4775
-
#4495 Skacok hát senki sem vitte végig a játékot?Vagy nincs szivetek válaszolni a kérdésemre.hiába nézem a távcsővel a japokat,a társam nem jön velem sehova.Csak én szerencsétlen mászkálok ott össze-vissza a folyón.Árulja már el valaki mit kell csinálni v keresni és azt hol találom meg. -
#4494 nézd emg mi a legfrisseb patch.amúgy milyen hibát ír ki?
ja és igen all seing eye nem árt. -
#4493 the eye seeing all vagymi ell hozzá, call of duty topikban segitenek majd -
#4492 MIÉRT NEM TUDOK VELE MULTIPLAYEREZNI!! nem tudom hányszor próbáltam már, van EA accountom meg mindem, de sosem sikerül.
PLZ HELP! -
#4491 a távcsővel meg kell nézned a társad álltal említett közeledő japánokat,aztán szépen a társadat követve visszamentek a többiekhez. -
#4490 Csá skacok!Valaki segitsen mert 1 picit ebben a játékban.Van 1olyan rész amikor fel kell deriteni a folyot,nincs csak egy távcsővem és pisztolyom.
Egy vizesés felé kőzeledek majd van ott 3 katona holtan,majd dovább szambázok a ősvényen az iránytű irányába és elérek 1 szakadékhoz és onnan setovább.mit kell csinálni ennél a résznél?
-
Holtsáv #4489 Sziasztok,
Én a napokban vettem elő ezt a játékot, néhány éve még nem mozgattak meg az ehhez hasonló darabok, már beláttam, micsoda tévedés volt. :) Gyakorlatilag minden régi és új fps játék megfelelően fut, de a Pacific Assault nem. Bármilyen beállításokkal indítom el, azt látom, hogy a frames per sec érték egy relatív magas értéket felvesz, majd másodpercről másodpercre elkezd csökkenni, 17-nél áll meg, így játszhatatlanná válik... Lehet, hogy nehéz a felfogásom, de nem értem mi a gond. -
Indigo #4488 LOL ^^ -
#4487 Fogod a cd-t, tokostul leteszed , megszórod egy kis őrölt fekete borsal és kicsit megkened Erős Pistával. Füstölt kolbásszal és piros paprikával még édesitheted. Megkened saját izlés szerint vajkrémmel, de neked a magyarosat ajánlom. Megsózod és kész is a Magyaros Medal of Honor!
Magyarítani meg elmész a magyaritasok.hu -ra letöltd és követeda telepítő utasításait! -
#4486 hali! nem tudja valaki,h hogyan lehet magyarosítani a játékot? már próbáltam mindenhogy, de nem sikerül! előre is kössz -
#4485 vagy még az is lehet,mivel úgy indul a játék,hogy Tarawa szigetén nyomulsz,aztán meghalsz,majd Peral harborban kezded végül is a játékot.Nah a partraszállásnál ahoyg kiérsz a csónakból,a vízben állva már tudsz a fegyverrel lőni,de előtte még be kell szállnod a hajó gépfegyverébe és lőni. -
#4484 tudsz képet linkelni,hoyg mit látunk a játékban? -
#4483 sorry,vmiért nem jó a link,de ha már van cracekd,amit írtál,csináld azt amit leírtam. -
#4482 Ide kattintasz,letöltöd a cracket.aztán kicsomagolod,és miután a játékot feltelepítetted az ebben találahtó *.exe filellal felülírod a játék könyvtárában található exe-vel. -
VJP #4481 ööö... félreérettél, én nem ehez szoltam hozzá..... a #4463 ra és a folytatásaira gondoltam -
W B #4480 nyugi. valahol igazuk van. Hogy vegyük meg a játékot eredetiben...
de akkor is... -
VJP #4479 Senki, nem akar segiteni nekünk..... Valaki biztos tudja hogyan kell, deha egyesek arra nemveszik a fáradságot, hogy fél perc alatt leírja hogy kell, akkor.... (Kinek nem inge ne vegye magára!) -
W B #4478 őőőő. meg találni mgtaláltam. csak hogyan tovább. -
#4477 google -
W B #4476 HELO.
bocs hogy zavarak. ckack kellene. (utánna néztem már de nemt aláltam)
mer egyszer kipörgetem a játékot, szeretném még egyszer :) -
Feared #4475 Xp-m van. Ha van msn-ed feljönnél, hátha ott jobban meg tudjuk beszélni.
