3739
-
The Sims 2 fan #3139 Nektek mi a kedvenc népetek? -
#3138 A big fájlokat nem lehet kicsomagolni valahogy. Pontosan a zenéi érdekelnének. -
Gandibá #3137 Nemtom :D -
#3136 Ez így gáz azért...
V. klónozva vannak? -
#3135 Ez tényleg az említett másolásvédelem! De az tuti, hogy reinstall után rendbe jön! Legalábbis nálam rendbe jött... -
#3134 Ez asszem másolásvédelem. PTW írta, hogy ilyenkor reinstall, oszt majd kiderül... -
HellBurner #3133 Sziasztok! Lehet gagyi a kérdés, de problémáim vannak a skirmish móddal, ha valaki tudja mi a gáz, légyszi válaszolja már meg. Bárkivel vagyok bárki ellen, mindenképp meghalok kb. másfél perc múlva, minden átmenet nélkül. Bármit csinálok, defeat a vége. Help! köszi -
#3132 Aragorn, biztos túlélte és az uccsó erejével meggyógyította a többieket. :-D -
Gandibá #3131 Evil kampányba vannak nagyon durva dolgok. Pl Amon Hennél az a feladat hogy ki kell nyírni az összes hőst (Frodó és Samu kivételével az összeset ugyebár), meg is csinálja az ember, aztán meg Helm's Deepnél megint ott van az összes :D -
#3130 Hi!
Hogy tudom megnézni a replayeket?
-
#3129 bocsesz megoldottam, belejöttem már a gémbe, csak először a kezdeti amatőrség meg a hard fokozat tette sztem! :) -
Prince007 #3128 Csak tömören és röviden. -
Eszter #3127 Sziasztok.
Én már befejeztem...
Győztem:-) -
CB SNIPER #3126 lehet fejleszteni zászlot hozzájuk és akkor kettesek lesznek vagy mit akartál mondani? :D -
CB SNIPER #3125 jaja nem nagyon értem :DDDD -
Gandibá #3124 Ez elég mádzsár lett :D -
#3123 csak az a gáz hogy mire felfejlődik 2 es szintre a orkda akkora méra kezdeti emberke elfogyott így mire legyártja a lándzásokat addigra vagy10 csapat lovas szeretkezik a kastélyomban -
#3122 szedje le az alkoholt meg a klónt a gépről, egy prübálkozást megér,, néhály játéknak volt már ien baja! -
Gandibá #3121 Haverom leszedte a 4 cds vngclone-t, fent van neki a legújabb alcohol 120%, bemountolja DT-be az első cd-t és azt írja hogy rakja be a jó cd-t. Na most ez azért roppantul érdekes, mert nekem nem írja ki, és még egy jó pár haveromnak se. Valami ötlet? -
CB SNIPER #3120 küld öket harcba ugyis meghalnak dehát más ötletem nincs ha már igy fullon van max az elözö mapot csináld meg másképp ugy hogy ne lovasságod legyen hanem sok ijászod.. -
#3119 tudna valaki nekem tanácsot adni a Minas Tirith-i csatához?A nagy gond az,hogy a Faramir seregéből van nekem sok lovasom,ami elviszi a Command points-okat.így amikor elkezdődik a pálya már 300/300 a command point száma.így nem tudok egységeket vásárolni csak a csata alatt,amikor hullanak az embereim,mint a legyek... -
CB SNIPER #3118 jaja felfejlesztes két osztag lándzsást fullra az már akkor elég is igen erösek.. -
#3117 Lándzsások. -
Pethii12 #3116 bocs morpheus.Nem megjegyzést hanem hozzászólást a bfme.hu-n , hogy lehet írni?Most segíts pls előbb rosszul írtam sorry.
Meg valaki : neten hogy lehet veretni mert én nem tudok.Csak lájtosan játszogatok,de neten szeretnék #help -
#3115 Figyi, rohannál a rohirok ellen mit lehet csinálni mert 1 per alat szétkapják a kezdősereget és utána nincs más csak a halál... ? -
Gandibá #3114 #3095-re válaszolnál? -
#3113 megjegyzést teni, mit? hol? Nem vágom. -
#3112 Tud valaki a játékhoz olyan cracket, amivel lehetne neten keresztül is tolni? 1v1 direct connectel? -
Pethii12 #3111 MORPHEUS az oldalon , hogy lehet megjegyzést tenn__Nem azért mert baromkodni akarok!!Légyszi segíts -
#3110 WOODY Nézd meg aktiváltad-e. Az IE -be a beállításoknál engedélyezd a címeknél az oldalat ("http://www.bfme.hu") és minden engedélyezése.
-
CB SNIPER #3109 hát ugy igen és azthittem hogy ugy kérdezi hogy pl csinálsz egy outpostot akkor ott lehet e nagyobbitani.. -
#3108 de lehet csak nem a kastélynak hanem külön táborokat létrehozva -
woody #3107 bfme.hu-n mit kell csinálni hogy belépjen?regisztráltam magam az üdvözlet kockához beírtam a felhasz.-t meg a jelszavat rakattintok a belépésre és beadja ugyanazt az oldalt vagy a regisztracíós oldalt.
Segítsetek!!! -
CB SNIPER #3106 nem lehet... -
BladE666 #3105 vki ismeri Mortal kombat deadly alliance.exe-t???? (fájlt 108mb) ez az amire gondolok????? (pc-n az MK5???? -
Barty007 #3104 Azt szeretném kérdezni hogy lehet növelni az építkezés területét?
-
Pethii12 #3103 Csősztök,ti hogy nyomjátok neten (már aki nyomja)???Mert én nem tom hogy , hogy kell -
Gandibá #3102 bfme.hu -
#3101 figyi! a bétatseszt magyarosításnak mi a serilaja,, vagy mi is a xcíme a nemhivatalos magyar lapnak??? plz hlp -
Pethii12 #3100 Légyszi valaki írjon már valamit hogy honnan szedjem le a gamehez a Co-op módot PLS HELP.Amúgy jó gém.Az entek ellen mi a leghatásosabb,a tüzes nyíl????