3739
  • Gandibá
    Nekem az infoban lévő legelső műxött, a többit nem próbáltam.
  • Johnny23
    nah,végre lejött....
    ..DE PROBLÉMA MÁR RÖGÖTN AZ ELEJÉN !!!
    a HOODLUM verza van meg csaképp a megadott 5serial szám közül egyik sem jó,megdobna valaki egy működővel ???

megköszönném
  • Ebola75
    Ha clone cd-s verziód van, szerezd meg a hoodlum-os verzió game.dat-ját, azzal múxik nekem is hiba nélkül...valamelyik korábbi fórumoldalt van egy .dat letöltés
  • Gandibá
    Amúgy a magyarítás hogy áll?
  • Gear
    Nekem is clonos van ...eddig ment .Jácctam is vele vagy 10 percet[nincs sajnos idő:(]
  • precision
    Klikk
  • Gandibá
    Nemtudom, mindenkinek más műxik. Nekem a hoodlumos van meg, azzal eddig semmi bajom nem volt, de megvan a vngclone is, biztonság kedvéért :)
  • Braveheart
    én az elsőt töltöm. az jó?
  • Gandibá
    1) Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.DVD.READ.NFO-CLONECD (Team CloneCD)
    2) The_Lord_of_the_Rings_The_Battle_for_Middle-earth_AlcoholClone_CDVersion-VNGCLONE (Vengeance Clone)
  • Gandibá
    Nekem az van és műx.
  • woody
    clon cd-s van nekem a megacityről
  • woody
    beraktam a daemonba feltelepíti minden jó,elakarom indítani és kiírja hogy game.dat vmi hiba.lehet hogy winxp sp2 kell neki?
    Segítsetek?
  • Zsolo007
    Hát azért annyi nem változatosak a pályák..... (kivéve Helm's Deep és Minas Tirith meg Shelob's Lair)
  • kiskorúbézoltán #2522
    "Persze ez nem egy hétköznapi rts, mert elég sok újdonságot pakoltak bele, ami nem sok játéknál szokhattuk meg. (limit, fejlesztés, stb)"

Hmm , én nem vagyok egy nagy RTS rajongó ill. tudor , de szinte minden mai RTS el van látva ezekkel sz'al mi itt az újdonság ?
  • NiGhTM4R3
    Jah, és a tutorial nagyon ötletes, és hihetetlen egyszerű, sztem minden játékba így kellene, azonnal megértettem mindent.
  • NiGhTM4R3
    A játék:
    Aki picit is szereti a Gyűrűk Ura-t, az próbálja ki.
    Egyetértek az előttem szólóval - szép grafika, kiváló zene, könnyű irányítás, változatos pályák, LoTR-feeling...
    Persze ez nem egy hétköznapi rts, mert elég sok újdonságot pakoltak bele, ami nem sok játéknál szokhattuk meg. (limit, fejlesztés, stb) Döntse el mindenki maga h jók-e ezek, vagy sem.
    Választhatunk a jó, és rossz oldal között (ala Jedi:) és itt kivételesen a jó oldalt választom elsőnek (minden más játékban evil powa:) de itt a jó hősöket megszerettem a filmből, szal egyértelmű h Legolas-szal, Aragorn-nal, Gandalf-al gyakom az ellent.
    Vannak csaták, varázslatok, képességek, "erők" minden ami kell:)
    Sztem fantasztikus játék lett...szerintem.
  • Kandurex
    Na, megnéztem már én is. Sokat elmondtak már előttem. Sztem is csak egy könnyned karácsonyi szórakozásként kell kezelni a gammát, annak megfelel. Szép grafika, jó zenék, egyszerű irányítás, élvezetes pályák, jó hangulat, ennyi.
  • Hmuda
    Jah, arra figyelj, hogy 1024-ben nyomasd a felbontást, mert akkor gyorsabb, mint 800-ban. Hihetetlen, hogy manapság egyre több olyan játék jön ki, amelyik sokkal folyamatosabb képet ad magasabb felbontáson. :-)
  • Bandew
    Akkor jól emlékszem, csak mert hasonló gépünk van, úgyhogy akkor én is felnyomom. :-)
  • Tatyla
    igaz már közben rájöttem!
  • Hmuda
    Nézd végig a tutorialokat, nem véletlenül vannak ott a főmenüben.
  • Hmuda
    Poén, de egy eléggé alacsony kategóriás gépem van (P4 1.6 GHz, GF4 Ti4200 126M, 576 Ram) és mégis türhetően fut, bár ha tényleg látványosan sokan vannak, akkor erősen lelassul.
  • Tatyla
    de hogy kell épiteni?
    mit kell nyomni?
    nem látok build ikont!
  • Smuge
    Épicssé uruk pitet és 100 uruk katonat gyartsal le..én már a helm's deepet ostromlom evil kampanyban
  • Tatyla
    én láma már az elején megakadtam!
    szóval Sarumánékkal vagyok és aztmondja hogy build 100 Uruks!
    az mi és hogy kell egyálltalán épiteni?
  • Braveheart
    pontos url-t tudnál adni? többet nem szedek le semmit erről a fosról
  • precision
    Ha bithumenről szedted volna már rég játszanál vele...
  • Braveheart
    mi van akkor ha lejár a 3napos regem a wanadoon és csak a felét szedte le? Honnét szopjam le a maradék 2 cd-t?
  • Sephi
    Sokan meseltek hogy nem kell neki beton gepezet. Nalam mar csak azert is minden fulra van rakva es tep.
  • Bandew
    Elég szép nálad, gondolom maxon játszol. Milyen géped van?
  • Hmuda
    Mostmeg amúgy már az utolsó nagy csatát kellene megvívnom, de valahogy nem érzek rá ingerenciát, de arra se, hogy meghódítsam a maradék területeket. Asszem megyek Riddickezni. :-)
  • Hmuda
    Nah, a Fehér város megvédve, nem volt valami nehéz, még a szellemek nélkül is csuklóból meg lehet csinálni. :P

De azért jó látni, ahogy a maradék pár orkon végigtarolnak a kisértetek. :D

De azért még időben megérkeztek a rohani lovasok is, szépen végigszántották az orkok sorait.

Ez meg már csak slusszpoén. Persze pontosan azelőtt törte be a kaput, hogy az utolsó katapultlövedék lecsapta volna. :P

• Sephi
    Az vajon nem lenne megoldas hogy egy csapat landzsas ork ellen csak ket csapat lovast es ket csapat nyilas-lovast kuldjek?

Vagy meg kevesebb kell ert egybol megolik oket...

hmm vagy csinajak sima foldi nyilasokat?
  • kezu
    bocsi de visszaolvasgattam de nem találtam semmit!
  • antijedi
    hányszor irod ezt még be anélkül hogy bármit is visszaolvasnál??
  • kezu
    küldje el mailbe!!pls thx
  • kezu
    nincs valakinek crackja???
  • Esrohnoil
    Hát ez enyhén gáz...
    Ezek azt se tudják mi az az AI. :D
  • kezu
    naa
  • antijedi
    daemon 3.47
    all emu on..., játszik, élvez... :)