The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
hTTp://ror.hu/
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Ha valakinek kell a noDVD krekk felrakom valahova.....
Valamiért nem akar indulni, pedig alcohol-lal írtam...2x-esen
ÜÜß ßÜÜ
ÞÛÝ ÞÛÝ ÜÜß
ßÛÜ ÜÛß ÞÛÝ
ßÛÜÜÜ ÛÜ ÜÜÜÜ ÛÜ ÜÛß ÜÜþ ÜÜÜÜ ßÛÜÜÜÜÜ
ÜÛß ßÛÜ ÛÛ ÜÛß ßÛÜ ÛÛÛÜ ÛÛ ÞÛÝ ÜÛß ßÛÜ ÜÜ ßßÛÜ
ÛÛÛ ß ÛÛ ÛÛÛ ÛÛÜ ÛÛÛßÛÜ ÛÛÜÜÜÜÛÛÜ ÛÛÛ ßßÛÛÛ ÛÛ
Û°Û ÛÛ Û°Û Û²Û Û°Û ßÛÛÛ Û²Û ßÛÜ Û°Û Û°Û ÛÛ
Û±Û ÛÛ Û±Û Û±Û Û±Û ÛÛ Û±Û Û² Û±Û Û±Û ÛÛ
Û²Û ÛÛ Û²Û Û°Û Û²Û ÛÛ Û°ÛßßßßßßÛ²Û Û²Û ÛÛ
ÜÛßÛÛ ÜÜÛÛÜÛÛÛ ÛÛÛÜÛÛÛ ÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ Ü ÛÛÛ ÛÛ
ÞÛÝ ßÛÜ ÜÛß ÛÛÜ ßÛÜ ÜÛß ÛÛÛ Ûß ßÛÜ ßÛÜ ÜÛß ÛÛÛ ÛÛ
ßÛÜ ßßßß ßÛÜ ßßßß Ûß ßÛÜ ßßßß ßßßßß ÛÛ
ÞÛ ÞÛÝ ÞÛÝ ÞÛÝ
þß ÜÜÜÜÜÜÜÜ þßß ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ þßß ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ þßß
ú Enter the Clone g0ds' world..
ß ßÛßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß²ßßß
Û Release Info: Û
ÜÜÜÛÜÜÜÜ Ü²Ü ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÛÜ Ü
Û ß
Û
Û GAME NAME: The Lord Of The Rings: The Battle For Middle-earth
Û
Û COMPANY: ELECTRONIC ARTS
Û
Û RELEASE DATE: December 2004
Û
Û PROTECTION: SafeDisc
Û
² CD COUNT: 1 DVD(S)
²
Û IMAGE TYPE: .MDS
Û
Û SUPPLIER: Team CloneCD
± ²
² ²
ßßßßßßßßßßßßßßß ßßßßßßßß ß ßßßÛßßß
² Notes: Û
Û Experience Middle-earth like never before in the first The Lord of
Û the Rings game that puts you in command of a real-time, open
Û world. Control the legendary heroes, massive armies, and epic
Û campaigns of Middle-earth in over 25 missions based on all three
Û films of The Lord of the Rings trilogy. From waging all-out combat
Û among the vast forces of good and evil to controlling your
Û favorite heroes and characters to managing the troops and
Û resources of your side, the fate of a living, breathing
Û Middle-earth is in your hands.
Û
° ²
² ²
ß ßßßßßßßßßßßßß ßßßßßßßß ß ßßßÛßßß
² Game Features: Û
Û Fight the epic, sweeping battles from the Academy Award-winning
Û The Lord of the Rings™ fi lm trilogy from a whole new
Û perspective—as commander of hundreds of soldiers and creatures.
Û
Û Control massive armies and interactive battlefields across the
Û vast world of Middle-earth.
Û
Û Lead the forces of good or evil by controlling one of four
Û unique groups, from the Riders of Rohan to the forces of Sauron,
Û each with its own playing style, resource management, and
Û base-building techniques.
Û
Û Take command of strategic territories across a highly detailed,
Û 3D map of Middle-earth and turn the tide in the battle to
Û control The One Ring.
Û
Û Forge new heroes, customize their abilities and powers, then
Û lead them into battle where they’ll gain experience and rank in
Û their quest for victory.
Û
°
²
ßßßßßßßßßßßßßß ßßßßßßßß ß ß
² Install Instructions: Û
Ü Ü²ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜܲ ÜÜ
²
²
°
Û 1 Unpack it.
Û
Û 2 Burn with Alcohol 120% v1.9.2.1705 at slow speed.
Û
Û 3 Install the game with this serial:
Û
Û S4F7-EVP5-L7NZ-Y2AG-XCCD
Û
Û 4 Play and Enjoy!
Û
Û * Please note, the burned method didn't work in most of our
Û tests, hence it is highly possible that this image will not
Û work burned for some of you. Otherwise, you can always play
Û mounted with Daemon-Tools 3.47 which works flawlessly.
Û
Û
ßßßÛßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßÛßßß
Ez pedig az info file
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Picit legyél önállóbb, mi se kapjuk a sült galambot a szánkba. :-)
ezért kellenne egy link Ahol találok egy big editor és leirná valaki hogy hogy lehet vele kicsomagolni az Ini.big fájlt a fõkönyvtárba.Ha ezt valaki megteszi megköszönöm de légyszi mellõzzétek a lebaszást mer én azt szeretném hogy ilyen legyen a játékom.Köszönöm egyébként király a játék.Tényleg.Hiányolom a tündéket de tetszik.<#help>#help><#help>#help>
a köv. a kérdésem:
human campaign alkalmával 1-1 küldetésnél válsaztani kell, hogy mikor melyik küldetést akarod csinálni(merre akarsz menni, power, resource, még valami-létszám) na mármost
hogyna lehet visszatérni azokra a kimaradt küldikre?
van egy sorrend ami szerint lehet haladni?
köszi
bye
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
(kösz Bandew és bocsi az írásjelekért csak nagyon ideges lettem)
Egyébként nézz körül a www.bfme.hu-n.
