4775
  • tyatyus
    pill és vagyok
  • Wreck86
    az iránytűn látod a lefele mutató fehér 3szöget+a tőle balra és jobbra eső 2 db fehér pontot,na ha affelé mész,amerre a két pont közeledik a 3szöghöz,akkor jó úton haladsz:)
  • Wreck86
    vagy menj oda hozzá,és nyomogasd az e-t(amivel a géppuskát használod),vagy indulj el arra,amerre néz,aszt majd jön.
  • tyatyus
    erről beszélek a távcsőves haverom csak toporzékol magának nem igyekszik az sehova.
  • tyatyus
  • tyatyus
  • tyatyus
  • tyatyus
  • tyatyus
    Na és innen jönnek a gondok.
  • tyatyus
  • tyatyus
  • tyatyus
  • tyatyus
    igy kezdődik
  • tyatyus
  • tyatyus
    pill
  • tyatyus
    photoshoppom volt de mikor kaptam egy virust formáztam a c-tés nincs meg mert a haverom dobta fel.
  • Wreck86
    akkor IrfanView.kapd le vhonnan.
  • tyatyus
    a paint nem jó azt próbáltam
  • Wreck86
    nekem photoshoppom van,ott Save as és sjpg-t kiválasztod.amúgy nemtom, Irfanview még ami tga-t átalakít,vagy talán a paint még nemtom.
  • tyatyus
    és hogy tudom áttmenteni jpg be?
  • Wreck86
    akkor menj magad,azt majd megy...mást nem tudok mondani.
  • Wreck86
    F12 az alapbeállítás. ezt *.tga formátumba teszi,át kell mentened *.jpg-be,azt engedi SG betenni.

ide teszi a képeket:
    \Dokumentumok\EA Games\Medal of Honor Pacific Assault(tm)\screenshots\
  • tyatyus
    újra keztem a ezt a részt de semmi sem tőrténik.már teljesen kész vagyok,de annyira hogy a társaimat lővőm
    te hogy csinálsz képeket a játékből?mely billentyüket kell megnyomni?és azt hova menti el?énis csinálnák és feltenném ide hogy az a mesterlővész az istennek nem akar elmozdulni a helyéről.
  • Wreck86
    bár kicsit tényleg humoros,én du tettem fel,s legnehezebb fokozaton a repcsis pályánál vagyok,bár megizazdtam mire ideértem.+rejtett dolgokat is tettem(pl a túszszabadítást eddig nem vettem észre)
  • Wreck86
    kezd előről ezt a részt.

körben gugoltok,beszé la főnök,majd jö negy hulla a vízen,aztán előbb utóbb a pisztoly megjelenk a kezedben,elindul a mesterlövész,s követed,a hulláknál megint mond vmit,de újra követed,ah megáll odamész és nyomogatod az "e" betűt(nálam ezzel használo ma géppuskákat,vagy kocsiba ezzel szállok be),s akkor el fog indulni.
  • tyatyus
    elvileg megy de gyakorlatilag itt nállam senki nem megy sehova csak.mit kell csinálni hogy jöjön velem a társam?ilyen még nem volt h 1 játék igy kifogjon rajtam.Nem tudok továbbmenni.Annyira idegesitő
  • mascarun
    Hail!

ha ott vagy ahol gondolom akkor ott balra kell menni felfelé a vízeséstől!
    felfelé az ösvényen!
    elvileg megy a sniper és csak követni kell!
  • tyatyus
    hali!ha a játék elején ott ahol írod h menjek jobbra ott elérek 1 kiss vizeséshez és nem tőrténik semmi.ott fel kel másznom?de a mester lővész társam nem jön velem.mi a fene van itt csak én vagyok ilyen bamba:(
  • Wreck86
    majd követed a meterlövészt vissza a töbiekhez ösvényen keresztül,s lemásztok hozzájuk,aztán visszakapod a fegyvered s mentek tovább együtt.
  • Wreck86
    majd megálltok,s mondja neked hoyg nézz szét a távcsővel,előveszed,s nézelődsz míg azt nem látod,hogy mászkálnak a japánok

• Wreck86
    követed a mesterlövész barátunkat,míg elérsz idáig:

aztán tovább követed egy magaslatig.
  • Wreck86
  • Wreck86
    Itt jobbra kell menned

http://www.sg.hu/galeria/1147464846/11474648461199550961.jpg[/img]
  • Wreck86
    Hi!Lassan elérek oda,de egyhuzamba sok a játék,amint odaértem nyomom a képeket:)

addig egy kis fun:)
  • Wreck86
    az iránymutatós gombokat kell nyomkodni.képernyő jobb felső sarkában felvillan,hogy a 4 közül melyiket kell.
  • leoon
    hali a legelején járok a játéknak még a táborban amikor valamit kéne kiabálni a kiképzőnek de bármit nyomok nem reagál semmit. mit kéne csinálni?
  • akyyy
  • tyatyus
  • Wreck86
    Témaindító barátunk szokott e lenni?Ő a háigazda is,mert én szívesen elvállalnám a házigazda szerepet,ha nem baj?
  • Wreck86
    kövesd a társad,+íránytűt nézd.