4775
-
#4535 pill és vagyok
-
#4534 az iránytűn látod a lefele mutató fehér 3szöget+a tőle balra és jobbra eső 2 db fehér pontot,na ha affelé mész,amerre a két pont közeledik a 3szöghöz,akkor jó úton haladsz:) -
#4533 vagy menj oda hozzá,és nyomogasd az e-t(amivel a géppuskát használod),vagy indulj el arra,amerre néz,aszt majd jön. -
#4532 erről beszélek a távcsőves haverom csak toporzékol magának nem igyekszik az sehova. -
#4531 -
#4530 -
#4529 -
#4528 -
#4527 Na és innen jönnek a gondok.
-
#4526 -
#4525 -
#4524 -
#4523 igy kezdődik -
#4522 -
#4521 pill -
#4520 photoshoppom volt de mikor kaptam egy virust formáztam a c-tés nincs meg mert a haverom dobta fel. -
#4519 akkor IrfanView.kapd le vhonnan. -
#4518 a paint nem jó azt próbáltam -
#4517 nekem photoshoppom van,ott Save as és sjpg-t kiválasztod.amúgy nemtom, Irfanview még ami tga-t átalakít,vagy talán a paint még nemtom. -
#4516 és hogy tudom áttmenteni jpg be? -
#4515 akkor menj magad,azt majd megy...mást nem tudok mondani. -
#4514 F12 az alapbeállítás. ezt *.tga formátumba teszi,át kell mentened *.jpg-be,azt engedi SG betenni.
ide teszi a képeket:
\Dokumentumok\EA Games\Medal of Honor Pacific Assault(tm)\screenshots\ -
#4513 újra keztem a ezt a részt de semmi sem tőrténik.már teljesen kész vagyok,de annyira hogy a társaimat lővőm
te hogy csinálsz képeket a játékből?mely billentyüket kell megnyomni?és azt hova menti el?énis csinálnák és feltenném ide hogy az a mesterlővész az istennek nem akar elmozdulni a helyéről. -
#4512 bár kicsit tényleg humoros,én du tettem fel,s legnehezebb fokozaton a repcsis pályánál vagyok,bár megizazdtam mire ideértem.+rejtett dolgokat is tettem(pl a túszszabadítást eddig nem vettem észre) -
#4511 kezd előről ezt a részt.
körben gugoltok,beszé la főnök,majd jö negy hulla a vízen,aztán előbb utóbb a pisztoly megjelenk a kezedben,elindul a mesterlövész,s követed,a hulláknál megint mond vmit,de újra követed,ah megáll odamész és nyomogatod az "e" betűt(nálam ezzel használo ma géppuskákat,vagy kocsiba ezzel szállok be),s akkor el fog indulni.
-
#4510 elvileg megy de gyakorlatilag itt nállam senki nem megy sehova csak.mit kell csinálni hogy jöjön velem a társam?ilyen még nem volt h 1 játék igy kifogjon rajtam.Nem tudok továbbmenni.Annyira idegesitő -
#4509 Hail!
ha ott vagy ahol gondolom akkor ott balra kell menni felfelé a vízeséstől!
felfelé az ösvényen!
elvileg megy a sniper és csak követni kell! -
#4508 hali!ha a játék elején ott ahol írod h menjek jobbra ott elérek 1 kiss vizeséshez és nem tőrténik semmi.ott fel kel másznom?de a mester lővész társam nem jön velem.mi a fene van itt csak én vagyok ilyen bamba:(
-
#4507 majd követed a meterlövészt vissza a töbiekhez ösvényen keresztül,s lemásztok hozzájuk,aztán visszakapod a fegyvered s mentek tovább együtt. -
#4506 majd megálltok,s mondja neked hoyg nézz szét a távcsővel,előveszed,s nézelődsz míg azt nem látod,hogy mászkálnak a japánok
-
#4505 követed a mesterlövész barátunkat,míg elérsz idáig:
aztán tovább követed egy magaslatig.
-
#4504 -
#4503 Itt jobbra kell menned
http://www.sg.hu/galeria/1147464846/11474648461199550961.jpg[/img] -
#4502 Hi!Lassan elérek oda,de egyhuzamba sok a játék,amint odaértem nyomom a képeket:)
addig egy kis fun:)
-
#4501 az iránymutatós gombokat kell nyomkodni.képernyő jobb felső sarkában felvillan,hogy a 4 közül melyiket kell. -
#4500 hali a legelején járok a játéknak még a táborban amikor valamit kéne kiabálni a kiképzőnek de bármit nyomok nem reagál semmit. mit kéne csinálni?
-
#4499 -
#4498 -
#4497 Témaindító barátunk szokott e lenni?Ő a háigazda is,mert én szívesen elvállalnám a házigazda szerepet,ha nem baj? -
#4496 kövesd a társad,+íránytűt nézd.