Amúgy passz, én meg vagyok elégedve az egységszámmal, legalább nem borul fel a játékegyensúly.
Egyébként nekem már 320 a limit asszem😊
De ha már limitbe akarsz babrálni, írj be vmi kódot...
ui.: WarCraft 3-ban is volt limit, mégis mekkora játék, nemtom mit sír a szátok.
2)MEG IRJÁTOK LE HOGY LEHET VELE KICSOMAGOLNI EZEKET A BIG FÁJLOKAT A TÖBBI MEGY KÖSZI!
-----------------NAGYON FONTOS------------------
<#help>#help>
Eddig annyit vettem észre,hogy lev2-n ha easy ellen harcolok csak 150 pontom lesz a seregre. már lev3om vagyok rohannal,de semmi uj nincs eddig.Se több cp se több nyersanyag se 1 továbbvihetö csapat😞(
Semmi értelme igy a levelnek.
Egyébként a kampány nagyon láma.2 nap alatt végigtoltam a jo oldallal mediumon.
Az evil valahogy nehezebbnek tünt,mert rohan lovasai ellen csal Lutz seregeinek volt esély a dárdások miatt.Saruman meg semmit sem ér.Gandalf legalább 10000x jobb.
Ha kell vele egyedül megcsinálok egy egész pályát!!😊
Persze a másik kedven Legolas ö vele is meg lehet csinálni egy mapot.
Helm szurdokban nem kell semmi csak elfijjászokat csinálni.
Megvárni amig megjon a 4 osztag elf segitség aztán automatikusan enged gyártani.Addig beszedni a 300 ruppot ami el van dugva valami hössel kimenni a folyohoz,hogy leszedje a farkas-lovasokat.
Aragon meg gimli menjen a robbanási helytöl balra.Hátulra a healing helyhez betenni 1 elfosztagot.Aragonék mogé berakni egy paraszt-yomen páros,hogy foggyanak el,és lehessen helyettök tenni elfeket.
A kapuba betenni a királyt meg 3 osztag tüzes elfet.A maradékot a karika és az egyenes találkozásához lehtenni,elé rakni a maradék hösöket oszt helo.
Persze ugyis felrobban a szotyiság,akkor letenni oda 2 osztag ijjászt meg a hösöket és simán felfogják a lukat,ugy hogy senki sem jön át rajta.
Nekem még Ganalf meg Eomer sem kellett és megnyertem a mapot.Persze kihivtam öket a végére,hogy hamarabb leszedjem azokat a hülye házakat,mert nagyon lassan haladtam velük.
De ahogy néztem a jo oldalon nincs izmos map.Mindegyik elég egyszerü volt csak náhol azért vesztettem,mert sietni akartam,és belevittem a kezdö sereget a gép izmosabb védelmébe,és akkor nem birtam nagyon helyrejönni.De azon a mapon ahol van hero sztem ott nem lehet veszteni,persze csak ha nem hal meg az elején.Amig tuléli addig nincs olyan aki áttör rajtuk.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
tudna valaki segíteni? :
act 8 - Eomer-es küldetés EASTFOLD ot kéne megvédenem 10% res. +20 command-ért.. Gandalf is a csapatban van
elkezdõdik a küldetés.. visszaszámlálás 8 percrõl amíg Isengard megérkezik...
namásrmost megérkezem a pályára el is kezdem építeni az erõdöt de pár perc után hirtelen Eomer csak úgy fogja magát és meghal DEFEATED..mission failed... és senki hozzá nem ért egy ujjal sem...
3 szor kezdtem újra és mindíg ugyanez történt...
valaki ötlet?
köszi
"vessetek a mókusok közé" :)
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
"vessetek a mókusok közé" :)
mi tévõ legyek?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A kezelõfelület meg úgy általában a kezelhetõség iszonyatosan leegyszerûsítettnek tûnik. Csak én csinálok valamit rosszul vagy ebben tényleg nincsenek több csapatra kiterjedõ formációk? És az is iszonyat zavaró, hogy nem lehet állítani az egységek viselkedését. Ez komoly, hogy csak ennyire lehet irányítani õket, hogy odamegy, ahová klikkelek utána viszont csinál, amit gondol és támadgat össze-vissza, ha ellenséget lát? Semmi agresszív/defenzív/katonamászkál/katonahelyénmarad beállítás? Hogy a fenébe lehet így szépen összehangolni egy támadást?
Asszem ez nem nekem való játék... még kipróbálom a kampányt, utána viszont attól tartok, megy a devnullba az egész, én meg megyek vissza totalwarozni...
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
Elõre is köszi
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Amikor a 4. ork sereg támadta a belsõ vár kapuját, már csak 2 perc volt a felmentõsereg megérkezéséig és ijjászaim a vár tetejérõl ontották tüzes nyilaikat a hitvány orkokra, akkormár nem bírtam tovább, ekkora feszültéget nem bírok el! BELENYULTAM A 220-ba! <#beka2>#beka2><#eplus2>#eplus2>
Küzdelem a Helm utcában...