The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csáó!tudnátok segíteni "tesztelni "akarom a gamet de mindig kéri az egyes cd-ét és nem akar elindulni!mit csináljak???pls help
Zsolo007
Elmesélem nektek Minas Tirith ostromát, pontosabban azt ahogyan én lejátszottam 😊. Ezt elsõsorban az AI gyengeségének bemutatása végett írom le (ami talán abból akad, hogy ezen a pályán kis részben trigger és/vagy script alapú, de ebbe inkább nem megyek bele mert nem értek hozzá :'( ).

Szóval:
Az elõzõ pályáról áthoztam 30 3-as szintû lovagot fullra fejlesztve és 55 2-es szintû nyilast ami ugyancsak full fejlesztés.
Mikor elkezdtek beszállíngózni a mordori egységek a nyilasokat kivittem a kapu elé (nem közvetlenül), a kapu végig nyitva volt.
A lovasokat elõrerendeltem a beszállingózó mordoriakra (gondoltam nem élnek soká de legalább legyaknak párat, nem ez történt 😊 ) és szépen végigtarolták a menetoszlopot orkostul, siege towerestõl és katapultostól. Ezután elpusztítottam a 2 felépült bázisát (még mielõtt felépült volna 😊 ) és a lovassággal még a két szélen lévõ egységeket is levágtam. Mindezeket anélkül tettem meg hogy a mordoriak harcoltak volna 😊 . Miután leesett nekem hogy mi a helyzet elõrehoztam a nyilasokat középre a lovasságot meg szétpakoltam 2-2 szélre. A mordoriak meg jöttek és meghaltak. 😊 A néhanapján érkezõ Nazgulokat hol Gandalf hol a nyilasok ölték meg. És ennyi volt Minas Tirith ostroma nekem. <#hehe><#violent>

rezsofiz
Csak titkosítva van.

sazl : c

Ok. De megoldottam a problémát, nem töltöttem be a mentett állást, hanem az egész pályát újrakezdtem😞
De legalább megy.

Erre azért rájöttem.
De nekem akkor sincs. Sõt, még ha a keresõbe beírom, akkor sincs olyan mappám.

[Jakuza]
Persze, hogy nincs ilyen neked, mert a "felhasznalo" neve helyett a te windowsos usernevedet kell keresned.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

bazza
Hát nemtom, nekem 1 órája van meg, majd szólok ha nekem is beszarik...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Végigvitted már?
Vagy 5. pályán túljutottál vele? Én kb ottvagyok, és itt akarom betölteni, és kilép. De próbálgatok mást állást betölteni, vagy még mást is, nemhiszem el h szar lenne. De nálam se lehet hiba, 2 órája ment símán..

bazza
Nekem az van, a cd clone-os, és mûködik!

Most nézem, nincs is Vengeance-s, csak CloneCD-s.
Nah, õk a másik béna csapat...
Megvagyok áldva, végre bejön egy játék, erre tuti nemmegy.

Ahh, nekem nincs is ilyen.
LOL

Kösz.

Bassza meg ez a xar...
tölthetem le a Veneance-s változatot mert ezek a barmok feltörni se tudnak?..

Neménkérdeztem 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

[Jakuza]
"c:\Documents and Settings\Felhasznalo neve\Application Data\My Battle for Middle-earth Files"

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mármint a játék hova teszi a mentett állásokat?

Áz.

Egyébként hova ment?

proba cseresznye 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bár nemtom...crackeljem meg még1x?😊

Lehet megvan a bibi...

hm, ez rédekes iylenrõl még nem hallotam :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bocs😊

Skacok, most h akarom betölteni az egyik mentett állásom, vmi .dat hibával kilép az asztalra.
Eddig tök jó volt minden.
HOODLUM-féle DVD van meg, elbaszták volna?

#2457 <#whatever>

A numerikus billentyûzeten, a "4"-es billentyûvel is lehet.

visszaolvasás rulzik 😄

Jó ez a gém, csak lehetne nagyobb limit, meg néha a sztori nem smakkol, de nekem összességében bejön.
Amúgy valaki tudja hogy lehet felvenni az egységlimitet?

jah de megy a numpad 4-6al is

Hmuda
Mikor játszok, akkor nem is zavar, csak mindig akkor tör rám ez a szarkazmus mikor a képeket nézegetem. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Hátõ, csak azzal van gondom, hogy taktika hiányzik és szarik a történetre, de amúgy egy hangulatos, szép és élvezetes stratégia-hent játék.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[Jakuza]
Valaki kerdezte, hogyan lehet a kamerat forgatni.
Nos a kozepso egergombot kell lenyomva tartani es az eger mozgatasaval lehet elforgatni igy a kamerat.

rezsofiz
Képek... hát a képekbõl kötve hiszem hogy átjön a LOTR hangulat😊 De te tudod😊

ezt mondom énis de okosakat ez nem izgatja, maugy emg nézz szépen egy moderátorra és az majd kitakarit 😊

GH Nyúl
Nem, ez tipikus hiba a Westwood (most már EA Los Angeles vagy mi a neve a stuidónak, mindegy) ezeknél a játékoknál úgy emlékszem nem volt fixálva hogy mennyi egység lehet egyszerre, míg más játékoban igen (limit).
Bár lehet hogy ezzel a résszel nem is foglalkoznak a fejlesztõk.
megjegyzem: azért nem régi gépem van.

bazza
Már 46%-nál tart a telepítés! [nagyon LELKES <#vigyor2>] De légyszi ne veszekedjetek, ennek a topicnak nem errõl kéne szólnia, és én sem tok mindig fórumozni, szóval ne tömjétek feleslegesen a topicot, mert szeretnék a játékról olvasgatni, ha majd kötekedés meg flamezés akarok olvasni, akkor majd megyek gumiba!

épp ezen a hangsúly hogy aki csürte csavarta az nem én voltam..., én csak megprobáltam megmagyarázni a kötekedõknek miért irtam azt amit, ennyi 😊
amugy meg ha iylenen felspannolod magad nem kéne tul sokat forumoznod mert ez még enyhe flame volt... 😛

fitutufi
az 2005 múzsikája<#eplus2>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Johnny23
mondjuk most nem szedem le,majd a mindentvivõ cucc a Stalker lesz sztem(Fps-be)!!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Rhodeus
Mert most olvastam el a mai hozzászólásokat (elõször tényleg nem akartam beleszólni, épp azért mert aktualitását vesztette a téma, de addíg csûrtétek-csavartátok, hogy kellõképpen felspanolt a dolog. De mostmár tényleg OFF). Ugyanis (sajnos) nem érek rá egész nap a gép elõtt ülni, és fórumokat olvasgatni.

fitutufi
naná , nekem sokkal jobban tetszik , csak rövid , normalon 10 óra se kellett neki

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Johnny23
annyira jo a Riddick ???!
ténleg jobb,mint a HL2??

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

magus
hat igy elnezve a kepket kozel nem eri el azt a szintet amit hirdettek

jo reklam volt a gyuruk uranak az biztos. de ennyit pazarolni egy szimpla reklamfogasra. off. mert ahogy elnezem ez nem igazan jateknak keszult

fitutufi
hát a riddicket nem veri , igaz 2 teljesen más mûfaj 😊

nálam eddig így lesz az éves sorrend !

1. The Cronicles Of Riddick
2. Half-Life 2
3. COD UO
4. Mohpa
5. Prince of Persia 2

ez emg a másik fele <#eplus2><#eljen>

rezsofiz
Jah : )

És végre le is lehet igázni Középföldét 😄

attól függ nekem pl nem de egy elvakult lotr fannak aki 15ször olvasta pl a könyvet irritáló lehet
de elvégre ezért játék és nem film hogy valamenyire meg lehessen változtatni a történéseket 😊

akkor smot gyogyul vagy nem? jó lenne már letisztázni 😛

rezsofiz
Annyira azért nem zavaró, hogy néha eltér a rendes történettõl.