3739
-
Prince007 #2735 Szeretni ezt a két szót igaz? -
Gandibá #2734 A könyv, a film és a játék is jó, és itt a pont. -
#2733 -
Gandibá #2732 It iz. -
Gandibá #2731 It iz. -
#2730 1. Nem kell magad felhúzni!
2. Én nem sírtam amiatt, hogy megváltozott a játékban a sztori. Úgyanúgy elnéztem, mint a filmnél, mert tudtam, hogy egy játéknál ez így jó.
3. A trolloknál találkoztak, látszik amint ott vannak a kővé vált trollok alatt, amikor távolról mutatja őket a kamera. A bővített verzióban még direkt ki is tér rá a film. -
#2729 Faszt volt az ugy jo. Ha sirtok a jateknal a megvaltozott tortenet miatt, akkor nyugodtan sirjatok a filmnel is, mert bizony ilyen ugyan nem volt a konyvben, nem illik am ugyanazt a hibat egyik oldalrol elnezni a masikrol meg nem.
Es a szelteto utan talalkoztak, miutan megszurtak egy morgul torrel Frodot. A kozeleben se voltak a trolloknak.
-
STeev #2728 azt most nem tudom megmondani
de majd megírom -
STeev #2727 pill
-
#2726 Milyen verziod van? -
STeev #2725 Hello!
Vki pls segítsen!!!Valami cd/dvd emulation ír hibának!
thx -
#2724 Jó volt az úgy. Valahogy el kellett kezdődnie a románc szálnak. Különben sem a Széltetőn taliztak, hanem a trolloknál. :-)
Ne felejtsd el, hogy ha 100%-osan adták volna vissza a könyvet, nem lett volna ilyen jó. Könyv és film más műfaj. -
#2723 Hat, az hogy kimaradtak jelenetek a filmbol az meg hagyjan, de hogy mit keresett Arwen a szeltetonel az mar eleg erdekes.Koze nem volt Frodo menekiteseben, de azert jol mutatott a filmvasznon a rendezo szerint. -
#2722 hát nem tudom mi csütörtökön nyomtuk multiban bemelegítésként 4 gépi ellenfél ellen voltunk 5en ha jól emlékszem, és pl az utolsó ellen erődjéhez akkora sereget vonultatuunk fel, hogy vmi félelmetes, a kaput ledöntöttük, aztán az a tömeg ami becsődült a vár belsejébe hát olyat én még nem láttam. -
#2721 LOOOOOOOOOOOOHOHOL:DD -
#2720 Multiban próbáltátok, ha nem mindenképpen tegyétek meg eszméletlen hangulatos csatákat lehet vívni. -
#2719 Nem valószínű. -
Geroka16 #2718 hi!!!
A Lord of the Rings: Third Age megfog vmikor jelenni PC-re?
-
#2717 Tudja valaki melyik ini fájlt kell átírni ahhoz, hogy skirmishben is több egységünk lehessen? -
#2716 Igen az gyakran megesik. :-D -
#2715 Elfelejtettem :D -
#2714 Métnem aludtál? -
#2713 Azért egész jó filmeket sikerült összehozni A Gyűrűk ura adaptáció messze a legjobb a filmesítés terén.
[29 órája nem aludt] -
Gandibá #2712 Van még nagyon sok ok, de az az extra lemezeken rajta van az interjúkban. -
#2711 Ezt eddig is tudtuk, csak aszittem, hogy van valami más ok is. :-) -
Gandibá #2710 Hát a legegyszerűbben azért, mert LEHETETLEN teljességében a vászonra vinni :D -
#2709 Összefoglalod pár szóban? Lusta vagyok előkeresni a dvd-ket. :-)
Bár Bombadil nekem csak eleinte hiányzott a filmből, aztán megbékéltem a dologgal (elég hülyén venné ki magát egy folyton éneklő mitugrász az erdő közepén elf kedvesével :-) ).
-
Gandibá #2708 De ha nézed az extrákat a dvd-n, megtudod hogy miért. -
Gandibá #2707 Nekem az van, és nincs vele semmi baj. -
HellBurner #2706 Az első pályát nem tudom megcsinálni a Jó oldalon mert 3 perc után mindenki egyszerre meghal. Másolásvédelem? -
HellBurner #2705 Kipróbálta már valaki a HOODLUM féle DVD verziót ? -
#2704 A filmet ?
Hiszen mar a film megcsufolta tobb helyen a konyvet. -
Tetszik a játék. Tényleg!
De ez gyalázat. Megcsúfolja a filmet.
Ma megnéztem a Two Towers -t és a Return Of The King -et. Egyszerűen képtelen a játék az ott mutatott hihetetlen és monumentális harcokat (a langyi romantikázást persze igen) vissza adni. Helm szurdok, micsoda epikus küzdelem vagy Minas T. elképesztő! Ennek a játéknak csak is a Rome motorjával szabad lett volna kijönnie. Nem mondom a körítést nagyon eltalálták, de tartalmilag egyszerűen képtelenség a Generals -t méltó szintre vinni. -
badoer #2702 koszonom.ok maskor turelmesebb leszek -
#2701 Mi a banatrt van az hogy akarhanyszor elkezdek egy Rohani kuldetest , es mar az elejen varat kell epitenem , hogy par perc utan lefagy az egesz gep? :( -
#2700 ircn gyertek a #lotr.hu csatira!! ott lehet dumálni a gameről !!! -
#2699 1: ne legyél türelmetlen mert kiutálhatnak.
2: minimum Win 2000/xp szóval nem valószinű, hogy indul. -
#2698 Kezd újra az egész játékot (első pálya szóval nem nagy veszteség). Lehet csak lokális bug, de ha folytatódik, akkor szedj le egy másik verziót (nekem a cloneCD-vel semmi bajom nincs, tökéletesen működik, mint eddig mindegyik másik cloneCD). -
#2697 Senkinél nem volt ilyen szóval az nem valószinű. -
badoer #2696 mondjatok mar meg megy e win98on mert ha nem nem toltom le