3739
  • CB SNIPER #3099
    könnyü lesz..
  • Shotogan
    Na,ismét nagy csatán vagyok túl,megvédtem Osgiliath-ot.Csak a küldetés elején voltak gondok,hogy hogyan stabilizáljam a helyzetemet,de mire megjött Faramir már a támadásra is készen álltam.Most jön majd a Shelob's Lair,az a küldetés nehéz?Gondolom a banyapókot kell legyőzni,de lesznek orkok is?
  • PTW
    np
  • Hunty
    PTW !!!

Kösz, a segítséget, reinstall óta minden OK.
  • Gandibá
    Teljes magyarítás mikor lesz kész?
  • Hmuda
    Neked is köszi. :-)
  • Pethii12
    http://www.bfme.hu itt olvastam a Co-op módot !
  • szatyor
    Na...X-edik Evil Mission, haver játszik. 600as pop cap, kitölti. Balga módon nem számít jól bevédett castlere, nincs siege weapon. A falakat semmi sem tudja támadni, egységet nem tud veszteni, mert a castleon kívül (ahol 5-6 batallion lovas dekkol), nincs Good egység, egy szál sem. Belőni nem lehet. Mit csinálnátok (azon kívül, hogy restart)?
  • Bandew
    Stratégiához co-op mod? Hmmm...
  • Pethii12
    pls help honnan szedjem le a Co-op módot hozzá???
  • CB SNIPER #3089
    aha detto
  • Gandibá
    Hja, még mindig a Helms Deep volt a legnehezebb :)
  • PTW
    én pont azt furcsáltam, hog ytúl könnyű, megérkeztem a tower guard-ranger/archer batallionjaimmal és köpni nyelni nem tudtak....

amikor jöttek a trollok akkor meg megresztettem az esküszegőget

1 darab katonám nem esett el....

legnehezebb küldetés helms deep volt szerintem , a többi vicc
  • Pethii12
    Sziasztok!
    Van a játékhoz egy Co-op mód!Azt honnan lehet leszedni vagy pedig rajta van a gamen???Nekem nagyon kéne!Pls help aki tud
    Előre is köszi!
  • CB SNIPER #3085
    a keletlakok(rhun warriorok) azok is krvára birják a nyilakat a trolokkal meg annyi volt a gond nem az hogy sok kellett nekik csak amikor kinyirod akkor nekiáll csapkodni és a sok hülye ijász még lövi azért egy "fél oráig" bszki nem hogy a másikakat lönék... mert az már ugyis halott :D
  • Gandibá
    Hát hja, a troll volt szpatós meg a mumakil azt annyi. A többi habkönnyű volt.
  • CB SNIPER #3083
    én az 5 osztag elf ijászommal(már "régiek" és továbbvittem öket full fejlesztés és 7es szint) és a 3 osztag lovasijásszal(szintén) simán végigtoltam csak a hülye trollok voltak kecsegek..aztán amikor megjött a csomo rangerem stb akkor meg már nem volt nehéz.. :D
  • Gandibá
    Végigtoltam a jó kampányt, visszafoglaltam minden területet stb. Elég jó volt, de ez az black gate elég szpatós volt.
  • CB SNIPER #3081
    HBD!Hmuda!
  • Sil3nt
    HCGY-Z6FY-GNHJ-SGHJ-0HLM
    DZDD-8NF6-4DBH-YDFB-0HLM
    FEEW-W94S-6DF5-UB46-0HLM
    TLV5-VGG9-DFDF-RFFF-0HLM
    T7GQ-LZEX-FGHF-PFFF-0HLM
  • zolo
    Hello.Valaki mondjon már egy install kódot légyszi!Előre is kösz
  • Hmuda
    Köszi szépen. :-)
  • Gandibá
    Boldog Szülinapot Hmuda!
  • wilzon
    Sziasztok, van már valami fejlemény LAN-problémára? GIT-el látjuk egymást de nem tudunk játékot inditani. van valami patch? vagy külön progi? Pont tegnap fejeztem be a gamet. Qurva jó volt.
  • Davidsned
    Thx, sokadszorra már csak sikerül
  • Davidsned
    Hát nekem amikor Theoden befutott az urukok közé elég hamar lekapták a hp-ját.
  • PTW
    másolásvédelem, nekem is ez volt de egy reinstall megoldotta
  • Seeker666
    valaki esetleg egy kis online csata? kb 20 perc múlva indítok szervert "HUN Seeker" néven
  • Hunty
    Heeeelp!

