The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
a kamerára még én se jöttem rá
clonecds megy rendesen
eddig jópofának tûnik bár nem egy tipikus rts tényleg...
egyáltalán lehet benne majd annyi egységgel játszani ami az átvezetõ game-engines vidokban van? van egy olyan sejtésem, hogy nem.... 😞
és még egy : nem lehet forgatni a kamerát vagy csak én vagyok béna ????.......
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Bazinga!
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Lord_Of_The_Rings_Battle_For_Middle_Earth_DVD-HOODLUM
v.
Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.DVD.READ.NFO-CLONECD
Htx.
Bazinga!
Elkezdõdött a BAttle For Midle Earth magyarosítása!
Részletek itt...
Próbálunk ügyelni a minél pontosabb szöveghûségre! Megjelenítési idõpont 2-3 héten belülre várható!
Itt a többi kép is....
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
elsõ észrevétel: ritka gagyi az intro 😛P ennél még az is job blett volna ha bevágnak egy darabot a filmbõl :/
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Jimi Hendrix
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
Jimi Hendrix
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN