The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adjon valaki krekket

insp
Numerikus billentyûzet 4-es, 6-os gombok...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

amugy most néztem hogy game közben 8legalábbis campaignnál) a bal alsó sarokban az adott eseményhez kapcsolodó kis video bejátszások mennek, kruva jól megvannak csinálva, és hangulatfokozonak se utolsok szvsz..., ráadásul akkor minden joguk megvolt a filmjelenetek felhasználásához tehát nem tom mi a fazsért kellet igy elkruni azt a gagyelláris introt 😞((

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[Jakuza]
Az a link tokeletes.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

az egységlimit meg nõ idõvel elvileg, szal majd kiderül

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

az hogy nem tucat rts jó pont szvsz... 😊
a kamerára még én se jöttem rá

SarkanyfuaRUSH
udv
clonecds megy rendesen

eddig jópofának tûnik bár nem egy tipikus rts tényleg...
egyáltalán lehet benne majd annyi egységgel játszani ami az átvezetõ game-engines vidokban van? van egy olyan sejtésem, hogy nem.... 😞

és még egy : nem lehet forgatni a kamerát vagy csak én vagyok béna ????.......
grebber
Ne igazán jó a link.

Next PC upgrade: 2022

Suny
bocsika

Törpe-Rogue 60

multi-t már probálta valaki?

Suny
ki az a jakuza, és hol van a file?😄

Törpe-Rogue 60

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Én egyenlõre a hoodlumosat szedem, ha nem mûx megpróbálom bithuról a clonecdset.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

precision
Gyere te is seedelni 😊

Bazinga!

precision
Bithumen. Én onnan

Bazinga!

precision
Ööö esetleg azt megtudnád mondani melyik hszben van az a link a fájlhoz...bár nembiztos h fog kelleni, de azért jobb félni mint megijedni!

Bazinga!

Honnan?

precision
Köszi a választ! Akkor klóncédéset szedem! 😊

Bazinga!

épp ezaz hogy intronak kurva gyenge minõség szvsz, engine movie van elég game közben is...

Morpheus
Gratula! Elég gyorsak vagytok.😊

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Morpheus
Szia! Én a CloneCD-s verziót szedtem le.Telepítettem, és minden trükközás nélkül elindult rendesen. Valakinek volt vele problémája, neki az a fájl segített, amit Jakuza feltöltött.

elég jo ez a HOODLUMos verzio igy elsö pillantásra,semmi gond nincs vele<#eljen>
precision
Hi! Sry ha volt már! Melyik a jóak?

Lord_Of_The_Rings_Battle_For_Middle_Earth_DVD-HOODLUM
v.
Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.DVD.READ.NFO-CLONECD

Htx.

Bazinga!

GeneralsHungary

Elkezdõdött a BAttle For Midle Earth magyarosítása!
Részletek itt...
Próbálunk ügyelni a minél pontosabb szöveghûségre! Megjelenítési idõpont 2-3 héten belülre várható!
Itt a többi kép is....

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

rezsofiz
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddd

sazl : c

Lacc
Nincs még meg sajna, majd csak holnap. Kritika már úgyis volt itt elég nem? 😊
lwb
én azt a verziót tolom. és megy faszán. épp edorast ostromlom szarumánnal.

Lacc
Hogy tudsz 2 napig tölteni egy dvd-t? <#vigyor2>
Lacc
Hát a húdlámosoktól eddig nem kaptunk sok megbizható cuccot 😊
Sephi
Ne orittse' man ket napja toltom 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Valszeg ?😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

dikki*yysw
*valszeg

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

dikki*yysw
mûxik az is

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Sephi
Gyerekek tudom mar 1001-szer megkerdeztek de en nekem eppen a Hoodlum verza jon lefele ... ez jo verza nemde?

lwb
nekem teccett. fõleg mer' endzsinmúvi. bemutatja mit tud majd a játék.

nah énis kiprobáltam:
elsõ észrevétel: ritka gagyi az intro 😛P ennél még az is job blett volna ha bevágnak egy darabot a filmbõl :/

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Nagyon koszi.altalaba visszaolvasok csak most nem akartam mert kicsit keves uzenet jon egymas utan.

Jimi Hendrix

mindenkiszegye szerintem ineninen lehet rendesen szedni

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

NeoMaN
megõrülök, ez hihetetlen.... az pc-s társadalom 90%-a elmebeteg ez tuti.

NeoMaN

Help17
Honnan lehet letölteni úgy hogy az egész egy nagy fájl és nem sok apró?

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

NeoMaN
olvass vissza bazz.

Hi,valakinek mar volt olyan hiba hogy game inditasnal (cloncd-s-nel) hibat irt ki,valami game.dat errort.szerintetek mit tegyek?

Jimi Hendrix

Dynamic
Lehetek a barátod?
Kandurex
Neked megvan? Írj már egy kis kritikát. htx.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lacc
Igen? Gratulálok, kapsz egy pirospontot. Faszláma.
Morpheus
Az ilyen hozzászólásoknak olyan sok értelme van. Szerintem mindenki tudja tölteni valahonnan. Vagy ingyen, vagy fizetõs oldalról. Nem kéne külön bejelenteni.

Cucu13
Töltöm ingyen a játékot!!!!!!!!

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

Én a WCO-val már nagyon rég óta nem vagyok kibékülve. Inkább kerülöm 😊