SZÁNALMAS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

O0D:
Jaja, azt én is láttam.
Csehszlovákia, mert mongolok jönnek szembe.. ez amerika. Kíváncsi lennék mit szólnának fordítva. Ha a nagy amerikát nem ismernék fel.

Hajrá Dózsa György!

Guest
Alkohol-témában most otthon vagy, igaz? ;D
magus
Amerika a hülyék országa, ezt mindenki tudta szerintem senkinek sem kéne megleéõdnie. Azért tart ott mert agymosás megy ott. ennyi. Amúgy meg szerintem is a terjesztõket kéne megbüntetni, mert a játék készítõi szerintem elég nyílvánvalóan kifejezték kiknek NEM készítették a játékot. Az, hogy már megszerezte, az nem a készitõk dolga. Kb mintha valaki alkoholmérgezést kap mert sokat ivott. Ott is azt basszak agyon aki eladta neki, és nem azt aki készítette az alkoholt.

PResident Evil
ez poén... és ha elötnek egy kamionnal akkor beperelhetem a kamion gyártóját ?

Marcell
Hat persze! En is siman osszekevernem a kis mandula szemu cseheket, a finom sörök hazajaval, mongolival 😊)

Marcell
Szerintem ugy meg jobb a pojen, ha Britney helyett Metallica-t mondasz 😊

Pempő
Ha jól emléxem, a National Geographic-on vagy a Spektrumon megy egy amerikai "valóságshow", a jelentkezõket lerakják akárhol a földön, és párokat alkotva haza kell jutniuk. Mongóliában dobták ki õket, elsõ missön az volt, hogy ki kellett találni hogy hol vannak. Egy ideig nem is találkoztak senkivel, aztán sikerült pár helybelivel "beszélniük". Ezután telefonáltak a szervezõknek, hogy ugye Csehszlovákiában vannak...

kurvanyu jó-johánzon!!44

Ez is kb ilyen:

Két rab beszélget a börtönben:
-te mit csináltál?
-elloptam egy chevyt, kiraboltam egy bankot és megöltem a pénztárosnõt. te?
-letöltöttem egy britney spears-számot...

-the invisible-

Marcell
Par eve meg egy amerikai nyanya kapott dollar millios karteritest a macskajaert. Megfurdette a kiscicat, aztan hol mashol szaritotta volna, ha nem a mikroban?
Aztan beperelte a mikrosuto gyartojat, mert nem volt feltuntetve a hasznalati utmatoban, hogy nem szarithatja benne a macskajat. Szerintem ez is eleg beteg.

De millio ilyen sztori van meg, es az amerikaiak tenyleg rohadt hulyek. Volt egy ismerosom, aki oda jart par evet kozepiskolaba.. Jo sok erdekesseget meselt, de mar nem is emlekszem mindre annyira abszurd szituk 😊

Nemreg meg valami felmeres alapjan kiderult az amcsik 20 vagy 25%-a azt se tudja hol van Irak..

A Bowling for Columbine (Kola, puska, sultkrumpli - milyen idetlen forditas ez bazzeg? Szo se esik benn kolarol, meg sultkrumplirol!) nagyon elgondolkodtato dokumentumfilm!

lamase
😄

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Taranov
Úgy tûnik, hogy ilyen játékot amerikában ki sem szabad adni, mert rosszul veszik a lapot az ottani számítógép-felhasználók.
Legközelebb csak Európában jelenjen meg a GTA 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hát a halottakat sajnálom, a bebörtönzötteknek pedig halálbüntetés kéne.

Sajnos ezek az emberek nem épelméjûek, minden sarkon shotgunokat árulnak, és nem tudnak bánni vele.
Õk pedig magukat felsõbbrendûnek tartják másoknál.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Davidus

V9ykn8_TZL0

The Garrett
ez állat 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

dikki*yysw
forrás: reyna™

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Az elõbbi a bûnözésre volt.

Ezt meg az ameriakiak eszéhez, mint témához mondom 😄D

dikki*yysw
Hamarosan itt tartunk majd

GregSB
Ez is hasonló:

"Amerikában mindenkinek joga van arra, hogy hülye legyen"

Pempő
ÁZ!

A Kóla, puska, sültkrumplit nem láttátok? Témába vág.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Dynamic
Tényleg szánalmas, de már kb. százezerszer lerágott csont, mint a warez téma.
Az a társadalom már régen beteg.

A normális amcsikat sajnálom csak akiknek egy ilyen elfajzott jogrendszerben kell élniük...

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

O0D:
Nyamvadékok, eltespedt uralom mániás köcsögök.
És nácik!

Ez lesz belõled is ha mûanyag hamburgert zabálsz.

Azért már lassan a számítógép gyártóját fogják okolni. vagy egybõl a szgép kitalálóját.

A gyerekekkel mi lett? Hány évet kaptak? Vagy teljes felmentést kapnak, mivel a játék hibája?

Hajrá Dózsa György!

[Walaki]D`Lair
Esszem fasszom megáll...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Pheel
Komolyan mondom én a Rockstar Games-t sajnálom meg a következõ GTA-t siratom, nem a hülye halott és bebörtönzött amcsikat... Idióták!
Taranov
JAja, szerencsétlenek. Buták. Elmebetegek. Nagyképûek.
Agresszívak.

