3739
-
#2615 Hallottál már a vízről és lenyűgöző tűzoltási képességéről? -
#2614 Ezt most miért 3 nyelvből raktad össze? :D -
Gandibá #2613 Hát ha van eredeti cd keyed akkor igen :) -
Bandeeka #2612 Hali!
Clone Cd-s verzioval lehet vhogy neten jáccani?
A gép már kezd tul gyenge lenni -
#2611 jah amúgy vifil küldetés van a campaign-ban? per good/evil -
#2610 ok
thx ;) -
#2609 Még csak most kezdtem a gonosz kampányt, de ha már a jó kampányban is lehettünk mind Roahnnal, mind Gondorral, akkor az evil kampány is tuti ezt a sémát követi. -
#2608 hopp tudtam,hogy vmit elírtam fikken saruman nem sauron :D -
Gandibá #2607 Hátö, majd megpróbálom :) -
#2606 Hát az ostromnál már lehet elf íjászoakt csinálni, akik azért megállják a helyüket (amúgy ha megvan a tüzes nyílvessző, akkor igenis erősek). -
#2605 Íjászok? Olyan jók? A Rohani íjászok nem egy nagy durranások. -
#2604 Muthafucka! Nem'tom. Tolom a jókkal, Rohani pálya 3 - 2. Abszolúte nem könnyű a játék. Már ha az elején nem foglalsz el stratégiai pontokat, akkor lehetetlen :/ -
#2603 Te, szvsz nem lehet megelőzni a betörést, a lényeg az, hogy izomból gyárts íjászokat, hősöket se kíméld (úgyis újraélednek ), aztán ha megvan a rohani sereg, csak tarold le a maradékot oszt annyi. -
#2602 Szauron=Mordor ura
Szarumán= Vasudvar ura
Ne keverjük. -
Gandibá #2601 Bah. -
#2600 A filmben is betörtek. -
Gandibá #2599 Full vót a limit de még így is betörtek a rohattak. -
#2598 Én pont ott vagyok de még nem kezdtem el. Szvsz gyárcsá sok íjászt. :-D -
Gandibá #2597 #2567 ? -
#2596 Hát a Memod az többet ért volna. :-)
De miért? Simán lehetne egy nagyon jó mod belőle, csak egy lelkes és programozásban, grafikában jártas emberkék kellenek hozzá. A térkép Középföldét ábrázolná, az elefántokat megnagyobbítanák és átrajzolnák (kész vannak a múmakok), stb. Az egyetlen igazán nehéz dolog az animációk lennének, hisz egy ork mozgása nyilván különbözik egy emberétől. -
Braveheart #2595 de egy mod közel sem ér annyit mint egy teljes játék... mind1, aki játszott a RTW-al az tudja milyen csaták lehetnének itt is :D -
#2594 Még lehet egy mod a RTW-hoz. Csak aztán nehogy úgy járjon mint a szerencsétlen Memod. :-( -
Braveheart #2593 Miért? pl. Minas Tirith ostrománál tényleg több ezer egység lehetne,nem csak pár száz... Meg a városok is jobban néznek ki, életnagyságúak az épületek... -
#2592 Ezt azert nem kellett volna. :P -
Braveheart #2591 HA ezt a játékot a Rome Total War motorjával csinálták volna meg, 2X nagyobb sikere lenne... -
#2590 én az evilt nyomom..kérdés
most a fikken sauron és seregét írányitom késöbb a mordoriaikat is fogom?..szal orkok,trollok..ect
witch king rulez /asszem ez a neve:) / -
#2589 ja ezt én is láttam...csak gondoltam hátha -
#2588 Amúgy jó kampány kivégezve, az utolsó roham már elég aranyos volt, le is tartolták az 5. szintű kombinált egységeimet (lehet 10. szintre kellett volna vinnem őket támadás előtt). De ami a végső csata előtt volt ütközet, az valami baromi idegesítő. Van egy darab outpostom (nem kastély, hanem egyel gyengébb), az ellenségnek meg minimum 5-6 darab és győzzem le. Kössz, ha hősök nincsenek, akkor még sokkal tovább tatott volna. -
#2587 Nem, azok csak Lothlorienben gyárthatóak és néha megidézhetőek ha megvetted azt az erőt.
-
#2586 elfek mint külön választható faj..mondjuk végig játszás után vagy ilyesmi...nem lesz? -
#2585 Valaki írja le pls részletesen, hogy kell megnövelni a max. egység számot! THX! Ja és valaki megcsinálhatná, hogy Rohan, vagy Gondor letudja gyártani Gandalfot:D -
psyCoded Riot #2584 tényleg ott volt és igy megy is...thx...amugy sztem odabasz a game...bár nwem erre számitottam de jó! -
#2583 Bakker baromi unalmas ez a végső csata, már egy órája folyamatosan özönlenek az orkok-trollok-és-hasonló-édi-jószágok, de még nem látni a végét. Persze ez az egy óra viszonylagos, mivel nálam az ilyen nagyobb (baromi nagy) csatáknál veszettül belassul és a számlálón lehet látni, hogy egy ingame másodperc az átlag 3-4 irl mp. Még 23 mp kellett volna a rohani "felmentősereghez", de meguntam és kiléptem. Eddig is megúsztam veszteség nélkül (bár az olifántokkal majdnem megszívtam), Gandalf novája megfelelő pillanatokban alkalmazva rengeteget segít, néha az esküszegők is kéznél vannak, szóval elég ritkán jutnak el az ellenségek az embereimig, de akkor meg hátulról tüzesnyíl zápor, elöl képzett és jól felszerelt toronyőrök várják a szépségeket. Kimondom nyugodtan, hogy az utolsó csata inkább unalmas mint izgalmas. -
NiGhTM4R3 #2582 Sztem egyértelmű volt h az újdonságoknál a fejlesztés erről szólt. Sajnálom h egyeseknek még se volt az:( -
#2581 entek ha meggyuladnak elkell küldeni a közeli pocsojába és ott eloltodnak...
amugy én treebeard+3 entel kaptam szét egész isengardot szal bőven elég lesz csak figyelni kell hogy tüzes vackokat mesziről lekell szedni, (én már tutam itt rohani lovasokat idézni és azok szépen átrohantak rajtuk) sarumánt meg elvitte egy szikla :) -
#2580 Szar helyről szeded biztos kevesen seedelik. -
kiskorúbézoltán #2579 Az ahogyról egy büdös szót se az 520/521-ben ... -
NiGhTM4R3 #2578 Hát, ha belegondolok ez elég logikus megoldás.
Köszi -
#2577 modik törölhetik, majd holnap ha kitisztultam. -
#2576 Vagy várjá...nemtom, de sztem lefexek aludni.Ma valahogy nagyon péntek van, hú aaa feeejjeemm! :DD