3739
-
Braveheart #2575 basszus létezik az hogy bitorrenttel 10el szedek le és 30al töltök fel átlag? inkább wanadoo :D -
#2574 Hú itt valamit nagyon elbaxtam...sry! -
#2573 Vagy csak én vagyok hülye? :DDD -
#2572 61 KB, szóval modemesek ne rinyáljanak. -
#2571 Ez a kurva kamera szarozik velem, vagy itt tényleg nem lehet tovább menni? 1 pálya...
-
#2570 SPOILER ON!!!
A map also es felso reszen van egy Goblin illetve Troll lair azokat verd szet es alattuk lesz egy kis kincs amik felhasznalasaval meg tudsz enteket kikepezni. Ezek utan meg ne torj be Isengardba, hanem a falakon kivulrol a kodobalas tulajdonsaggal dobd szet azokat az epuleteket amik egysegeket gyartanak. Azokra az egysegekre azonban ugyelj amik tuzes fegyverekkel rendelkeznek, mert ha meggyulasztjak valamelyik ented mar nem tudod megmenteni, mert a tuz felemeszti szep folyamatosan az eletenergiajukat. -
NiGhTM4R3 #2569 Én is tippeket kérek, de ott vagyok h Entekkel kell nyomulni, lehet képezni is őket, csak nincs miből, szal 5-6 Entel verjek le több száz orkot + a bázisukat, meg a gonosz varázslót...
Grr -
NiGhTM4R3 #2568 Milyen bugokra? amiket felsoroltál az nem bug, hanem a bénaságod.
Az h neked nem mozog a kamera, mindenki másnál igen, nagy bug...
A másik meg h nagy a gépigénye, igen biztos ez is hatalmas bug.
Az h a főhösök mindenkit kinyírnak, igen, ezért nem kell easy-n nyomni :D
Mekkora bugok;) -
Gandibá #2567 Good campaign, Helms Deep. Tippeket kérek :) -
NiGhTM4R3 #2566 Bazz olvasd már el még1x mit írtam. Nem a fejlesztés az ujdonság, hanem ahogy fejleszteni lehet. -
#2565 Amúgy most épp a maradék területeket hódítom meg, hogy maximális erővel csaphassak le a Fekete Kapura. Faramir kivételével mindegyik hősöm 10. szintű, van 10 darab aranyos kis egységem, mindegyik egység tartalmaz egy Rangert és egy Toronyőrt, kimaxolt felszereléssel, összekombinálva (a két osztag egyetlen egységként mozog, elöl a toronyőrök, hátul az íjászok, pont mint a felső képen, azon is két darab egyég van, nem négy). Őket nem harcoltatom, csak vígan elvannak a várban a küldetések alatt. Azzal adom nekik az XP-t, hogy mikor már mindent letaroltam a hősökkel (ha mindegyik 10. szintű akkor baromira túlerősödnek, még Pippin is egymaga lekaszabol 20-30 ork harcos, mielőtt meghalna), meghagyok egy őrtornyot vagy egy mészárszéket, aztán Legolas-Boromir-Faramir visszamegy a várba és feltréningeli az egységeket egy szinttel (mivel pályánkként csak egy szintet szereznek meg rendesen, azután már oltári nehezen fejlődnek) a speckó tulajdonságaikkal. Mire eljutok a kapuhoz, ultrabrutál seregem lesz. -
#2564 Akik közel voltak, azok helyből kipurcantak, de a jobb felső sarokban lévő íjászok túlélték, de minimális életerővel, nem okozott gondot leszedni őket. :-) -
#2563 Amúgy baromira hiányolom azt, hogy a del gombra kihaljanak a kijelölt egységek (hősök nem). Egyszerűen idegesítő, hogy le kell gyártanom 4-5 szakasz béna gyalogost, hogy hozzáférjek a toronyőrökhöz, de addigra sokat elfoglalnak a CP-böl és küldhetem őket a darálóba, pedig mennyivel egyszerűbb lenne a del-el símán kiiktatni őket és helyet csinálni a használhatóbb egységeknek. Alap lenne egy egységlimites játéknál. :P
Amúgy ennek a hibának köszönhető, hogy ennyi ellenség összejött Gandalf körül. Legyártottam 5 gyalogost és 5 alap íjászt, összecsatoltam őket 5 csoporta (egyszerűbb mozgatni) és le-fel szambáztattam őket az ellenség soraiban. Mire végre kihaltak, egyszerűen annyi ellenség összegyült a folyamatos utánpótlásnak köszönhetően, hogy nem hagyahttam ki Gandalf varázslatát. Mivel lovon volt, nem okozott nehézséget bevinni középre, Aztán már kínálta magát a lehetőség. :-) -
#2562 10 szintű gandibá nem szarozik:) amugy azok mind meghaltak vagy mindjárt felpattanak és rohannak vissza még egy körre?:)
öhh..az ijászok miért 2 cmről lőnek?:D öhh mer akkor esetleg elkerülnék a halált.. véletlenül?:)
-
#2561 1. kameraforgatás NEM megy sehogy!
