3739
-
#2655 Egyenlore gittel, aztan majd ha lemegy az ara akkor beszerzek egy eredetit, mint altalaban az osszes Lotr vilaggal femjelzett DVD, jatek es hasonlo kategoriakbol a gyujtemenybe. -
antijedi #2654 kösz én kihagyom, annyira azé nem izgat ez a game :)
amugy egm eredetid van vagy gitel nyomod? :) -
#2653 Gyere akkor elkenem a szadat, hogy tanulj egy kicsit a strategiabol. -
antijedi #2652 csak a vereségből lehet igazán sokat tanulni -
antijedi #2651 ez nem megbántás szvsz, szeirntem mind töbre számitottunk, de ettől még a war of the rings sokkal rosszab nála... :D -
#2650 De mi inkabb akkor toroljuk a jatekot idegbol, amikor valaki lealaz minket multiban. -
ceas #2649 na mindegy, senkit se akarok megbántani és lebeszélni, ez az én véleményem volt ennyi, az én álláspontom amúgy is az, hogy mindenki próbáljon ki mindent, aztán lehet törölni, ha valami nem tetszik -
antijedi #2648 kb hasonlo szintű fennakadások mint a te fennakadásaid :D -
#2647 Én tudom nagyon jól, de ő nem úgynézki :) -
ceas #2646 természetesen for, tehát BfME, elnézést -
ceas #2645 szinte tudtam, lol, hogy ezen lesztek fennakadva:DDD -
#2644 De hiszen az nem of, hanem for. LOL3 -
#2643 battle of middle earth akart lenni, gondolom én [gondolja] -
#2642 Akkor neked igazan erdekes ertekrended van. LOL
Amugy meg mi az a BoME ? LOL2 -
ceas #2641 lol, nem a War of the Ring-et istenítettem, csak mellékes volt, a lényeg az, hogy ez a BoME még annál is szarabb -
#2640 Meg asszem a tüzesnyíl nem az istállóban, hanem vagy az íjászképzőben, vagy a kovácsműhelyben van. -
#2639 Akkor viszont fejlődnie kellett volna. Klikkelj rá és akkor a kisebbik palantiron látszik a csík, hogy menyi kell még a szintlépéshez. Arra figyelj még, hogy csak akkor elérhető egy fejlesztés épületfejlődéssel, ha annak az upgrade-nek a képe eleve ott volt a listában, csak szürkén (h aráviszed a kurzort, akkor kiirja, hogy mi szükségs hozzá). Ha nincs ott, akkor hiába fejleszted, nem fog előjönni. -
#2638 Hát de már gyártottam csomót már limitet is megütöttem és úgyse megy. -
#2637 A gyártó épületeket úgy fejlesztheted, hogy egységeket gyártasz. Ha nem gyártod, akkor nem fejlődik. -
#2636 Ok. htxvm. -
#2635 Nem tom, de a vár falán lévő építkezési helyeken lehet csinálni. Az ábrán egy kőkapu látható. -
#2634 Wow köszi majd kipróbálom. És ez a titkos ajtó ennek mi az angol neve?
És még valami . Hiába van pénz, nem tudok tüzes nyilakat fejleszteni mert kéne a stable 2. De nekem csak 1. szintű stablem van, és nem tudom fejleszteni. Valamit nem vettem észre, vagy ahol most jelenleg vagyok a gameben ott még ez nem érhető el? -
antijedi #2633 vonulj be a belső várba mindenkivel, nyilasokat fel a falra hősöket a bejárathoz (bal odlalihoz, jobbra valamiért nemmennek) és meny el pl ebédelni, amire visszaérsz megjött az erősités és alig van enemynek valami egysége :) -
#2632 De aztat még nem is kezdtem el. :-P -
Gandibá #2631 Akkor Helms Deephez is aggyá tippet :D -
Gyanusított #2630 Hali mindenkinek!!
Lehet e a nagytérképen (campaing rész) úgy játszani mint egyedüli játék??