Tudom, nevetséges, de a 2. pályán elakadtam: csinálhatok bármit, egy idő után kiírja, hogy vesztettem, akkor is, ha egy egységet sem vesztettem el! Ez a Kelet-Rohani küldetés, ahol telepesmentés az egyik bónusz. Mintha időre kéne csinálni (kb. 2 perc után kivégez...), de nem ír ilyesmit. Kisértetiesen emlékeztet arra, amikor a Setlers-ben a kovács sonkát gyártott acél helyett...
    Ha valaki tud, kérem segítsen...
  • PTW
    covers
  • sabodave
    cd borítót honnan lehet letölteni?
  • Fenrir
    használd a hősiedet gyakrabban, nagyon nehéz őket megölni és rohadt sok ellenséget ki tudnak csinálni
  • Fenrir
    wargokat az íjászaiddal szépen szét tudod kapni főleg ha jól felfejlesztett egységeket hoztál át az előző pályáról...én nem tudom, hogy mint szenvedtek vele, se a helm csata se a minas-tirith ostrom nem volt nagy ügy, 1x nem szorongattak meg :)
  • TANKboy
    Erre az oldalra nézz el: www.gameburnworld.com
    Itt megtalálható a NO-CD patch crack. Én mind a 4 Cd megírtam, a playt ráadásul 16x-osan véletlenül. Elöször nem működött aztán felraktam az oldalról leszedett patch crack-et és most kafán megy a gém. De megtalálható ott még 1 mini image is, ha ez nem tetszene.
  • Eszter
    Csinálj rengeteg tünde nyilast, fejleszd fe öket tüzes nyillá, ezek bevédik a belső várat, mint ahogy mondtad is. Kapukat ne felejsd el bezárni.
    Ha megjött az erősítés, ne az ellenséget rohand le, hanem az épületeit rombold le mind, csak aztán ess nekik, nekem igy sikerült harmadszorra...
  • TLD Robi
    Nekem nagyon bejön a játék,igaz,hogy néha beakad,de azon kívül király a játék.
  • TLD Robi
    Kösz a cracket!
  • PTW
    nekem is fagy, de ahogy megfigyeltem egy bizonyos idő után, amikor már teleszemetelte a memóriát

ötletem sincs, talán majd egy patch segít
  • Lord Maverick
    Sziasztok!

Kellene egy kis segítség! Már régóta megvan a játék, játszogatok is vele, de - mint már előttem szólók is mondták páran - egy idő után randomban kifagy. Semmi ötletem nincs, pláne, hogy a heveromnak szintén ez a baja vele. Konfigunk szinte ugyanaz.
    Az enyém:
    MSI KT4AV, AMD 2500+, 512 DDR, Sapphire Radeon 9600XT
    catalyst 4.12 és hyperionból is a legújabb.
    Van esetleg valami ötletetek, mer én kifogytam, annál is inkább, mer a gépemnek elvileg bírnia kéne...
  • Davidsned
    Hát nemtom de nekem a Helm szurdoki erősítés nem ért vmi sokat (vagy csak én csináltam xarul). A belső várat simán meg tudom védeni, de a két táborból először is folyamatosan képzik a sok urukot másrészt ott vannak nekem még a vargok is amiket már nem olyan könnyű lerohanni lovasokkal.