3739
-
woody #3019 www.cdcovers.cc -
#3018 Neke oylat csínált néha hogy játék alatt kilépett és alai hibát írt ki, azt a cd-ről felraktam a DiretX-t utána már jó volt -
#3017 De nekem semmi gondom a gameval! -
#3016 Probáld meg az ati 4.11-es drivert tedd vissza azzal mert nekem is az van fent és sp2-öm is van. -
ronny666 #3015 Nem tuggyátok, hogy a gáma miért fagy néha??? Van úgy, hogy 1 pályát is megcsinálok, s nem fagy ki, de van úgy, hogy egymás után többször is ledöglik. Ic7/[email protected]/800/1Gb/9600.
Ez 1 játékhiba lenne? Vagy akad a Radeonnal?
4.12 Cat, Sp2 -
#3014 nincs mit -
#3013 köhi -
Gandibá #3012 Megkértem kedves moderátorokat hogy rakják be a kép linkjének a bmfe.hu -t. -
#3011 Cím: "BFME Magyarosítás Publikus Béta Teszt"
Oldal: "www.bfme.hu"
szériaszám: "BFME-69BT-3RKF" -
#3010 hi,
a magyarosítás telepítésekor kér egy sorozatszámot!
azt ki lehet valahogy kerülni, vagy van valakinek egy?
köhi -
Gandibá #3009 Étem. Majd kipróbálom. -
#3008 Hali, nem tudja valaki, hogy lehet multiba játszani? csak úgy ha az EA gamesnél regelek egy accountot?, ha kell akkor az ingyenes -e? -
#3007 Jah és itt se ijedj meg ha betörnek, ez a természetes. -
#3006 Íjászokat ezerrel amenynit csak tudsz, aztán azokat a falakra. Kapu két szélére egy-egy trebuchet, maradék mehet toronynak, a közelharci egységeket le a kapuhoz ami van. Ezzel ki lehet tartani Rohan megérkeztééig, azokkal tarolgatsz, majd jönnek az olifántok, azokat csak oda kell csalogatni az íjászokhoz (illik fejleszteni őket tüzes nyilakkal), aztán majd valamikor megjönnek a hullák, azok szépen végigszánkáznak a maradékon és ennyi. -
Gandibá #3005 Nincsenek szellemeim
Mit gyártsak? Csak íjászt? -
#3004 Gyárts, még gyárts, továbbra is gyárts és még többet gyárts.
Aztán Rohannal letarolni, utána szellemekkel végigvonulni oszt victory. -
Gandibá #3003 Minas Tirith tippeket/tanácsokat várok -
#3002 Az oldalon ott van a kulcs genererátor. szval ne minket hibáztass -
#3001 Skirmishben nem, campaignben meg foglalj el területeket.
Esetleg lehet azt, hogy át kell irkálni mindenféle cuccokat file-okban, de én azzal nem foglalkoztam sose. -
NiGhTM4R3 #3000 DEViANCE könyvtárat nem is fogsz találni ... -
woody #2999 nálam gondornál 150 a max népesség szám azt nem lehetne valahogy növelni? -
#2998 Ha megvan a megfelelő pont akkor alapból átviszi azt a sereget a következő szintre, amivel megvan a megfelelő pontszám. Tehát második szinthez kiválasztasz egy sereget (nálam Mordor), és legyőzöl vele ötször egy Easy, háromszor egy medium vagy kétszer egy hard ellenséget és akkor megvan a pont. De tökfölösleges szenvedni vele, mivel semmiféle előnnyel nem jár, csak annyi, hogy az egyesz szám helyett kettes lesz. -
#2997 Hella! Vki + tudná mondani hogy honnét tudnám letölteni a DVD nek az előlapját????? -
#2996 ehhh, pont belefért egy sorba -
woody #2995 -
woody #2994 1-es szinten vagyok a skirmish módban és már megvan 5 teljes győzelem,hogy kell átváltani a 2-es szintre? -
#2993 Köszönöm szépen a segítséget!
