The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Móriában még nem lehet a kamerát forgatni, utána a görgõ lenyomása alatt az egér mozgatásával vagy a numerikus 4-es és 6-os billentyûvel lehet, közelíteni a num. 2-vel, távolodni a num. 8-al lehet, num. 5-re középre áll a kamera, de persze ez mind benne van a readme-ben is 😄DD
Johnyy
jó megtudni ezt így a végére 😊)))), amúgy ugy elvagyunk hogy elfoglalgatom az ellenség bázisait a fekete kapu föölötti utolsó páján és õ is elfoglalgatja én megfelerõsödök egy htalas hadal megyek viszafoglalni és mire odaérek kiderült hogy nem is épített rá semit meg nincs ott semmi ellencség hanem közbe letámadták a kiürített bázisomat 😊))))

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Hmuda
Ha lenyomod a görgõt, akkor az funkcionál középsõ gombként. Nekem is mûködött görgõssel.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hát nekem középen egy görgõ van, rögtön azzal próbáltam de semmi.

War. War never changes.

Hmuda
A középsõ egérgombot lenyomod akkor forog (ha csak kattintasz vele, akkor meg visszaáll alapállapotba). Dönteni asszem nem lehet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

amúgy a kamerát nem lehet forgatni? nem találtam a billentyûzet beállításait.

War. War never changes.

Johnyy
NEhéz fokozat rulz!!!!!! ,, kicsit gagyi meg tuningolt generals endzsin
de a hangulata rengeteget dob rajta!!! én izs élvezem

Na megvan nekem is a játék, és az elsõ 2 óra alapján azt mondom hogy egész kellemes.

War. War never changes.

nem..

BKHR-D4HG-HVNG-MZCJ-P42F

EH8Y-QZPJ-VVNG-PEI9-I46N

Én is megszeretném kérdezni, hogy a játékban lehet-e lassítani vagy megállítani az idõt?
Hmuda
Namost: ha kampányban vagy akkor addig nem tudsz olifántot csinálni, amíg nem jutottál el odáig a történetben, skirmishben meg alapból kellene tudnod építeni mumakil pen-t.

es egyikben sem volt olifant ]<#fejvakaras>

En vok vak?<#crazya>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

En csetepateban jatszok!

es van egy vagohid,ork banya,valami sator ahol ember fele katonakat csinalok,Troll ketrec,van meg ahol faltoro kost csinalok meg katapultot,jah meg koho uzem ez a 6 dolgot tudok csinalni..

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Lui76
Nem tudna vki két különbözõ serial számot beírni ha
nagyon szépen kérem.
CSak két gépünk van de azon szeretnénk vele nyomni.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Johnyy
ha kmpányban meg nemárt haladni egy pöppet a korral!

Hmuda
Nem. Építs mumakil pen-t és annyi.

Sziasztok!

Multkor azt mondtatok hogy Moldor seregevel lehet csinalni Olifantot nos meg 1 szintu vagyok es nem tudtam csinalni. Szintet kell lepnem hogy Olifantot tudjak csinalni?

THX elore is.

Hmuda
Ja arra meg az a válasz, hogy semmivel nem jár, csak jól mutat az egyel nagyobb szám a képernyõn.

Johnyy
sztem erre õ is rájött csak ha megnyersz vagy 6 csetepatét akkor kiirja hogy 2. szintû játékos vagy és hogy ez részesít e téged valami extrában??

Johnyy
amúgy nem mordor hanem mordori szövetésgessel!

Rohan!!! 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

mordor..

Johnyy
mojdoj

Melyik csapatal lehet csinalni olifantot?

és nem "paráznak" be ha jön egy olifánt vagy troll ellenük..nekem nem akartak harcolni kis nyámnyilák 😄D(persze csak poénbol csináltam egy egyes szintü egységet hogy fél-e)

Hmuda
Szintlépés:

Nagyobb védelem, nagyobb életerõ, nagyobb sebzés. Ennyi.

Ugyanez hõsökkel:

Pont mint fejlebb csak még kiegészül néha egy-két spec képességgel.

