43
Warlords IV: Heroes of Etheria
  • funfan
    #43
    figyu, ez a honnan lehet letölteni eléggé zavaró tud lenni mert a fórum nem erről szól, de inkább nézz kürül törrentoldalakon...
  • Methylisocloro
    #42
    Hello!
    Nem müködik az általad adott link, azt irja nem található :(
  • wendimark
    #41
    honnan lehet letölteni?
  • ollie
    #39
    Szal gyerekek, játszik valaki ezzel? Milyen? Láttam tegnap egy üzletben azért érdekel. A Warlords összes részével sokat játszottam, nagyon állat játékok!
  • ollie
    #38
    a warlords 2 az egyik kedvencem volt! nagyon állat!
  • Axon
    #37
    Egyébként pont tegnap kellett elővennem a legelső írt DVD-met egy programért. Ezen még azokat a programokat írtam ki amit vagy 10 éve kezdtem el gyűjtögetni. Nagy meglepetésemre látok rajta egy Warlords nevű alkönyvtárat. Gyorsan feltettem és kiderült, hogy a warlods 2-höz van szerencsém. Ez is olyan progi volt, amit "majd megnézem valamikor" kategóriába helyeztem és sosem néztem meg. Most megvan és alíg várom, hogy hétvégén belekukkantsak.
  • Axon
    #36
    Köszi az infokat.
    Lassan úgy látom, hogy újra kellene kezdeni az egészet.
    Azt sem ismertem, hogy a legkönnyebb fokozaton látszik az egész térkép, ez máris nagy segítség lesz.
    Nekem sajnos nincs se zene sem filmbetétek. Fogalmam sincs miért, pedig az iso verzió van meg.
    Én egy hatalmas démon Warlordsal vagyok, de csak simán kép alapján választottam ki az elején (melyik a legbrutálabb kinézet). Amikor elkezdtem csak egy szimpla gyors próbajátékot terveztem, de belemerültem és már nem akartam újrakezdeni.
    Varázsolgatást egyáltalán nem tudom, hogyan működik. Alul látszik, hogyan gyűlik a mannám, de használni nem tudom. Kíváncsiságból a harcot autocombatra állítottam, hátha magától majd történik egy varázslás és kilesem hogyan, de semmi csak szimplán gyepálták egymást az egységek.
  • csuvakka
    #35
    Ja, tényleg a szaggatást el is felejtettem írni. Nálam is megvan, de úgy vettem észre, hogy inkább akkor csinálja amikor új számot rak be (néha meg csak úgy heccből...).
    A hősöket meg úgy lehet a legjobban tápolni ha egyedűl harcolnak, mert így nem kell osztozkodniuk az XP-n a csapattagokkal. És a legtöbb pontot pedig az ellenség hasonló szintű hőseiért lehet kapni. Egyébként megtudod nézni, hogy melyikek azok:
    A bal felső sarokban lévő menüben van egy olyan, hogy "opponents players", asszem. Itt kiválasztod melyikre vagy kiváncsi és megmutat róla minden infót. Pl. a retinue egységeit is, akiket aztán majd érdemes lesz levadászni...
    Ja, és a nehézségi szinttől is függ az XP. Emperor szinten sokkal gyorsabban fejlődnek az egységek, bár lehet, hogy csak amiatt mert sokkal táposabb dögöktől hemzseg Etheria.
    Mindenesetre én úgy szoktam csinálni, hogy leggyengébb fokozaton benézek a pályára (olyankor nincs kitakarva az egész feketével) és jól felmérem a terepet: merre érdemes elindulni, meddig menjek, melyik várat kell mindenképp megszerezni vagy megerősíteni, stb. Aztán kilépek és szépen nekiállok legnehezebb fokozaton...
    Egyébként milyen Warlords-al mész?
    Szoktál varázsolgatni?
    Mennyire érdemes?
  • Axon
    #34
    Kísértetiesen hasonlítanak a tapasztalataink.
    Én úgy a 7.-8. tartományban vagyok. Nem tudom hogyan sikerült level 80-as hősöket előállítanod. Nekem 2db 15-ös és 1 db 14-es szintű hősöm van, de ők a legtökösebb legények közel s távol. A gép hőseit simán lenyomják.
    Ami tényleg bosszantó, hogy néha egy szimpla mezei bicskás faszi is le tudja nyomni a brutális hőseimet.
    Ezért nekem is hihetetlen sok a mentésem és nekem is pofázik a windózom a virtuális memória miatt, pedig 1 giga ram van bent és 1 giga virtuális memória. Néha pedig hihetetlenül beszaggat a progi. Fogalmam sincs miért. A grafikát elnézve simán mennie kellene a proginak egy 486-os gépen 8 mega rammal.
