3739
-
#2455 Hátő, csak azzal van gondom, hogy taktika hiányzik és szarik a történetre, de amúgy egy hangulatos, szép és élvezetes stratégia-hent játék. -
#2454 Valaki kerdezte, hogyan lehet a kamerat forgatni.
Nos a kozepso egergombot kell lenyomva tartani es az eger mozgatasaval lehet elforgatni igy a kamerat. -
#2453 Képek... hát a képekből kötve hiszem hogy átjön a LOTR hangulat:) De te tudod:) -
antijedi #2452 ezt mondom énis de okosakat ez nem izgatja, maugy emg nézz szépen egy moderátorra és az majd kitakarit :) -
#2451 Nem, ez tipikus hiba a Westwood (most már EA Los Angeles vagy mi a neve a stuidónak, mindegy) ezeknél a játékoknál úgy emlékszem nem volt fixálva hogy mennyi egység lehet egyszerre, míg más játékoban igen (limit).
Bár lehet hogy ezzel a résszel nem is foglalkoznak a fejlesztők.
megjegyzem: azért nem régi gépem van. -
#2450 Már 46%-nál tart a telepítés! [NAGYON LELKES ] De légyszi ne veszekedjetek, ennek a topicnak nem erről kéne szólnia, és én sem tok mindig fórumozni, szóval ne tömjétek feleslegesen a topicot, mert szeretnék a játékról olvasgatni, ha majd kötekedés meg flamezés akarok olvasni, akkor majd megyek gumiba! -
antijedi #2449 épp ezen a hangsúly hogy aki csürte csavarta az nem én voltam..., én csak megprobáltam megmagyarázni a kötekedőknek miért irtam azt amit, ennyi :)
amugy meg ha iylenen felspannolod magad nem kéne tul sokat forumoznod mert ez még enyhe flame volt... :P -
#2448 az 2005 múzsikája -
#2447 mondjuk most nem szedem le,majd a mindentvivő cucc a Stalker lesz sztem(Fps-be)!!! -
#2446 Mert most olvastam el a mai hozzászólásokat (először tényleg nem akartam beleszólni, épp azért mert aktualitását vesztette a téma, de addíg csűrtétek-csavartátok, hogy kellőképpen felspanolt a dolog. De mostmár tényleg OFF). Ugyanis (sajnos) nem érek rá egész nap a gép előtt ülni, és fórumokat olvasgatni. -
#2445 naná , nekem sokkal jobban tetszik , csak rövid , normalon 10 óra se kellett neki -
#2444 annyira jo a Riddick ???!
ténleg jobb,mint a HL2?? -
#2443 hat igy elnezve a kepket kozel nem eri el azt a szintet amit hirdettek
jo reklam volt a gyuruk uranak az biztos. de ennyit pazarolni egy szimpla reklamfogasra. off. mert ahogy elnezem ez nem igazan jateknak keszult -
#2442 hát a riddicket nem veri , igaz 2 teljesen más műfaj :)
nálam eddig így lesz az éves sorrend !
1. The Cronicles Of Riddick
2. Half-Life 2
3. COD UO
4. Mohpa
5. Prince of Persia 2 -
antijedi #2441 ez emg a másik fele -
#2440 Jah : ) -
Gandibá #2439 És végre le is lehet igázni Középföldét :D -
antijedi #2437 attól függ nekem pl nem de egy elvakult lotr fannak aki 15ször olvasta pl a könyvet irritáló lehet
de elvégre ezért játék és nem film hogy valamenyire meg lehessen változtatni a történéseket :) -
antijedi #2436 akkor smot gyogyul vagy nem? jó lenne már letisztázni :P -
#2435 Annyira azért nem zavaró, hogy néha eltér a rendes történettől. -
antijedi #2434 mellesleg meg nem tom miért pont msot kell a flamet ujrakezdeni amikor már rég vége van... :) -
antijedi #2433 elgépelősről nem hallotál még? és sajnos a helyesirásom meg oylan amilyen ez van, de legalább gondolkodni tudok néha :)
az arcméretemet meg szvsz nem tod emgbecsülni mert még soha nem találkoztunk élőben, szerencsére... :P -
antijedi #2432 de, egy lotr gamenak nem rossz én nem azt mondtam, de ettől még ezt a gamet se a csodálatos játéktechnikai emgvalósitás fogja eladni, hanem a hangualt a zenék a videok és az hogy egyátalán lotr...