És még mire jó ha szintet lépsz a csetepatéban?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

köszi

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

jovan én sem a sima gyalogosokra gondoltam hanem pl az elf ijászokra a yeo..micsodákra stb stb : D

Hmuda
Hm, én úgy vettem észre, hogy csak a megfelelõ taktikát kell alkalmazni. Mikor még a síma gyalogosokat püfölik, akkor alig sebzõdnek, mert kevesen érnek el hozzájuk a husángok miatt (ráadásul ezek miatt elég szép ütemben is fejlõdnek, egy-egy szerencsésebb ütéssel egy teljes batallion letudható). Ha nem lovasíjászokról van szó, akkor nagyjából egyforma a sebességük tehát néha tudnak csak rájuk lõni, akkor se mindegyik a csapatból. Akik meg elõttük vannak azokat szépen eltapossák.

jah csak az ijászok leszedik mire a bázisra ér mert ugy lassab mintha egy egységet támadna mert akkor fut amugy csak "kocog" elöször én is ezzel probálkoztam de az ijászok 6x leszedik mire visszaér. 😄

Hmuda
A képlet tökegyszerû. Troll legyárt, kicsavarsz egy botot, bele a gyalogság közepébe, de amit íjászokat látsz felsorakozni, akkor egy gyors futás a bázisra, mert arra alergiásak de nagyon. Ennyi.

nekem most van vagy 6-7 több nem is kell..én ugy csináltam hogy gyártottam vagy 6 trollt egyxerre bevittem a nagy tömegbe és a 6bol 4-5 elesett és kettö felfejlödött..aztán megint... én igy csináltam nekem bevált..

sose bírtam a trollokat fejleszteni, mindig lecsapdosták õket. 😞 alig egy-kettõ lett 2. szintû de õk sem húzták sokáig. hogy lehet õket rendesen megtápolni? (más egységgel nem volt gond, csak kíváncsi lettem volna hogy osztanak magas szineten.)
Johnyy
Másolásvédelem.... aszem reinstall, vagy más verzio....

Running
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem hozzátok. A játék elején járok Rohannál, aszem északkelet Emnetnél, vagy mi a fenénél és nem tudok továbbjutni, mert láma vagyok. Elkezdem a pályát, keleten rohannak felém emberkék, akiket kiszabadítok...majd kiírja elvesztettem a pályát. Nem értem mit csináltam rosszul, a feladatok között is néztem, azt írja el kell pusztítani minden orkot meg bázist, dehát el se jutok odáig, hogy eljussak az elsõig. Valamit elrontanék. Ha valaki emlékszik még erre a részre írjon már valamit, köszi.

Üdv

nem minden egységet lehet pl a jokkal lovasokat és parasztokat vagy elf ijsázokat elf ijárszokkal..stb stb ha magasabb szintü lesz akkor erösebb és vmvel a védetsége is nö ha pl troll,mumak akkor ha már elérte a 2. szintet akkor gyogyul... a trollbol pedig harci troll lesz! amugy kijelölöd a lovasokat ráviszed pls az ijárszokra vagy a parasztokra és jobb egérgomb(elvileg egy kis nyilat fogsz majd látni ami mozog azoknál az egységeknél akiket össze lehet olvasztani)

Hali mindenkinek!!!
Hogy kell összeolvasztani a sereget?
És még mire jó ha szintet lépsz a csetepatéban?

Hmuda
A manualban benne van, hogy utólag már szétválaszthatatlanok. Ez gondolom azért van, mert az összeolvasztott egység a magasabb szintû egység szintjét kapja meg és nem lenne éppenséggel fair, ha van egy level 10-es egységed és azzal szépen mindenkit kimaxolsz. Kicsit hülyeség, ezt ti is belátjátok.

jah sajna..😞

petee
ja én is így jártam. a lovasok többé nem akartak vágtatni mert ott voltak az íjászok.akkor ez nagy baj,hiba a játékba,amit remélem kijavítanak...

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

az baj hogy nem lehet legalábbis én nemtudtam.. véletlen összeraktam a 10 szintü elf ijászaimat egy lovasosztaggal és nemtudtam velük mit kezdeni..😞

ez nekem is volt rakd ujra és jó lesz elvileg..haveromnak is szintén ez volt ujra rakta és jó volt..

petee
Hali
Van egy problémám,mint tudjátok (gondolom) általába van olyan funkció,hogy két csapatot eggyé lehet olvasztani.Pl. egy csapat íjász egy csapat katona.Ez tök jó dolog,de hogy lehet öket utólag szétválasztani???😊

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Hali
valószínûleg rossz a cd-key, amivel telepítetted.
Sziasztok!

Tudja valaki miért van az hogy akár a Singl-t akár Skirmist kezdem el bármeik csapattal kb 1-2 perc után minden emberem meghal és elvesztem a gamét?
Ez mér van ?<#szomoru1>
\Documents and Settings\Userneved\Application Data\My Battle for Middle-earth Files\
(Amúgy kevesebb, mint a bolti ár feléért vettem eredetit 😄DDD)
sziasztok, megtudja valaki mondani, hol vannak a mentéseim... újra akarom húznia gépem thOOmasz
ram van böven 1 giga csak elég neki nem? 😄 amugy mia lol? 😄DDD