3739
  • kezu
    nem tudtok segíteni?????
  • [HUN]PAStheLoD
    sztem az jobb , mert alapból crackes .. vagy "loaderes" .. de legalább valószínűbb , hogy megy
  • [HUN]PAStheLoD
    az CloneCD Team CloneCD nek hívják magukat , sajnos nem sajnos énis ezt szedtem le és nemmegy .. azaz megy csak aztán 3 perc és DEFEATED / Meghalok / felrobbannak a cuccaim ..
  • Johnny23
    NEEEEEEMÁÁÁÁÁ!!!!.....most akkor ténleg szar a HOODLUM ???
    már az 58. rar -nál járok !!!!
  • kezu
    nem tudtok küldeni egyet!!!
  • kezu
    de az a baj hogy nincs crack
  • rezsofiz
    Próbáld meg becrackelni.
  • kezu
    szerintem vegenance
  • rezsofiz
    Melyik verziot szedted le?
  • Gandibá
    VNGClone, az a Vengeance-s.
  • kezu
    csáó!tudnátok segíteni "tesztelni "akarom a gamet de mindig kéri az egyes cd-ét és nem akar elindulni!mit csináljak???pls help
  • Zsolo007
    Elmesélem nektek Minas Tirith ostromát, pontosabban azt ahogyan én lejátszottam :). Ezt elsősorban az AI gyengeségének bemutatása végett írom le (ami talán abból akad, hogy ezen a pályán kis részben trigger és/vagy script alapú, de ebbe inkább nem megyek bele mert nem értek hozzá :'( ).

Szóval:
    Az előző pályáról áthoztam 30 3-as szintű lovagot fullra fejlesztve és 55 2-es szintű nyilast ami ugyancsak full fejlesztés.
    Mikor elkezdtek beszállíngózni a mordori egységek a nyilasokat kivittem a kapu elé (nem közvetlenül), a kapu végig nyitva volt.
    A lovasokat előrerendeltem a beszállingózó mordoriakra (gondoltam nem élnek soká de legalább legyaknak párat, nem ez történt :) ) és szépen végigtarolták a menetoszlopot orkostul, siege towerestől és katapultostól. Ezután elpusztítottam a 2 felépült bázisát (még mielőtt felépült volna :) ) és a lovassággal még a két szélen lévő egységeket is levágtam. Mindezeket anélkül tettem meg hogy a mordoriak harcoltak volna :) . Miután leesett nekem hogy mi a helyzet előrehoztam a nyilasokat középre a lovasságot meg szétpakoltam 2-2 szélre. A mordoriak meg jöttek és meghaltak. :) A néhanapján érkező Nazgulokat hol Gandalf hol a nyilasok ölték meg. És ennyi volt Minas Tirith ostroma nekem.
  • rezsofiz
    Csak titkosítva van.
  • NiGhTM4R3
    Ok. De megoldottam a problémát, nem töltöttem be a mentett állást, hanem az egész pályát újrakezdtem:(
    De legalább megy.
  • NiGhTM4R3
    Erre azért rájöttem.
    De nekem akkor sincs. Sőt, még ha a keresőbe beírom, akkor sincs olyan mappám.
  • [Jakuza]
    Persze, hogy nincs ilyen neked, mert a "felhasznalo" neve helyett a te windowsos usernevedet kell keresned.
  • bazza
    Hát nemtom, nekem 1 órája van meg, majd szólok ha nekem is beszarik...
  • NiGhTM4R3
    Végigvitted már?
    Vagy 5. pályán túljutottál vele? Én kb ottvagyok, és itt akarom betölteni, és kilép. De próbálgatok mást állást betölteni, vagy még mást is, nemhiszem el h szar lenne. De nálam se lehet hiba, 2 órája ment símán..
  • bazza
    Nekem az van, a cd clone-os, és működik!
  • NiGhTM4R3
    Most nézem, nincs is Vengeance-s, csak CloneCD-s.
    Nah, ők a másik béna csapat...
    Megvagyok áldva, végre bejön egy játék, erre tuti nemmegy.
  • NiGhTM4R3
    Ahh, nekem nincs is ilyen.
    LOL
  • NiGhTM4R3
    Kösz.
  • NiGhTM4R3
    Bassza meg ez a xar...
    tölthetem le a Veneance-s változatot mert ezek a barmok feltörni se tudnak?..
  • Gandibá
    Neménkérdeztem :D
  • [Jakuza]
    "c:\Documents and Settings\Felhasznalo neve\Application Data\My Battle for Middle-earth Files"
  • NiGhTM4R3
    Mármint a játék hova teszi a mentett állásokat?
  • Gandibá
    Áz.
  • NiGhTM4R3
    Egyébként hova ment?
  • antijedi
    proba cseresznye :D
  • NiGhTM4R3
    Bár nemtom...crackeljem meg még1x?:)
  • NiGhTM4R3
    Lehet megvan a bibi...
  • antijedi
    hm, ez rédekes iylenről még nem hallotam :/
  • NiGhTM4R3
    Bocs:)
  • NiGhTM4R3
    Skacok, most h akarom betölteni az egyik mentett állásom, vmi .dat hibával kilép az asztalra.
    Eddig tök jó volt minden.
    HOODLUM-féle DVD van meg, elbaszták volna?
  • antijedi
  • NiGhTM4R3
    A numerikus billentyűzeten, a "4"-es billentyűvel is lehet.
  • antijedi
    visszaolvasás rulzik :D
  • Gandibá
    Jó ez a gém, csak lehetne nagyobb limit, meg néha a sztori nem smakkol, de nekem összességében bejön.
    Amúgy valaki tudja hogy lehet felvenni az egységlimitet?
  • antijedi
    jah de megy a numpad 4-6al is
  • Hmuda
    Mikor játszok, akkor nem is zavar, csak mindig akkor tör rám ez a szarkazmus mikor a képeket nézegetem. :-)