3739
  • Hmuda
    Hátő, csak azzal van gondom, hogy taktika hiányzik és szarik a történetre, de amúgy egy hangulatos, szép és élvezetes stratégia-hent játék.
  • [Jakuza]
    Valaki kerdezte, hogyan lehet a kamerat forgatni.
    Nos a kozepso egergombot kell lenyomva tartani es az eger mozgatasaval lehet elforgatni igy a kamerat.
  • rezsofiz
    Képek... hát a képekből kötve hiszem hogy átjön a LOTR hangulat:) De te tudod:)
  • antijedi
    ezt mondom énis de okosakat ez nem izgatja, maugy emg nézz szépen egy moderátorra és az majd kitakarit :)
  • GH Nyúl
    Nem, ez tipikus hiba a Westwood (most már EA Los Angeles vagy mi a neve a stuidónak, mindegy) ezeknél a játékoknál úgy emlékszem nem volt fixálva hogy mennyi egység lehet egyszerre, míg más játékoban igen (limit).
    Bár lehet hogy ezzel a résszel nem is foglalkoznak a fejlesztők.
    megjegyzem: azért nem régi gépem van.
  • bazza
    Már 46%-nál tart a telepítés! [NAGYON LELKES ] De légyszi ne veszekedjetek, ennek a topicnak nem erről kéne szólnia, és én sem tok mindig fórumozni, szóval ne tömjétek feleslegesen a topicot, mert szeretnék a játékról olvasgatni, ha majd kötekedés meg flamezés akarok olvasni, akkor majd megyek gumiba!
  • antijedi
    épp ezen a hangsúly hogy aki csürte csavarta az nem én voltam..., én csak megprobáltam megmagyarázni a kötekedőknek miért irtam azt amit, ennyi :)
    amugy meg ha iylenen felspannolod magad nem kéne tul sokat forumoznod mert ez még enyhe flame volt... :P
  • fitutufi
    az 2005 múzsikája
  • Johnny23
    mondjuk most nem szedem le,majd a mindentvivő cucc a Stalker lesz sztem(Fps-be)!!!
  • Rhodeus
    Mert most olvastam el a mai hozzászólásokat (először tényleg nem akartam beleszólni, épp azért mert aktualitását vesztette a téma, de addíg csűrtétek-csavartátok, hogy kellőképpen felspanolt a dolog. De mostmár tényleg OFF). Ugyanis (sajnos) nem érek rá egész nap a gép előtt ülni, és fórumokat olvasgatni.
  • fitutufi
    naná , nekem sokkal jobban tetszik , csak rövid , normalon 10 óra se kellett neki
  • Johnny23
    annyira jo a Riddick ???!
    ténleg jobb,mint a HL2??
  • magus
    hat igy elnezve a kepket kozel nem eri el azt a szintet amit hirdettek

jo reklam volt a gyuruk uranak az biztos. de ennyit pazarolni egy szimpla reklamfogasra. off. mert ahogy elnezem ez nem igazan jateknak keszult
  • fitutufi
    hát a riddicket nem veri , igaz 2 teljesen más műfaj :)

nálam eddig így lesz az éves sorrend !