Egyébként nem lehetett mást okolni, Magyarországon nem ilyenek az emberek, hogy egy játékot követnek, nem a Terminátor a példaképük, de amerikában ez sajnos így van, nem lehet mit tenni.
Csak nagyívben elkerülni õket.

Kandurex
Ennél csak jobb döntést lehetett volna hozni

Szúrj le valakit, aztán meg perelj, hogy a kés gyártója és terjesztõje a felelõs

azok az amcsik már übermenseknek képzelik magukat ÕK a tökéletes ember a megfoghatatlan és hibátlan.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Taranov
Szánalmas az egész.

Olyan stupid emberek azok az amerikaiak, hogy azt nem lehet szavakban kifejezni.

Látják ezt a játékban, és utánozzák.

Hát de durva.
Ezekután meg a Rockstar Games a felelõs. Bár igaz, ennél se jobb, se rosszabb döntést nem lehetett volna hozni, hisz lehet, hogy valóban a GTA-t utánozták.

Egyszerûen szánalmas.

FREAK
hmmmm

ez jobb mint a nõ, aki beperelt egy céget, amelyik az álláshirdetésben merészelt csak férfiakat keresni egy állásra... mármint jobb, mint ez a sztori

ha már büntetnek, a terjesztõket kéne, nélkülük senki nem ismerné meg a játékot, de szerintem ez is faszság

itt a szülõk a hibásak

Riszpekk

Lynx_TWL
kihagytad az ÁFÁ-t

๏̯͡๏﴿

Gladiator
pfûha, anyagi kár 36 milla, most olvasom. több mint a lottó 5ös.

Lynx_TWL
várj megyek is elkezdem😊

๏̯͡๏﴿

Gladiator
de, télleg! mér pont 246? ezt hogy áálapították meg?

1 hulla = 40 milla
1 életveszélyes sebesült = 20 milla
1 könyebben sérült = 10 milla

2hulla + 4életveszélyes + 5könnyebben + anyagi kár = 246 milla

talán így?

St
Hozzáteszem, ugyanez a csõcselék réteg már Magyarországon is jelen van, csak még nem gyilkol...
FtranX
a "VICCEK" topicban volt egy ide illõ szólás:
"Nem gondolkodom, tehát amerikai vagyok."

Kandurex
Hát ez tényleg röhej...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

St
Ennyi erõvel bármely filmgyárat be lehetne perelni, ha valaki hasonló módon gyilkol/verekszik/erõszakol, mint ahogy adott filmben látható volt. Az amcsi társadalom most ismét homokba dugja a fejét: a jóléti rendszer kitermelte az unatkozó, felelõsségtudattal nem rendelkezõ csõcselék réteget, amivel most nem tudnak mit kezdeni.
zaki
és 246 millió dollár?!?!?!?! hihetetlen lenne még 246 ezer dolcsi is, nemhogy 246 guriga... eszemfaszom megáll

zaki
úristen, én még ilyet az életemben nem hallottam... azt tudtam, hogy usa-ban be lehet perelni bárkit bármiért, de ilyet... hát bazzeg szóhoz sem jutok...

Lynx_TWL
és a mókás gyerekek mit kaptak?
-ejnye bejnye kisfiam biztos az a sok GTA !?

๏̯͡๏﴿

Gladiator
én a gyerekeket. szûlõknek is kb. annyi közü van hozzá, mint a gtanak. na, j talán annál kicsit több

FtranX
Az igaz, de a Rockstar Games-nek is kb. annyi köze van a gyilkossághoz, mint a puska gyártójának amivel lõttek. Hülyék/õrültek mindig is voltak és lesznek. Ha nem a játékból merítik az ötletet, akkor egy akciófilmbõl, tök mind1. Nem hiszem, hogy egy normális gyerek ilyet tenne, csupán egy játék hatására. Mellesleg lecsuknám a szülõket is.

Gladiator
"az ilyen ragyás képû állatok teszik tönkre ezt a társadalmat"

idézve/ Lion King paródia

Lynx_TWL
rohadt tetves geick, hát kimegyekleirtom õket, menjenek már a revás anyjukba, egyõl gtara fogni, amikor én tegnap kiálltam parával utszélére azt nem gtaból néztem bazzeg!

๏̯͡๏﴿

Davidus
De a GTA3 kurvára nem kés. Itt apuci puskája a lényeg ami kurvára nem volt elzárva a kis faszfejek elöl.

V9ykn8_TZL0

FtranX
Igen, Amerika egy olyan ország, ahol a kés gyártóját lehet perelni a gyilkosság miatt....

Davidus
ok fõnök😊

V9ykn8_TZL0

Bazzzzz, még ilyet!
Eszem fa*zom megáll, pofám leszakad!

...sose azt nézd...

Davidus
Az áldozatok családja kap lét nem a tetteseké😊

V9ykn8_TZL0

shaba23
asszem nem fogtad fel a cikket 😊
shaba23
de ilyet csak akkor tehetsz (a bíróság csak akkor fogadja el, mint mentséget), ha a gyilkosság pillanatában rocketjumpolsz