3739
  • Kumesz
    Hát pedig kéri!:) Cannot Locate the CDROM
  • Hmuda
    Ha nincs a lemezen akkor nem kell.
  • Kumesz
    Hy all!A DvD verzióhoz hol tudnék cracket leszedni?
  • Hmuda
    Lovasokat hagyd a fenébe, íjászokkal machinálj, lovasok majd jönnek Éomerrel.
  • Acorp02
    hát azt csináltam, mindig megvan a max ember szám, de az semmi az ellenséghez képest, ráadásul több hullámban jönnek. azt csináltam, hogy egy csomo lovassal mentem szembe velük amikor jöttek akkor háromnegyedét elpusztitottam az elsö hullámnak de valahogy mindig elvesztem...
  • Esrohnoil
    Nox c. gamet onnan le lehet tölteni?
  • Bucser
    miért nem használsz toerrentet?? No sms maximize türelem:D
  • Lord Zax
    Hát nemtudom, a hl2, Chronicles of riddick, domm3, vagy hasonlo nagygépigényü gépeknél semmi baj namvolt, és amint látom lejjebb volt már másnak is baja a hoodlum féle dvd verzioval, szal szerintem eza crack a hibás... :(
  • Hmuda
    Nem feltétlenül szoftverhiba, erősen olyan szaga van, mint amiket egy túlterhelt gép szokott csinálni.
  • Lord Zax
    Már a tököm kivan hogy ilyen f@xságokat tesznek bele a játékokba..
    És azzal is hogy egyes crackerek félmunkákat dobálnak a piacra. Legalább letesztelnék amit csinálnak.
    Most megint tölthetem akkor le az egész dvd-t ujra másik helyröl, másik sms, másik 2 nap.... faxa..
    mostanában egyre több ilyen van.. :(
  • Hmuda
    Passz. CloneCD eddig mindennemű hiba nélkül állja a sarat és játékmenetbeli hibákon kívül semmi bajt nem észleltem.
  • Lord Zax
    Üdv, már egy ideje játszom a játékot, de sajna egy ponton szétfagyasztja az egész gépet.
    Orkokkal kezdtem, Az act 2-nél mikor elösször jelennek meg az elefántok, azon a pályán max 5 percig birja a játék utánna restartolja a gépet, már kb 10x kezdtem ujra, eddig a pontig semmi se volt se akadás, se semmi, de itt behal, és kvára ideges vagyok... Ezis valami dirakt berakott szivatás?
    Hoodlum-os féle full dvd-s crack van meg.
    p4-3.0 g x800 / 1g ram van, szal géppel se lehet baj.

Ha valakinek volt ugyanez a hiba, szoljon, vagy ha tudja rá a megoldást..
    köszi
  • Hmuda
    Amúgy nincs nyerő taktika. Gyárts csőstül egységeket, főleg íjászokat. Ha betelik a CP limit akkor várd amíg kiürül és folytasd. Ennyi, se több, se kevesebb.
  • Hmuda

Kőkemény 10 darab üzenet visszafelé.
  • Hmuda
    600 a max CP (gonosz kapmányban 600 fölé nem hajlandó menni, pedig sorban foglalom a CP-s területeket).
  • Acorp02
    csumi!
    ti hogy csináltátok meg a helm szurdokos részt a jó oldallal? sztem kurva nehéz adjatok valami stratégiai tippet pls! amugy hogy tudnám megnövelni a max embemereim számát, mert 280 az lofasz :D
    elöre is köszi
  • bazza
    Akkorj jó!:D
  • CalebJoe
    Miért van az, hogy kezdek egy Campaign-t vagy egy Skirmish-t és egy pár perc múlva felrobban a váram és Defeat-et ír ki pedig senki sincs a közelben. A CloneCD-s verzió van meg.
    Aki kérem segítsen!
    Thanx!!!
  • bazza
    MOst tartok a Helm szurdoknál! Kemény lesz?
  • [HUN]PAStheLoD
    és zuzammen[össze .vissza?] mennyi lehet maximum ? ?
  • [HUN]PAStheLoD
    hát ... gépigény az van , mondjuk ha leveszed a grafikát akkor csak memória kell neki meg egy kis proci , de max. graffal azért megizzadnak alatta a vga kártyák... főleg egy-egy durva effektnél pl. a shroud , ami az egész mapra egy ilyen fekete/gonosz ködöt nyomat..
  • Bandy11
    hi most szedem milyen a játék és mi a gépigény ha leírnátok meg köszönném?
  • Esrohnoil
    Jó, akkor köcsög vagyok. :)
    Csak legközelebb úgy írj, h. világos legyen a mondanivalód...
  • woody
    te kis
  • Hmuda
    Skirmishben semmit nem tehetsz, kampányban meg hódíts meg olyan területeket, amik CP-t adnak pluszba.
  • Esrohnoil
    Előbb tanulj meg írni...
  • woody
    azt hogy több katonám legyen mi mit kell csinálni mert 150 feljebb nem megy .
  • Hmuda
    Megtalálta már valaki, hogy merre van az ini file amiben lelőhető a hülye ea logó az elején? Baromira okádnom kell ettöl az ea-s önimádattól.
  • Gandibá
    Neked egy olyan patch kéne ami az egész játékot lecseréli :D
  • Ransom
    Nem is említetted mikor jön egy film szerinti "jelenet" és hol máshol játszaná be mint a minimapon... Egyébként megszokható ;)
  • Hmuda
    Csak engem zavar a minimap? Baromi hozzánemértő barom ötlete lehetett ez a megoldás. Nem lehet 100%-osan eldönteni, hogy mi van felderítve és mi nem, nem lehet eldönteni, hogy mekkora a belátott terület, a kamera-négyzet vonala túl vastag ami eltakar egy csomó dolgot, stb. Nagyon remélem, hogy ezt a hülyeséget lecserélik egy pecsben, mintahogy a teljes UI-t is, hogy ne lassítsa a játékot.
  • grebber
    Easy-n nagyon nevetségesen könnyű.
  • rezsofiz
    door
  • Gandibá
    It iz :DDDD
  • STeev
    thx mindenkinek
    már mególdótott a probléma
  • Gabesz amd64
    azaz a #2530-ról?
  • Gabesz amd64
    Hogyan lehet letölteni erről a honlapról?mert az életbe nem sikerűl!
    Már regisztráltam magamat....
  • rezsofiz
    Ott a pont!
  • STeev
    A HOOLUM VERZIÓM VAN
    PLS SEGÍTSETEK
  • Prince007
    Pontosan.