The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
az arcméretemet meg szvsz nem tod emgbecsülni mert még soha nem találkoztunk élõben, szerencsére... 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ha nem lenne hozzá ez a körités maga a game egy 70%-ot érne elm max mint játék 😊
amugy ki mondtas hogy nem gyogyul az olifánt kettes szintü az enyim és mégis pillanat alatt megygogyult..
Neked sem ártana megismételni az ált. isk. alsó tagozatát, a helyesírásod és a fogalmazásod egyszerûen elképesztõ. Ha nincs lehetõséged az ismétlésre, ajánlom figyelmedbe a Magyar helyesírás szabályai c. könyvet. Volna mit tanulnod belõle.
Bocsánat a kitérõért, de az arcméreted irritálóan nagy.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Gandalf rávilágít a lényegre (az egyik gyûrûlidércre, aki rögtön beadja a kulcsot).
Samu az ork erõd ellen, gondori katonák gyürüjében. Természetesen ott figyel a gondori tábor a bejárat elõtt, elvégre miért is ne. 😛PP

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A tört verzio esetleg lehet probléma😊
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
A lassulasnak szvsz nem az EA jatekokhoz van koze, hanem a gepedhez, vagy a tort verziohoz.<#vigyor1>#vigyor1>
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
De azért nagyon feelinges a gama.Most végeztem a fekete kapuval😊)
De azért a legjobb map akkor is a Helm szurdok és Minas Tirith volt.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
én sose szerettem a strategy-s gameket de ez még engem is lekötött nagyon jó ! csodálkoztam hogy tudtam 2 percnél többet ülni mellett sõt ennél most többet ültem egyenlõre!
megéri leszedni ! fõleg aki szereti a strategy-t !
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Sajna az Olifántnál nincs így. Az nem gyógyul. Elégidegesítõ hogy van egy 3-as szintû olifántod ami baszott drága, és nem lehet gyógyítani...LOL
vk nemtudná nekem megmondani ha egy trollal felveszek egy fát pl akkor azt nem lehet valahogyan lerakni/eldobni hogy tudjon enni orkot is mert az feltöltené az energiáját..
Nagyon elbaszták az egységlimittel is. Hol maradnak az ígért epikus, több ezres csaták? Jól átbaszták a népet.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
-nincs viselkedesi moral beallitas, ay egysegeim basznak ra ha lovik oket, csak allnak mint a fasz.
-nemlehet gyogyitani a gonosz oldal katonait
-a fejlesztesek kurva dragak es kulon kell ratenni minden egysegre.
Na ekkora buyisagokat meg nem lattam RTS-ben.
Ezert akarom eladni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
War. War never changes.
és tényleg nem ide tartozik...
Azt szeretném megtudni h mivel és hogyan tudom kiirni a PS2 ös CD/DVD képfájlokat(számítogépröl) ugy h müködjön PS2 vel ha lehet még ma irjátok meg.
köci
IGAZ H NEM IDE TARTOZIK
Ha bontatlan 6K-t adok erte ,ha debreceni vagy meg ma, ha nem debreceni vagy akkor utanvettel.
06-70-334-2235
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem szeretem a cikkeit(Terralol mindegyik szvsz), ezt is csak azert olvastam el, mert BFME...kar volt.<#levele>#levele>
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Szeretem a gamestart, de a mostani értékelésükkel nagyon de nagyon nem értek egyet....<#ejnye1>#ejnye1>
talán már ma lenn is lesz,naggyon kiváncsi vagyok<#vigyor2>#vigyor2>
(mondjuk az hogy nem olyan rohadtul taktikai a gamma az nem nagyon izgat)
CSAK a hangulat,graf,játszhatóság<#rolleyes>#rolleyes>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
- Gamestar cikk (Csonti)
Olyan advanced csavo ez a Csonti, biztos elkerulte a figyelmet, h a Bfme egy RTS (REAL TIME STRATEGY).
A gamestarban alt. jo cikeket szoktak hozni(pl: HL2)...de a Bfme review egy kalap sz.ar szvsz.
Annyira szar a graf, h ennel jobb rts grafot meg nem lattam.