1. The Cronicles Of Riddick
    2. Half-Life 2
    3. COD UO
    4. Mohpa
    5. Prince of Persia 2
  • antijedi
    ez emg a másik fele
  • rezsofiz
    Jah : )
  • Gandibá
    És végre le is lehet igázni Középföldét :D
  • antijedi
    attól függ nekem pl nem de egy elvakult lotr fannak aki 15ször olvasta pl a könyvet irritáló lehet
    de elvégre ezért játék és nem film hogy valamenyire meg lehessen változtatni a történéseket :)
  • antijedi
    akkor smot gyogyul vagy nem? jó lenne már letisztázni :P
  • rezsofiz
    Annyira azért nem zavaró, hogy néha eltér a rendes történettől.
  • antijedi
    mellesleg meg nem tom miért pont msot kell a flamet ujrakezdeni amikor már rég vége van... :)
  • antijedi
    elgépelősről nem hallotál még? és sajnos a helyesirásom meg oylan amilyen ez van, de legalább gondolkodni tudok néha :)
    az arcméretemet meg szvsz nem tod emgbecsülni mert még soha nem találkoztunk élőben, szerencsére... :P
  • antijedi
    de, egy lotr gamenak nem rossz én nem azt mondtam, de ettől még ezt a gamet se a csodálatos játéktechnikai emgvalósitás fogja eladni, hanem a hangualt a zenék a videok és az hogy egyátalán lotr...
    ha nem lenne hozzá ez a körités maga a game egy 70%-ot érne elm max mint játék :)
  • CB SNIPER #2431
    Hmuda:ha nem tetszik nem kötelezö vele játszani ;D :))
    amugy ki mondtas hogy nem gyogyul az olifánt kettes szintü az enyim és mégis pillanat alatt megygogyult..
  • Rhodeus
    Mostmár csak bele szólok, pedig v. kétszer kitöröltem a hozzászólásom!
    Neked sem ártana megismételni az ált. isk. alsó tagozatát, a helyesírásod és a fogalmazásod egyszerűen elképesztő. Ha nincs lehetőséged az ismétlésre, ajánlom figyelmedbe a Magyar helyesírás szabályai c. könyvet. Volna mit tanulnod belőle.
    Bocsánat a kitérőért, de az arcméreted irritálóan nagy.
  • fitutufi
    miért neked nem tetszik ?
  • Gandibá
    Tiszta röhely, hogy a vengeance verzió még mindig nincs kiírva nforce-ra.
  • Hmuda
    Amúgy baromi sokáig tart Gondor ostroma, most még van 5 perc mire megjön a rohani sereg, de mivel baromira belassult a sok ork miatt a játék, ez kb lesz vagy 15 perc is. De aztán már nem tart sokáig, letarolom őket.
  • Hmuda
    Osgiliath védelme. Ismét egy "csavarás" a történeten. :P

Gandalf rávilágít a lényegre (az egyik gyűrűlidércre, aki rögtön beadja a kulcsot).

Samu az ork erőd ellen, gondori katonák gyürüjében. Természetesen ott figyel a gondori tábor a bejárat előtt, elvégre miért is ne. :PPP
  • VGQ
    Stem a gépem azért nem olyan szar egy 2 éves motorhoz.
    A tört verzio esetleg lehet probléma:)
  • gpm
    Abszolut nem lassul be semmilyen korulmenyek kozott.
    A lassulasnak szvsz nem az EA jatekokhoz van koze, hanem a gepedhez, vagy a tort verziohoz.
  • Gandibá
    Nekem eddig még nem voltak ilyen lassulási gondjaim.
  • GH Nyúl
    Ezért én se szeretem az EA (Westwood) játékokat, mert ha nagyon sok egység van egyszerre akkor belassul, és ilyenkor ki kell írtani párat, hogy visszaálljon normálra.
  • antijedi
    csít!!!! :PPPP
  • Bandew
    Ha lassított felvétel van nyomd meg az F9-et, akkor normális sebessége lesz.
  • VGQ
    Jo játék nagyon csak idegesitö benne az a rohadt Lassulás mikor tul sok katona van a képernyön.Ezért is utálom a generáls-t is ,mert ha sok a seregeg akkor nagyon belassul az egész cumo:((

De azért nagyon feelinges a gama.Most végeztem a fekete kapuval:))
    De azért a legjobb map akkor is a Helm szurdok és Minas Tirith volt.
  • CB SNIPER #2418
    vazz tényleg nem fog gyogyulni za olifánt vagy nem lesz vm gyogyito egység/shaman vagy bármI? utálom az ilyeneket makor nincs egyetlen egy gyogyito egység sem! fene
  • antijedi
    pont forditva..., igazán annak jön be akinek eddig nem igazán volt dolga stratégiákal, de szereti a lotr-ot, forditva kcisit elhangolobb a kép :)
  • cam3l3on
    nem is tom hogy a gamma miért kapott 85% nál kevesebbet
    minden games lapban LOL
  • CB SNIPER #2415
    én msot megnéztem nem is gyogyul az a troll basszus