3739
  • Johnyy
    reinstall! és kész.. vagy valami iesmi, aszem másolásvédelem...
  • Fro5t
    hali all. olyan problémám van hogy játszunk lanon bfme-t és kb.5 perc utann defeate felrobban minden, es vege a jateknak. Ha valaki tudja a megoldast az irhatna. Erlore is thx.
  • Johnyy
    hátr mivel déelhán találtad ezé qurvayo, csak nem élünk szterioidokkal:P
  • nyasdgem
    CSÁ EMBEREK TALÁLTAM 1 QRVA JÓ TRAINERT A JÁTÉKHOZ: http://dlh.net/chtdb/chtdl.php?lang=ger&id=31508
  • Dankó
    Jah okés megoldottam. [#circling
  • steweee
    tényleg gyönyörű játék, de nem tudott lekötni. tisztára warcraft, csak szebb kiadásban és más környezettel. vagy csak az elején?
  • Dankó
    Sziasztok!

A hell szurdoki csatánál mikor jön meg az erősítés mert letelt mind a két idő az orkok jönnek mint a gép de az erősítés sehol sincs.
    Anélkül nem hiszem hogy meglehetne csinálni.
  • teamwork100
    Sziasztok!
    LAN-on szeretnénk játszani egymás ellen, de balamiért nem tud a két gép csatlakozni. Valószínüleg a törés miatt. Sikerült valakinek LAN-ba játszani eme gyöngyszemmel?
    Üdv.
  • maxwell murder

ilyen hol van a játékba?
  • maxwell murder
    gyerek!elakadtam Southern ithilennél.egy idő után a elvesztem ajtákot de nem értem hogy mirt.ha vk itud segíteni pls segítsen!!!
    jah egyébként ez az Evil Campigne-be van.
  • Johnyy
    vagyél fel te! crackel! :)
  • Rebel
    Ha tudod légyszíves vegyél fel msn be partnernek:
    [email protected]
    v írj az e-mailemre! v csak szimplán ide a fórumba:) de ha tudsz vegyél fel!
  • Rebel
    Hogy?:)
  • GeneralsHungary
    A magyarítás csak a nyrlvi fájlokba nyúl bele. Sőt nem is nyúl bele. Szval ha nélküle elindult, azzal is elfog.
  • Johnyy
    creck?
  • Johnyy
    lehet!
  • berczy #3323
    Felraktam a magyaritást, de nem indul el, mert azt mondja, hogy rakjam be a correct dvd-t!

Tudtok segyteni?
  • Rebel
    Hello! új vagyok és interneten lehet e nem eredeti cd vel játszani?:) fontos lenni!
  • GeneralsHungary
    Ne is haragudjatok de a kód ott van az oldalon.
    WWW.BFME.HU - Amikor letöltöd kell hogy lássd!
  • rtfmZoli
    BFME modok
    http://www.freeweb.hu/csproba/
  • Johnyy
    a bemutato videok, kamuak, szal sokal kevesebb az army
  • maxwell murder
    emberek!akiné lmaxon van midnen grafika.ott is egy csapat 5 fős?vagy csak a videóba volt olyan sok katona?
  • Seeker666
    kicsit nézd meg jobban ott van minden hozzá
  • aiguo
    Masolasvedelem miatt van...

Megoldas!--->#3276
  • Asys
    Ha valaki tud segítsen nekem!! a látékban mikor elindítom mindig meghal az egységem és a váram is összedől!!
  • Spline
    Üdv!

BFME-69BT-3RKF ez a sorozatszám.
  • sergyo
    ez olyasmi mint egy cd kulcs de csak 3om részből áll és 4betű vagy szám vagy vegyes vágod ?:-)na mind 1 légyszi ha te tudsz ilyesmit nézd már meg valahol és ird a kulcsot a közösbe.the battle for middle earth magyarosításához kell.
  • sergyo
    azt nem értem hogy a magyarositást ha egyszer lelehet tölteni legágális oldalról meg minden a kódot miért nem rakják hozzá?
  • sergyo
    áhh itt már jártam de nem:-((
  • sergyo
    köszi szépen
  • Seeker666
    http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=letoltes&betu=B

itt megtalálod
  • sergyo
    ? nem tudseni segiteni?
  • sergyo
    3részből áll
  • sergyo
    the battle for middle earth magyarositáshoz sorozatszámot ha tud valaki irja már bea közösbe mert enélkül nem engedi telepíteni.
  • sergyo
    hi all
  • maxwell murder
    énis végigvittem már:)
  • Gabesz amd64
    -Már megtaláltam,a helyes "út": Documetums&Settings\'felhasználóneved'\Application Data\My Battle for Middle-Earth files

:D
  • Gabesz amd64
    Ez biztos?
    Mert Én nem találom...
  • Gabesz amd64
    Már végigvittem! :P
  • Tschabi
    Sziasztok!
    Sztem csak nálam fordul elő, de azért megkérdezem: az Iso-t bemountolom, elindítom a setup.exe-t, rábökök, hogy install és utána két kis "dos-szagú" ablak bevillan és ennyi. (Daemon Tools-t használok)