2. milyen gépedvan? Ultra high-on nyomod?
(lehet,hogy ki kéne szedni akkor a6x élsimitást? PP) -
Az nem kicsit durva!!!
Megyek is játszani... :-) -
#2559 Nah, ismét képek érkeztek a frontról.
Gondor hős katonái csatarendben a kaput védve.
És egy képesorozat. Címe: "The Jedis gonna feel this one!"
Tiszta szégyen, hogy ez az erő csak 10. szinten jön elő, mekkora poén lenne már, hogy egyetlen varázslattal két szintet léphetne Gandalf. :-))) -
#2558 Nyomd meg a NumLock-ot, majd úgy próbáld!
Amúgy ha görgős egered van, azt lenyomva is tudod forgatni a kamerát. -
antijedi #2557 nem 82 hanem 4 6 de mind1...
amugy meg nekem is 4.12b van még és mégse lassul be, mint mondottam volt a hiba az ön készülékében... -
#2556 a balrogokat meg lehet benne ölni?:D:D -
#2555 jó neked nekem nemhogy egér,de még "1fia"bill.gomb-ra sem forog -
#2554 1. OK
2. 1szerűen nem forog sehogy (NUM8 ,NUM2 ill. kurzor gombokkal -max.közeliteni-távolitani tudom) 1ébként a HOODLUM verza van!
3. hiba nálam? na ne,még 1gamma sem lassult be!:) ....catalyst 4.12b- driver van,talán az lehet a baj?rakjam vissza a hivatalos 4.11-est? -
antijedi #2553 3. ez nem bug hanem a hiba az ön készülékében... -
#2552 1. Ne normálon kezd
2. Kamera forog num4 - num5
3. nc -
#2551 KEVÉS JÁTÉK UTÁN PÁR ÉSZREVÉTEL :
1.a jó oldalon kezdtem (medium difficulty),az összes ork,v.akármi ,akárhányan voltak csak rájuk uszitottam a főhősöket és fasirtot csináltak mindenkiből,különösebb sérülés nélkül--->ennyit az AI-rol,azért remélem késöbb kicsivel több kihivás is lesz a gammában
2.a kamera szarik forogni,akármit is nyomok(bill.,egér scroll gomb..stb),ami elég zavaró tud lenni
3.ugyan full-on játszom,de azt gonodolom (PIV 2.8,Radeon9800pro, 1GB Ram) konfiggal ugyan már nem szabadna azért ennyire BELASSULNIA! (pl.mikor Gandalf a nagy szörnyel harcol az 1.pályán).....ha kikapcsolom a control panel(F9)-t,ha nem BELASSUL---->ez elég durva!!!!!
ezeket leszámitva különben nagyon pozitiv így első ránézésre! PP
REMÉLEM HAMAR JÖN VMI PATCH pl. ezekre a "bug"-okra !!!!!!!
[véleményeket várva] -
woody #2550 7. -
woody #2549 nekem is ez volt kell hozzá egy hoodlum-os game.dat ilyet találsz asszem a 5-6.oldalon -
psyCoded Riot #2548 nekem ez van
---> Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.DVD.READ.NFO-CLONECD <---
ás sajna nem megy ugy csináll mintha crack kéne neki...perdig a DVD-n nincs :( vki segitsen thx -
#2547 Jesz oké -
Gandibá #2546 It iz. -
#2545 Így van -
#2544 ehh -
Gyanusított #2543 Nagyon örülök neki!!
Szívesen segítettem!! -
#2542 persze,hogy sikerült már megy is !!! :))
köszi -
Gyanusított #2541 Írj, hogy sikerűlt e??
De tuti, hogy jó!!
Azt jó game-t!!
:-))
-
#2540 basszzzz
ok,köszi ,én voltam a láma
naná,hogy "ót" írtam PP -
Gandibá #2539 TEYG-LN1R-IVNG-5498-J4QB
SZU4-N9ZK-FVNG-2J0C-P46D
7QDD-2GIT-AVNG-AXTJ-N45T
Ezek? -
Gyanusított #2538 Pedig ez nekem is jó volt!!
0HLM de az első az nem o hanem nulla!!
-
#2537 nálam ez az első :HCGY-Z6FY-GNHJ-SGHJ-0HLM nálad is ??
DE nem megy semyelyikkel sem,azt irja ki,hogy invalid !
Gandibá honnan szedted le,én a WCO-ról ?
-
Gyanusított #2536 Sziaztok!!
Próbálta már valaki neten játszani??
Egyébként nagyon jó a játék!!!