Medal of Honor: Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Na de mindegy,hülye voltam hogy ezt utánna irtam,mert megint csak ezen lesz a vita.

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Meg túl gyorsan is,de lehet csak a felvétel túl gyors,az nem mérvadó,nem érzem veszélyben ettõl a CoD multiplayer trónját.
Nick: Sztalin <Üzenet küldés>Üzenet küldés>
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Regisztráció idõpontja: 2004. 10. 08.
Utolsó üzenet idõpontja: 2004. 10. 24. 15:20
Üzenetek száma: 26

1 héttel korában jön a MoH😛A
" Yet another game scheduled to ship the week of Nov. 15 may be moving out of that crowded time period. EBGames.com is now listing Medal of Honor: Pacific Assault, the upcoming PC WWII shooter from Electronic Arts, as shipping one week earlier than first announced on Nov. 9 with the special DVD version shown as shipping even earlier on Nov. 2. There is no official word on this change from the publisher. "

Next PC upgrade: 2022
sazl : c
De amúgy én nem tudom...
már a Guru is teszteli
sazl : c

Next PC upgrade: 2022

Nekem ez elég hivatalos volt.
De mindegy,lényeg hogy akkor jön,mostmár csak jó legyen.Az meg még kérdés.
késik, akkor késik ...
van más ...
(legalábbis számomra)
Ma,nem késik...
Holnap mi jön?Hogy nem is lesz?
Félreértés ne legyen,nem az 576-al van bajom,hanem azzal ami ekörül a játék körül zajlik.