3739
-
#3339 reinstall! és kész.. vagy valami iesmi, aszem másolásvédelem... -
Fro5t #3338 hali all. olyan problémám van hogy játszunk lanon bfme-t és kb.5 perc utann defeate felrobban minden, es vege a jateknak. Ha valaki tudja a megoldast az irhatna. Erlore is thx. -
#3337 hátr mivel déelhán találtad ezé qurvayo, csak nem élünk szterioidokkal:P -
nyasdgem #3336 CSÁ EMBEREK TALÁLTAM 1 QRVA JÓ TRAINERT A JÁTÉKHOZ: http://dlh.net/chtdb/chtdl.php?lang=ger&id=31508 -
Dankó #3335 Jah okés megoldottam. [#circling
-
steweee #3334 tényleg gyönyörű játék, de nem tudott lekötni. tisztára warcraft, csak szebb kiadásban és más környezettel. vagy csak az elején? -
Dankó #3333 Sziasztok!
A hell szurdoki csatánál mikor jön meg az erősítés mert letelt mind a két idő az orkok jönnek mint a gép de az erősítés sehol sincs.
Anélkül nem hiszem hogy meglehetne csinálni. -
teamwork100 #3332 Sziasztok!
LAN-on szeretnénk játszani egymás ellen, de balamiért nem tud a két gép csatlakozni. Valószínüleg a törés miatt. Sikerült valakinek LAN-ba játszani eme gyöngyszemmel?
Üdv. -
maxwell murder #3331
ilyen hol van a játékba? -
maxwell murder #3330 gyerek!elakadtam Southern ithilennél.egy idő után a elvesztem ajtákot de nem értem hogy mirt.ha vk itud segíteni pls segítsen!!!
jah egyébként ez az Evil Campigne-be van. -
#3329 vagyél fel te! crackel! :) -
Rebel #3328 Ha tudod légyszíves vegyél fel msn be partnernek:
[email protected]
v írj az e-mailemre! v csak szimplán ide a fórumba:) de ha tudsz vegyél fel! -
Rebel #3327 Hogy?:)
-
#3326 A magyarítás csak a nyrlvi fájlokba nyúl bele. Sőt nem is nyúl bele. Szval ha nélküle elindult, azzal is elfog. -
#3325 creck? -
#3324 lehet! -
#3323 Felraktam a magyaritást, de nem indul el, mert azt mondja, hogy rakjam be a correct dvd-t!
Tudtok segyteni? -
Rebel #3322 Hello! új vagyok és interneten lehet e nem eredeti cd vel játszani?:) fontos lenni! -
#3321 Ne is haragudjatok de a kód ott van az oldalon.
WWW.BFME.HU - Amikor letöltöd kell hogy lássd! -
#3320 BFME modok
http://www.freeweb.hu/csproba/
-
#3319 a bemutato videok, kamuak, szal sokal kevesebb az army -
maxwell murder #3318 emberek!akiné lmaxon van midnen grafika.ott is egy csapat 5 fős?vagy csak a videóba volt olyan sok katona? -
Seeker666 #3317 kicsit nézd meg jobban ott van minden hozzá -
aiguo #3316 Masolasvedelem miatt van...
Megoldas!--->#3276 -
Asys #3315 Ha valaki tud segítsen nekem!! a látékban mikor elindítom mindig meghal az egységem és a váram is összedől!! -
Spline #3314 Üdv!
BFME-69BT-3RKF ez a sorozatszám. -
sergyo #3313 ez olyasmi mint egy cd kulcs de csak 3om részből áll és 4betű vagy szám vagy vegyes vágod ?:-)na mind 1 légyszi ha te tudsz ilyesmit nézd már meg valahol és ird a kulcsot a közösbe.the battle for middle earth magyarosításához kell. -
sergyo #3312 azt nem értem hogy a magyarositást ha egyszer lelehet tölteni legágális oldalról meg minden a kódot miért nem rakják hozzá?
-
sergyo #3311 áhh itt már jártam de nem:-((
-
sergyo #3310 köszi szépen
-
Seeker666 #3309 http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=letoltes&betu=B
itt megtalálod -
sergyo #3308 ? nem tudseni segiteni?
-
sergyo #3307 3részből áll -
sergyo #3306 the battle for middle earth magyarositáshoz sorozatszámot ha tud valaki irja már bea közösbe mert enélkül nem engedi telepíteni.
-
sergyo #3305 hi all
-
maxwell murder #3304 énis végigvittem már:) -
#3303 -Már megtaláltam,a helyes "út": Documetums&Settings\'felhasználóneved'\Application Data\My Battle for Middle-Earth files
:D -
#3302 Ez biztos?
Mert Én nem találom... -
#3301 Már végigvittem! :P -
Tschabi #3300 Sziasztok!
Sztem csak nálam fordul elő, de azért megkérdezem: az Iso-t bemountolom, elindítom a setup.exe-t, rábökök, hogy install és utána két kis "dos-szagú" ablak bevillan és ennyi. (Daemon Tools-t használok)