108
ezt nem hiszem el!
  • Lynx_TWL
    várj megyek is elkezdem:)
  • Gladiator
    de, télleg! mér pont 246? ezt hogy áálapították meg?

1 hulla = 40 milla
    1 életveszélyes sebesült = 20 milla
    1 könyebben sérült = 10 milla

2hulla + 4életveszélyes + 5könnyebben + anyagi kár = 246 milla

talán így?
  • St
    Hozzáteszem, ugyanez a csőcselék réteg már Magyarországon is jelen van, csak még nem gyilkol...
  • FtranX
    a "VICCEK" topicban volt egy ide illő szólás:
    "Nem gondolkodom, tehát amerikai vagyok."
  • Kandurex
    Hát ez tényleg röhej...
  • St
    Ennyi erővel bármely filmgyárat be lehetne perelni, ha valaki hasonló módon gyilkol/verekszik/erőszakol, mint ahogy adott filmben látható volt. Az amcsi társadalom most ismét homokba dugja a fejét: a jóléti rendszer kitermelte az unatkozó, felelősségtudattal nem rendelkező csőcselék réteget, amivel most nem tudnak mit kezdeni.
  • zaki
    és 246 millió dollár?!?!?!?! hihetetlen lenne még 246 ezer dolcsi is, nemhogy 246 guriga... eszemfaszom megáll
  • zaki
    úristen, én még ilyet az életemben nem hallottam... azt tudtam, hogy usa-ban be lehet perelni bárkit bármiért, de ilyet... hát bazzeg szóhoz sem jutok...
  • Lynx_TWL
    és a mókás gyerekek mit kaptak?
    -ejnye bejnye kisfiam biztos az a sok GTA !?
  • Gladiator
    én a gyerekeket. szűlőknek is kb. annyi közü van hozzá, mint a gtanak. na, j talán annál kicsit több
  • FtranX
    Az igaz, de a Rockstar Games-nek is kb. annyi köze van a gyilkossághoz, mint a puska gyártójának amivel lőttek. Hülyék/őrültek mindig is voltak és lesznek. Ha nem a játékból merítik az ötletet, akkor egy akciófilmből, tök mind1. Nem hiszem, hogy egy normális gyerek ilyet tenne, csupán egy játék hatására. Mellesleg lecsuknám a szülőket is.
  • Gladiator
    "az ilyen ragyás képű állatok teszik tönkre ezt a társadalmat"

idézve/ Lion King paródia
  • Lynx_TWL
    rohadt tetves geick, hát kimegyekleirtom őket, menjenek már a revás anyjukba, egyől gtara fogni, amikor én tegnap kiálltam parával utszélére azt nem gtaból néztem bazzeg!
  • Davidus
    De a GTA3 kurvára nem kés. Itt apuci puskája a lényeg ami kurvára nem volt elzárva a kis faszfejek elöl.
  • FtranX
    Igen, Amerika egy olyan ország, ahol a kés gyártóját lehet perelni a gyilkosság miatt....
  • Davidus
    ok főnök:)
  • Chief
    Bazzzzz, még ilyet!
    Eszem fa*zom megáll, pofám leszakad!
  • Davidus
    Az áldozatok családja kap lét nem a tetteseké:)
  • shaba23 #9
    asszem nem fogtad fel a cikket :)
  • shaba23 #8
    de ilyet csak akkor tehetsz (a bíróság csak akkor fogadja el, mint mentséget), ha a gyilkosság pillanatában rocketjumpolsz
  • Davidus
    De az a lol hogy 250 millio dollár. Az emberéletet ugye nem lehet pénzben kifejezni... De most az a cél hogy tönkretegyék a céget? Miért nem kapnak 1 milliot azt csá. Nehogy már ne legyen több GTA ezek miatt:)
  • DeXoSZ
    Aztakurva, nem is kell lottó 5ös, csak kimegyek amcsiba lövöldözni egyet sátgánnal és máris gazdag vagyok
    Remélem legközelebb a bírót lövik le, aki a döntést hozta.
  • Davidus
    lol
  • dikki*yysw
    lol
  • dikki*yysw
    lol
  • Gladiator
    anyád, hát fejbelövöm én is tesómat, azt beperelem a quake készítőit, mert őlük tanultam. én kiskorú vagoyk nem csukhatnak le, tesóm meg kit érdekel??!
  • Davidus
    GTA - 246 millió dolláros kártérítés

A Tenesse-i bíróság a mai nap végre pontot tett a júniusban történt incidens ügyének végére. A 40-es út mellett randalírozó fiatalok fegyverekkel felszerelkezve lőtték az arra elhaladó autókat. A "mókának" végül 2 haláleset vetett véget. A ma meghozott ítélet szerint az úriembereket a tavalyi év bombasikere, a Grand Theft Auto 3-ban látott jelenetek motiválták, ennek köszönhetően mind a fejlesztőket, mind a kiadót elmarasztalták. A Rockstar - Take Two - Wall Mark triónak potom 246 millió dollárt kell átutalniuk az áldozatok családja számára.

HCgamer