ha nem lenne hozzá ez a körités maga a game egy 70%-ot érne elm max mint játék :) -
CB SNIPER #2431 Hmuda:ha nem tetszik nem kötelezö vele játszani ;D :))
amugy ki mondtas hogy nem gyogyul az olifánt kettes szintü az enyim és mégis pillanat alatt megygogyult.. -
#2430 Mostmár csak bele szólok, pedig v. kétszer kitöröltem a hozzászólásom!
Neked sem ártana megismételni az ált. isk. alsó tagozatát, a helyesírásod és a fogalmazásod egyszerűen elképesztő. Ha nincs lehetőséged az ismétlésre, ajánlom figyelmedbe a Magyar helyesírás szabályai c. könyvet. Volna mit tanulnod belőle.
Bocsánat a kitérőért, de az arcméreted irritálóan nagy. -
#2429 miért neked nem tetszik ? -
Gandibá #2428 Tiszta röhely, hogy a vengeance verzió még mindig nincs kiírva nforce-ra. -
#2427 Amúgy baromi sokáig tart Gondor ostroma, most még van 5 perc mire megjön a rohani sereg, de mivel baromira belassult a sok ork miatt a játék, ez kb lesz vagy 15 perc is. De aztán már nem tart sokáig, letarolom őket. -
#2426 Osgiliath védelme. Ismét egy "csavarás" a történeten. :P
Gandalf rávilágít a lényegre (az egyik gyűrűlidércre, aki rögtön beadja a kulcsot).
Samu az ork erőd ellen, gondori katonák gyürüjében. Természetesen ott figyel a gondori tábor a bejárat előtt, elvégre miért is ne. :PPP
-
VGQ #2425 Stem a gépem azért nem olyan szar egy 2 éves motorhoz.
A tört verzio esetleg lehet probléma:) -
#2424 Abszolut nem lassul be semmilyen korulmenyek kozott.
A lassulasnak szvsz nem az EA jatekokhoz van koze, hanem a gepedhez, vagy a tort verziohoz. -
Gandibá #2423 Nekem eddig még nem voltak ilyen lassulási gondjaim. -
#2422 Ezért én se szeretem az EA (Westwood) játékokat, mert ha nagyon sok egység van egyszerre akkor belassul, és ilyenkor ki kell írtani párat, hogy visszaálljon normálra.
-
antijedi #2421 csít!!!! :PPPP -
#2420 Ha lassított felvétel van nyomd meg az F9-et, akkor normális sebessége lesz. -
VGQ #2419 Jo játék nagyon csak idegesitö benne az a rohadt Lassulás mikor tul sok katona van a képernyön.Ezért is utálom a generáls-t is ,mert ha sok a seregeg akkor nagyon belassul az egész cumo:((
De azért nagyon feelinges a gama.Most végeztem a fekete kapuval:))
De azért a legjobb map akkor is a Helm szurdok és Minas Tirith volt. -
CB SNIPER #2418 vazz tényleg nem fog gyogyulni za olifánt vagy nem lesz vm gyogyito egység/shaman vagy bármI? utálom az ilyeneket makor nincs egyetlen egy gyogyito egység sem! fene -
antijedi #2417 pont forditva..., igazán annak jön be akinek eddig nem igazán volt dolga stratégiákal, de szereti a lotr-ot, forditva kcisit elhangolobb a kép :) -
#2416 nem is tom hogy a gamma miért kapott 85% nál kevesebbet
minden games lapban LOL -
CB SNIPER #2415 én msot megnéztem nem is gyogyul az a troll basszus