    2700 -es AMDXP proci, 1 giga ram, G4 4200 128 megás monitorkártya. A legbrutálisabb gépigényű játékokat is full grafikai beállításban szoktam nyomni szaggatásmentesen. Erre jön a warlords 4 és eszméletlenül beszaggat a program 2-3 perces gyakorisággal úgy 5-6 másodpercre.

    Abban igazad van, hogy a manualt nem árt átnézni, mivel több dologra én is játék közben jöttem rá, ami nagy segírtség lehetett volna az első pályákon.
    Az tényleg roppant zavaró, hogy a hősöknek vannak "sztáralüljei", nevezetesen, hogy egyre később jelennek meg. Az enyémek a 11 kör előtt nem méltóztatnak harcolni. A 15-ös szintűek meg a 13 kör magasságában. Addig tényleg az elején kapott level 1-es "hőssel" - sokszor gyengébb mint egy alapszintű katona - kell gépészkednünk, mezei katonákat vezetgetve. Ha kitartunk a hősök érkezéséig, akkor már mienk a csata.
  • csuvakka
    #33
    Nagy Warlords fan vagyok én is, a 2. résszel iszonyat sokat játszottunk annak idején. Egy gép elött hatan, az ám a fíling... A 3. is tök jó volt, bár azt inkább egyedül, max. ketten toltuk. Úgyhogy most nagyon örülök, hogy itt az újabb rész. Teli újdonságokkal, fejlesztésekkel és ugynolyan király grafikával, mint amit már megszokhattunk a sorozattól...
    Most kb a 12. tartományt nyomom egy Warrior warlords-al. A manual-ból egyébként egy csomó mindent meg lehet tudni, ha valaki komolyan játszik vele akkor érdemes átböngészni...
    Ja, és a gépnek is ugyanúgy vannak ilyen továbbvitt (retinue) egységei, amik mindig olyan szintűek mint a tieid. Nekem egyébként 3 démon hősöm van regenerationnal és most kb 80-as szintűek (50-es combat, 100-as life). De azért kicsit ciki, hogy egy assassin-os vagy death gaze-s dög bármikor hazavághatja őket.
    Na, meg az is fura, hogy minél magasabb szintű egységeket viszel tovább, annál tovább maradnak vakáción. Nekem pl. ezek a nyolcvanas hősök a 40. kör környékén méltóztatnak csak beszállni a csatába.
    Így végülis két részből állnak a pályák. Van egy sima fejlesztgetős, terjeszkedős, csatázgatós bevezetés. Aztán visszatérnek a nagyágyúk és mindenkit lenyom a három über-állat hősöm...
    Amúgy egyes csaták tényleg olyan hosszúak, hogy még szegény windows-om is kiakad. Azt írja, hogy kevés a virtuális memória, pedig 512-1024-re van állítva (talán a sok save meg load nem tetszik neki...)
  • Axon
    #32
    Egyébként gyomja ezt a játékot még valaki rajtam kívül?
    A kampányban már a 8. pályán járok.
    Hihetetlenül brutális hőseimnek köszönhetően már nem is igazán érdekes, hiszen a legerősebb támadó csapatot is lepofozza bármelyik hősöm egymaga.
    sajnos úgy néz ki, hogy amíg az én karaktereim egyre fejlődnek, addig a gépi ellenfél egységei ugyanazok mint az 1. pályán.
    Nos a játékélményem jelentősen csökkent, viszont jóval gyorsabban haladok
    Az is igaz, hogy egyre kevesebbszer veszem elő. Eddig bíztam benne, hogy végignyomom és megskubizom a befejező animációt, de.... hát igen.... talán nyomok egy menetet a 3. résszel
  • Axon
    #30
    Nekem a Warlords 3 határozottan jobban tetszett. Még mostanában is játszom vele, csak az a baj, hogy windows XP alatt kifagy. Csak a munkahelyemen tudom nyomni win98 alatt.(esetleg van valakinek valami tapasztalata warlords3+windowsXP párosításról, mert én két gépen is kipróbáltam és mindkettőn rögtön kifagy ahogy elkezdek egy kampányt. A javító patch-et is kipróbáltam már)
    Azért a Warlords 4-ben is elmentem már a 3. pályáig a kampányban. Engem viszont nagyon zavar a grafika. A 3. rész rajzfilmszerűbb rajzolt karakterei sokkal élesebbek voltak jobban illettek a játékhoz. Ez a 3D-s környezet eröltetése nekem már a Heroes 4-ben és a Panzer Generals 3D-ben sem jött be igazán. Egy körökre osztott stratégia nem igazán igényli.
    Az viszont továbbra is jó dolog, hogy a hőseinket tovább vihetjük. Csak sajnos hármat.
