagyok! Letöltöttem a gamét de nem volt hozzá Crack!
Valaki ha tudna egyet az nagyon jól jönne!
Elöre is köszi.....

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Iwant2Belive
Nekem ez van meg de kéri a CD-t indításnál.Amugy mountolva van deamonnal. Az image kiterjesztése *.mds. Próbáltam valami miniimaget a gamecopyworldröl de akkor is kére.Mi a f@szt kell csinálni?

Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.DVD.READ.NFO-CLONECD

[Jakuza]
Amugy se az FX-51en sem pedig a Barton 2500+ gepen nem akad.

[Jakuza]
Nekem erdekes nem akad pedig a loaderes verziom van.
1024*768 Ultra High felbontason.
Rendesen mozognak az egysegeim is nincs lassitott felvetel effektus.
Nem lehet, hogy valami virusirto fut nektek a hatterben ?
PL nekem a Nod32 Amon beallitasok funkciojaban levan veve az execute es open ellenorzes csak a create van bepipalva.

Neked a clone cd-s van meg vagy a crackes?

huh ez mind szép és jó de attol még mia a faszért akad ?? ezt nemértem lehet megveszem eredetiben de ha ugy is akadni fog basszameg akkro nemtommit cisnálok!!!? erre nincs vknek egy két okoos ötlete?hmmm? 😄

Zsolo007
Most fejeztem be a játékot, pár óra után van véleményem meg kérdésem is:
Elõször is: Hogy lép szintet a barakk?
Grafikaliag egész jónak mondható a gém, dehát a generálsz motorja nem volt olyan rossz, szerintem kihoztak belõle amit csak lehet. Az irányítást még megszoktam, de ez az egységmozgás.....mintha lassított felvétel lenne. Az már biztos hogy a filmhez nem ragaszkodik túlságosn 😊 . Ugyanis azt még elnéztem hogy Gandalf megölte a Balrogot és túlélte Móriát, de amikor Boromir sem halt meg ott és amikor meg kellett volna.... végül is ez nem baj csak nem túl filmhû. Az év stratégiája biztosan nem lesz 😊 azonban az eddigi lotr gémek(War of the Ring, Return of the King) közül szerintem ez a legjobb.

Az akadás pedig azért jelentkezhet egyeseknél mert a gém a törés miatt sok meóriát eszik. Külföldi fórumon olvastam hogy valamit program a memóriában emulál valamit 😊. Tehát ha valakinek viszonylag kevés memóriája van ez lehet az akadás okozója. Ha nem akkor biztosan driver inkompatibilitás lesz.

Na ennyi mára még este majd nyomulok egy nagyot 😊. Addig is idézzetek sok Balrogot <#nevetes1>.

rezsofiz
Hmm. Ez milyen szinten kapcsolódik a The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earthöz?

sazl : c

rezsofiz
Elküldtem mailben.

nemigaz erre az akádásra nincs semmi megoldás hát már nektek nem akad igy???? a végén leeht az lesz megveszem eredetiben..

Damned One
Már úgy akad hogy alig megy 😊 MInre leveszek mindent akkor is úgyanúgy megy mint ultra highon.

Let Us Drink To The Battles We&#8217;ve Lived And We&#8217;ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Damned One
HY!
Nem találkozott már valaki azzal a jelenséggel hogy a progi orrba sájba akad /nem a gép miatt..../ de már kinn a mappon is...

Let Us Drink To The Battles We&#8217;ve Lived And We&#8217;ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

GH Nyúl
Most ez nem tudom hogy is jön ide ?? Nem vágom 😄
Amúgy van még mp.hu csak azt írták fejlesztés alatt, de ha nem akkor jó lenne ha kiírnák. Amúgy meg nem jön be ez az oldal amit mondtál, szép fehér képernyõ.

Hentes Bill
hurrá, még 86 topicba nyomd be

Boldog Karácsonyt!

okés megvan 😄D<#idiota>

lehet én vagyok bena söt tuti de az elsö mapon isengradban mia fszt kell csinálni mindig vm lerombolja agész vasudrvardot nemtom mért..

Megnyílt új oldalunk, a Cyberter.tk!

