3739
-
#3059 Kemény menet volt,de sikerült.Valóban csak ki kell húzni addig,amíg megjön Éomer,Gandalf meg a rohírok.Kicsit megijedtem,mert a főkaput lerombolták,úgyhogy arra számítottam,hogy a gép majd csak ott küldi az embereit.Hát nem.A kapun küldte az íjászokat,de a többiek továbbra is létrákon másztak fel.Köszi a segítséget folytatom tovább a harcot Szauronnal(Szarumánnal csak azért nem,mert még gyorsan megcsináltam a köv.küldetést is,és kinyírtam a Fehér mágust). -
#3058 no dvd cracks -
#3057 Hellosztok!
Kéne egy kis help.Letöltöttem a DVD-s verziót fölinstaláltam,de amikor indítanám a játékot azt írja ki,hogy crackeljem föl,de sehol nem találom a cracket.Tudna valaki küldeni egyet,vagy egy linket adni,ahonnan le lehet szedni.THX. -
CB SNIPER #3056 jaja..egyetértek..(mindkét oldalrol) :DD -
Gandibá #3055 Szerintem Minas Tirith sokkal könnyebb volt mint a Helm's Deep. -
CB SNIPER #3054 én már mindkét csapattal végignyomtam rég..igen jó..most betöltöttem a régi elmentéseket azt megcsinálom azt az egy két mapot amit akkor nem csináltam meg :D -
#3053 most végeztem Minas Tirith beli csatával, nem volt nagy ügy :)
egyedül a nazgulok okoztak némi kellemetlenséget mert mindíg az íjászaim elé kellett csalni őket, de nem voltak ők sem valami erősek...már csak 1 pálya van asszem :)
jah és minden hősöm él: Boromir, Theoden...mintha nekik meg kellett volna halniuk, na mind1 -
#3052 nahh végigjátszottam..hát igen csak eltér a történet, de ha ezt a kemény rágós falatot lenyeljük és nem nézünk vissza akkor egy igencsak jó játékot kapunk.... -
#3051 érdekes, én meg tudtam tartani simán a falakat, bár a kifolyónál berobbantották és a kaput betörték, de nem kellett visszavonulnom, miután megjött Gandalf és Eomer onnan meg már gyerekjáték -
#3050 minél több íjászt/elfet.. bal oldalon a falra minél sűrűbben, hősöket szintén oda, hogy a létrákat minél hamarabb le tudd nyomni.
mindenképp fel fognak jutni, de ha ottvan aragorn, gimli, egolas akkor vissza lehet őket annyira szorítani hogy legyen esélyed...
a végére úgyis vissza fogsz szorulni a "menedék"ig.. ott próbáld kihúzni addíg amíg megérkezik a felmentősereg. -
Gandibá #3049 #2633
Nagyjából ez :) -
#3048 Tud valaki tanácsot adni hogy nyerjem meg a Helm szurdokbeli csatát?Milyen egységeket képezzek ki?Hogy osszam el a sereg erejét? -
#3047 Visszaolvastam /kerestem 6 oldalban, hogy a játékban a dialógusoknak van-e felirata, és azt ha van, -be lehet-e kapcsolni...? -segítene vki? -
#3046 :-DDD -
Gandibá #3045 iddqd -
#3044 cheat -
kiterte #3043 valaki tud cheatet mondani? -
engine #3042 Gondortam benézek még éjfél előtt, szóval BÚÉK :)
Na Rohanok :P -
#3041 valaki lécci adjon crack et a dvd-s verzióhoz!!!!!!!
gyorsan kéne!!
