3739
-
Gandibá #2535 Nekem az infoban lévő legelső műxött, a többit nem próbáltam. -
#2534 nah,végre lejött....
..DE PROBLÉMA MÁR RÖGÖTN AZ ELEJÉN !!!
a HOODLUM verza van meg csaképp a megadott 5serial szám közül egyik sem jó,megdobna valaki egy működővel ???
megköszönném -
#2533 Ha clone cd-s verziód van, szerezd meg a hoodlum-os verzió game.dat-ját, azzal múxik nekem is hiba nélkül...valamelyik korábbi fórumoldalt van egy .dat letöltés -
Gandibá #2532 Amúgy a magyarítás hogy áll? -
Gear #2531 Nekem is clonos van ...eddig ment .Jácctam is vele vagy 10 percet[nincs sajnos idő:(] -
#2530 Klikk -
Gandibá #2529 Nemtudom, mindenkinek más műxik. Nekem a hoodlumos van meg, azzal eddig semmi bajom nem volt, de megvan a vngclone is, biztonság kedvéért :) -
Braveheart #2528 én az elsőt töltöm. az jó? -
Gandibá #2527 1) Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.DVD.READ.NFO-CLONECD (Team CloneCD)
2) The_Lord_of_the_Rings_The_Battle_for_Middle-earth_AlcoholClone_CDVersion-VNGCLONE (Vengeance Clone) -
Gandibá #2526 Nekem az van és műx. -
woody #2525 clon cd-s van nekem a megacityről -
woody #2524 beraktam a daemonba feltelepíti minden jó,elakarom indítani és kiírja hogy game.dat vmi hiba.lehet hogy winxp sp2 kell neki?
Segítsetek? -
#2523 Hát azért annyi nem változatosak a pályák..... (kivéve Helm's Deep és Minas Tirith meg Shelob's Lair) -
kiskorúbézoltán #2522 "Persze ez nem egy hétköznapi rts, mert elég sok újdonságot pakoltak bele, ami nem sok játéknál szokhattuk meg. (limit, fejlesztés, stb)"
Hmm , én nem vagyok egy nagy RTS rajongó ill. tudor , de szinte minden mai RTS el van látva ezekkel sz'al mi itt az újdonság ? -
NiGhTM4R3 #2521 Jah, és a tutorial nagyon ötletes, és hihetetlen egyszerű, sztem minden játékba így kellene, azonnal megértettem mindent.
-
NiGhTM4R3 #2520 A játék:
Aki picit is szereti a Gyűrűk Ura-t, az próbálja ki.
Egyetértek az előttem szólóval - szép grafika, kiváló zene, könnyű irányítás, változatos pályák, LoTR-feeling...
Persze ez nem egy hétköznapi rts, mert elég sok újdonságot pakoltak bele, ami nem sok játéknál szokhattuk meg. (limit, fejlesztés, stb) Döntse el mindenki maga h jók-e ezek, vagy sem.
Választhatunk a jó, és rossz oldal között (ala Jedi:) és itt kivételesen a jó oldalt választom elsőnek (minden más játékban evil powa:) de itt a jó hősöket megszerettem a filmből, szal egyértelmű h Legolas-szal, Aragorn-nal, Gandalf-al gyakom az ellent.
Vannak csaták, varázslatok, képességek, "erők" minden ami kell:)
Sztem fantasztikus játék lett...szerintem. -
#2519 Na, megnéztem már én is. Sokat elmondtak már előttem. Sztem is csak egy könnyned karácsonyi szórakozásként kell kezelni a gammát, annak megfelel. Szép grafika, jó zenék, egyszerű irányítás, élvezetes pályák, jó hangulat, ennyi. -
#2518 Jah, arra figyelj, hogy 1024-ben nyomasd a felbontást, mert akkor gyorsabb, mint 800-ban. Hihetetlen, hogy manapság egyre több olyan játék jön ki, amelyik sokkal folyamatosabb képet ad magasabb felbontáson. :-) -
#2517 Akkor jól emlékszem, csak mert hasonló gépünk van, úgyhogy akkor én is felnyomom. :-) -
#2516 igaz már közben rájöttem! -
#2515 Nézd végig a tutorialokat, nem véletlenül vannak ott a főmenüben. -
#2514 Poén, de egy eléggé alacsony kategóriás gépem van (P4 1.6 GHz, GF4 Ti4200 126M, 576 Ram) és mégis türhetően fut, bár ha tényleg látványosan sokan vannak, akkor erősen lelassul. -
#2513 de hogy kell épiteni?
mit kell nyomni?
nem látok build ikont! -
#2512 Épicssé uruk pitet és 100 uruk katonat gyartsal le..én már a helm's deepet ostromlom evil kampanyban -
#2511 én láma már az elején megakadtam!
szóval Sarumánékkal vagyok és aztmondja hogy build 100 Uruks!
az mi és hogy kell egyálltalán épiteni? -
Braveheart #2510 pontos url-t tudnál adni? többet nem szedek le semmit erről a fosról -
#2509 Ha bithumenről szedted volna már rég játszanál vele... -
Braveheart #2508 mi van akkor ha lejár a 3napos regem a wanadoon és csak a felét szedte le? Honnét szopjam le a maradék 2 cd-t? -
#2507 Sokan meseltek hogy nem kell neki beton gepezet. Nalam mar csak azert is minden fulra van rakva es tep. -
#2506 Elég szép nálad, gondolom maxon játszol. Milyen géped van? -
#2505 Mostmeg amúgy már az utolsó nagy csatát kellene megvívnom, de valahogy nem érzek rá ingerenciát, de arra se, hogy meghódítsam a maradék területeket. Asszem megyek Riddickezni. :-) -
#2504 Nah, a Fehér város megvédve, nem volt valami nehéz, még a szellemek nélkül is csuklóból meg lehet csinálni. :P
De azért jó látni, ahogy a maradék pár orkon végigtarolnak a kisértetek. :D
De azért még időben megérkeztek a rohani lovasok is, szépen végigszántották az orkok sorait.
Ez meg már csak slusszpoén. Persze pontosan azelőtt törte be a kaput, hogy az utolsó katapultlövedék lecsapta volna. :P
-
#2503 Az vajon nem lenne megoldas hogy egy csapat landzsas ork ellen csak ket csapat lovast es ket csapat nyilas-lovast kuldjek?
Vagy meg kevesebb kell ert egybol megolik oket...
hmm vagy csinajak sima foldi nyilasokat? -
kezu #2502 bocsi de visszaolvasgattam de nem találtam semmit! -
antijedi #2501 hányszor irod ezt még be anélkül hogy bármit is visszaolvasnál?? -
kezu #2500 küldje el mailbe!!pls thx -
kezu #2499 nincs valakinek crackja??? -
#2498 Hát ez enyhén gáz...
Ezek azt se tudják mi az az AI. :D -
kezu #2497 naa -
antijedi #2496 daemon 3.47
all emu on..., játszik, élvez... :)
nekem igy emnt tökéletesen