SZÁNALMAS

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Jah, egy reklám amibe most futottam bele.

GregSB

Gabesz amd64
mét?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Fido4life
"Dátum: 2007.04.09. 16:44 Adta: Borg
Cigányozás. = BAN" <---- Szánalom

sferrari
sok ilyen gagyi van az a baj egyesek be is dölnek nekik :)

http://f1ferrari.hu

Ezt én is megkaptam... 1. a T18-as nem is wapos, az R320-as pedig nem igazán új. Nem újkeletû a dolog, kaptam már olyat is, hogy "ha ön továbbítja a legtöbb embernek ezt a levelet, Ön nyeri az autót", de olyat is, hogy "ha nem küldöd tovább, megátkozlak, és el fognak hagyni a szeretteid". Csodálatos a (sz)ámítástechnika, nem?

Fido4life
És megint Õ az ! (amúgy lehet hogy benézett ide, és azért givafak megint)

<#mf2><#smile><#smile><#smile>

szánalmasak a tékelõk... <#zavart2>
Fido4life
Szánalmas Emberek: Tihanyi Tamás, Stréber Balázs, laczik ádám stb..

sferrari
sferrari
ezt az email-t most kaptam:

Sziasztok!
>
>
>Csak arról szeretnélek benneteket informálni, hogy az
>Ericsson cég,
>mobilokat osztogat ingyen, az interneten.
>
>Ennek az az értelme, hogy a NOKIA ellen hasson, aki ugyanezt
>csinálja.
>Ezáltal szeretné az ismertségét növelni. Ezért osztogatja
>most a cég
>ingyen
>
>az új WAP-mobilját.
>
>Amit tenned kell, mindössze annyi, hogy ezt az e-mailt 8
>embernek
>továbbítsd.
>
>Kb. 2 héten belül megkapod az Ericsson T 18-as készülékét.
>Ha ezt az
>e-mailt
>20 vagy több ember részére küldöd tovább egy Ericsson R320 Wap-
>telefont
>kapsz.
>
>
>Fontos: egy másolatot küldjél: [email protected]
>címre is!
>
>Sok sikert!
>
>Tehát, szerezzetek magatoknak egy kedves ajándékot!

szánalmas

http://f1ferrari.hu

ok.

Fido4life
Én szánalmasnak tartom a m.t. Tihanyi Tamás nevû gyereket..

I.C.ram
Hmm.. Miért lett kitörölve a hozzászólásom??? Ez nonszenz. Mit vétettem, hogy kitörölték?
GregSB
Kétszeres zsákolás a National Geographicnak

Egyrészt megkapták a - gondolom nem kevés - summát a hírdetésért, másrészt ezzel a kis botránnyal ingyen reklámot kaptak.

jointeer
geciek

köcsög

jointeer
hülyefasz:|

köcsög

Sziasztok! Kérlek titeket a http://www.tui.hu/index.php?foto=0# -n a Szerelemfa címü képre.Azért kérlek titeket erre , mert ha nyerek a szüleim elmehetnek nyaralni a 20. évfordolójuk alkalmából . Kérlek titeket szavazzatok. Ui.: Mivel egy IP címrõl csak egy szavazat küldhetõ ezért szívesen várjuk barátaitok szavazatát is. elõre is köszönöm.
GregSB
Eltanácsol a Firefoxtól a hivatal.

<#falbav><#lama><#wilting><#fejvakaras>

Truck Driver001
5millio?vagy milliárd...nem mind1...ha 5 milliárd akkor az lehetetlen...3 vagy 4 milliárd wolt ha yól tudom..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
hagyd már abba..én se kötök beléd te se belém...lehet most ujreg vagyok de a régi nikkemet bannolták...ujat reggeltem...ez wan...régi reg....

Gabesz amd64
5 milla körül volt újrek!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Truck Driver001
246 millio dollár....eh..ez magyar pénzbe yóval tultesz az eddigi legnagyobb lotto fönyereményen...mennyi is volt?3,5 és milliád forint?ez ennek legalább a duplája(nem számitotta át csak tippel)...micsoda debil gyerekek...

Sné Zsuzsa
:DD

Canon 450 D

hatalmas bazári majom a gyerek...konfekcio<#eplus2>
nyami
sajnos én is elolvastam :@

zaki
ehh, még most újra visszaolvasva is teljesen felb*szom ezen az agyam... ilyen tényleg létezik? nem jutok szóhoz komolyan mondom... nem is írok töbet, mert szétb@sz az ideg

magus
ez meg mellesleg egy torpeszardiniasdoboz

magus
micsoda topic

aki hulye...

Gorvik
Sziasztok! 18 éves skac vagyok,s szívesen szerepelnék reklámfilmek ill. egyéb játékfilmekben valamint részt vennék fotózásokon... Vállalnám reklámfotókon,plakátokon való "szereplést".
E-mail:[email protected]
www.hiresakaroklenni.uw.hu

Így reklámozza magát fórumokon

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

nyami
áh szánalom pff az ilyen emberek ááhh

Gorvik

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Crazygirl
Sziasztok. Ma eppen a tori dogamra keszulok es a nepvandorlasrol akartam valami infot letolteni. Nagyban bongesztem, erre azt a kepet lattam magam elott<#nyes>Kisse SZANALMAS, hogy ennyit irnak ezen a honlapon a nepvandorlasrol<#nevetes2>

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Gabesz amd64
jah hát ez elég szánalmas!gyerek volt a hibás azaz az agyában volt egy kis gáz!

Tetsuo
Az idióta barmoknál megint volt iskolai mészárlás. Ezt is a GTAra kenik..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Lacee
érdemes megnézni a készítõk honlapját is, NAGGYON durva

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
Send mail to [email protected] with questions or comments about this web site.
Copyright 1995 IHI MultiLogic Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

hát lehetne pár fenyegetõ levelet írni, hogy több lapot ne csináljanak :D

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Sephi
De meg izlestelen is :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lacee
hehe, topic UP? :D

nokedli

http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!

Martin576
Ez tényleg nagyon szánalmas... Jó, hogy fel nem akasztják a fejlesztõket...

GregSB
Ezt a cikket gondoltam inde linkelem be, mert én szánalmasnak tartom.

Szánalmasnak tartom, hogy miért kell ezt az ügyet ilyen nagy perpatvarral intézni. Ezek több ezer éves szimbólumok, és a cikkben mindenhol csak azt írák, hogy "hasonlít rá", nem egy az egyben ugyanúgy néz ki. Hányingerkeltõ SZVSZ.

I.C.ram
pár generáció, és nálunk is ez lesz. A legújabb generációt nézve, háát lehet, hogy csak 1 generáció választ el minket az apokalipszistõl.
p)ec
meglátta (egy m betûvel többet írtam)

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

p)ec
"de mar nem is emlekszem mindre annyira abszurd szituk :)"

Nekem meséltek egy ilyet. Ismerõsöm felesége babísitterkedett Amerikában. Egy alkalommal, mikor az egyik gyerek fürdés után meztelenöül végigvonult a lakáson, megláttam, hogy a testvére a földön fekszik, majd egy 'nézd a lukam!' felszólítással föléguggolt. És az nézte...

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

[HUN]PAStheLoD
ezért olyan jók az amcsi valóságsók.. tele vannak hülye amcsikkal :)

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Gondolom elõször fellebbezni fognak, mert IMHO nem akarnak csak ugy ennyi penzt kidobni az ablakon,
a következõ pedig az lessz, hogy elgondolkodnak rajta, érdemes-e így bármilyen játékot is kiadni az amerikai piacra...
Oldal 1 / 3Következő →