SZÁNALMAS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csehszlovákia, mert mongolok jönnek szembe.. ez amerika. Kíváncsi lennék mit szólnának fordítva. Ha a nagy amerikát nem ismernék fel.
Hajrá Dózsa György!
kurvanyu jó-johánzon!!44
Két rab beszélget a börtönben:
-te mit csináltál?
-elloptam egy chevyt, kiraboltam egy bankot és megöltem a pénztárosnõt. te?
-letöltöttem egy britney spears-számot...
-the invisible-
Aztan beperelte a mikrosuto gyartojat, mert nem volt feltuntetve a hasznalati utmatoban, hogy nem szarithatja benne a macskajat. Szerintem ez is eleg beteg.
De millio ilyen sztori van meg, es az amerikaiak tenyleg rohadt hulyek. Volt egy ismerosom, aki oda jart par evet kozepiskolaba.. Jo sok erdekesseget meselt, de mar nem is emlekszem mindre annyira abszurd szituk 😊
Nemreg meg valami felmeres alapjan kiderult az amcsik 20 vagy 25%-a azt se tudja hol van Irak..
A Bowling for Columbine (Kola, puska, sultkrumpli - milyen idetlen forditas ez bazzeg? Szo se esik benn kolarol, meg sultkrumplirol!) nagyon elgondolkodtato dokumentumfilm!
Legközelebb csak Európában jelenjen meg a GTA 😊)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Sajnos ezek az emberek nem épelméjûek, minden sarkon shotgunokat árulnak, és nem tudnak bánni vele.
Õk pedig magukat felsõbbrendûnek tartják másoknál.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ezt meg az ameriakiak eszéhez, mint témához mondom 😄D

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
A normális amcsikat sajnálom csak akiknek egy ilyen elfajzott jogrendszerben kell élniük...
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
És nácik!
Ez lesz belõled is ha mûanyag hamburgert zabálsz.
Azért már lassan a számítógép gyártóját fogják okolni. vagy egybõl a szgép kitalálóját.
A gyerekekkel mi lett? Hány évet kaptak? Vagy teljes felmentést kapnak, mivel a játék hibája?
Hajrá Dózsa György!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Agresszívak.
Egyébként nem lehetett mást okolni, Magyarországon nem ilyenek az emberek, hogy egy játékot követnek, nem a Terminátor a példaképük, de amerikában ez sajnos így van, nem lehet mit tenni.
Csak nagyívben elkerülni õket.
Szúrj le valakit, aztán meg perelj, hogy a kés gyártója és terjesztõje a felelõs
azok az amcsik már übermenseknek képzelik magukat ÕK a tökéletes ember a megfoghatatlan és hibátlan.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Olyan stupid emberek azok az amerikaiak, hogy azt nem lehet szavakban kifejezni.
Látják ezt a játékban, és utánozzák.
Hát de durva.
Ezekután meg a Rockstar Games a felelõs. Bár igaz, ennél se jobb, se rosszabb döntést nem lehetett volna hozni, hisz lehet, hogy valóban a GTA-t utánozták.
Egyszerûen szánalmas.
ez jobb mint a nõ, aki beperelt egy céget, amelyik az álláshirdetésben merészelt csak férfiakat keresni egy állásra... mármint jobb, mint ez a sztori
ha már büntetnek, a terjesztõket kéne, nélkülük senki nem ismerné meg a játékot, de szerintem ez is faszság
itt a szülõk a hibásak
Riszpekk
1 hulla = 40 milla
1 életveszélyes sebesült = 20 milla
1 könyebben sérült = 10 milla
2hulla + 4életveszélyes + 5könnyebben + anyagi kár = 246 milla
talán így?
-ejnye bejnye kisfiam biztos az a sok GTA !?
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
V9ykn8_TZL0
Eszem fa*zom megáll, pofám leszakad!
...sose azt nézd...