[email protected] -
#4474 Vistád van vagy XP-d? -
Feared #4473 Nos nekem nem dob fel unblock panelt. Egyszerűen telepítés után megkapom ezt a scriptes hibaüzenetet, majd ha el akarom indítani a játékot, akkor azt írja ki, hogy "please insert the correct cd rom".
Eddig kb 5x telepítettem újra, mindenfélét kipróbálva és semmi változás.
Ha valakinek kell szabadítson meg a játéktól mielőtt falhoz vágom, vagy bemegyek az EA képviseletébe és valakinek a fejéhez vágom, mert ha ez nekem nem fog elindulni akkor addig ütöm az asztalt amíg vissza nem adják a pénzem egy nyilvánvalóan hibásan működő, bűvésztrükköket igénylő játékért.
Tanulság: nem szabad eredeti játékot vásárolni. Ha ezt most 8-9 ezerért vettem volna, valószínűleg már épp a C4-et pakolnám az EA irodája alá. -
#4472 a játék attól még futhat,csak a windows tűzfal nem 100%-osan kompatibilis vele.amikor elindítod,engedélyezd a tűzfalban a mohpa futását.majd tedd rá a "patch v1.1"es patchet(nemtom mi a jelenelgi aktuális patch) -
#4471 megoldás:
nstallation woes:::…
During the install of the game, Windows' Scripting Host showed me an error that it could not execute the firewall.vbs file, because it was not found.
This error didn’t mean that the game wouldn’t run, it just means that the Windows firewall settings are not setup correctly for use with MOH.
First time you run the game Windows firewall will ask you if you want to block or unblock the game or ask later. You can choose whatever fits your needs; it shouldn’t be too much of a problem.
Multiplayer MOH needs to be unblocked to be played properly.
I installed the patch v1.1 that is available for MOH as well to guarantee the best playing experience. -
Feared #4470 Valaki tudna segíteni?
Megvettem a MOH: PA-t eredetiben, de bármit csinálok nem fut. egy firewall.vbs hibát dob ki. Szétnéztem netem és világszerte sokaknak akadt ezzel gondja, nem is értem hazai fórumokat miért nem találok ilyen téren.
Kikapcsoltam az SP2 tűzfalat, letöröltem az emulátor programokat, kiürítettem a Temp könyvtárat, ahogy tanácsolták külföldi oldalak, de még mindig semmi. Ha valakinek kellene akkor 2000 forintért eladó, hátha csak az én gépemet nem szereti.
emil: [email protected] -
#4469 képfelbontás 800*600 és medium általános beállításnál? -
Verhooo #4468 Sajnos már én is megpróbáltam mindent és nem találom a megoldást. Ha vki tudja mit kell csinálni, segítsen már VJP-nek és nekem! -
VJP #4467 Hasonló a problémám nekem is, demár minden gombot kiprobáltam...
Ha esetleg Verhooo tudod már melyik az írd már meg nekem!
Köszi! -
#4466 van olyan hogy elő kell venn ia fegyvert,nézd meg a beállításoknál. -
#4465 mit akarsz lelőni? ott ahol nincs is ellenség? -
#4464 -
Verhooo #4463 Hello. Segítség kéne. Megvan a PA és az a gondom hogy nem tudok lőni már az elején pedig kijelzi a fegyvert és lőszerem is van de a karakter kezében nincs semmi. Át kell állítani vmit? vagy a játékkal van a gond? -
lord nihilus #4462 -
bunkolaja #4461 Az AA tényleg top volt, kár hogy a rákövetkező részek már nem voltak annyira átütőek. A PA sem. Nekem. Az AAban a partraszállást milliószor megcsináltam, fantasztikus fíling volt. -
#4460 Most játszok az Airbornnel, de a PA fényévekkel jobb sztem, a kedvenc Medal of Honor részem.
Az AA az már egy legenda, ez volt az a játék ami megszerettette velem az FPS-eket. -
#4459 ajánlanám a cod 1-et vagy 2-őt vagy van a brothers in arms is annak marhajó sztorija is van. -
#4458 ja az igaz hogy nem nem annyira jó meg vannak iszonyat nehéz részek főleg ha fent van a patch mert akkor realisztikus sérülüs van és az rohadt idegesítő tud lenni. -
#4457 én azt mondom eredetibe csak olyan játékot vegyetek, valóban,amivel mutliba is akarsz játszani (pl tdu, vagy cod, van pár)
ez már kissé régi is, eg hát azt monjdák nem olyan jó a multija -
#4456 A multi része elég gagyi lett, sztem azért ne vedd meg a gyerkőcnek. A sp. más dolog, az tűrhető