    A 2. pályán volt egy brutális orc hősöm. Nagyon kemény legény volt. Egy csapatba raktam egy ember hősömmel, akinek 5-ös szintűre fejlesztett gyógyító ereje volt. Így harcközben állandóan tudta gyógyítani. Aztán a végén sajnos meg kellett válnom az orc hősömtöl, mivel ezeken kívül még volt két remek hősöm akiket már az 1. pálya óta fejlesztgettem. Egyébként én inkább a harcosokra szoktam gyúrni mint a mágia használókra, na persze ez sokszor jó kis hátrányt jelent nekem.
  • Mayday
    #29
    En kifejezett Heroes fan vagyok! :)
    Warlords Battlecry-jal viszont nem sokat nyomtam :(
  • Mayday
    #27
    En epp az elobb toroltem, nem jott be...
  • ERIC CARTMAN
    #26
    Senki sem játszik már vele?
  • Eye-scream
    #24
    Na ez volt a másik ami miatt fél óra után töröltem :) Bazze egy méter nagyságú kis csapkodó gyíkfajzatok a sárkányok ehh.... Akkor már kéne inkább várni rá 10 kört de legyen nagy és erős...
  • Hustler_hu
    #23
    nekem pl. bejon, mert pl. a csata nem is 1siku pl. ijaszok kemenyen beijjaznak , a hosok meg hasznaljak a speckoikat es tokjo a warlord szintlepesei ahogy 1re erosodik.
  • antijedi
    #21
    hát nem egy mérföldkő az tény, de egy két hétvégét el lehet ütni vele :P
  • I.C.ram
    #20
    Szerintem elég gagyi a játék :( Warlods sprpzatból a I. meg a II. volt a király, a többi elég gáz :(
  • antijedi
    #19
    hát szvsz akinek bejöttek regi warlordsok anak ezis bejön :P
    nekem is csak anyi bajom van vele hogy ripben valami gáz van egérel mert néha nem lehet mozgatni normálisan :)
  • Cat #18
    hát nemtom, én most játszottam félorát, és a harcrendszer valami iszonyat béna
    látott már valaki olyat hogy egy az egy ellen megy? a többi sárkány meg csak ugy nézi a háttérben... iszonyat faszság
  • Mikice
    #17
    Próbáld meg a hangkártya driverét frissíteni a legújabb verzióra.
  • ceas
    #16
    Erre hang szaggatásra nincsen senkinek ötlete, hogy mitől lehet? Mert így élvezhetetlen a játék, prdig nyomnám szívesen már.
  • steweee
    #15
    na, nem is rossz, csak nagyon hosszú egy-egy pályát megnyerni.a graf tetszik,pedig egy-az egyben battlecry csak körökre bontva.de ami jó az jó
  • Ams
    #14
    igen ez az 1/1 harcrendszer nem a legjobb, és az sem tetszik h. a várakban egyből minden szörnyt meg lehet kapni, de azért még játszogatok vele... :)
  • Eye-scream
    #13
    Szerintem csúnya és nem elég kidolgozott, de ezektől hajlamos lennék eltekinteni, ha lenne az embernek némi beleszólása a csatába. De nincs. Ráadásul így az 1/1 harcbanaz ember nem meri alkalmazni a magasabb szintű lényeit, mert két alacsony szintű, gyenge lény is ledarálja, ha jót dob....
  • steweee
    #12
    szerintetek jó játék lesz? én próbáltam a demóját,de nem nagyon fogott meg.alig tudtam mozogni meg kiválasztani hogy melyik egységet akarom vinni, és elnagyolt a játéktér,alig látni a térképből vmit 19'on 1024*768-ban is.annyira a graf nem számít ha jó a harcrendszer meg az ellenfél intelligenciája.vki próbálta már?
  • Mp3Pintyo
    #11
    Ide kitettem jó pár elérhetőségét a Warlords IV: Heroes of Etheria-nak. ed2k, BitTorrent, IRC, stb..
  • ceas
    #9
    Baromira remeg a hang nálam. Másnál is van ilyen gond? Esetleg valami megolsás?
  • zord
    #8
    nesztek:

    http://suprnova.gunny.org/torrents/474/WARLORDS.4-DEViANCE.torrent
  • balty
    #7
    Sikerült végre jól megfoldani a csatát? Az eddiegben nem volt túl kidolgozott.
  • Mayday
    #6
    Veeeeegre! :)
  • zaki
    #5
    itt van néhány kép:



  • zaki
    #4
    sorry, ezt nem ide szántam, hanem a bud & terence topicba :)
  • zaki
    #3
    ha öngyilkos akarsz lenni, csak maradj itt amíg kijövök!
  • musha
    #2
    Jaja, csak még nincs fent FTP-n :(
    Így csak 11-kor kezdem el tölteni. Nem baj, holnap (ma) délután meglesz, addig azért van mivel játszani :)
  • zaki
    #1
    megjelent...

    2003-10-23 Warlords IV (c) Ubi Soft 51x15 MB DEVIANCE