Errõl annyit kell tudni, hogy a megboldogult MP.hu gárdájából négyen jöttek ide, és ezek az arcok fogják szerekszteni. A játékokkal és részben a filmekkel foglalkozunk. Külsõ linkelést alkalmazunk, de mindig olyan címet rakunk be, ahonnan a lehetõ leggyorsabban lehet leszedni a cuccost! A LEHETÕ LEGGYORSABBAN ÉRTESÍTÛNK MAJD TITEKET A FRISS HÍREKRÕL!

Kérem, csatlakozzon Ön is http://www.cyberter.tk
Hentes Bill
info? 😊

Boldog Karácsonyt!

Szar lassú wandoo 😞 Az a röhely hogy tegnap még stabil 120al szedtem.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

rezsofiz
Elküldöm😊
Mailcímed?

Ja basszus, sietnék, becsengetek, errre nem is jön!!!!!!!!!!!!! <#boxer><#boxer><#boxer>

Hentes Bill
szép ez a háttér. elküldöd nekem mailben? thx 😊

Boldog Karácsonyt!

AZ a KURVA Wanadoo ilyen egy szar oldalt
<#boxer><#violent><#email><#nezze><#nezze><#sir><#gun><#gun><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#violent><#felkialtas><#felkialtas><#eplus2><#gonosz1><#love11><#love11><#love11><#confused><#confused><#worship><#worship><#worship><#heureka><#heureka><#eljen><#crazya><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#wave><#ticking><#phone>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

rezsofiz
StyleXp.

Smuge
jo de proginak a neve

rezsofiz
Ok kösz

Bandew
JA. Semmi gebasz nem volt vele.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

rezsofiz
És csak simán felraktad és ment neked?

Bandew
Igen

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

rezsofiz
Forever Blue a neve😊

rezsofiz
Clonecd-s verziod van?

Solid Snake
Király gamek vannak fenn grat <#nyes>
Bandew
No én is kipróbáltam. AZ én élményeim is pozitívak, bár kicsit csalódott vagyok. Igazából nem sok kölünbség van e között és a WotR között, de ez ugyebár sokkal szebb és hangulatosabb.
A grafika nagyon szép és én lepödtem meg a legjobban, amikor azt tapasztaltam, hogy egyáltalán nem akad, viszont furcsamód az egységeim tetülassan mozognak. Mintha lassított felvételt néznék. Viszont nem úgy lassú, hogy akad, értem ezalatt, hogy a mozgásuk folyamatos és közben a kamerát is mozgatható akadás nélkül a legszebb pályákon is. Ha valaki ezt majd megoldja, az szóljon.
Az egységlimit sajna igen szomorú, fõleg, hogy pl 5 egység 10-et foglal. :-(
Természetesen jó sokszor elrugaszkodik a Gyûrûk Ura alapjaitól, de hát erre számítottunk, mert enélkül nem lehetett volna értelmes stratégiai játékot létrehozni.
Összességében jó.

Smuge
Mi ennek a windoz téma proginak a neve? Jolnéz ki 😊

Solid Snake
Megjelent már egy nocd-okosság, ne szenvedjetek a kiírással....
rezsofiz
Clonecd-s verzo felraktam minden tökéletes erre kiirja ezt bameg.

Zsolo007
Na megnéztem, hát mit ne mondjak, számomra csalódás 😞 . A grafika nem rossz, de az irányítás érdekes 😊 (majd belejövök) . Viszont a karakterek úgy mozognak mintha lassított felvétel lenne 😄D. Szegény Gandalf meghalt Móriában, kivégezte a troll <#hehe>. (lehet nem kellet volna hardon kezdeni? <#conf>). Összeségében ha nem lennék Gyûrûk ura fan akkor valszeg törölném le a francba a gémet.

rezsofiz
WTF???

ELADÓ ÁRON ALUL A BATTLE FOR MIDDLE EARTH EREDETI VERZIÓS (DVD+MULTIMÉDIÁS CD)JÁTÉK + EGY EREDETI PANZERS. HA KOMOLYAN ÉRDEKEL HÍVJ FEL: 70/334-2235
rezsofiz
Na lejött nekem is most rakom fel aztán egy ideig inaktiv vok.