thx -
dolfy #3040 Természetesen a Good. Véleményem szerint viszont érdemesebb a rossz oldallal lenni mert az nagyobb kihívás. Meg persze átírni a filmet az sem kutya.... -
#3039 Még egyszer köszönöm a segítséget,elindult a játék.Túl vagyok az első 2 pályán és a benyomásaim nagyon jók eddig.Végignéztem a Tutorialt,az is tetszett.De biztos,hogy majd a nagy csaták lesznek lényegesek,ez alapján lehet jól megítélni a játékot.Egyébként szerintetek melyik hadjárat könnyebb,a Good vagy az Evil? -
CB SNIPER #3038 ez nem vita mért lenne az csak mondtam vm-t.. :D :) béke tesó..:DDD -
#3037 jujj nem akarok belemenni ilyen teljesen értelmetlen vitába, én csak azt mondtam, hogy az ilyen várakat,építményeket fellegvárnak hívják általában, legyen az Visegrádon vagy nyomorult középföldén teljesen mindegy. Nem kevertem össze semmit de kedves tőled, hoyg feltételezett gyűrűk urai műveletlenségemen próbáltál segíteni -
CB SNIPER #3036 nekem a grond beragatt és nemtudtak töle bejönni az emberek lol :DD de utánna megcsináltam még1x :D -
#3035 np :-) -
CB SNIPER #3034 az igazi fellegvárat gondorban a torony örei örzik a fehér fával és a "szökökuttal" dehát ha neked az ugy jobb akkor lehet az a fellegvár 2. :D :) -
#3033 edoras is fellegvár szerintem,mivel egy "hegy" tetején van és a falu,illetve város alatta van........ mint akropolisz..... -
katarzis #3032 sziasztok!
Szerintem ez a játék elég korrekt nagyon jo a hangulata elég jo multi player..,de mégis valahogy kevés olvasgatva a könyvet és nézve a filmet. hogy miért? mert azok a csaták nem jönnek át hangulatilag és a nagyságuk tul kicsi a játékban mindössze pár tucat fö. ez föleg az engine miatt van a generals enginje szerintem nem volt jo választás ehhez.ez a játék is csak a filmet lovagolja meg a lehetö leg leegyszerüsitetteb rendszert használva stb.. mint az eddigi gyürükura játékok ugy általában talán kivéve talán a fellowship of the ringet az tetszett a legjobban.. az én véleményem szerint az rts müfaj amugyse megfelelö egy jo középföldés stratégiai játékhoz a kiépitek egy bázist gyártok 100 ktaonát elfoglalom ellenség bázisát tipusu rts-ek nem valok ehhez a világhoz. ha akanának csinálni egy ütös középföldei stratégiát akkor pl a total waros megközelités lenne a legideálisabb egy kicsit átdolgozva persze..sajnűlom ezt játékot,hogy igy alakult kár volt megvenni eredetiben.
további jo játékot
sziasztok!
-
#3031 Huú nekem nagyon tetszik ez a játék:) Legfőképp a zene miatt, ami nagyon meghozza a hangulatot.- meg az animáciok a filmböl, amik a bal also sarokban láthatók:) -
CB SNIPER #3030 a fellegvár gondorban van minas tirithben ..nem? :D :P -
#3029 ahh értem, köszi -
#3028 ok,köszi szépen.majd írok,hogy sikerült-e -
Gandibá #3027 Elég az elsőt. -
#3026 akkor mind a 4 CD-t hagyjam fenn?Vagy csak elég ha a play CD-t fenn hagyom? -
Gandibá #3025 Sokaknak elindul, sokaknak nem. De ajánlatos fenthagyni a gépen, mert asszem az infoba az van írva hogy kiírva nem műx. -
#3024 Hello!
Most töltöm a game-et a Clone CD-s verziót.Csak érdekelne,hogy ez mindenkinek elindult?Az jó,ha Nero-val kiírom a CD-ket?Kell hagynom CD kép fájlt a gépen,mint a Sims2-nél? -
dolfy #3023 Nem hagyták ki.Ha a gonosz oldallal vagy akkor kb az 5-6. küldetés után Edoras-t is beveheted. -
#3022 Edoras-t kihagyták a játékból?.. mert emléxem hogy a videókban ott rohangált lóháton valamelyik hős a fellegvárban, de azt a területet nem jelöli a játék...
??? -
Gandibá #3021 Na megcsináltam Minas Tirith-t. Htx a tippet Hmuda! -
#3020 gondori pályák amúgy 1re jobban tetszenek :)