-
#2629 Én elmondom hogy csináltam:
Zárd be a kaput és építs egy titkos ajtót a kapu mellé, közben sorakoztass fel egy csomó íjászt a falra (az se baj ha közben kifejleszted a tüzes nyilat). Kint ne legyen egy embered se!!!!
Meg fogsz lepődni, de nem támadnak! Úgyanis amíg be vagy zárkózva és nincs kint egy embered sem, addig nem jönnek elő. Most vezed ki Éomert a titkos kapun valami olyan helyre, ahonnan jó célponzoz nyújt az íjászaidnak. Amint kiteszi Éomer a lábát az erődítményből, az ellen elkezd özönleni. Éomer elég tökös és sokáig ki fogja bírni, miközben az íjászok tizedelik az ellent, ha a hős nagyon lesérül küld vissza egy picit gyógyulni, majd folytasd. Közben pedig gyárts lovasokat. Egy idő után megfigyelheted, hogy már nincs annyi ellen, hisz felemésztetted a sereget és most már idő kell az ellennek amíg újra erőre kap. Ekkor törj ki a lovasokkal és söpörj végig az ellenség táborán.
Ez elég jó, mert sok egységed megmarad (nem beszélve az íjászokról) és Éomer is sokat fejlődhet.
Ha esetleg nyílpuskás orkok jönnek és lőtávon kívűl vannak, akkor kezdj el mozogni Éomerrel, hogy közelebb jöjjenek az íjászaidhoz. -
#2628 Most izé van egy erődítményem és akkor teljesen bezárkóztam , gondoltam csinálok egy maximális létszámú sereget.. Na erre megyek ki azt basszus egy lépést nem tudtam tenni, nemhogy alig öltem meg ellenfelet, hanem egyből legyőztek:|
Ötlet? Ne zárkózzak be, hagyjam nyitva a kaput, és akkor sorozatosan mindig verjem meg a kisebb orkcsapatokat? Vagy wtfomg? -
Braveheart #2627 -
antijedi #2626 -
antijedi #2625 -
#2624 Az szar volt szvsz[detto] -
Gandibá #2623 War of the Ring az úgy szar volt ahogy van, szvsz. -
#2622 Ezzel nem tudok egyeterteni, mert a War of the Ringnek se volt vajmi sok koze az eredeti tortenethez. De persze volt benne elfelejtett harci katapult es mas hasonlo dolog amit nem tudom, milyen reszbol implementaltak a jatekba a keszitok.
Szoval kb ugyannyira nem volt annak a jateknak a tortenethez, mint a BFME-nek, raadasul a jatekelmenye is sokkal de sokkal gagyibb volt. -
antijedi #2621 hangualta annak szvsz 0 volt de mind1 :D
mellesleg meg az ö ő ű stb dolgoban meg a hiba az ön készülékében..., a formunak semmi köze sincs hozzá másnak mindenkinek jó... -
Gandibá #2620 Ezért játék, mert bármi megtörténhet. -
ceas #2619 *érdekük=érdemük -
ceas #2618 Hát ez egy nagy rakás ....Elég nagy gyurk ura rajongó vagyok, de még ezzel együtt se tud felizgatni, ez a szar. Idegesíto (hát ez érdekes nem lehet a fórumban hosszú ö-t és ü-t írni, a hosszú ö helyett Q-t ír, a hosszú ü helyett meg q-t, a billenytyümmel nincs gond máshol normális) játékmenet, nulla stratégia, a hangok, zene jó, de ez nem az ö érdekük, a grafika nem egy nagy szám és a történethüség is el van cseszve(pl. Gandalf megjelenik Loth-lorienben, hmmm, akkor a Balrog ki a francot ránt a mélységbe????). Szóval gyakorlatilag egyetlen pozitív aspektusa sincs a játéknak, az elrontott történetvezetés miatt, meg a rajongók is kiábrándulnak belöle. Na, mindegy, egyébként a War of the Ring, ami régebben jelent meg, ezerszer élvezetesebb, igaz az nem a nagy csatákra lett tervezve, de legalább a gyürük ura hangulat meg volt. -
#2617 Jesz oké -
#2616 hátmost így jött ki :D
yes oké...window