108
ezt nem hiszem el!
-
#27 várj megyek is elkezdem:) -
#26 de, télleg! mér pont 246? ezt hogy áálapították meg?
1 hulla = 40 milla
1 életveszélyes sebesült = 20 milla
1 könyebben sérült = 10 milla
2hulla + 4életveszélyes + 5könnyebben + anyagi kár = 246 milla
talán így? -
#25 Hozzáteszem, ugyanez a csőcselék réteg már Magyarországon is jelen van, csak még nem gyilkol... -
#24 a "VICCEK" topicban volt egy ide illő szólás:
"Nem gondolkodom, tehát amerikai vagyok." -
#23 Hát ez tényleg röhej... -
#22 Ennyi erővel bármely filmgyárat be lehetne perelni, ha valaki hasonló módon gyilkol/verekszik/erőszakol, mint ahogy adott filmben látható volt. Az amcsi társadalom most ismét homokba dugja a fejét: a jóléti rendszer kitermelte az unatkozó, felelősségtudattal nem rendelkező csőcselék réteget, amivel most nem tudnak mit kezdeni. -
#21 és 246 millió dollár?!?!?!?! hihetetlen lenne még 246 ezer dolcsi is, nemhogy 246 guriga... eszemfaszom megáll -
#20 úristen, én még ilyet az életemben nem hallottam... azt tudtam, hogy usa-ban be lehet perelni bárkit bármiért, de ilyet... hát bazzeg szóhoz sem jutok... -
#19 és a mókás gyerekek mit kaptak?
-ejnye bejnye kisfiam biztos az a sok GTA !? -
#18 én a gyerekeket. szűlőknek is kb. annyi közü van hozzá, mint a gtanak. na, j talán annál kicsit több -
#17 Az igaz, de a Rockstar Games-nek is kb. annyi köze van a gyilkossághoz, mint a puska gyártójának amivel lőttek. Hülyék/őrültek mindig is voltak és lesznek. Ha nem a játékból merítik az ötletet, akkor egy akciófilmből, tök mind1. Nem hiszem, hogy egy normális gyerek ilyet tenne, csupán egy játék hatására. Mellesleg lecsuknám a szülőket is. -
#16 "az ilyen ragyás képű állatok teszik tönkre ezt a társadalmat"
idézve/ Lion King paródia -
#15 rohadt tetves geick, hát kimegyekleirtom őket, menjenek már a revás anyjukba, egyől gtara fogni, amikor én tegnap kiálltam parával utszélére azt nem gtaból néztem bazzeg! -
#14 De a GTA3 kurvára nem kés. Itt apuci puskája a lényeg ami kurvára nem volt elzárva a kis faszfejek elöl. -
#13 Igen, Amerika egy olyan ország, ahol a kés gyártóját lehet perelni a gyilkosság miatt.... -
#12 ok főnök:) -
Chief #11 Bazzzzz, még ilyet!
Eszem fa*zom megáll, pofám leszakad! -
#10 Az áldozatok családja kap lét nem a tetteseké:) -
#9 asszem nem fogtad fel a cikket :) -
#8 de ilyet csak akkor tehetsz (a bíróság csak akkor fogadja el, mint mentséget), ha a gyilkosság pillanatában rocketjumpolsz -
#7 De az a lol hogy 250 millio dollár. Az emberéletet ugye nem lehet pénzben kifejezni... De most az a cél hogy tönkretegyék a céget? Miért nem kapnak 1 milliot azt csá. Nehogy már ne legyen több GTA ezek miatt:) -
#6 Aztakurva, nem is kell lottó 5ös, csak kimegyek amcsiba lövöldözni egyet sátgánnal és máris gazdag vagyok
Remélem legközelebb a bírót lövik le, aki a döntést hozta. -
#5 lol -
#4 lol -
#3 lol -
#2 anyád, hát fejbelövöm én is tesómat, azt beperelem a quake készítőit, mert őlük tanultam. én kiskorú vagoyk nem csukhatnak le, tesóm meg kit érdekel??! -
#1 GTA - 246 millió dolláros kártérítés
A Tenesse-i bíróság a mai nap végre pontot tett a júniusban történt incidens ügyének végére. A 40-es út mellett randalírozó fiatalok fegyverekkel felszerelkezve lőtték az arra elhaladó autókat. A "mókának" végül 2 haláleset vetett véget. A ma meghozott ítélet szerint az úriembereket a tavalyi év bombasikere, a Grand Theft Auto 3-ban látott jelenetek motiválták, ennek köszönhetően mind a fejlesztőket, mind a kiadót elmarasztalták. A Rockstar - Take Two - Wall Mark triónak potom 246 millió dollárt kell átutalniuk az áldozatok családja számára.
HCgamer