Ez a game gááz! :(
Uninstall delete! :) -
#2992 Erre való a tutorial. Ha valami nem megy akkor meg kell nézni. Leges legalapvetőbb dolog lenne megnézni és utána kérdezősködni. -
#2991 nahh ok...már megvan..huhh mennyit bénáztam, még én is meglepődök köszönöm a segítséget -
#2990 figy vannak ilyen hülye jelek a földön.. a "fellegvár" körül..na azon jobbklikk és máris jön elő a földből az épület épitőmunkásostol mindenestől:) azt birom hogy gondornál a farm egy házikó körülütte betonplacc:)(skirmishben ilyen volt nekem:DD)
-
#2989 rohan farm van már lerohantam egy ellenséges tábort és rohan fellegvárat építettem a helyére....de mégsem tok építkezni továb...parasztok csak őrizni és rombolni tudnak és senki más nem tud építkezni...vannak kisebb település féleségek elszorva de azokat nem lehet felépíteni vagy mi...tehát nemtok csinálni íjászokat, lovasokat stb... -
#2988 éogon és kisebb seregével vagyok a Rohan fellegvárnál ahol pár paraszt is van...mondja, hogy pusztítsak el minden gonosz tábort és vigyázzak az ellenségekkel...Ok...de sehogy sem lehet építeni tábort, hogy ott lovasokat íjászokat csináljak....nemlehet, és 10 lovassan nem jutok sokra... -
#2987 minden küldetésnek a lényege (természetesen táborépítősnek), hogy nem szabad semmi mással foglalkozni csak a védelemmel amíg meg nincs egy kellő létszám...
legelső az őrtornyok felhúzása, kapu bezár, többi őrtorony felépít, aztán a falra egy két ijász csapat, tüzesnyilakkal, vérttel. kapu elé ki lehet rakni még 1-2 lovas íjász csdapatot. ez tuti védelem, esélyük sincs... és szépen lassan kezdheted összedobni a sereget.
én ezt a legelső normál erődöd küldetésnél megcsináltam, azóta megvannak azok a lovasaim, mert ettől kezdve nagyjábókl nincs veszteség..
a csapatot én úgy csinálom meg hogy mondjuk 2-4 arányban vannak a lovagok illetve a nyilas-lovasok..
amikor támadást indítasz akkor az ijászok pillanatok alatt rombadöntenek egy épületet, a támadó gyalogosokat pedig a lovagokkal folyamatosan eltiprod..
amikor a tényleges támadást indítod , az én tapasztalataim szerint legjobb ha először a főerődjüket veszed be.. ha az megvan onnantól kezdve gyerekjáték
ha megvan a megfelelő létszám és ráérzel, majdhogynem veszteség nélkül lehet osztani őket... -
#2986 Hameg csak egy szimpla "Settlement"-ed van, akkor keress a közelben használaton kívüli tábort és építkezz oda. Találd fel magad, keress lehetőségeket, ha az egyik nem működik, a lovasokkal ne harcolj, hanem szimplán rohanj végig az ellenségen, stb stb. Tuti kell lennie beépíthető tábornak a közelben, mert azt mindig ad a pályák elején a gép, csak a "Diablós" küldik előtt nem. -
#2985 Miaz hogy nem tudsz? Ha van településed, akkro csinálsz egy istállót azt csókolom. -
#2984 mert nemtok....egy településem van és ott csak parasztokat lehet...azok meg építkezni nem tudnak... -
#2983 Ha látod, hogy nem jönnek be a parasztok, akkor miér nem lovasokat csinálsz? Eseleg íjászokat. -
#2982 nekem igazából trainer vagy cheat segítene, mert nemtom megcsinálni..asszem 3 tábort kell lerombolnom és kb. 10 fős lovas hadseregem van és annyian jönnek az ellenségek hogy huhh....parasztokat csinálok, felfegyverkezem őkez, de semmit nem érnek....gyógyítom a lovasokat, de nem lehet olyan gyorsan....már 4-5 órát próbálkoztam, de mindig veszítek... -
#2981 melyik küldetés pontosan?..
így nehéz segíteni
-
#2980 valaki help!!! (2975)